עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iceman6969,

היי כולם! אני כרגע בארה"ב ואני מתעניין לגביי ה iphone החדש אבל ממש אין לי מושג איזה דברים חדשים יש בו והאם הוא באמת כדאי לעומת הישן. אשמח לשמוע מה חדש בו ונקודות בעד ונגד. תודה רבה רבה! האנשים פה בפורום פשוט הפתיעו אותי לטובה בכל הקשור לידע והרצון לעזור! אתם גאונים! המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by edeNF,

קיבלתי את המכשיר QUE NQ501 והוא הגיע עם התוכנה IGO8, התוכנה נחמדה, אבל איך אני יכול לדעת את גרסת המפות שיש ברשותי? מגיע לי שדרוג חינם למפה של הארץ שנכונה לתאריך 07.2009 ואני רוצה לדעת אם היא כבר מותקנת לי או לא. בנוסף אני רוצה לוודא שהמפה של ארה"ב שקיימת אצלי היא הכי מעודכנת שיש. תודה.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  3. Started by borsood,

שלום אני מחפש מכשיר בסיסי שיחות ו SMS וזהו. הכי חשוב איכות שמיעה ודיבור וקליטה. תצורת צדפה (fold) חברה לא חשובה. התקציב די נמוך 500+ תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by אריה7,

שלום, אני יודע שפרטנר הולכים לשווק בקרוב מכשירים מבוססי אנדרואיד. ראיתי שהם משווקים סמסונג גלקסי בסוף החודש. שמעתי שהם גם ישווקו את מכשיר ה-HTC magic. האם זה נכון? יש לכם מושג מתי הוא אמור להיות משווק? האם ישנם עוד מכשירים מבוססי אנדרואיד שהולכים להיות משווקים בקרוב באורנג'? תודה,

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by holy_cows,

אהלן אני בקרוב הולך להחליף את הגרוטאה שלי בפלא חדש. אני מתלבט בין השניים,איזה עדיף? אני עושה הכל עם הפלא,מולטימדיה,סמס,מדבר,משחק,גיפיאס וכ'ו...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gal_zaken,

מישהו יודע אם הפלאפון הגיע לארץ ואם יש לו פריצה לעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by digitalseeker,

אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by LOOSE,

היי אתמול קניתי Sansa Clip והוא הגיע בלי מטען אלה רק עם כבל USB שדרכו אפשר גם לטעון את המכשיר אבל מנסיון שלי טעינה דרך USB אורכת הרבה יותר זמן מאשר טעינה רגילה לכן חשבתי אולי אפשר להשתמש במטען של ה GPS QUE שלי לטעון את ה SANSA החיבור מתאים והכל אבל אני מפחד שהמטען יעביר זרם גבוה משה MP3 צריך וישרוף אותו או משו כזה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jonathan_l,

קיבלתי נגן COWON D2 שעבד במשך 3 חודשים ואז פשוט הפסיק. הצלחתי להגיע איתו למצב שהוא נדלק ונתקע ככה, בטעינה. ניסיתי כבר לחבר למחשב (הוא לא מצליח להתקין את הדריבר), לכבות ולהדליק, עשיתי ריסטרטים, אפילו נתתי לו קצת מכות, אבל שום דבר לא ממש עוזר. אין לי אחריות עליו, אז על תציעו לי לנסות להחליף בחנות. אני בספק אם אטרח לקחת אותו לתיקון, מכיוון שכבר יש לי נגן טוב, וזה גם ככה לא ממש שלי. עזרה? הצעות? משהו? בבקשה... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rony77,

שלום לכולם מתלבט איזה מהם לקנות כמתנה לחברה שלי. ההבדל במחיר הוא 350 יותר לN85 שווה להשקיע? האמת חוץ מההבדל במצלמה לא ראיתי הרבה. מה נראה לכם יותר מתאים/ימצא חן בעיניי בחורה? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by e-d-a,

היי השבוע קניתי את הנגן איכות מטורפת במוזיקה ובסרטים, אוזניות koss ksc75 (שמשום מה בעוצמה מלאה של הווליום מתחילות לזייף). ורציתי לקבל טיפים מכל מי שיש לו את הנגן בקשר למה שרשום בכותרת ובכלל.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  12. אהלן, אני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים N97 (לצערי הרב אין לאורנג' ANDROID עם מקלדת). יש בפון מלא זיכרון , עכשיו הבנתי שיש פה ושם תוכנות חינמיות של GPS אך כולן משתמשות באינטרנט כדי להוריד מפות. השאלה שלי היא האם יש תוכנה חינמית או אפילו לא חינמית שאפשר לשים מראש בפלאפון את כל מפת ישראל כך שלא יהיה צורך באינטרנט ?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by eliil1,

מה ההבדל ביניהם? אני יודע שהרזולוציה של המסך במייזו טובה יותר, הסאונד יותר טוב, והוא קומפקטי יותר. מצד שני מערכת הפעלה של אייפון טובה יותר,בעיקר בגלל המהירות. חחח אבל זה הכל, מה אתם חושבים? *אייפון פאנבויז - נא לא לקפוץ ולהתחיל לצעוק כמו ב FXP ש"אייפון הורגגגג את כל הפלאפונים!!!!!!!!!! " . לנמק. **אני לא מדבר על האייפון החדש אלא על ה3G , מה שהיה לפני החדש. תודה.

14. Started by עוד מישהו,

עלתה בראשי שאלה. למה אין פה אף אחד שמזכיר את HTC ? הרי יש להם הרבה מכשירים שכנראה הולכים להצליח, כמו HTC HERO ואני אישית חושב על ברצינות. מה דעתכם על החברה? ועל המוצרים שלהם?

15. Started by ice2k,

שלום, אחותי זקוקה למחשב כף יד בשביל להפעיל תוכנות רפואיות (אני מניח שכולן בסיסיות). אני לא מבין גדול במחשבי כף יד ולכן אני זקוק להמלצתכם. דרישות: -------------- 1. מחיר זול, בין 800 ל 1200 ש"ח פלוס מינוס (עדיף כמה שפחות). 2. עמידות - שיהיה כמה שיותר עמיד במכות ונפילות, לא משהו רגיש (משהו כמו הנוקייה 3100 בפלאפונים ). 3. גודל - שיכנס לכיס של חלוק ויהיה נוח לנשיאה (לכן מחשב נטבוק לא בא בחשבון). 4. תאימות - מדובר בתוכנות רפואיות, אין לי מושג אם יש לזה דרישות תאימות או איזו מערכת הפעלה כדאי. 5. נוחות - שיהיה נוח לקרוא ופשוט להפעלה (יש איזו רזולוצייה מינימלית שצריך ?). שיעבוד חלק ולא LAGGY. 6. אין צורך בכל השיכלולים כמו GPS, משחקים, בלוטות', כוח עיבוד מטורף וכדומה. …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by LOOSE,

מחפש לקנות MP3 עם המאפיינים הבאים * קטן * עם אפשרות לתופסן * מסך (קטן ככל שיהיה לא אכפת לי) * רדיו * סוללה חזקה * 2GB ומעלה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. ההפרש הכספי בין שניהם שאני אוכל להשיג הוא כ-400 שקל יותר לאייפון. כרגע אני נוטה יותר לאייפון למרות התוספת הכספית, בגלל הממשק שלו כמובן אך אני מתייעץ אתכם כי ההחלטה הזאת לא פשוטה. אם יש עוד אופציות אני פתוח להצעות, אבל כרגע שני אלה הכי נראים לי. אני רק מזכיר שהפלאפון שייבחר יהיה בשימוש ברשת פלאפון. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by smoke_man,

בוקר טוב אחי מעוניין להחליף את המכשיר שיש לו כרגע (נוקיה 5610) הוא מדבר יחסית הרבה במכשיר אז שיהיה עם זמן סוללה טוב רצוי גם ספיקר חזק בשיחה ומכשיר לא בעייתי כמו הדגם שיש לו כרגע מה האופציות בתקציב הזה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by E-R-P,

אהלן אני צריך המלצה על נגן מטרותיו העיקריות: ניגון קבצי mp3 וצפיה בסרטים, שיהיה מסך יחיסית נורמאלי בסביבות 2.4+ . המחיר עד 400 ש"ח (לכל היותר 450 ש"ח אם ממש אבל ממש יש צורך לחרוג אחרת עדיף שלא). תמיכה בעברית מלאה תעזור תודה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by lesForce,

שלום לכולם קניתי לטיול מצלמה חדשה - KODAK M340 . ועכשיו כשאני מחבר את המצלמה היא לא עובדת כוכנן נשלף. ז"א שאין תיקיה עם כל התמונות ב-"המחשב שלי" וניתן לראות את התמונות רק דרך התוכנה. כשמחברים אותה, המצלמה עובדת כמצלמה ולא ככונן נשלף (בניגוד למצלמות האחרות שהיו לי שכן פעלו ככונן נשלף ופשוט כשהיו מחברים אותם הייתה תיקיה כמו בDOK ) אני רוצה להגדיר את המצלמה ככונן נשלף-איך ניתן לעשות זאת? אם ניתן בכלל...? הסיבה לכך היא שבטעות אח שלי לחץ על הכפתור DEALTE ALL PICTURES , והיו לי שם כ-400 תמונות מהטיול לצרפת , שמאוד חשובות לי , והתקווה האחרונה שלי היא לנסות תוכנות של שיחזור, הבעיה שאני לא מוצא כיאלו את התיקיה שממנה אני רוצה לשחזר... תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הבנתי שהטכנולוגיה DECT מאוד מתקדמת, קראתי קצת באתרי החדשות. וראיתי שאפשר לקנות מתאם כלשהו, שיהיה אפשר להשתמש בסקייפ דרך ה-DECT. אשמח למידע אודות המתאם, איזה חברות מוכרות, עלויות, יעילות, המלצות, איך בכלל זה עובד ומדברים מהסקייפ בחינם? ראיתי שיש חברה ישראלית שהמציעה את המתאם הנ"ל, עקיפון (Akiphone) מישהו השתמש במתאם? עובד? תקין? ממליץ? קראתי קצת בתגובות הגולשים שמי שיש לו ראוטר שמפיץ אינטרנט WIFI בבית, ה-DECT עושה לו רעשים ובעיות, יש ביסוס לדברים? ובכלל למי שיש DECT בבית, אתם ממליצים על Siemens AS280? איך המכשיר? שווה את הכסף? או שעדיף לקנות מכשיר דרך Ebay עם שלוחות והכל? ואם מישהו קנה משם אשמח ללינק למוכר עם מוצרים איכותיים. תודה רבה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  22. שלום לכולם! אני רוצה להעתיק מחבר שלי את המוזיקה שיש לו מהאיפוד שלו למחשב שלי ואני לא ידוע איף... ראיתי כל מיני תוכנות כמו איפוד אקספלורר אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש בהם (רשיונות וכ'ו) יש למישהו שם של צוכנה שאולי כדאי שאני אברר עליה בכדי שאוכל להעביר את הקבצים למחשב שלי? תודה רבה! ד'א לבחור יש איפוד 80G מהישנים אם זה משנה הרבה...

23. Started by yoxo,

האם אפשר להחליף ל5800 פאנל? ואם כן איך בידיוק מפרקים את הפאנל הקידמי?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by es88,

משפחה שלי נמצאת בבנגקוק, במחירים היקרים שם של האייפון ניתן למצוא אותו בסביבות ה-2,300 ש"ח. +- למישהו יש אולי ניסיון מקניה משם? או סתם ידע שיש לכם האם כדאי לקנות אותו שם? מעבר לעניין שאין אחריות שלזה אני מודע.. השאלה אם יש איזה דרך לדעת האם זה מזוייף .. אני מכיר אנשים שקנו במקומות מסויימים פלאפונים, והיו מבסוטים.. ולא היה עם זה בעיות

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. שלום כולם! יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם כמובן שעל האייפון להיות סימפרי פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים