גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
קניתי GPS חדש MIO 300 איך שהתקנתי אותו האנטי וירוס המפגר שלי מחק ממנו קובץ עכשיו לא עולה לי התוכנה זה רושם לי program application database cannot be found וגם פתאום לא עובד הUSB אז אין לי דרך לסדר את זה אני משתגע פה למישהו יש רעיון איך לסדר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר חבר שלי נוסע לתאילנד אני רוצה שיקנה לי את ה3GS 16GB כמה יעלה שם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי אתמול בדיימונד 2 , החנות התקנתי עליו כבר עברית של PDAC וחשבתי שהכול פנאן. אבל המקלדת בעברית שבאה עם PDAC או ה איירון לא מתאימה לי בכלל. יש דרך לעשות מקלדת בעברית שתיהיה כמו המקלדת באנגלית בדיימונד 2 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את הLG Viewty KU990 ואני גולש עם הדפדפן של נוקיה/סלקום. האם כדאי להתקין את האופרה או דפדפן אחר? ואם כן, אז מה אני ארויח מזה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלתי נוקיה 5800 ובמשך 3 שעות ניסיתי להעביר את אנשי הקשר מהSE C510 שלי ל5800 בסוף הבנתי שזה כ"כ פשוט שזה לוקח חצי דקה גג .. תוכנות דרושות: Nokia PC Suite Sony Ericsson PC Suite vCardSplit הורדות : Nokia PC Suite: http://www.nokia.co.il/get-support-and-software/software/nokia-pc-suite/download בחרו את דגם המכשיר ופעלו לפי ההוראות Sony Ericsson PC Suite: http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/357/877/1250170993/Sony_Ericsson_PC_%20Suite_6.007.00_Web_EN.exe vCardSplit: http://rapidshare.com/files/276741902/vCardSplit.zip.html 1. בצעו גיבוי למכשיר דרך הSony Ericsson PC Suite 2. פתחו את קובץ הגיבוי בעזרת winrar 3. חלצו את הקובץ contacts.vcf 4. צרו תקיה חדשה בשולחן העבודה 5…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. (אם אין לכם כוח לקרוא את כל זה דלגו לסוף השתדלתי לכתוב את השאלות במשפט או שתיים. אבל רצוי שתקראו שתבינו מה הבעיה שלי שתתנו לי את התשובה הכי טובה) רציתי לבדוק מזה MASS STORAGE MODE אז חיברתי למחשב ובחרתי במצב הזה ואז ראיתי שזה מחק לי את כל התמונות שהיו לי תחת באפליקצייה של "תמונות" תחת תיקיית "צולמו". לאחר כמה זמן גיליתי שזה לא מחק את התמונות לגמרי והם עדין על הטלפון אבל במקום אחר וזה העביר אותם ל"הורדות" תחת אפליקציית "תמונות". בקיצר הMASS STORAGE הזה עשה לי בלאגן שלם בכל התיקיות על הטלפון עם התמונות והקליפים שצילמתי אז אמרתי שכל פעם שאני אצלם תמונות אני אעשה MASS STORAGE ואז זה יעביר לי את הכל ל"הורדות". אז אתמול עשיתי את זה ואחרי כזה זמן שיניתי את המצב חיבור כדי ל…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עיכוב נוסף בהגעת האייפון לישראל: רונית קן תבחן חוקיות הסכמי האייפון אפל יוזמת פנייה לממונה על הגבלים עסקיים, כדי לקבל אישור שההסכמים שחתמה עם חברות הסלולר אינם הסדר כובל. המשמעות: האייפון ינחת בישראל לא לפני נובמבר http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3360173,00.html להגיד לכם את האמת? מה שהיה מקודם בגדר בדיחה לדעתי זה כבר די סביר שיקרה, שהדגם שיושק בישאל זה לא יהיה 3GS אלה כבר הדגם הבא :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את ה610I שלי למשהו יותר רציני . הדרישות שלי מהמכשיר הן WIFI ומולטימדיה בעיקר ורצוי שיהיה קטן (שיהיה נוח להסתובב איתו בכיס). חשבתי על משוה בסגנון של htc diamond 2 שקראתי עליו ביקורות חיוביות ברשת . איזה עוד מכשירים מתאימים יש בתקציב (ולא להמליץ לי על ה5800 של נוקיה - ממש לא אהבתי אותו).
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
-
הי, מחפש פלאפון יד שניה, פשוט, אמין, שעושה את הדברים הבסיסים (שיחות, ספר טלפונים, רמקול) בצורה טובה. היה לי מוטורולה e398 שהיה לדעתי מצוין (חוץ מספר טלפונים מעצבן) ולצערי הוא נגנב. נתנו לי מכשיר זמני מאורנג' - nokia 2610 שהוא די על הפנים. מה דעתכם על המכשירים הבאים: 200 ש"ח - Nokia 6070 200 ש"ח - Motorola e770 250 ש"ח - Motorola v3 300 ש"ח - Sony Ericsson k530i 300 ש"ח - Sony Ericsson k610i איזה מהם מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי את הפלא הזה אתמול ורציתי לדעת איך אפשר לשים בו סרטים על מסך מלא שאני מנסה דרך התוכנה שבדיסק זה נותן לי לא על כל המסך על רזולוציה 320X240 ואני צריך 400X240 למישהו יש איזה שהיא דרך או תוכנה שאני יכול להשתמש בישביל לראות בכל המסך?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מכשיר GPS לקראת טיסה לאירופה, ואין לי (ובטח לו) שום מושג בתחום, וגם לא זמן ללמוד. הוא מחפש מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לא חייבים להגזים אם זה הופך את המכשיר למסורבל מדי), אני לא בטוח עד כמה משתמשים במסכי מגע - אבל אם זה עוזר אז שיהיה גם, ובעיקר ממשק הפעלה נוח ככל האפשר - הכי חשוב כי אבא שלי ואלקטרוניקה לא הולכים טוב ביחד. אני יודע שמצחיק לנסח את זה ככה, אבל התקציב לא ממש משנה. אני מחפש המלצה טובה לצרכים הללו, לא צריך להתפרע, אבל גם לא להתאמץ לחסוך אם נראה שהמכשיר הוא בדיוק מה שאני מחפש. תודה רבה על העזרה, ערן
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
http://www.areamobile.de/php/pages/slideshowImageView.php?img=images/handies/sonyericsson/Xperia-Pure/200909031605sony-ericsson-xperia-pure-20.jpg&vendor=Sony+Ericsson&bez=Xperia+Pure למרות שמדובר במכשיר מתקדם,חדשני ומיוחד אפשר להגיד, לא ממש אהבתי... מה איתכם?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:yelclap: לי מה שכן יש לי כמה שאלות. איך אני יכול בSMS לא להשתמש במקלדת ? כי לפעמים אני רוצה להשיב במילה כן - ובשביל זה לפתוח ? האם יש דרך כמו בE66 - שכאשר אני מקבל SMS , אני אראה את תחילת הטקסט בלי לפתוח אותו ? האם אפשר לחפש באנשי הקשר (עם אותיות) בלי לפתוח את המקדלת ? והאם ניתן ליצור יותר משני בארים של קיצורי דרך (ואני לא מדבר עם קיצור דרך בודד אלא של ארבעה) ?? ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות שלרוחב יראו תמונה אחת ולאורך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי את הIPOD TOUCH יחד עם הכבל לחיבור לטלוייזיה לצפיה בסרטים באיכות HD עכשיו יש לי על המחשב סרטים באיכות הנ'ל אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה שתמיר באותה איכות אבל רק לפורמט שיתאים לאייפוד יש לי תוכנה שממירה לממדים של המסך אבל לא תוכנה שממירה באותה איכות ופשוט להעביר לאחר מכן דרך הITUNES תודה לכם על העזרה ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיוק לפני כמה ימים, הE250 שלי התקלקל =/ היה אחלה של נגן , רק יש משהו מוזר ... כשאני מנסה להדליק אותו - הוא לא נדלק ולא קורה כלום. ( כנראה שמשהו במגעים נדפק) כשאני מחבר אותו למחשב - זה עובד והוא נדלק אבל ישר נכנס למצב של טעינה... =/ מה כדאי לי לעשות? ללכת ולנסות לתקן אותו? [ משהו מכיר אולי מקום בבאר שבע שמתעסק עם נגנים כאלה? ] או לקנות כבר SANSA CLIP..?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה צד שלישי המאפשרת לצלם וידאו באיכות גבוהה יותר מזו המוצעת עם הטלפון (אשר צילום הוידאו דרכה זוועה ברמות שאי אפשר לשער) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מכשירים של סוני אריקסון הם נמצאים תחת אותה קטגוריה ואין בינהם כמעט הבדל מהותי Sony-Ericsson C902 Sony-Ericsson G900 Sony-Ericsson W760i אשמח לקבל המלצה מי מבין השלושה יותר ממולץ ההתלבטות הגדולה יותר היא בין G900 ל C902 תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
צריך המלצה על נגן MP4 שמנגן סרטים באיכות טובה עם מסך יחיסית גדול 2.4 ומעלה לאחר סריקה בפורום ובאינטרנט ראיתי את המכשירים הבאים Meizu M6 האם זה נכון שסרט באורך מעל 40 דקות עושה בעיות לא מריץ טוב וכדומה, מה אתם אורמים על הנגן הזה? philips sa5285 מה אתםן אומרים על הנגן הזה, האם הוא מנגן סרטים באיכות טובה,? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (לא לחרוג), צריך נגן שמנגן סרטים ואודיו באיכות טובה, ללא מסך מגע. באופן כללי כמה לוקח להמיר סרט של GB1 בתוכנות ההמרה שמצורפות?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
החלטתי שנמאס מהסוני אריקסון Z610 שהיה לי, ונמאס טיפה גם מהמערכות הפעלה של סוני אריקסון שלא מתחלפות בכלל חשבתי שהגיע הזמן לפלאפון חדש. אלה הדרישות: =פלאפון דק יחסית, לא אנורקס אבל גם לא שמן, הסוני אריקסון שלי היה 20 מ"מ וזה יותר מדי שמן בשבילי =מערכת הפעלה פתוחה וסבבה כזאת כמו אייפון, N97 וכל אלה (הגזמה), שאפשר להתקין בהם הרבה דברים ושיש במה לחבל ולשחק =מצלמה סבירה (מינימום 3.2 עם פלאש ופוקוס) =חיבור אוזנייה 3.5 מ"מ, ולא איזה חיבור מעפן =מחיר: גג 2200 שקל (69-59 כפול 36 במונחים של אורנג') =ברשת אורנג' בינתיים הציעו לי שם את הN85+כרטיס 8GB ב59*39 שזה 2100 שקל, ואם אני מדבר מעל 100 ש"ח זה 1044 שקל. מה דעתכם על המכשיר שהציעו לי ואיזה מכשירים אתם מציעים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GPS לשימוש בארץ עכשיו אני בקרוב יוכל להשיג GPS יותר זול אבל לא מהארץ השאלה שלי היא האם אפשר לקנות מבחוץ ואז לשים לו את התוכנה בעברית? כי בתאכלס זה לא ממש עוזר לי אם הוא מראה לי את המפות של הערים בארץ אבל הכל באנגלית...... אם כן אז מאיפה אני משיג את התוכנה בעברית? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום (אינני יודע אם זה הפורום הנכון אז סליחה מראש) אני מעוניין לדעת האם ניתן לעשות רווח כספי מ"המצאת" אפליקציה חדשה לפלאפון אם כן איך עושים זאת למי פונים וכו' תודה על עזרתם
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הבעיה הופיעה לאחר שעדכנתי מגירסה 2.54 ל2.59. מתרחשת בכל הקליפים, כאשר כולם עברו המרה באמצעות תוכנת JetAudio 7.5.3.15 המסופקת עם המכשיר. לא גיליתי בעיות נוספות. יש לציין שאני לא מעוניין לחזור ל2.54 מאחר וגירסה זו, מסיבה כלשהי, לא מנגנת קבצי ogg (לפחות אצלי זה ככה).
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מולטימדיה חדש, ואני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל... מישהו בבקשה יכול לתת לי חוות דעת על שני המכשירים, מי מהם מגיב יותר טוב, למי יש מסך יותר חד, ואיכות שמע יותר טובה וכו'... אולי יש הצעות אחרות יותר משתלמות?? אני רוצה לקנות בניו יורק בימים הקרובים, את אחד מהנגנים...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-