גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מישהו התנסה במכשירים שמחקים תאייפון כמו meizu,sciphone,hiphone,f003,i9 ? מאוד מושכת אותי האופציה של המכשירים לצפייה בשידורי טלויזיה אנלוגיים ותמיכה בWIFI,BT וכרטיסי זכרון האם הם שווים את המחיר הלא רב שלהם? אולי רק כנגנים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איזה נגן יותר טוב תודה :]
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה, אני כבר הרבה זמן מחפש נגן שיהיה טוב ואיכותי, חיכיתי שיגיעו מסכי הטאצ' ויתקדמו קצת, שקלתי לקנות Iphone/Ipod Touch אבל אם יקרה להם משהו אכלתי אותה כי לתקן אותם בארץ זה כאב ראש, בנוסף המחירים שלהם די גבוהים ולא ממש יש בארץ את הדור החדש. אז מה צריך להיות בנגן/פאלם: קודם כל העדיפות היא לנגן איכותי ופחות לפאלם. 1. איכות סאונד טובה 2. מסך מגע 3. גודל לפחות של 16GB 4. ניגון סרטים זה + אבל לא חובה 5. WIFI אם יש בנגן זה מעולה, אם לא לא נורא, בפאלם חובה WIFI זהו לדעתי, קראתי ביקורות טובות על הנגן Cowon S9 שנראה לי כבחירה טובה אבל אני אשמח לעוד הצעות... תודה.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טס עוד הלילה ולא מצליח להגדיר ניווט להולך רגל - מה שעלול להיות מאוד שימושי במרכז העיר תודה למשיבים ולקוראים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מקור : http://www.gadgety.co.il/5895/motorola-cliq-%D7%94%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8/ http://phandroid.com/2009/09/11/motorola-cliq-review-in-depth-first-impression/ http://reviews.cnet.com/cell-phones/motorola-cliq-t-mobile/4505-6454_7-33770768.html http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2352750,00.asp
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרגע התקנתי מקלדת עברית יותר נוחה מאשר האיירון שיש לי באומניה, עכשיו השאלה שלי היא אם אני מוחק את האיירון אני עדיין יוכל לרשום בעברית במכשיר או שהאיירון זה בעצם ~כל~ העברית של המכשיר ואם אני מוחק אותו אז הלכה גם התמיכה בעברית?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום . רכשתי בחו"ל Teletype GPS receiver + Antenna for IPAQ PDA. אך אין לי את הדרייבר שלו -כדי שאוכל להתקין במחשב כף יד של HP/4700 . צריך עזרה כיצד ניתן להשיג את הדריבר שלו . ניסיתי דרך האתר של Teletype אך לא הצלחתי . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
נמאס לי. פשוט נמאס לי. לא רוצה דור 3, לא רוצה מצלמה, לא רוצה את הסימביאן המחורבן הזה, לא רוצה אינטרנט מהיר, לא רוצה MP3. אני מחפש מכשיר פשוט שיענה על הדרישות הבאות: * מסך גדול ואיכותי * מקשים גדולים ונוחים * מערכת הפעלה מטוס * Bluetooth (לדיבורית ברכב) * סוללה חזקה זהו. קיים דבר כזה? תקציב 1,000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום , עשיתי הרגע עדכון תוכנה בפלאפון של אמא שלי באמצעות התוכנה של נוקיה , העדכון הסתיים בהצלחה רק שעכשיו כל הפלאפון באנגלית ואין בכלל עברית , אין אפילו מקלדת בעברית. אני חייב דחוף להחחזיר את העברית , איך אני יכול לעשות את זה? איך אפשר לעשות ROLLBACK או למצוא את הגרסא הכי עדכנית שהיא עם עברית? בבקשה אנשים זה ממש דחוף , אמא שלי תהרוג אותי
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות הנ"ל עבור המכשיר הנ"ל משום מה לפעמים בזמן שאני שומע מוזיקה יש הפסקות של כמה שניות, כמו שדיסק "קופץ" זה ממש מציק. יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות ?, או איך אפשר לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת לקנות היום את הN96 בין הפלאפונים של נוקיה שבדקתי הוא הכי התאים לי יש לו איזה שהן מגרעות חמורות וקשות שכדי לדעת עליהן ? ובכלל האם אתם ממליתים על המכשיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש ברשותי N95 8GB האם אפשר להשתמש בWIFI שלו בכדי לדבר בSKYPE או לבצע שיחות במסנג'ר דרך הרשת האלחוטית? אשמח לדעת איך מגדירים זאת
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בקרוב אבקר בארצות הברית ביררתי איך כמה וכאלה לגבי קניית האיפון אבל חשבתי לשאול אולי דווקא לגבי הקנייה בEBAY זה אפשרי? יש מגבלות? למישהו יש ניסיון אישי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להחליף את הסלולרי שלי וכעת אני מתבלט בין מספר מכשרים. ראשית, הסלולרי צריך להיות מהמבחר (המצומצם צריך להגיד) שיש ברשת פלאפון שנית המחיר צריך להיות בסביבות ה 1700 ש"ח חשוב לי להדגיש שעד היום היו לי סלולרים רק מרשת SAMSUNG ואני חייב לציין שאני מרגיש שמאוד מאוד מציתי את החברה הזו (למרות שטוענים שהסלולראים החדשים שלה מצויינים) יש לי איזה דחף לא ברור ל NOKIA אבל שום אין הסבר הגיוני לכך הצרכים שלי הם בהירכיה הבאה 1. MP3 ואיכות שמע טובה באוזניות 2.משחקים 3. WI-FI שאפשר יהיה לקרוא מיילים 4. איכות צפייה בסרטים 5. מצלמה חשוב לי להדגיש שה"טאץ'" לא עושה לי את זה..אז זה לא חובה כרגע אני חושב שאני מתלבט בין N85 ל ERICSSON W995 או C905 או W760 ואולי ה LG רנואר או E7…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
על פי האתר http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5137 iPhone OS 3.1. ירידת מחירים ל IPOD TOUCH. מהאתר של אפל - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=Nzk2MDUxNQ מצלמת ווידאו ל IPOD NANO והגדלת המסך ל2.2. מהאתר של אפל - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_nano?mco=Nzk2MDUyMg iTunes 9.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מהיום שהנחתי את ידיי על האייפוד קלאסיק, שמתי לב לבעיה אחת ממש מעצבנת-עושה רושם שיש לו טעם מוסיקלי משלו! גם באייטונס וגם באייפוד, יש אלבומים שלמים שהאייטונס פשוט לא מוכן להוסיף לספריה, או אפילו שיר ספציפי מאלבום שלם שפועל (לדוגמה- השיר HIGHWAY TO HELL מאלבום באותו השם של AC\DC-כאילו מעולם לא היה קיים.. אבל שאר האלבום פועל פיקס. או מקרה אחר של האלבום The jester race של In flames, שפשוט לא מופיע זכר אליו לא באייטונס ולא באייפוד בזמן שתוכנות אחרות מציגות ומנגנות אותו יפה מאוד) ועוד מקרה, של אלבום אשר פועל אחלה באייטונס, פועל אחלה בכל נגן\תוכנה אחרת,אפילו מופיע כמו שצריך באייפוד עם כל הפרטים.. אבל באייפוד - לפעמים מדלג על 4 שירים הראשונים, 5 שירים הראשונים, לפעמים על 7.. (האל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון נייד חדש למטרות עבודה. אני צריך שיהיה לו wifi, אפשרות להתקין skype וגישה נוחה לאימייל. בנוסף אני צריך שתהיה לי האפשרות לגשת לקבצי word ואקסל. על איזה מכשרים אתם ממליצים? חשבתי על blackberry כלשהו או נוקיה כלשהו.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היןם בשעה 8 עד 9 בערב היה כנס המוזיקה של אפל בו אפל שיחררה את iTunes 9, iPhone OS 3.1.1, איפוד נאנו עם מצלמה, איפוד קלאסיק 160GB, iPod Touch חדשים עם דגם 64GB וחומרה משודרגת כמו לאיפון 3GS. כל המוצרים החדשים זמינים החל מהיום. עריכה: וואוו הGenius Mixes פשוט גאוני!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום תקציב שלי בסביבות 700-1000 שקל חשוב לי מסך גדול 4.3" ומעלה אני מתלבט בין כמה דגמים וחברות Mio MOOV 500/300/CXX.1 2.Asus R700/R600 או חברות אחרות אם מדובר בהפרשים גדולים בגלל BT נגן שירים וכאלה אז מעדיף שלא לשלם על הפער
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-