גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מכשיר Nokia 3120c, ובו כ.זיכרון עם נפח 1GB. אני רוצה להרחיב את הנפח. מה הנפח המקסימלי שאני יכול לשים במכשיר ואיזה סוג MicroSD? הרגיל או MicroSDHC? לפי חיפוש מהיר, חלק אומרים שהמכשיר תומך עד 8GB (לא ידוע סוג זיכרון), וחלק אומרים שעד 4GB (ויש אומרים שהוא תומך ב-SDHC וחלק אומרים שלא). אז לפני שאני אקנה סתם ככה כרטיס, תעזרו לי. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש אפשרות לבחור בין הפלאפונים: NOKIA E71, NOKIA N85, Samsung 530, Samsung touch wiz, LG Renoir אנחנו חושבים כרגע על הLG Renoir והNOKIA N85. יש הצעות, מי מהם עדיף? (או אולי אחד אחר מהרשימה עדיף עליהם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעבר הרחוק ההיתי מתמצא בכל הטכלונוגיות ומה טוב ומה לא טוב עכשיו אני בצבא ואני לא מעדכן בכלום בנושא המחשבים ובמחשבי כף בפרט... אשמח להמלצה למחשב כף יד איכותי וטוב עד 1500 שקלים כמה דברים חובה שאני צריך: GPS -שלא יקרטע ויהיה מדויק תוכנת GPS- לא הכי משנה לי שיהיה בו מובנה תוכנה,אבל לוודא שיש אפשרות להתקין עליו IGO8 מערכת הפעלה-לא מעודכן מה הכי טוב היום ומה לא -אתם תחליטו בשבילי אבל שתיהיה גמישה יחסית עם אפשרות לאימייל זמין ,אופייס,דפדפן נורמלי, והתקנת תוכנות למינהם מהירות-הפריט הכי חשוב,שלא יקרטע ויפעל חלק אאאם זהו נראה לי *חשוב לציין שהמחשב כף יד מיועד ל"איש עסקים" שהיכולת להיות מעודכן -היא החשובה ** תודה מראש אלירן
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר של Sony Ericsson מדגם W705, והבנתי שיש אפשרות לחבר אותו למצת של הרכב ובעצם לנגן ממנו מוזיקה כשהיא תישמע ברמקולים של הרכב. הדבר אפשרי? אם כן, איך? אשמח למידע ועזרה, תודה רבה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי יש לי אוזניות בלוטוט של JABRA. אני מעוניין לשמוע מוסיקה שמתנגנת במחשב דרך האוזניות. מצאתי את האוזניות דרך הבלוטוט במחשב, תיאמתי בינהם, ולארח שהאוזניות הופיעו לי במאפייני הבלוטוט לחצתי על CONNECT ואת הקוד וזה רשם לי שזה התחבר בהצלחה. עדיין אני מפעיל מוסיקה במדיה פליייר ואני שומע אותה רק במחשב ולא באוזניות. מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש בראשותי נגן של iriver clix 2 8GB היום בטעות עשיתי לו FORMAT ונמחקו לי כל הרקעים (Themes, ועוד) כמו כן נמחקו לי כל ההגדרות הדיפולטיביות שלו. האם יש דרך להחזיר את המכשיר לקדמותו? כמו שהגיע מהחנות?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חיפשתי ואני לא מצליח למצוא, נראה לי שאצלי זה משנת 2007. יש לי Miomap 8 אבל בא עם מפת 2007 ואני לא מצליח למצוא מפה עדכנית להיום. ה-Miomap 8 אצלי תומך במפות 3D. תודה לעזורים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הGPS צריך להיות פשוט לתפעול. בעלת איכות חומרים טובה, ובלי גאדג'טים מיותרים. פשוט מכשיר ניווט איכותי נטו. שלא יעשה בעיות. התקציב? עד 700 ש"ח עם חריגה אפשרית לאיזור ה800 אם זה באמת משתלם. אשמח לעזרה והכוונה כי אני כבר מזמן לא בתחום והמכשיר לא בשבילי. תודה רבה לעוזרים וגמר חתימה טובה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6 nokia x6 VS N97
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GPS אשר ישרת אותי בנסיעותי לחו"ל: אירופה וארה"ב וקצת גם בארץ. אני לא צריכה שום תוספות של משחקים, מולטימדיה וכד'. GPS פשוט, אמין, נוח להפעלה ושיש לו מסך גדול יחסית לא מחשב כף יד. ראיתי במחיר שפוי את ה QUE NQ 430 וכן 431 האם הם עומים על הצרכים שלי? מה ההבדלים ביניהם? תודה לכולם וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני מתלבט בין שני דגמי הנוקיה חשוב לי מאוד הסנכרון מול הOUTLOOK והיומן פגישות ושניהם עונים לי על הדרישות מה עדיף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר את המכשיר למחשב והוא רושם לי (במכשיר עצמו) do not disconnect. במחשב נפתח לי כונן חדש ואני רואה שזה לא עובד כמו כל MP3.... צריך פה איזה תוכנה? מה זה itunes? איך עובד כל העסק הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כל העולם חיכה לטאבלט של אפל, מיקרוסופט החליטה לשחרר הצהרה קודם נראה פשוט טוב כמובן שיש עוד זמן עד שנראה דבר כזה בשוק, אבל נראה שיש למה לחכות http://www.engadget.com/2009/09/22/microsofts-courier-booklet-emerges-said-to-be-in-late-prototy/#continued
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הפלאפון הזה עומד לצאת ? והאם הוא מגיע בכלל לארץ ? כי כתוב בGSMARENA שהוא יצא כבר , אבל לא ראיתי שום ביקורת או משהו דומה ברשת.. אני חושב שמדובר בפלאפון הבא שלי אחרי 3 שנים עם הW800 בהנחה שהאייפון לא יגיע בזמן הקרוב לארץ .. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c901_greenheart-2819.php
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
-
מיועדת למכשירים סלולריים מבוססי atom 2010 הולכת להיות שנה מעניינת לשוק בסלולר
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני נוסע עוד שבועיים לארה"ב ואני יודע שניתן לקנות את האייפון באפל סטור בלי להתחייב לחברת התקשורת כלומר לקנות את המכשיר במחיר מלא. השאלה שלי היא מה המחירים של האייפון בארה"ב (3G ו-3GS ) ולפי המחיר אני יחליט איזה דגם לקנות תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שנאבד הקודם,קניתי חדש היום,פשוט תענוג
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוד מעט הולך לעבור תוכנית ואני צריך לבחור מכשיר בסלקום..ואני לא יודע איזה לקחת אני מחפש מכשיר כמובן עם נגן מוזיקה גלישה באינטרנט וכ'ו אבל גם חשוב לי מאוד שהוא לא יהיה מקרר כבד ושזמן הסוללה שלו יהיה בגדר הסביר בוא נגיד שלא תוך שעתיים יירד לי פס סוללה..גם שלא יהיה איטי..שמתי עין על הN86 החדש איך הוא..ואני ישמח לקבל עוד המלצות על מכשירים אחרים..אני מחליף מנוקיה 3100 אז תבינו..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
לום לכולם וחג שמח יש לי שאלה בנושא מודם סלולארי למחשב נייד כדי שיהיה אינטרנט:האם אני יכול לקנות כזה מודם לא באחת מחברות הסלולאר(אורנג'\סלקום\פלאפון),וכך לא להתחייב לשום חברה לתשלום חודשי עבור המודם,ולחסוך את העלות הזו? כי אני מתלבט אם ללכת על העיסקה של אורנג' שכוללת מחשב נייד אינטרנט וכו',או לקנות מחשב בנפרד ומודם סלולארי בנפרד,במידה וזה יוצא יותר משתלם תייעצו לי מה עדיף חג שמח ותודה רבה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חיפשתי אחרי התוכנה הזאתי ופשוט אני לא מוצא MSN MESSENGER . איפה אפשר למצוא את התוכנה הזאתי ?? כי אני רוצה להוריד אותבה ואני לא מוצא .
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מתמצה כלכך בחברות \מחירים... או מה נחשב מוצר טוב יותר או פחות (קיצר אין לי מושג בתחום.. ) בבקשה עזרה ... התמונה זה דוג' לאוזניות עורף.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן. שקלתי לאחרונה לרכוש טלפון סלולארי חדש. חיפשתי מכשיר שייתן לי כל מיני פונקציות שאני צריך, וגם הנאה וחוויות שימוש. הגעתי למסקנה שהאומניה עלול להיות המכשיר שאני מחפש. אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי המכשיר [או כאלה שיצא להם להשתמש בו], או המלצות על מכשירים דומים במהותם. תודה! :]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-