עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by T-Flash,

מה קורה? אז ככה... יש לי אפשרות קלחת לפאפון עד 1800-2000שח, ואני מתלבט בין Sony Erricson K750i ל Sony Erricson W800i. הכי חשוב לי תהיה בו מצלמה טובה, אצל מי משניהם המצלמה טובה יותר? אין לי שום צורך בנגן MP3 במכשיר פלאפון, יש לי נגן טוב בנפרד. תודה

• 60 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  3. יש לי 2 שאלות, אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי. 1. בspec של המכשיר כתוב שצריך להשתמש במטען של 1.2 A מה אמור לקרות אם אני מחבר מטען א. עם 2A (במצב הזה המכשיר משתגע..) זה לא אמור להטעין כרגיל? ב. עם 0.7-1 A (זה לא אמור להיטען רק לאט יותר? ) 2. הזמנתי מטען לא מקורי באיביי, מלבד שוני בנתונים של זרם מתח מה יכול לגרום למטען להתחמם ולמכשיר להשתגע (לדוגמה כשמקלידים SMS הוא מקליד כל מיני אותיות שונות ומכפיל חלק מההקלדות בזמן שהמטען מחובר)? למעשה השאלה : איך אפשר לדעת שמזמינים מטען טוב שלא עלול להתפוצץ לי בקיר? תודה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by erezo,

שאלה שאולי תישמע טפשית אך אני רוצה לקבל עליה תשובה, רכשתי מטען מקורי נוסף עבור המכשיר שלי, וכבל MICRO USB שקצת שונה מהכבל המקורי של המוצר אך גם כן שייך ל LG, האם יש משמעות טכנית כלשהי שהכבל MICRO USB לא מקורי כמו שבקופסה? כשהטלפון סיים את הטעינה השנאי חשמל היה מעט חם, האם זה נחשב תקין? האם הזרם והמתח שעובר בכבל התואם שונה מהמתח והזרם שבכבל המקורי? יכול להיות שזה קורה גם במטען ובכבל המקוריים ולא שמתי לב לכך. צירפתי תמונות.

5. Started by Shmuliklik,

תסלחו לי על השאלה הטריוויאלית משהו, אבל אני מחפש מטען micro usb טוב לחיבור לקיר, וכבל טוב שיצטרף אליו. הכבל הכי טוב שיש לי הגיע עם הקנייה של הקינדל, אבל מאז לא היה לי מזל, וכמעט כל מה שקניתי היה זבל מוחלט. (גם בארץ וגם ב-Ebay) מישהו מוכן להמליץ על משהו בארץ? אין לי בעיה להוציא על זה גם 50 שקלים.

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. ערב טוב בשעה טובה הגיע אליי הנגן הזה אני רוצה לקנות מטען USB לנגן משום שהוא מגיע רק עם כבל USB למחשב קראתי באינטרנט שמועות \ היערות שלפיהן מטען USB רגיל לא מתאים לנגן. מישהו יודע משהו לגביי הנושא ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by ag43,

ברשותי מטען USB המתחבר לחשמל עם יציאת USB אחת. האם ישנו מוצר דומה בעל מס' יציאות USB המאפשר לטעון מס' מכשירים בבת אחת? כמו כן האם חיבור USB HUB למטן שברשותי יצור את אותו האפקט והאם הסוללות יטענו עד הסוף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. הזמנתי סוללת גיבוי של 20000mAH. הסוללה מגיעה עם כבל USB בלבד. רוב מתאמי הUSB לשקע הם של 1A, במקרה הטוב 2.1A. לפי המפרט, הסוללה יכולה להתמודד עם 5A. יש מתאמים כאלו, רצוי בישראל?

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני שוקל להזמין אחד כזה. למישהו יש ניסיון עם טעינה אלחוטית? (נקסוס 4 אם זה רלבנטי) ועוד שאלה בנושא - האם יש משמעות לאיכות המוצר? (סיני פשוט מול אחד יקר)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by רון88,

הי יש לי מטען אלחוטי חדש של RAVPOWER אתמול הטעין טוב אבל היום כותב CHARGING SLOWLY. יש לכם רעיון למה זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  12. קניתי מטען בטריות+בטריות 2500MH כתוב לפני השימוש CHARGE ואחר כך DISCHARGE מלא -- 3-- פעמים ! CHARGE או קיי ..אחכה עד שיסתיים לטעון אותם אבל מה הכוונה שלהם ל DISCHARGE איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

אני מחפש מטען טוב ומהיר שיטעין מכשירים די מהר. יש לנו בבית את המקורי של ה-G2 שלי והוא מספק את הסחורה אבל צריך עוד מטען אחד מהיר בבית, שיהיה איכותי ושלא יעלה יקר. מה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Orenium,

האם אתם מכירים משהו מומלץ ל-SGS2 שלי? (סה"כ אני מרוצה מאד מהסוללה, אבל בקרוב טיול וצריך להיערך בהתאם). תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by IlyaN,

שלום לכולם, יש לי מטען AC מנגן קודם שהיה לי (ג'נרי), אני רוצה להשתמש בו כדי להטעין את האייאודיו 7 שלי מהחשמל. ספק' הDC שלו הם כאלה: DC5V+-10%, 200-300mA. האם זה בטוח להשמש בו עם הנגן, יש אפשרות שחיי הסוללה ייפגעו בגלל זה? ואם יש מישהו עם המטען AC המקורי אז שירשום בבקשה את הספק' שלו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by foxil,

שלום, אבד לי מטען של נקסוס 7 2012, אולם יש לי מטען של סמסונג לטלפון סלולרי וזה בטוח להשתמש עם נקסוס 7? העונים בעלי רקע טכני בלבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בטיול האחרון שלי לסיציליה התעורר הצורך באחד כזה, אי לכך ובהתאם לזאת אבקש את דעתכם על המוצר הנ"ל או המלצות על מוצרים דומים. המחיר לא רלוונטי בשלב זה, תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by night-fire,

עוד מעט טיול שנתי ושאינ חושב על זה,אני ישתמש המון בנגן אני כל החיים שלי שומע בו חח והנה הבעיה מה אני עושה בשעת צורך שנגמרת הבטריה?! : יש איזשהו מטען שמתחבר לחשמל למכשיר הזה? תודה רבה מראש חחחח :]

19. http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=52&products_id=561 מצאתי את זה באתר של ידע. המטען הזה תלוי איך שהוא בחיבור ל-USB? או שאפשר פשוט לחבר ישירות לשקע חשמל ולהטעין? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Buzz15,

קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by IG,

שלום לכולם שאלות בקשר למטען של המכשיר: 1. האים מכשיר שנקנה בארה"ב יתאים לרשת החשמל בארץ? (110V בארה"ב, 220V בארץ). בחנות טוענים שכן, אבל נראה לי לא הכי אמין... 2. האים מטען שבמקור מיועד לסמארטפון אחר (נגיד גם של HTC ועם מיקרו USB, אבל ישן יותר) יתאים ל-ONE S או שנדרש מטען יעודי ל-ONE S? (אני רוצה לקנות מטען לרכב אבל אין משהו שכתוב עליו "ONE S"- יש הרבה מטענים שכתובים עליהם שמות של דגמים אחרים...) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by jfkk,

שלום יש לי מטען USB 2.0A האם הוא מתאים ל LG G3 ה LG עובד על 1.8 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zam,

הלך המטען. האם כדאי לקנות משהו דומה בארץ או להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by shimronfio,

היי, קנינו לדוד שלי מתאילנד את ה- P7, האריזה הגיע עם שנאי אמריקאי, נסינו לחפש שנאי מקורי של Huawei אך לא מצאנו, במקום זאת קנינו לו שנאי וכבל של סמסונג... אבל שבדקנו גילינו שהשנאי של סמסונג עובד בצורת 5/2 וולט/אמפר, ואילו המטען של Huawei עובד בהספקים של 5/1 וולט אמפר, האם יש סכנה במטען של סמסונג שיכול לגרום לקיצור חיי הטלפון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ofirxp,

היי, אני מעוניין לקנות מטען לאייפוד דור חמישי. רציתי לדעת אם מטען קיר USB רגיל (מתחבר לחשמל ובצד השני תקע USB ) יתאים? או שצריך מטען מקורי (ויקר להחריד) לאייפוד?? תודה על העזרה! ???

• 3 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.