גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
ה-ZenPad S 8 הוא טאבלט קטן ועמוס כל טוב שיכול להיות שלכם במחיר קורץ, על אף העובדה שאינו משתייך אל משפחת הנקסוס לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אסוס-מתחילה-למכור-את-היורש-שלה-עבור-הנק/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש ZEN בעלות של 180$ חדש באריזה, רק עם אחריות שכנראה אינה תקפה לישראל. הכוונה היא לרכישה באינטרנט מארה"ב... ומה ההמלצות בנוגע לדגם ה- 30GB, האם הוא מתקלקל בקלות או שאמין כמו ה- IPOD ? ועוד המלצות נוספות שאינן ידועות לי ולעוד הרבה אנשים מעריצי ZEN ;D תודה !
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אפשר לקבל ביקורות על מכשיר הפלאפון W910i של סוני אריקסון, ואם יש למישהו אותו ורוצה לשתף אותי בחוות דעת אישית אז בכיף =] בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם המכשיר שווה את ההשקעה, בנוגע למוזיקה נוחות ניצול סוללה, ומצלמה פחות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם. פה בפורום התוודעתי לראשונה לאתר Handtec, ואני מעוניין להזמין ממנו מכשירי גלאקסי 3 (2 או 3 מכשירים, עוד לא החלטתי). הייתי שמח לדעת מראש מה התהליך, ומה אני צריך: יש לי כרטיס אשראי בין לאומי, עם הכתובת שלי פה בארץ, כמובן. לא כדאי להזמין ישירות לפה - כי אז יש בעיות עם המכס, נכון? מה עושים בדר"כ? מזמינים לארה"ב, דרך חבר שיביא? הם מקבלים הזמנות לארה"ב, עם כרטיס שהכתובת שלו פה בארץ? אשמח למידע בעניין. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר GPS MIO S505 לפני כחצי שנה. מאז הפעלתו הראשונה צצות בו בעיות חוזרות ונשנות, שלדעתי מקורן בתוכנה: 1) מדי כמה זמן, ההנחיה הקולית מפסיקה לפעול פתאום. אי אפשר להפעיל אותה מחדש ע"י שינוי שפה בתפריט "מיו שלי" או ע"י שינוי מין הדובר תחת "אפשרויות מסלול". רק אחרי אתחול המכשיר (הסטת הכפתור עד הסוף), ההנחיה הקולית חוזרת לפעול. 2) תוך כדי נסיעה, המכשיר קופא לגמרי לפתע -- תמונה קפואה וחוסר תגובה ללחיצות. רק אתחול מחזיר אותו לפעולה. אני מעדכן את המכשיר באופן קבוע מהאינטרנט דרך תוכנת העדכונים של רונלייט. האם בעיות אלה ידועות ויש להן פתרון ? האם יש טעם להביא את המכשיר לתיקון אצל רונלייט ? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם טלפון ulefone be touch 2 מתאים לרשתות בארץ? תענו בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאמא שלי יש יומולדת בראשון לספטמבר, והיא מתלוננת כבר הרבה זמן על הרצון לGPS(אישה...) והחלטתי להרים ת'כפפה ולשכנע את אח שלי ואבא לשים קצת ולקנות לה GPS. הגענו לתקציב של 600 שקל(אבא שלי קונה לה עוד מתנה בנפרד...) וחריגה לא תתקבל בברכה, אם היא תהיה משמעותית אז סבבה. כעיקרון לא חובה שיבוא עם תוכנה, יש דרכים להשיג תוכנות לבד, אבל צריך שהוא יהיה טוב, שהסוללה לא תגמר מהר, שיהיה ברור וקריא גם אל מול השמש ואם הוא ינגן גם מוזיקה זה יהיה סבבה. המלצות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1) איפה אני משיג רום? 2) ראיתי בבאג רום לm2. זה משנה אם יש לי m2 או m2 mini? 3) אני חייב לעשות לפלאפון רוט כדי להתקין רום חדש? 4) איך אני יודע אם יש לי מייזו A, I, C, U, או Y? 5) איך אני עושה משתמש בflyme? כל פעם שאני כותב מספר טלפון הוא נותן לי הודעה בסינית ולא נותן לי להתקדם אשמח מאוד לעזרה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המכשיר החדש במשפחת הסמארטפונים המוזלת של שיאומי הוכרז רשמית, ומצליח להפתיע אותנו עם שידרוג גדול לעומת קודמו תוך שמירה על תג מחיר זהה שנת 2016, אבל שיאומי הסינית ממשיכה בשלה – עוד ועוד סמארטפונים נאים במחירים שקשה מאוד למצוא להם תחרות. הפעם זהו ה-Redmi 3, האח הצעיר של ה-Redmi Note 3 המופלא, והיורש של הסמארטפון הנמכר ביותר בתולדות החברה. השמועות עליהן סיפרנו לכם אודות הסמארטפון החדש התבררו כמדויקות ברובן. המכשיר מציע מסך בגודל 5 אינץ' המבוסס על פאנל IPS ברזולוציה צנועה יחסית של 1,280x,720 פיקסלים, בשילוב עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות Cortex A53 של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה (נקווה שהפעם אכן ניתן להרחיבו, בניגוד למצב עם ה…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, הורי טסים לאירופה ומבקשים ממני להוסיף למכשיר את מפות גרמניה, אוסטריה וצ'כיה. מהיכן ניתן להשיג את המפות וכיצד נעשה הדבר? יש כרטיס SD מהסוג הישן בנפח 2GB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית המצליחה השיקה רשמית צמד מכשירי דגל חדשים עם שבבים מבית, מצלמות כפולות ייחודיות שנוצרו בשיתוף על Leica וגם תגי מחיר שלא מתביישים להתחרות ישירות באלו של סמסונג, אפל ו-LG התרגלנו לשמוע על כך ש-Huawei הסינית מפתיעה וקוטפת עוד ועוד הצלחות בשוק המכשירים החכמים, ונראה שעם כל הטוב הזה מתגבר גם התיאבון שלה להמשיך להתקדם ולשדרג את מעמדה. את ההוכחה לכך מעניקים לנו צמד הסמארטפונים החדשים שלה, ה-P9 וה-P9 Plus, שקופצים מהשוק הבינוני-גבוה בו התמודדו דגמי ה-P הקודמים היישר אל תחום מוצרי הדגל העליון. דגם ה-P9 כולל מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Kirin 955 מתומן ליבות שמהווה שיפור קל של ה-Kirin 950 שפגשנו בסוף השנה שעברה עם תדר של עד 2.5GHz לארבעת …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להתחדש בסלולרי חדש, אני מכיר מישהו שחוזר בקרוב מארה"ב והוא יקנה לי את המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח וחשבתי על ה HTC WILDEFIRE אבל מסתבר שהוא לא נמכר שם בכלל... מה המכשיר שמומלץ לקנות בטווח מחירים הזה ושאפשר להשיג משם? מה שחשוב לי זה מסך מגע ועדיף שיהיה אנדרואיד, ישמש בעיקר לגלישה ברשת חוץ משיחות.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 2.5 אינץ ? תודה למי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקציה שתאפשר לי להשתלט על המחשב מרחוק. אני יודע שיש הרבה כאלו, אבל אני מחפש את המומלצת ביותר.. Team Viewer מרגישה לי מאוד איטית ואני לא יודע למה (גם כשאני גולש בבית, אינטרנט 10MB). תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי אני עוד מעט קונה אוזניות חדשות px100 או px200 ואני רוצה גם לקנות נגן נוח עם איכות סאונד טובה שיוציא מהן את המקסימום שהנפח יהיה בערך בסביבת הנפח של הנגנים ה נ"ל עכשיו יש את ה סאנסה שהוא מבוסס זכרון פלאש שכמו שהבנתי יותר מהיר ויותר עמיד גם אבל אני לא ממש צריך נגן סרטים ותמונות גם לא הכי חובה כמו כן שמעתי שאיכות הסאונד בסאנסה היא לא משהו מיוחד בגלל זה אני חושב אולי לקחת את המיקרופוטו שעולה רק באיזה 80 ש"ח יותר אבל יש לו 8 ג'יגה וכמו שהבנתי איכות סאונד ממש ממש טובה למרות שזה HD אני לא ממש מתכוון לרוץ איתו וכאלה רק אולי ללכת איתו בכיס וגם אני חושב גם הגודל שלו די בסדר ומתאים לדרישות שלי אבל הסאנסה עוד יותר קטן אז איך האיכות סאונד של הסאנסה? משתווה לקריאייטיב? תעזרו לי ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מכשיר האנדרואיד הבא של החברה הקנדית בעידן החדש שלה עונה לשם הקוד Mercury, ועשוי להיות האחרון בהחלט שיציע מקלדת פיזית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה 4GB D2 לבן ואני מאושר עד הגג ! המסך,איכות,גודל הכל הפתיע אותי לטובה. ועכשיו כמה שאלות : לא ממש ברור לי איך לעדכנן גירסא...אשמח להסבר, הגירסא שקיבלתי היא 2.41 איך אפשר להעביר שירים כשהנגן ב HOLD? באיזה גירסא יש משחקי פלאש? צריך להוריד אותם? להתקין אותם? איך אני מוסיף את stop watch ו calendar? איך אני משנה את הרקע? איך אני מקליט מהרדיו בזמן מסוים שאני יבחר ( אם אפשר)? איך אני יוצר playlist? איך אני יכול לראות את ה lyrics? רק לפני שניה קיבלתי את הנגן אז אני ישחק קצת איתו ואולי יענה לכמה שאלות בעצמי... אתם גם מוזמנים לשאול אותי שאלות . בכל מקרה תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני נמצא במקום עם קליטה בעייתית לרשת הסלולרית שאני מנוי בה. אני מחפש דרך נוחה לבדוק את רמת הקליטה במקום עם רשתות מתחרות.. יש דרך לעשות את זה? אני מכיר אפליקציה ותיקה בשם glove אבל היא מחזירה תוצאות רק אחרי 3 ימים ולא ברור איך היא בכלל מחשבת/קובעת את התוצאות/ממוצע וכו'.. גם המודל העסקי שלהם שמעודד אותך להירשם דרכם לחברה הכי מומלצת לכאורה מטיל ספק בהמלצות שלהם.. אני מחפש משהו שיראה לי באופן מיידי ונקודתי את מצב הקליטה ברשתות האחרות באותה נקודה, בלי להשיג ולהחליף סימים.. קיים משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש נגן MP3, לא מעניין אותי MP4 ו- MP5 (מוזיקה בלבד מספיק בשבילי). לא מעוניין בשום דבר של SanDisk. מחפש משהו אמין שיחזיק לפחות כמה שנים טובות ולא יילך אחרי שנה וקצת. שיהיה עם בטריות, או במקרה ומדובר במכשיר נטען, אז שהבטריה תחזיק לפחות 16 שעות (למרות שהייתי מעדיף 20 שעות ויותר). אשמח אם תציעו לי מכשיר בנפח 8GB בלא יותר מ- 400 שקל, כי אחרת סביר להניח שכבר ארכוש COWON מבאג. וכמעט שכחתי לציין, האיכות סאונד כמובן חשובה גם כן. (אגב, לא מעניין אותי אם המכשיר לא תומך בקבצי FLAC). שמי מתן, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
מחפש מכשיר לראיית לילה טוב (אני מתכנן לקנות בחול עד 800$) אם למישהו יש המלצות ומבין בזה אני ישמח לשמוע תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5802&perur=2&t=12&c=390 פלוס כרטיס MICRO SD 4GB במחיר של 200 דולרים ? המבצע בדיוטי פרי. האם המבצע שווה את המחיר? והאם הנגן מוצלח יחסית למתחרים בשוק? קראתי בזאפ ביקורות ואני צריך המלצות נוספות.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-