עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז ככה אני הולך להיות בארה"ב תקופה יחסית ארוכה, הבאתי מהארץ טלפון סלולרי ישן, ואני מעוניין להשתדרג למכשיר חדש. בדקתי את המפעילות ו Verizone ו-Sprint ירדו מכיוון שהם HDCP ולא GSM. נשארו AT&T ו T-Mobile החבילה החודשיות (ללא חוזה) של T-Mobile הכי מתאימה לי ($30 ל-1500 דקות) אז אני מחפש לקנות סמרטפון שיעבוד איתם ושאני אוכל לעבור לתוכנית אחרת או למפעיל אחר בעתיד (כלומר Unlocked) חשבתי על ה Galaxy S2 מ-Ebay אבל הבנתי שיש לו בעיה עם T-Mobile, המסך שלו דיי גדול (אני מעדיף משהו שיכנס לי לכיס...) והוא זולל סוללה, זה נכון? על מה אתם ממליצים? ללכת על ה SGS2? משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by ETB,

שלום, שנים שלא ביקרתי באתר לכן גם הניתוק מעולם הגד'טים. אין לי ממש דרישות מיוחדות לנגן, רק שתהיה לו איכות שמע טובה, שיהיה דק, ומסיבי (מבחינת איכות בניה), נפח לא ממש משחק תפקיד, וגם לא פונקציות כגון משחקים, וידיאו, תמונות. וכמו שכבר ציינתי בכותרת, שיתבסס על HD. ראיתי בפרוספקט של באג (זה שבא עם עיתון יום שישי ) את הנגן של M5 שנכנס לי בול לתקציב, שווה קניה?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין בקניית מכשיר PMP בארה"ב. וראיתי את ה- Archos ודיי התלהבתי ממנו וגם המחיר זול כ-170 דולר. העיניין הוא ש-4GB לא מספיק לכלום, השאלה היא אם כדאי לקנות אותו ולהוסיף כרטיס זיכרון של8\16GB? איזה כרטיס SD הכי זול כדאי לקנות שלא יאט את המכשיר? או שבכל מקרה זה יגרום לאיטיות\בעיות, וכדאי מראש ללכת על גירסה עם HD? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by oren99,

איך אפשר לפתוח את האפסטור ככה שאני אוכל לראות את כל האפליקציות? גם אם אני לא בארה"ב? הגירסה שלי היא 6.0.1 והאפסטור מבקש ממני סיסמה כל פעם שאני מוריד משהו. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  5. סורק נוזקות מובנה בחנות ה-Play Store יסייע לצמצום הבלאגן האבטחתי בפלטפורמת המובייל הגדולה ביותר? לכתבה

6. אף פעם לא היה לי טאבלט ואני כבר הרבה זמן רוצה אחד, בעיקר כדי לקרוא ספרים דיגיטליים אבל בטח גם אחרי שיהיה לי אז אמצא בו עוד שימושים. הטאבלט החדש של סמסונג, Tab S4, שדווקא עליו שמתי עין, נשמכר בגירסת LTE וגירסמת Wifi, לא ממש ברור לי מה ההבדל, אשמח אם מישהו יסביר לי. העניין הוא שכשאר כבר נגיע ל5g, הטאבלט הזה יתמך בדור 5 או לא?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  7. החברה הפינית הודיעה כי תרכוש את Withings הצרפתית בעבור כ-170 מיליון יורו אנחנו ממשיכים לתהות מה צופן עתידה של נוקיה, והאם אי פעם נזכה לראות קאמבק אמיתי שלה אל עולם הסמארטפונים, אך בינתיים (לפחות עד שיפוג איסור פיתוח המכשירים החכמים שנגזר עליה במסגרת מכירת חטיבת המובייל למיקרוסופט, בסוף השנה) אנחנו רואים את הענקית הפינית בדימוס מתרחבת לשלל תחומים מודרניים אחרים – תחילה לציוד תשתיות הסלולר, ועכשיו גם לעולם המחשוב הלביש החכם. נוקיה הודיעה כי סיכמה על רכישתה של יצרנית השעונים החכמים והאמצעים הלבישים הצרפתית Withings, אשר נוסדה בשנת 2008 ומוכרת בעיקר תודות למשקל האדם החכם בעל קישוריות ה-Wi-Fi שלה, ולשעוני ה-Activite שלה אשר משלבים מנגנון אנלוגי מסורתי עם יכולו…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  8. ראיתי בYAD 2 מחירי רצפה galexy s4/3 ב 1400/300 שקל http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=29&ManufacturID=1549&ManufacturID_model=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1 זה נראה איכותי לפחות כמו הרגיל ההבדלים מאוד גדולים ? או שזה רק נראה נוח וזול

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  9. Started by levran007,

שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש לשדרג בימים אלו את המכשיר הסלולרי שלי (נוקיה 6070) וחשבתי באותה הזדמנות אולי גם להתשמש בו כמודם סלולרי למחשב. התכונות שהכי חשובות לי לפי סדר עדיפיויות יורד: 1. מודם סלולרי אמין במהירות של 2 מגה לפחות. 2. חיבור לאינטרנט דור 3.5 בשביל גלישה נטו. 3. פונקציונליות מסויימת של יומן אישי(בעיקר לרישום מטלות) כך שמקלדת נוחה תהיה בונוס. התקציב עד 2000 ש"ח. בנוסף מבחינת תעדיף גלישה בעיקר, מה הכדאיות של חיבור קבוע דרך המכשיר הסלולרי לעומת דרך מודם סלולרי חיצוני?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  11. דגם חדש במשפחת הניידים ההיברידיים המפורסמת ביותר מצוייד בחומרת Gemini Lake צנועה ואמור להציע עלות תחרותית במיוחד לכתבה

12. Started by raltal,

תודה..

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by אנטי,

הייתה לי אוזניית Voyager 855 של Plantronics, והייתי מאוד מרוצה ממנה. השימוש שלי התחלק בין שיחות בסלולארי שביצעתי עם אוזנייה אחת, לריצה בחדר כושר שבו חיברתי את האוזנייה השנייה. למרבה הצער האוזנייה הלכה לעולמה בנסיבות טראגיות למדי. מה שעוד יותר טראגי הוא שהדגם הזה כבר לא מיוצר. גם אחרי מחקר אני לא מצליח למצוא משהו מקביל בחנויות בארץ, וקצת חושש לרכוש אוזנייה מחו"ל ללא המלצות קונקרטיות. את האוזנייה הקודמת קניתי ב 300 ש"ח, אבל אני אשקול גם לעלות למעלה במידה ובאמת אין כיום משהו מקביל בטווח המחירים הזה. אני לא חייב אוזנייה בעלת יכולות סינון רעשים "צבאית". אני צריך אוזנייה שתאפשר לנהל שיחה בתנאים סבירים, לשמוע מוסיקה באיכות טובה, וכאמור אוזניה נוספת שאפשר לחבר ולנתק. אודה על כל ה…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. המכשיר היקר ביותר של היצרנית הסינית מציע מפרט מתקדם וינסה לבדוק את מעמדה בליגה של מכשירי הדגל המובילים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/mi-note-pro-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  15. שלושת הסמארטפונים החדשים מבית סוני ממשיכים להעסיק את הרשת ולספק הרבה גילויים מעניינים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-על-ה-xperia-z5-קירור-מפתיע-ייצוב-תמונה-מרשי/

16. Samsung Galaxy Player 50 <-> Cowon D3 Plenue איזה מעבד ומאיץ גרפי יש לנגנים האלו ? אם הבנתי נכון שניהם אמורים לתמוך בDVB-T ?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  17. יש טאבלטים חדשים שיצאו לעולם מבית ארכוס, אבל אני לא חושב שהם מקבלים תשומת לב מספקת.. אלה טאבלטים חזקים וטובים עם מערכת הפעלה אנדרויד פרויו 2.2 ועוד מלא תכנים בפנים, אני רוצה לרכוש איזה טאבלט אבל לא שמעתי עדיין על ביקורות חזקות.. למישהו יש מושג עלייהם?ביקורת?משהו?? (אני מזיל ריר על ה101 )

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by omri_ro,

קניתי את המכשיר הנ"ל ברשת אורנג' בהנחה שלא תהיה לי בעיה להפעילו עם כרטיס SIM של סלקום אבל זה לא עובד.... האם מישהו יודע על דרך לגרום לו לעבוד עם SIM של סלקום?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by omerr,

תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  20. אני רוצה לקנות Samsung Galaxy SM-T585 ואיתי שיש הבדל של 100 ש"ח בערך בין מכשיר שבא עם מטען מקורי למשכיר שבא עם מטען "תומך". החנות שמוכרת מכשיר עם מטען "תומך" נמצאת רחוק ויש אחריות שנה על ידי "גט סל" החנות שמוכרת עם מטען מקורי נצאת קרוב ונותנת אחריות על ידיה (Go Mobile) אבל היא יקרה ב-100 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  21. מכשיר הביניים פלוס החדש של היצרנית הקוריאנית נחשף במלוא הודו עם קו מותן דקיק, מסך Super AMOLED ומצלמה משופרת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92/

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  22. Started by alexbmw,

שלום ,יש לי nokia n93 וכידועה הוא תומך רק בmini sd ולי יש רק mini sd של 512 מגא ביט ,אבל לעומת זות יש לי המון כרטיסים micro sd בנפחים גדולים יותר ,השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש במתאם ,מmini sd לmicro sd או שלהישתמש במתאם בפלאפון יוצר בעיות ?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by mrraz,

היום אחה"צ הייתי באיזור יוקנעם רמות מנשה וחיפשתי מסלול יציאה טוב לכיוון הבית התוכנה קרסה מספר פעמים בתואנה של אין קשר עם השרת האיזור היה מוצף בעשרות אלפי מטיילים וכנראה שהריכוז של כל עם ישראל בטבע הכריע את השרת שלא רגיל לעומסים כאלה.

24. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נגן בעל נפח של כ-30GB לפחות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, לכן אני רוצה נגן עם יציאת מוזיקה מאוד איכותית. חשבתי לקנות את ה-Microsoft Zune כי אמרו לי שהוא מאוד איכותי ומחו"ל יכולתי להשיג אותו במאוד זול. בנוסף אמרו לי גם שהCreativ Vision מאוד טוב. מה אתם ממליצים? ללכת על אחד מהם או ללכת על משהו אחר? {העיניין של הכסף הוא פחות קריטי}. תודה מראש על העזרה, שניר.

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  25. טוב אז המכשיר דור 2.5 שלי הלך טוטלוס ואני היום נוסע לרכוש סמארטפון חדש בסביבות ה-2000 ש"ח, גאלאקסי S 2 חורג מן הסתם מהתקציב וסימביאן לא בא בחשבון.... נשארו לי ה-HTC למינהם וה-Xperia, אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים