גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים איך המכשיר החדש של סלקום אחרי שהפכו אותה לעברית עם וינדוס מובייל 5 ? המכשיר הזה שווה לקניה ?או שאלך על מכשיר אחר? בכל אופן אני מחפש מחשב כף יד חזק עד 2500 שח תודה ויום טוב ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נגמרה הסוללה לאייריבר h340 שלי (עקב שימוש מפגר שלי) ואני צריך להחליף אותה. מישהוא מכיר מקום טוב, איכותי וזול???? אשמח לפתרונות מכל הסוגים והמינים תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם מישהוא יודע איך לבטל את האופציה שמחשב כף יד נדלק בכל פעם שאני מדליק את המחשב הראשי .... מחשב כף יד מחובר לעריסת USB אל המחשב הראשי ונדלק בכל פעם שהמחשב הראשי נדלק - אני יודע שישנה אופציה לבטל את זה אבל לא זוכר איפה.... מחשב כף יד MIO 168 ... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לרכוש כרטיס זיכרון ובנוסף כרטיס wifi לppc mio 350 שלי. ידוע לי כי ישנם התקנים נפרדים של כרטיס wifi ובלותות' ושילוב יחיד שמצאתי הוא שילוב של כרטיס sd 2 ג'יגה ובנוסף ניתן לחבר לו usb. רציתי לדעת אם קיימים שילובים נוספים של כרטיס זיכרון בעל נפח של 2 ג'יגה (או אחר) ובנוסף כרטיס wifi או כל שילוב אחר מלבד usb. תודה על העזרה. עידן.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הכירו את ה-Galaxy A9 2018, דגם הביניים המעניין ביותר של חברת הענק הקוריאנית עם מספר שיא של חיישני צילום בחלקו האחורי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי S5 ואני צריך לאפס אותו דחוף כי הוא נתקע ונגמר הזיכרון אבל מאוד חשוב לי האפליקציה My KNOX (איזור מאובטח להתקין בו אפליקציות) ובגלל שסמסונג הפסיקו את התמיכה בזה זה כבר לא נמצא בחניות האפליקציות. אשמח אם מישהו יודע איך להתקין את זה בכל זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ההשקה החגיגית של יישום ה-Steam Link למכשירים החכמים נגמרה מוקדם מהצפוי במכשירי ה-iOS, ובאופן שעשוי לרמז על כך שאפל מתכננת השקת שירות גיימינג ייעודי משלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הקוריאנית מביאה לרשת מספר סרטונים רשמיים חדשים שמפרטים ומסבירים את המאפיינים המובילים של מכשיר הדגל שזה עתה נחשף אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת אודות ה-G5, הגיע הזמן לעבור לשלב הצפייה. ב-LG ארה"ב פירסמו שבעה סרטונים קצרים אשר מציגים חלק מהיכולות הייחודיות של הדגם. רוב הסרטונים מתרכזים ביכולות המצלמה (עליה לא דיברו יותר מדי במסגרת מסיבת העיתונאים עצמה), ואחרים מתפארים בגישה הקלה לסוללה ובחריץ ה-microSD, שנותר גם הוא במכשיר על אף המעבר למעטפת מתכתית מלאה שקצת פחות ידידותית למאפיין. כל הסרטונים הם על רק אתריה הפופולריים של העיר ברצלונה, אשר מארחת את תערוכת ה-MWC, באופן די טבעי. לקינוח, הנה סרטון מהא…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן. קניתי זכוכית אחורית מקורית לאייפון 4 מebay, ניסיתי להרכיב אך זה לא מתאים. אחרי שקראתי מאחורה ראיתי שההבדל היחיד בכיתוב הוא שבאייפון שלי רשום 380b ובזכוכית החדשה רשום 380a. האם יכול להיות שזאת הסיבה שהזכוכית לא מתאימה או שפשוט אני לא מרכיב נכון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הסרטונים ביוטיוב לא עוזרים...לא מצליח...
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית המכשירים החכמים ההודית הפופולרית Micromax משיקה סמארטפון סופר משתלם משלה, מצוייד בשבב מתומן ליבות של קוואלקום ורום מבית Cyanogen לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-micromax-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום שלום.. מאז שנהרס לי האייפון אני מרגיש בחוסר וגם סתם יש לי חבילה מוגזמת בנוסף לזה שאני לוחם וזה מרכז המדיה שלי אין לי מושג בכלום ממש אהבתי את המכשירים של HTC אני לא מכיר כלום על מערכת אנדרואיד ובא לי שינוי מה IOS המקובעת אשמח לקבל המלצות לטלפון הכי טוב בטווח מחירים הזה, חשוב לי שיהיה לו מסך טוב רצוי גדול ושלא יתקע לי בגלישה וכו'
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי רשימה של ערכים, אני מעוניין שברגע שלוחצים על groupview כלשהו(fish names,cat names...) הערך של אותו group יכנס לtextview יש לי אובייקט BaseExpandableListAdapter שאחראי על בניית הרשימה תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את הנוקיה n82 מחו"ל (חצי מחיר מהארץ!!) ואני רוצה לדעת איך אני מוסיף לו עברית.. עם המחסור באותיות על המקשים אני אסתדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר N95 ורציתי לשאול אותכם עם אותו המכשיר הבטריה באמת עד כדי כך בקושי מחזיקה? למשל אתמול התענתי מלא זמן את המכשיר ובעבוד התחלתי לראות סרט במכשיר במסך אנכי מלא....בקושי לשעה היא הספיקה לי...פףףףףףףףף אני דיי בבאסה... יש בטריות למכירה למכשיר זה שהם יותר חזקות? ועוד שאלה קטנה...אולי יש טיפים איזה פונקצויות לא להשתמש או לכבות במכשיר כדי לחסוך בבטריה? תודה רבה לכול העוזר...
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יצא לי לשחק בסלולרי הזה אצל 2 חברים בעבודה ואני חיב להגיד שהטלפון מאוד מאוד מושך. קראתי את ההודעות פה למעלה בפורום ואני רוצה להגיד שאף אחד שם באמת לא מבין מה הטלפון הזה מייצג. עכשיו שהוא פרוץ וניתן לעבוד איתו (ולדבר) מישראל, האם כדאי לקנות אותו במחיר הזול של 400$ ל-8 גיגה. הטלפון מתקין תוכנות כאילו הורדו לפני שנייה מהאינטרנט\ הגלישה מעולה (ביוחד עם 2 נקודות המגע שהוא מאפשר). הטלפון פשוט גאוני. השאלה היא האם הפיצאריםש ל N95 שווים את הקנייה שלו או שללכת על טלפון נקי, חלק בעל עיצוב מעולה ונוחות שלא הכרתם עדיין גם במכשירי נוקיה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מוטורולה V3x, ועכשיו אני מצטער על הרגע הזה. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את המכשיר למחשב, לקח לי 3 שעות. צריך להיות בעל דוקטורת במדעי האטום בשביל לעשות את זה. אתמול, ניסתי להעביר אליו סקין, ושוב מצאתי את עצמי שובר את הראש מול הטימטום של מוטורולה. כמובן שעקבתי אחרי מדריך שמצאתי בעזרת גוגל, ובסופו של דבר הצלחתי. אבל עכשיו, העברתי אליו שיר (שמצורף למטה) והוא מסרב לנגן אותו. השאלה שלי היא למה!! למה מוטורולה עושים לי את זה? מה אני עשיתי להם? אם למשהו יש פיתרון, שלא יתבש להגיב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי Iriver H320 , אחרי שנתיים בערך של שימוש הסוללה מתחילה קצת לזייף ולהזדקן , שאלתי היא אם מישהו יודע מאיזה דגם הסוללה? או דגם של סוללה חלופית שמתאימה? (חשוב שתהיה באותו עובי ואותם מידות) אני רוצה להזמין אחת מארה"ב. תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
נהרס לי ה6288 הישן שלי, שאגב ממש אהבתי אותו... אני מחפש פלאפון באותה רמה, ושלא יהיה יקר- בסביבות ה1200 שקל מפרטי בארץ... ראיתי את הפלאפון הזה בזאפ, והיו עליו ביקורות שנויות במחלוקת (חלק ממש אהבו, חלק לא המליצו).. אז מה דעתכם עליך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/06/03/palm-pre-review לוקח את עולם הסלולרי צעד אחד קדימה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ראיתי שלמוטורולה יש כמה דגמים טובים? תודה נ.ב. מה אתם אומרים? לא להינעל על זה? http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-7082-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D-Motorola-Moto-360-2-Watch-SIlver-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%94.aspx
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המכשיר החכם החדש של היצרנית הסינית שבולטת בנציגותה בשוק הישראלי נחשף, ומהווה מימוש של כל מה שקיווינו לו עבור שבב ה-Helio P10 החדש של Mediatek ה-Redmi 3 וה-Redmi Note 3 (על שתי גירסאותיו) מבית Xiaomi הם סמארטפונים משתלמים ביותר שקשה מאוד למצוא להם תחרות ראויה, גם בשוק העמוס והרווי של היום. עם זאת, נראה ש-Meizu לא נבהלה מהמצב ויצרה מתמודד מעניין מאוד משלה – עם ה-m3 Note החדש. ה-m3 Note מהווה יורש ל-m2 Note הפופולרי, ובדומה למכשיריה העדכניים של Xiaomi הוא מציג קפיצה משמעותית קדימה ברוב המאפיינים – מעטפת אלומיניום מתכתית בעובי סביר של 8.2 מילימטרים מחליפה את הפלסטיק הבוהק, שבב ה-Helio P10 מתומן הליבות העדכני של Mediatek אמור לספק שיפור קל לביצועים לעומת ה-MT6753 ושי…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-