עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מותג הגיימינג האמריקאי יחשוף מוצר חדש ומסקרן מאוד ב-1 בנובמבר - ובינתיים יש לנו הדלפות שחושפות את המראה והמפרט הטכני שלו לכתבה

2. Started by amits1995,

קישור לכתבה: http://hwzone.co.il/tech/news/137232 אני רוצה לשאול כמה דברים שאני לא מבין. מה בעצם ARM מוכרים? הם מוכרים צ'יפים? רישיונות? אם בiphone 4 למשל יש cortex A8 וגם ב גלקסי אס יש cortex A8. מה ההבדל בין הצ'יפים שבכל מכשיר? מה בעצם סמסונג ואפל למשל עושות? קונות צ'יפים מARM ומכניסות אותן למכשיריהן או מייצרות אותן לבד? לא הבנתי בדיוק את כל הקטע הזה, אשמח להסבר מפורט. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by גילוס,

אני רוצה לקנות mp3 ולאחר שהתלבטתי רבות החלטתי לקנות דגם של חברת iAudio. שני הדגמים שבינם אני מלבט הם: U3 וG3. שניהם נגנים מעולים עם אותם אופציות. ההבדלים היחידים הם של G3 עובד על סוללה AA למשך כמעט 50 שעות! בעוד שהU3 עובד על סוללה נטענת של כמעט 20 שעות!. בנוסף U3 הוא צבעוני, תומך בעברית מלאה ולדעתי יפה הרבה יותר, אבל הוא גם יקר, מגיע ללא נרתיק וללא מטען לסוללה (שמחברים לחשמל ולא למחשב). מה מהדגמים יותר טוב (אני לא אשתמש בU3 לסרטים)? האם הסוללה הנטענת בU3 יכולה להרס עם הזמן? אשמח אם יענו לי גם כאלה שיש להם את אחד המכשירים!! תודה

4. שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  5. שלום אני לפני קניית המכשיר בחנות פרטית, אך נאמר לי שהוא לא יעבוד בצורה חלקה ולא יקלוט בכל הארץ עקב אי-תמיכה בכל התדרים ( רשת פלאפון ) האם זה נכון? מה, אין בארץ חנות פרטית שניתן לרכוש ממנה ב100%..... על מה צריך לשים לב ברכישה? תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  6. שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  7. שלום פורום ! * פריצת PSP ותיקון PSP לכל הסוגים ב-99 ש"ח. * מגני מסך ב-25 ש"ח. * דיסק משחקים ב-25 ש"ח. פריצת PSP | תיקון PSP | פריצת פספ | תיקון פספ | PSP | פספ | משחקי PSP http://www.psp.mygal.us/ כנסו, PSPGAMER.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  8. Started by biotech326,

היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות בארץ עד 700 ש״ח לשימושים מגוונים ורגילים מוזיקה ויוטיוב וכאלה. אוזניות מסוג on-ear לא bluetoothחיבור חוטיאשמח לשמוע המלצות תודה!

9. Started by e.s,

זה אמין? http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-touch-16-GB-16GB-WiFi-MP3-Digital-Media-Pl_W0QQitemZ130256177480QQcmdZViewItem?hash=item130256177480&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 כמה זה יעלה אחרי כל החארטות שמסביב? והאם כדי בכלל להשקיע באייפוד או על נגן אחר?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by ModChiP,

כרגע יש לי LG P500H. קרוב משפחה רוצה להעביר לי את ה S3 שלו. הבעיה היחידה זה שה S3 הרבה יותר גדול ואני לא בטוח אם אני אצליח להתרגל. אני לא גולש הרבה מהמכשיר, אני לא משתמש בו עם פייסבוק, אלא רק קצת שיחות, SMS ווואטסאפ, אולי מישחק פשוט מידי פעם. תודה.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  11. היבואנית המקומית המילטון ביצעה השקה דיגיטלית לדגם הביניים המסקרן - וזריזים יוכלו להשיג אותו עם הנחה של 10 אחוזים מהעלות המומלצת לכתבה

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  12. הסרטונים ביוטיוב לא עוזרים...לא מצליח...

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by Gil28,

ברצוני לרכוש את הנוקיה n82 מחו"ל (חצי מחיר מהארץ!!) ואני רוצה לדעת איך אני מוסיף לו עברית.. עם המחסור באותיות על המקשים אני אסתדר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  14. שלושה דברים חשובים - 1) נגן אמין. 2) נפח זיכרון בין 1-4 ג'יגה. 3) טייפ-מנהלים באיכות טובה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by AVI G,

אשמח לעזרה ברכישת טאבלט, הדרישות, 1 כמה שיותר קטן 2 עם סים ולא רק עם ויפי 3 אשמח גם לקורא טביעת אצבע אם יש כזה דבר תודה רבה

16. שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  17. יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by aenima27,

נגמרה הסוללה לאייריבר h340 שלי (עקב שימוש מפגר שלי) ואני צריך להחליף אותה. מישהוא מכיר מקום טוב, איכותי וזול???? אשמח לפתרונות מכל הסוגים והמינים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  19. אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by גיל בייטס,

ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.

21. אני רוצנ לקנות ספר אלקטרוני, ומחפש המלצות מה שיצא בסטימצקי די יקר עבורי, ואני מחפש משהו יותר זול לא חובה שיתמוך בעברית אבל כמובן רצוי חוץ מזה הדבר העיקרי שחשוב לי זה מסך ברור וכמה שיותר גדול תודה לכל מי שיעזור אם יש כבר שרשור על רידרים אני אשמח עם יפנו אותי לשם

22. תוצאת מבחן Antutu עבור הסמארטפון החדש מוכיחה, לכאורה, כי הוא אכן כולל גירסה מתוקנת ומשופרת של שבב ה-Snapdragon 810 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוכן-להשקה-ה-oneplus-2-מבקר-במבחן-ביצועים-וחוז/

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש ויש לי תקציב של 900 שקלים... חשוב לי שהמכשיר יאפשר לי גלישה באינטרנט ובעל מסך בינוניי...(יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה אז רוצה לנצל את זה..) ויספק לי את הצרכים הבסיסיים כמו מוסיקה מצלמה וכו'... ראיתי שממליצים על SAMSUNG GIO... זקוק לחוות דעת ועוד המלצות...תודה !

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  24. Started by gman_il,

הי. קיבלתי iPod Nano V2 חדש ואני רוצה לקנות לו מגן סיליקון כי הבנתי שזה חובה. יש חבילה של iSkin מקורי של Apple שעולה 200 ש"ח (חבילה שכוללת שלושה מגנים). לעומתה יש מגוון מגנים שעולים בין 30-50 ש"ח. יש הבדל משמעותי בניהם או שפשוט כדאי לקנות את הזול ביותר?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  25. שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.