גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, יש לאשתי אייפון 4 כבר כמעט 5 שנים, ללא תקלות וזה למרות שהילדים הקטנים נוגעים בו והיא לא מהנזהרים. מעוניינת להחליף. תקציב : 1800 חריגה : 700 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : בחודש הקרוב מפעילה סלולרית : אורנג' גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.2 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה כמה שיותר איכותית, רזולוציית מסך, רובסטיות (עמיד ואמין). דברים פחות חשובים במכשיר : הרצת משחקים. הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים. תודה לכל המסייעים. עוז
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות ספר אלקטרוני, ומחפש המלצות מה שיצא בסטימצקי די יקר עבורי, ואני מחפש משהו יותר זול לא חובה שיתמוך בעברית אבל כמובן רצוי חוץ מזה הדבר העיקרי שחשוב לי זה מסך ברור וכמה שיותר גדול תודה לכל מי שיעזור אם יש כבר שרשור על רידרים אני אשמח עם יפנו אותי לשם
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלושת הסמארטפונים החדשים מבית סוני ממשיכים להעסיק את הרשת ולספק הרבה גילויים מעניינים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-על-ה-xperia-z5-קירור-מפתיע-ייצוב-תמונה-מרשי/
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
Samsung Galaxy Player 50 <-> Cowon D3 Plenue איזה מעבד ומאיץ גרפי יש לנגנים האלו ? אם הבנתי נכון שניהם אמורים לתמוך בDVB-T ?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שבת שלום וחג שמח לכולם. אני כרגע במסע שיפוצים לחדרי ובין היתר אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. לצערי, אני כבר שנים לא התעסקתי עם חומרה וטכנולוגיה, כך שאני כבר לא כל כך בקיא בכל הנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. אתן כמה פרטים לגבי הטלוויזיה- קודם כל, חשוב לי שהיא תהייה של מותג יחסית ידוע, שאני אוכל לסמוך על החברה באמת, לא פעם קנינו מסכי מחשב וטלוויזיה שאומנם על הדף נשמעו ברמה גבוהה, אבל במבחן האמת הם לא עמדו. שהטלווזיה תהייה חכמה- לא צריך חיבור לאינטרנט או דברים בסגנון, אבל שאני אוכל לחבר אליה מחשב ודיסק קשיח חיצוני שממנו אני לראות סרטים כראוי(אם יש אפשרות של הכנסת תרגות בעברית אז מעולה) עיקר הטלוויזיה יהיה צפייה בסרטים דרך מכשירים חיצונים וכמו כן צפייה בVOD של הוט, אני לא מאמ…
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
החברה הפינית הודיעה כי תרכוש את Withings הצרפתית בעבור כ-170 מיליון יורו אנחנו ממשיכים לתהות מה צופן עתידה של נוקיה, והאם אי פעם נזכה לראות קאמבק אמיתי שלה אל עולם הסמארטפונים, אך בינתיים (לפחות עד שיפוג איסור פיתוח המכשירים החכמים שנגזר עליה במסגרת מכירת חטיבת המובייל למיקרוסופט, בסוף השנה) אנחנו רואים את הענקית הפינית בדימוס מתרחבת לשלל תחומים מודרניים אחרים – תחילה לציוד תשתיות הסלולר, ועכשיו גם לעולם המחשוב הלביש החכם. נוקיה הודיעה כי סיכמה על רכישתה של יצרנית השעונים החכמים והאמצעים הלבישים הצרפתית Withings, אשר נוסדה בשנת 2008 ומוכרת בעיקר תודות למשקל האדם החכם בעל קישוריות ה-Wi-Fi שלה, ולשעוני ה-Activite שלה אשר משלבים מנגנון אנלוגי מסורתי עם יכולו…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לדעתכם אפשר להשתמש בסמארטפון (לא משנה איזה כרגע) עם סים של חבילת DATA בלבד בתור נקודת גישה אלחוטית? כלומר, בעצם להשתמש במכשיר אך ורק בתור Wireless Access Point, ללא שום צורך (או שימוש) בשאר הפונקציות שלו. האם תהיה בעיה מצד הסים ו/או המכשיר? על פניו נראה לי הגיוני שלא תהיה שום בעיה, אבל מצד שני... תודה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט 10 אינץ ורציתי לשאול מה כדאי: יש את ASUS שהיא חברה ידועה ויש את הסיניים שהבנתי שאינול ואונדה הכי מומלצות. אני מצרף לינקים. אני מתלבט כי יש פער משמעותי במחירים של האיינול והאונדה לעומת ה ASUS ולא ברור לי מה פשר ההפרש הזה במחיר מה גם שהמפרטים של הסינים נראים לי טובים. אשמח לקבל עזרה. תודה http://www.aliexpress.com/item/in-stock-9-7-inch-Multi-Touch-Screen-Android-4-1-Tablet-PC-Ainol-Novo9-Firewire/731388572.html http://www.merimobiles.com/onda-v972-quad-core-32gb-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera_p/meri7367.htm
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היום אחה"צ הייתי באיזור יוקנעם רמות מנשה וחיפשתי מסלול יציאה טוב לכיוון הבית התוכנה קרסה מספר פעמים בתואנה של אין קשר עם השרת האיזור היה מוצף בעשרות אלפי מטיילים וכנראה שהריכוז של כל עם ישראל בטבע הכריע את השרת שלא רגיל לעומסים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום קניתי pocket pc חדש (mio 350) ואין לי מושג אילו תונכות מומלצות יש אני אשמח להמלצות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2019/5/19/18631558/google-huawei-android-suspension
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היי ברשותי כעת HTC DESIRE HD שאני מרוצה ממנו. הבעיה העיקרית שמציקה לי היא הסוללה החלשה, מחמת סיבות שונות לא נוח לי להיסחב עם סוללות או מטען ולדחוף לכל שקע מצוי. אז ככה : הוצע לי להחליף את ה DHD תמורת S2 בתוספת מצידי של 100 ש"ח. ה S2 במצב טוב, האם ידועים באגים או בעיות מסויימות שקשורות ל S2 ? האם זמן ואופן ניצול הסוללה ב S2 יעניקו לי זמן סוללה נוסף בשימוש בינוני לעומת ה DHD ? איך התצוגה של ה S2 לעומת ה DHD ..? הייתם מחליפים? תודה !
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
הסרטונים ביוטיוב לא עוזרים...לא מצליח...
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג? אני צריך לבחור משם פלאפון בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת אם הוא ימכר שם. קראתי שהוא ממש עדיף מה- N97...
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הZUNE החדש גירסאת ה80 ג"ב חוץ מהעיצוב המדהים מה שיפרו בו מהישן? האם חייבים תוכנה ספציפית כמו הItunes כדי להעביר שירים למכשיר או שלא? איזה פורמטים של וידאו הוא קורא? MPEG2 MPEG4 זה פורמטים נפוצים?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לעשות debrading ועדכון קשוחה לנוקיה E72 של חברת פלאפו, rm-529. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&Item... המכשיר ככל הנקראה אמריקאי. השאלה היא איזה קוד אני צריך לצרוב לו עם NSS בשביל לשמור על העברית ולקבל את הגירסא הכי עדכנית של הקשוחה? תודה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כשבוע אני מקבל את האיפון 16 גיגה רציתי לדעת אם שי דברים שעלי לקנות לו לפני ההגעה כמו מגן מסך או כיסוי??? האם הוא עמיד לנפילות וכו
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
צמד הדגמים העממיים המסקרנים של שיאומי יהוו תחרות ישירה עבור מכשירי ה-Mi A3 אשר נחתו לפני כמה חודשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
- 2 followers
-