גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. ומבלי לפרוץ את המכשיר.... נ.ב. השיפורים שעשו ל-4 לעומת 3 מצדיק החלפת מכשיר? (יש לי אופצייה בלי עלויות גבוהות, אבל עלויות.... השאלה אם שווה. אני יודע שיש פלאש, שיחות וידאו, מסך משופר משמעותית ו 5 מגה פיקסל מצלמה. אך מה עוד מלבד זה? מה לגבי הבלוטוט'?). טיינקס.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
חברה, שלום ברצוני להעזר בכם למצוא כבל טעינה ביתי למכשיר GPS של FUJICOM דגם 3519. החיבור הוא רגיל, ולא USB. אודה לכם מאוד על העזרה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי בזאפ ופתאום רואה את הנגן ,בשלושה חנויות ו2 מכרזים למכירה, המחיר הוא 1300 ¤ האם סוף סוף הנגן הקטן הגיע לארצנו ?! , וסוף סוף משתלם לקנות אותו (מבחינת התמורה) (ה8 ג'יגה גם לא רע אבל אין שם WI-FI הנפח יותר קטן והמחיר כמעט זהה) מה דעתכם? נ.ב מה נסגר עם הS9 ? , כבר יצא למכירה בארה"ב ובחו"ל וכמו שהבנתי המחיר תותח 200 יורו בערך לגרסת ה32 ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום פורום ! * פריצת PSP ותיקון PSP לכל הסוגים ב-99 ש"ח. * מגני מסך ב-25 ש"ח. * דיסק משחקים ב-25 ש"ח. פריצת PSP | תיקון PSP | פריצת פספ | תיקון פספ | PSP | פספ | משחקי PSP http://www.psp.mygal.us/ כנסו, PSPGAMER.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מציגה מנכ"ל חדש ומציעה נתונים טכניים רשמיים של משקפי ה-Cosmos המתקדמים שיחלו להימכר בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות אייפון 4g בהונג קונג. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לחנות בהונג קונג שמשווקת iphone 4g ומה עלות המכשיר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום קניתי pocket pc חדש (mio 350) ואין לי מושג אילו תונכות מומלצות יש אני אשמח להמלצות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=579893
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות נגן כלשהו לריצה. רציתי לשמוע על מה ממליצים הגאדג'אטיונרים הרצים שבינינו, חבר המליץ לי על אייפוד נאנו. מה אתם אומרים? מה אני צריך לבדוק ומה כדאי, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה-e280 של סנדיסק ובהוראות הפעלה מצויינת המלצה לטעון לגמרי את הסוללה לפני שימוש ראשוני במכשיר. מד הסוללה של הנגן, מתוך הקופסה, מראה 50%. האם אני יכול להשתמש עד ריקון הסוללה ואז להטעין או שההמלצה לטעון היא למנוע נצילות נמוכה יותר של הסוללה בעתיד? תודה על הארה בעניין.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth, אני צריך אוזנייה שאני יוכל לדבר איתך בחוץ, בנסיעות באוטובוסים. בקיצור באונייה ששומעים טוב וחזק. חשבתי על האוזנייה Plantronics Voyager 510, מה דעתכם? תקציב על 300-400 ש"ח נ.ב כרגע יש לי אוזניות: 1) motorola H375 2)motorola h820 ומשניהם אני לא מרוצה, ב-H375 לא שומעים כלום. וב-H820 שומעים יותר טוב, אבל עדיין לא מספיק. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ערב טוב בשעה טובה הגיע אליי הנגן הזה אני רוצה לקנות מטען USB לנגן משום שהוא מגיע רק עם כבל USB למחשב קראתי באינטרנט שמועות \ היערות שלפיהן מטען USB רגיל לא מתאים לנגן. מישהו יודע משהו לגביי הנושא ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-galaxy-s4-gpe-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0/
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הסרטונים ביוטיוב לא עוזרים...לא מצליח...
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תוכנית המסרים הפופולריות ביותר תאפשר לכם לשתף סטטוסים שדומים מאוד לאחת מהאופציות הפופולריות ביותר של המתחרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
החברה הפינית הודיעה כי תרכוש את Withings הצרפתית בעבור כ-170 מיליון יורו אנחנו ממשיכים לתהות מה צופן עתידה של נוקיה, והאם אי פעם נזכה לראות קאמבק אמיתי שלה אל עולם הסמארטפונים, אך בינתיים (לפחות עד שיפוג איסור פיתוח המכשירים החכמים שנגזר עליה במסגרת מכירת חטיבת המובייל למיקרוסופט, בסוף השנה) אנחנו רואים את הענקית הפינית בדימוס מתרחבת לשלל תחומים מודרניים אחרים – תחילה לציוד תשתיות הסלולר, ועכשיו גם לעולם המחשוב הלביש החכם. נוקיה הודיעה כי סיכמה על רכישתה של יצרנית השעונים החכמים והאמצעים הלבישים הצרפתית Withings, אשר נוסדה בשנת 2008 ומוכרת בעיקר תודות למשקל האדם החכם בעל קישוריות ה-Wi-Fi שלה, ולשעוני ה-Activite שלה אשר משלבים מנגנון אנלוגי מסורתי עם יכולו…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי קובץ אקסל עם 3 עמודות שם חברה , שם מוצר , מחיר. אני רוצה לעשות טופס עם 3 שדות : spinner - ישאב את הנתונים משם החברה spinner-ישאב את הנתונים מ"שם המוצר" editText.-יתמלא באופן אוטומטי לאחר מילוי השדות הקודמים ע"י מציאת התא המתאים בטבלה ממנו עליו לקחת. יש אפשרות לעשות דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, אני צריך להחליט מהר על אחד מהם מה הייתם לוקחים?ממה שראיתי הם ממש דומים בתכונות.. המחיר והאחריות זהה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-