גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש טאבלט סיני עד 150 דולר כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט וקריאת ספרים אלקטרוניים (ואולי מעט משחקים). יהיה נחמד אם יהיה לו BT כדי שנוכל לחבר מקלדת חיצונית בקלות, אבל לא חובה. בגלל שאני רוצה לקרוא ספרים אני חושב שמסך 7 אינץ' יהיה קטן מדי, ומצד שני מחשבים עם מסכי 9.7 אינץ' ומעלה עולים בדרך כלל מעבר לתקציב שלי. היום ראיתי באתר של ainol את הטאבלט הנחמד הזה שגודלו 8 אינץ': http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html רזולוציית המסך לא מדהימה אבל כל השאר נראה אחלה. אבל יש שני דברים שקצת מעלים אצלי חששות: משום מה לא מופיע עליו הלוגו של ainol כמו בכל הטאבלטים האחרים שלהם, ושנית, אי אפשר למצוא ברשת שום …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קמפיין מימון ההמונים של מחשב ה-WIN 2 צובר תאוצה בקצב מרשים, ומבהיר כי הרבה צרכנים מעוניינים במערכת 6 אינץ׳ מיניאטורית שמסוגלת להריץ את מערכת ההפעלה המלאה מבית מיקרוסופט וכל יישומיה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
- 2 followers
-
-
לחבר שלי יש mio 169, והוא מעוניין להתחבר לאינטרנט. http://www.mio-tech.com.au/products/gps/169/default.asp אני ממש לא מבין בתחום הזה לכן אני שואל אתכם. איך אני עושה את זה? האם צריך תוכנה מיוחדת להתקין? האם צריך להתחבר לאיזה ספק שירות כמו באינטרנט במחשב? וכמובן מי שיודע איך עושים את פעולת הקישור אודה לו מאוד אם יסביר לי.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ממחשב כף יד DOT 320. אני מעוניין לחדש את הגירסה שלו לחדש את מערכת הפעלה שלו לכיס תוכנות והשאלה הכי חשובה האם אני יכול להכניס לשם תוכנה של GPS ולהשתמש במכשיר כGPS. איך האני עושה את כל זה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך למצוא לאבי מחשב כף יד בעל מקלט GPS, עם אפשרות להתקנת תוכנת GPS (לא צריך שהיא תהיה כבר מותקנת) המחשב צריך להיות עדכני, עוצמתי, בעל מערכת הפעלה עדכנית, מעבד חזק, וחשוב שיהיה גם WIFI מחיר המכשיר צריך להיות בין 1000-1500 ש"ח. זה דיי חשוב ומאד דחוף, אז אני מחכה לתגובות אור כהן ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7760 אבל אין לו GPS, אגב, מה זה מקלט GPS? כמה עולה ויפעל במכשיר הזה? אגב איך המכשיר הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10908 ASUS A696 חשוב שיהיה גם WM 6.0 אם אפשר, אני לא יודע המעבד שלו הוא רק 400MHZ זה לא חלש?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אנשים, מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין מחשב כף יד לבין הנייד של נוקיה 5800 למשל?.. מה יש בנייד שאין במחשב כף יד ולהפך? למשל, אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט,מסך גדול-לסדרות וסרטים,מוזיקה כמובן, העברת תוכנות/סרטים למכשיר ישירות ללא שימוש נוסף בתוכנות ,gps, ואולי משחקים פה ושם.. מה יותר משתלם..הנייד או מחשב כף יד, בנוגע לדרישות ובנוסף זכרון ומהירות המכשיר? התקציב הוא פחות או יותר אותו תקציב של נוקיה 5800.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אילו מחשבי כף יד תומכים ב GPS וסלולר? האם מחשבי כף יד תומכים בעריכה/יצירת קבצי וורד?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב כף יד במחיר של בין 2000 ל- 2500 ש"ח. היה לי את ה- mio p560 והייתי מאד מרוצה ממנו, אך לצערי הוא אבד הדרישות מהמכשיר הן: שלא יכלול יכולות סלולריות (כבר יש לי פלאפון) GPS (חובה) אני ממש ממש מעדיף שהאנטנה תהיה מובנית בתוך המכשיר עצמו. WIFI סנכרון עם outlook מומלץ, אבל לא חובה, שאפשר יהיה לקרוא (ולערוך אם אפשר) קבצי office ו- PDF. שיהיה חזק (שלא ישבר ממכה קטנה) נוח לשימוש. יש לי 2500 ש"ח שהולכים להתבזבז אם אני לא מנצל אותם. אז או שאני קונה מחשב כף יד ב 2500 או שאני קונה מחשב כף יד + DOK בסכום שישאר. בכל אופן, אני לא רוצה שישאר אף שקל מה- 2500. תודה מראש, MODY
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב כף יד משולב: -טלפון -GPS -סוללה חזקה -WIFI תקציב פתוח! לא אכפת לי אם הטלפון יהיה מורכב. העיקר שזה יהיה דגם טוב, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ולהיתקע עם מכשיר נאחס. אני מוכן לשמוע כל הצעה.. רק תציעו .. אבל אני מבקש שזה יהיה מחשב כף יד. תודה מראש , אני סומך על הדעה שלכם!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול האם מישהוא יודע איך לבטל את האופציה שמחשב כף יד נדלק בכל פעם שאני מדליק את המחשב הראשי .... מחשב כף יד מחובר לעריסת USB אל המחשב הראשי ונדלק בכל פעם שהמחשב הראשי נדלק - אני יודע שישנה אופציה לבטל את זה אבל לא זוכר איפה.... מחשב כף יד MIO 168 ... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב. בגדול, התלבטתי בין fujitsu n560 ל asus 639 וה- mio 550. זאת לאחר שהחלטתי שמכשיר משולב סלולארי זה בזבוז כסף ומקום בכיס. לפני שהחלטתי לכתוב בקהילה, חיפשתי טופיקים שיעזרו לי אך למרות שהיו כאלה שדיברו על הנושא, הרגשתי מבולבל יותר. לפני הכל- תודה רבה מראש אני חושב שהשאלות שלי יכולות לסכים שאלות רבות בהן נתקלתי ונשארו ללא מענה מספק. שאלות כלליות: 1. האם ההבדל היחיד בין VGA ל QVGA הוא חדות התמונה? אין הבדל בשטח הפיסי שניתן לראות (למשל בגלישה)? 2. איך שירות האחריות של רונלייט? ושל מעבדות fujitsu? 3. מבחינתי, כמשתמש במחשב כף יד, מה ההבדל בין bluetooth גרסה 1.2 ל- 2? 4. מבחינת המוניטין והאמינות של החברות ביצור Pocket pcs, מי מומלצת? 5. מבלי להיכנס ל"איך ולמה", האם כדאי לרכ…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש ל-PDA של PALM אפשרות לחבר מקלדת חיצונית כלשהי, אני צריך משהו כזה עבור סטודנט. אז אם אפשר המלצה ל-PALM + מקלדת חיצונית טובה אשמח מאוד.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני יוצא לחוצ לארצ עוד יומיים וראיתי BUG DUTY FREE שמוכרים מערכות ניוט שבמקרה הם גם מחשבים כפ יד ואני רוצה להתייעצ לקנות או לא ? MIO MOOV 500 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6930&perur=1&t=5 וגם MIO MOOV 300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713701 ואם המכשירים האלה לא טובים תגידו ותביעו את דעתכם . כי לא כל יום קונים מערכת ניוט GPS . או לקנות מחשב כפ יד ASUS או כל מותג אחר ולשים עליו תוכנת נייוט ? כמה יצא לי ? האם כדי ? האם הקליטה תהיה טובה ? האם הוא יציג את הכול ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג במחשבי כף יד ואני זקוק למכשיר שמסוגל להריץ excel לצורך עבודתי ,זאת התכונה היחידה שאני זקוק לה כך שאני מניח שאני זקוק למכשיר מינימלי(או שלא?) אודה לכם אם תמליצו על מכשיר.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, הביאו לי מחשב כף יד של mio 336. http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-336-159.shtml עכשיו אין שם WIFI, האם יש דרך להתחבר לnetworking מהמחשב הזה? אם כן באיזה דרך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-