עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by wkz,

חברים שלום, דבר ראשון חיפשתי תת פורום X8 אבל לא מצעתי, אם כתבתי בפורום הלא נכון אני מתנצל! בכל מקרה, יש לי תקלה ב HTC X8 ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי בבקשה סנכרנתי את האנשי הקשר דרך יצוא אנשי הקשר של האוטלוק (האייפון) וייבאתי ל OUTLOOK.COM וזה סנכרן לי את האנשים, עכשיו שאני מחפש באנשי הקשר אני רואה את כולם טוב, אך שחלק מתקשרים אלי אני פתאום רואה את השיחה הנכנסת בג'יבריש (באנשי קשר אני רואה את השם טוב וכמו שצריך) כמו כן שאני נכנס ל WHATAPP באנשי קשר בתוך האפליקציה אני רואה את האנשי קשר מצויין אך שאני נכנס ל"מעודפים" באפליקציה -כל- האנשים בגיבריש וכך גם שרושמים לי הודעה ב WHATSAPP. מה שמוזר זה שאם רושמים לי הודעה ב WHATS APP והטלפון שלי במצב LOCKSCREEN אני רואה NOTIFICAT…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום, לפני רכישת סמרטפון ראשון והשקעת סכום כסף לא מבוטל (כ 2K ש"ח) הייתי רוצה להתייעץ על מנת לא לצאת מאוכזב . הידע שלי בתחום לא רחב מספיק על מנת שאוכל להחליט בעצמי ועל כן , אשמח להתייעץ עמכם. אני רוצה מכשיר שבנוי טוב ולא יישבר מכל לחיצה או טיפה אבק . יש ילדים קטנים בבית ולכן חשוב שהמכשיר יהיה מספיק עמיד ולא ישווק חיים אפילו אם חס וחלילה יפול. כמובן שארכוש מגן בנפרד. מבחינת חומרה ופיצ'רים- אני רוצה מכשיר שיריץ אינטרנט ללא תקיעות, עם מעבד חזק ומסך חד מכשיר שיהיה רלוונטי לכמה שנים כי כמו שאני מכיר את עצמי, לא אחליף מכשיר בקרוב . נושא המסך הוא קריטי , אני מתכנן להשתמש באופציית הניווט ועל כן חשוב שאוכל לראות את המפה גם בשמש . יש לי מטען ברכב כך שנושא אורך חיי ס…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by yitzy,

שלום לכולם אני מתכנן בקרוב שידרוג מה6120 שלי לE65 (אלא אם יש לכם הצעה יותר טובה) מעניין אותי מה שונה?מה זהה?... מה שחשוב לי הכי הרבה זה גלישה באינטרנט! ‏(‏אופרה מיני!) ז"א מהירות גבוהה (דור 3.5), מסך טוב, מקשים נוחים... גם חשוב לי המערכת הפעלה, אני אוהב את הs60v3 שיש לי ויש לי אוסף נכבד של תוכנות מתאימות...רק מוודא שהמערכת זהה ב65? סוללה, איך היא בE65? התחממות המכשיר..(אחד הסיבות שאני מחליף)..? תודה רבה יצחק

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  5. השאלה בכותרת. ומבלי לפרוץ את המכשיר.... נ.ב. השיפורים שעשו ל-4 לעומת 3 מצדיק החלפת מכשיר? (יש לי אופצייה בלי עלויות גבוהות, אבל עלויות.... השאלה אם שווה. אני יודע שיש פלאש, שיחות וידאו, מסך משופר משמעותית ו 5 מגה פיקסל מצלמה. אך מה עוד מלבד זה? מה לגבי הבלוטוט'?). טיינקס.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by dani44,

חברה יצא אולי למישהו להיות בגרמניה ולבדוק מחירים לעומת הארץ בזמן האחרון? אני די מעוניין לדעת מה קורה שם מבחינת מחירים וכמה עולה שם... לדוגמא האייפון 4 יש דרך לברר? תודה

7. Started by omerr,

תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  8. הסמארטפון העמיד החדש עבר סדרת עינויים מידיו של קונה פעלתן, ושרד את הכל ללא קושי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%95/

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  9. כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה. E65? W800?1 בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  10. Started by Nitai,

אני מתלבט בין ה Ipod nano 2GB V2 לבין הCreative Zen Micro 6GB שני הנגנים מכוונים למחיר שאני רוצה אבל אני לא יודע מה לקחת.. מה עדיף? ואם יש נגנים באזור המחיר הזה (או אולי אפילו יותר זול) תכתבו אותם פה.. תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by TripMan,

אני מתעוון לקנות את SANDISK SANSA E250 ב-480 ש"ח ב-KSP האם שווה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by alexbmw,

שלום ,יש לי nokia n93 וכידועה הוא תומך רק בmini sd ולי יש רק mini sd של 512 מגא ביט ,אבל לעומת זות יש לי המון כרטיסים micro sd בנפחים גדולים יותר ,השאלה שלי היא האם אני יכול להישתמש במתאם ,מmini sd לmicro sd או שלהישתמש במתאם בפלאפון יוצר בעיות ?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. מכשיר הדגל החדש מכיל אך ורק מסך בחלקו הקדמי - ויוצע גם בגרסת דור חמישי בתחילת השנה הבאה לכתבה

14. Started by ZXY1,

המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by The Dom,

אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by Eshhar24,

אהלן לכולם. אני רוצה לקנות HTC HD 7, ובגלל שלא קיים ברשתות הסלולריות, אני כנראה אקנה אותו מ-Eline. במידה ואני קונה אותו משם, מה קורה עם התוכנית הסלולרית שלי? יש לי תוכנית חיילים בסלקום, אבל לא של סמארטפון, אז אני אצטרך לקנות SIM חדש ולא תהיה לי תוכנית חיילים שמתאימה לסמארטפון? או שאצטרך לעשות תוכנית שמתאימה לסמאטפון, אבל לא משתלמת כלכלית? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת ה-Redmi Pro 2, שלפי ההערכות יהנה משבב ה-Snapdragon 660 היעיל ומסוללה בקיבולת נדיבה במיוחד לכתבה

18. המכשיר היקר ביותר של היצרנית הסינית מציע מפרט מתקדם וינסה לבדוק את מעמדה בליגה של מכשירי הדגל המובילים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/mi-note-pro-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by Amit Bar,

אני לא מבין איך מכניסים משחקים לפלאפון דרך כבל ה-USB... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך לעשות זאת. ועוד דבר, אני צריך אתרי משחקים טובים לפלאפון שלי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  20. שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth, אני צריך אוזנייה שאני יוכל לדבר איתך בחוץ, בנסיעות באוטובוסים. בקיצור באונייה ששומעים טוב וחזק. חשבתי על האוזנייה Plantronics Voyager 510, מה דעתכם? תקציב על 300-400 ש"ח נ.ב כרגע יש לי אוזניות: 1) motorola H375 2)motorola h820 ומשניהם אני לא מרוצה, ב-H375 לא שומעים כלום. וב-H820 שומעים יותר טוב, אבל עדיין לא מספיק. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  21. שלום ברשותי נגן PIXXEL I PIX 1GB ומאחרי ששדרגתי לו את התוכנה לפי ההוראות שיש באתר שלהם לשדרוג שיש באתר שלהם הנגן פשוט לא נדלק ולא מזוהה ע"י המחשב. אשמח לתשובה ועזרה בהקדם האפשרי =] הנגן שיש לי: http://karat.pionet.com/default.asp?catid={8748F2DC-8EBE-412E-AFCF-9DF37F837D78}&details_type=1&itemid={5E7EEF2C-759D-4817-B46C-D7A18B471961} פה נמצא העידכון וההוראות: http://karat.pionet.com/?catid={BAC8552A-B4F8-4B2A-84F3-40ABFC64CB1F}

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  22. אחד מהסמארטפונים הסיניים השאפתניים של השנה נחת - עם גירסה יקרה מיוחדת פרי שיתוף פעולה עם חברת מארוול לכתבה

23. אנחנו כבר יודעים כי ה-OnePlus 6 יגיע עם מגרעת עליונה במסך כמו זו של ה-iPhone X - אך לאלו שלא ממש מחבבים את הכיוון יהיה פתרון לכתבה

24. Started by integral,

חבר שלי צריך אחד. האם זה בפלאפונים מספיק טוב? אם כן אז איזה פלאפון? האם זה שבא עם הפאלמים למיניהם עדיף? אם כן אז איזה פאלם מומלץ? או שבכלל מומלץ IPAQ? ואיזו תוכנת GPS עדיפה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by zam,

אני צריך טלפון, אז חשבתי לשאול לפני שאני עושה צעד.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.