עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Biatch,

מה ההבדל בין Mobile ל Plus ? לחבר שלי יש 6230i והיה לו כרטיס זכרון של גיגה של kingston mobile מתאילנד חח קיצר הוא לא יכול למחוק דברים ולהעביר הוא יכול רק לשמוע שירים שיש בכ. זכרון הכרטיס נדפק ?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by AsD[eyal],

יש כזה דבר? נגן יש לו כבר[e250]גם אוזניות טובות..

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by malikl,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נגן MP3, כך שתהיה לי שליטה על איזה תיקיה לשמוע. עד עכשיו היה לי את הנגנים הראשונים שיצאו (אלה עם החיבור USB מובנה.), לא ממש אפשר לי שליטה על איזה תיקיה אני רוצה לשמוע באותו רגע. (הייתי צריך להריץ הרבה שירים קדימה/אחורה כדי להגיע לשירים שאני רוצה). אני רוצה לקנות מכשיר פשוט אבל עם איכות אודיו טוב, משהו כמו iPod. תקציב לזה בערך 300 ש"ח. תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  4. החל מהיום ניתן לרכוש (לפחות ב- FRY.COM) את הדגם בראשון של סמסונג טאב, במחיר 350 דולר (ללא דמי משלוח ?), ללא שום תוספת מחיר סמויה (כגון מחיר עם התחייבות לקבלת שירות תיקשורת לאחר הקניה ) . מדובר בדגם ללא תיקשורת סלולרית. לא ברור עדיין אם מלבד התקשורת הסלולרית הוציאו מהמיני טבלט רכיבים ניספים. החל מהיום המכירה מבוצעת ב- FRY.COM , לא ידוע אם יש עוד מוכרים בתנאים דומים. השינוי הזה הוא בשורה לכל אילו שרוצים במחשב זעיר נייד (כולל גלישה באינטרנט דרך WIFI) שישמש חלופה למחשבים ניידים (כולל NETBOOK) . מחשבים ניידים (כולל NETBOOK) כבדים מדי לניידות מחוץ לבית\למשרד, ויכולת ההקלדה הנוחה לא תמיד חשובה למי שגולש באינטרנט או קורא מסמכים מחוץ לבית\למשרד. עד כה מרבית מכירות המיני טאבלטים…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  5. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. שמתי לב שהוא לא נותן לי להכניס יותר מ-700MB של שירים http://img521.imageshack.us/img521/8291/ipodia2.jpg לאן אפשר לשלוח אותו ?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  7. אחד מהסמארטפונים הסיניים השאפתניים של השנה נחת - עם גירסה יקרה מיוחדת פרי שיתוף פעולה עם חברת מארוול לכתבה

8. Started by גילוס,

אני רוצה לקנות mp3 ולאחר שהתלבטתי רבות החלטתי לקנות דגם של חברת iAudio. שני הדגמים שבינם אני מלבט הם: U3 וG3. שניהם נגנים מעולים עם אותם אופציות. ההבדלים היחידים הם של G3 עובד על סוללה AA למשך כמעט 50 שעות! בעוד שהU3 עובד על סוללה נטענת של כמעט 20 שעות!. בנוסף U3 הוא צבעוני, תומך בעברית מלאה ולדעתי יפה הרבה יותר, אבל הוא גם יקר, מגיע ללא נרתיק וללא מטען לסוללה (שמחברים לחשמל ולא למחשב). מה מהדגמים יותר טוב (אני לא אשתמש בU3 לסרטים)? האם הסוללה הנטענת בU3 יכולה להרס עם הזמן? אשמח אם יענו לי גם כאלה שיש להם את אחד המכשירים!! תודה

9. לא מזמן החלתתי לנסות את הגירסה הפתוחה של FIRMWARE לנגן שלי (IRIVER H10) וגיליתי שהיא ממש טובה אבל יש ברים שאני לא אוהב בה לכן אני מעוניין לשנות אותה או לבנות אחת לבד. איך אני עושה את זה? אם מישהו מכיר גרסאות אחרות חוץ מ ROCKBOX הוא מוזן לספר לי עליה ולהביא לינק להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by Mics,

האם אפשר לפתוח מכשיר לפרי סים ע"י צריבה של מערכת הפעלה? או אולי דרכים קיימות מלבד הזנת קוד פתיחה?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by omri_ro,

יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%9a-%d7%9e%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%a1%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%91%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95/

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by eliyaex,

יש אתר עם מדריכים על המערכת הפעלה הזאת? יש דרך להוריד משחקים בחינם?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. Started by levran007,

שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by mrraz,

היום אחה"צ הייתי באיזור יוקנעם רמות מנשה וחיפשתי מסלול יציאה טוב לכיוון הבית התוכנה קרסה מספר פעמים בתואנה של אין קשר עם השרת האיזור היה מוצף בעשרות אלפי מטיילים וכנראה שהריכוז של כל עם ישראל בטבע הכריע את השרת שלא רגיל לעומסים כאלה.

16. אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???

17. Started by E-R-P,

אהלן אני צריך המלצה על נגן מטרותיו העיקריות: ניגון קבצי mp3 וצפיה בסרטים, שיהיה מסך יחיסית נורמאלי בסביבות 2.4+ . המחיר עד 400 ש"ח (לכל היותר 450 ש"ח אם ממש אבל ממש יש צורך לחרוג אחרת עדיף שלא). תמיכה בעברית מלאה תעזור תודה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  18. היי ברשותי כעת HTC DESIRE HD שאני מרוצה ממנו. הבעיה העיקרית שמציקה לי היא הסוללה החלשה, מחמת סיבות שונות לא נוח לי להיסחב עם סוללות או מטען ולדחוף לכל שקע מצוי. אז ככה : הוצע לי להחליף את ה DHD תמורת S2 בתוספת מצידי של 100 ש"ח. ה S2 במצב טוב, האם ידועים באגים או בעיות מסויימות שקשורות ל S2 ? האם זמן ואופן ניצול הסוללה ב S2 יעניקו לי זמן סוללה נוסף בשימוש בינוני לעומת ה DHD ? איך התצוגה של ה S2 לעומת ה DHD ..? הייתם מחליפים? תודה !

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  19. Samsung Galaxy Player 50 <-> Cowon D3 Plenue איזה מעבד ומאיץ גרפי יש לנגנים האלו ? אם הבנתי נכון שניהם אמורים לתמוך בDVB-T ?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  20. צמד הסמארטפונים החדשים של שיאומי ממשיכים מסורת נאה של תמורה מלהיבה ביחס למחיר לכתבה

21. Started by o07,

האם למישהו יש מושג? אני צריך לבחור משם פלאפון בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת אם הוא ימכר שם. קראתי שהוא ממש עדיף מה- N97...

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  22. עוד דגם חדש ומסקרן של המותג עבור השוק ההודי עתיד לספק שבב Snapdragon 855 Plus, מצלמת 64 מגה-פיקסל ועוד הפתעות - כאשר יש סיכוי שנראה אותו מושק רשמית גם באירופה, לראשונה לכתבה

23. שלום, אני מעוניין בקניית מכשיר PMP בארה"ב. וראיתי את ה- Archos ודיי התלהבתי ממנו וגם המחיר זול כ-170 דולר. העיניין הוא ש-4GB לא מספיק לכלום, השאלה היא אם כדאי לקנות אותו ולהוסיף כרטיס זיכרון של8\16GB? איזה כרטיס SD הכי זול כדאי לקנות שלא יאט את המכשיר? או שבכל מקרה זה יגרום לאיטיות\בעיות, וכדאי מראש ללכת על גירסה עם HD? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  24. מכשיר הדגל הבא מבית LG יציע סוללה נדיבה במיוחד ושידרוג נוסף עבור יכולות האודיו המוכרות של המותג לכתבה

דיונים חדשים בפורומים