עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  3. ראיתי בYAD 2 מחירי רצפה galexy s4/3 ב 1400/300 שקל http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=29&ManufacturID=1549&ManufacturID_model=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1 זה נראה איכותי לפחות כמו הרגיל ההבדלים מאוד גדולים ? או שזה רק נראה נוח וזול

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  4. Started by ac1240,

אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. Started by nim901,

הי, אחותי קיבלה איפוד ואני רוצה להעביר לה שירים, היא כבר העבירה מהמחשב שלה כמה שירים לאיפוד ועכשיו כשאני רוצה להעביר מהמחשב שלי אז אני מקבל הודעה (מפגרת ביותר) שהאיפוד יכול להסתנכרן רק עם ספריה אחת (או משהו) ואז אני צריך למחוק הכל כדי להעביר שירים מהמחשב שלי, איך אפשר להתגבר על הטימטום הזה?!#@34 ידעתי שהאיפוד נכה אבל עד כדי כך!?#

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by ori-silver,

האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  7. ההשקה החגיגית של יישום ה-Steam Link למכשירים החכמים נגמרה מוקדם מהצפוי במכשירי ה-iOS, ובאופן שעשוי לרמז על כך שאפל מתכננת השקת שירות גיימינג ייעודי משלה לכתבה

8. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by ZXY1,

המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  11. הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה

12. סמארטפון ה-Xiaomi Mi Max עתיד להיחשף בעוד כשבוע, וברשת חלוקים בדעות אודות השבב העצמי של היצרנית אשר יוצג או לא יוצג לצידו היא אמנם כבר לא משתייכת אל הטופ 5 של עולם הסמארטפונים, לפחות לפי חברת IDC, אך שיאומי (Xiaomi) ממשיכה לעורר עניין רב מאוד ברחבי הרשת – כשהפעם במוקד נמצא מכשיר ה-Mi Max שלה, שיהיה הסמארטפון הגדול ביותר שהשיקה מאז ומעולם ואמור לזכות להצגה רשמית ב-10 במאי – באירוע בו ייחשף לכאורה גם צמיד ה-Mi Band 2 של החברה, ואולי אפילו שבב מפיתוח עצמי שיענה לכינוי Rifle. פאבלט ה-Mi Max כבר הוצג במספר תמונות טיזר רשמיות, אך נכון לעכשיו נראה שיש רק ניחושים אודות המאפיינים הספציפיים שלו. דיווח עדכני טוען שהמפרט יהיה דומה מאוד לזה של ה-Redmi Note 3 Pro המרשי…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  13. שמתי לב שהוא לא נותן לי להכניס יותר מ-700MB של שירים http://img521.imageshack.us/img521/8291/ipodia2.jpg לאן אפשר לשלוח אותו ?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by גילוס,

אני רוצה לקנות mp3 ולאחר שהתלבטתי רבות החלטתי לקנות דגם של חברת iAudio. שני הדגמים שבינם אני מלבט הם: U3 וG3. שניהם נגנים מעולים עם אותם אופציות. ההבדלים היחידים הם של G3 עובד על סוללה AA למשך כמעט 50 שעות! בעוד שהU3 עובד על סוללה נטענת של כמעט 20 שעות!. בנוסף U3 הוא צבעוני, תומך בעברית מלאה ולדעתי יפה הרבה יותר, אבל הוא גם יקר, מגיע ללא נרתיק וללא מטען לסוללה (שמחברים לחשמל ולא למחשב). מה מהדגמים יותר טוב (אני לא אשתמש בU3 לסרטים)? האם הסוללה הנטענת בU3 יכולה להרס עם הזמן? אשמח אם יענו לי גם כאלה שיש להם את אחד המכשירים!! תודה

15. לא מזמן החלתתי לנסות את הגירסה הפתוחה של FIRMWARE לנגן שלי (IRIVER H10) וגיליתי שהיא ממש טובה אבל יש ברים שאני לא אוהב בה לכן אני מעוניין לשנות אותה או לבנות אחת לבד. איך אני עושה את זה? אם מישהו מכיר גרסאות אחרות חוץ מ ROCKBOX הוא מוזן לספר לי עליה ולהביא לינק להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  16. האם הנגן Iriver T30 512MB מומלץ ב 350 ש"ח או שיש יותר טובים באותו מחיר .מי שיש לו להציע נגנים יותר טובים שיגיד .או שממליצים לי על Iriver T30 512MB

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  17. שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!

18. יש טאבלטים חדשים שיצאו לעולם מבית ארכוס, אבל אני לא חושב שהם מקבלים תשומת לב מספקת.. אלה טאבלטים חזקים וטובים עם מערכת הפעלה אנדרויד פרויו 2.2 ועוד מלא תכנים בפנים, אני רוצה לרכוש איזה טאבלט אבל לא שמעתי עדיין על ביקורות חזקות.. למישהו יש מושג עלייהם?ביקורת?משהו?? (אני מזיל ריר על ה101 )

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין בקניית מכשיר PMP בארה"ב. וראיתי את ה- Archos ודיי התלהבתי ממנו וגם המחיר זול כ-170 דולר. העיניין הוא ש-4GB לא מספיק לכלום, השאלה היא אם כדאי לקנות אותו ולהוסיף כרטיס זיכרון של8\16GB? איזה כרטיס SD הכי זול כדאי לקנות שלא יאט את המכשיר? או שבכל מקרה זה יגרום לאיטיות\בעיות, וכדאי מראש ללכת על גירסה עם HD? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by jacob300,

שלום שאלה לגבי המכשיר Samsung Galaxy S - Android האם יש בו את הפוקנציה של מענה שיחה אוטומטי ללא לחיצת כפתור בזמן שהוא מחובר לדיבורית רכב בלוטוט ? למי מבינכם שיש את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by omri_ro,

יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  22. ממשיך דרכו של הסמארטפון המפתיע ביותר לשנת 2014 יגיע ב-27 ביולי 2015, באירוע שיוקרן בשידור חי בפורמט של מציאות מדומה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a9-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  23. Started by matteo,

אוקי, יש לציין שהכל חוקי כאן, הפלאפון ברשותי כבר כמה שנים אז עברתי לסלקום, ובא לי להשתמש בנוסף גם בפלאפון הישן שלי k610i עם הסים של סלקום יש לי את התוכנה שמביאה לי את הקוד לunlock אבל כשאני נכנס לפלאפון בלי כרטיס סים, אני יכול אך ורק לחייג למס' חירום, אין לי אפשרות בכלל ללחוץ על סולמית וכשאני לוחץ על סולמית לא קורה כלום, רק מספרים אפשר ללחוץ. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by eliyaex,

יש אתר עם מדריכים על המערכת הפעלה הזאת? יש דרך להוריד משחקים בחינם?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  25. Started by computers-man,

כשאני עושה עליו קליק ימני באינסטולוס אין לי אפשרות של בקאפ

דיונים חדשים בפורומים