גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון אם לא אשמח שתפנו אל המקום הנכון. בכל מקרה, יש לי רעיון לאפליקציה( שאותה אני לא אחשוף ברבים) שלאחר סבב תישאול של "מה אתה חושב?" ותשובות של "גאוני, איך לא חשבו על זה עד עכשיו! ו "אחי, כשתהיה עשיר תזכור שהבטחת לקנות לי בית...." החלטתי שזה רעיון מספיק טוב על מנת לעלות שלב ולמעשה לברר איך להגשים אותו. אין לי ידע בתכנות! רק רעיון שמבוסס על טכנולוגיות קיימות שאני כמעט בטוח שאפשרי לעשות. אני רוצה לדעת מה עושים? מחפשים משקיע? צוות מתכנתים? איך בעצם העולם הזה עובד.... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש אתר עם מדריכים על המערכת הפעלה הזאת? יש דרך להוריד משחקים בחינם?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1HPSDSDM_512_E10M באיזה פלאפונים אפשר לשים אותו?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלושה דברים חשובים - 1) נגן אמין. 2) נפח זיכרון בין 1-4 ג'יגה. 3) טייפ-מנהלים באיכות טובה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הי. קיבלתי iPod Nano V2 חדש ואני רוצה לקנות לו מגן סיליקון כי הבנתי שזה חובה. יש חבילה של iSkin מקורי של Apple שעולה 200 ש"ח (חבילה שכוללת שלושה מגנים). לעומתה יש מגוון מגנים שעולים בין 30-50 ש"ח. יש הבדל משמעותי בניהם או שפשוט כדאי לקנות את הזול ביותר?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה. E65? W800?1 בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
הבטרייה המקורית של נוקיה למכשיר הנ"ל בעלת ערך של 890mAh. אם אחליף אותה בבטריה תחליפית בעלת ערך של 1000mAh זה יכול להזיק למכשיר או שפשוט זמן הסוללה יהיה ארוך יותר? בהנחה שהחלפתי את הבטרייה לתחליפית, כדי לצרוב את הגרסה המקורית האחרונה של נוקיה על המכשיר (כרגע יש גרסה של פלאפון) אצטרך להחזיר את המקורית, או שאין סיכון? לסיום, אם אפשר מדריך נחמד לצריבת הגרסה המקורית + מקור להורדה שלה זה יהיה נחמד. תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לתמיכה קטנה בעניין, (לא עונים בתמיכה של סלקום בעניין גלישה באינטרנט) שאני גולש באינטרנט עם המכשיר, למשל באתר הוטמייל, או באתר אחר, ויש שדות שצריך למלאות כמו שם משתמש וסיסמה. אני מצליח לכתוב רק בעברית, וגם אם יש טעות, אני לא מצליח למחוק את התו השגוי. כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את האפשרות לגיבוי השירים באייפוד. או שלפחות מישהוא יוכל לעזור לי להעביר את כל השירים לאייפוד החדש... (שזו הייתה המטרה הראשונה...) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מכשיר PMP בארה"ב. וראיתי את ה- Archos ודיי התלהבתי ממנו וגם המחיר זול כ-170 דולר. העיניין הוא ש-4GB לא מספיק לכלום, השאלה היא אם כדאי לקנות אותו ולהוסיף כרטיס זיכרון של8\16GB? איזה כרטיס SD הכי זול כדאי לקנות שלא יאט את המכשיר? או שבכל מקרה זה יגרום לאיטיות\בעיות, וכדאי מראש ללכת על גירסה עם HD? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא מבין איך מכניסים משחקים לפלאפון דרך כבל ה-USB... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך לעשות זאת. ועוד דבר, אני צריך אתרי משחקים טובים לפלאפון שלי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם : חבר שלי יוצא לחו"ל והוא מחפש נגן MP4 בנפח גבוהה במחיר של עד 2000 שקל . מה שחשוב הוא שהוא יהיה איכותי ואמין ותומך עיברית וכמובן שאפשר יהיה לצפות בו בוידאו בצורה ברורה . תודה לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שכאשר שאני מפעיל את הנגן הוא נתקע על המסך פתיחה (ראיתי שבנאדם אחד רשם בפורום בעבר על הבעיה אבל לא היה כל כך תגובות) שלחתי את הנגן לתיקון ושלחו לי נגן חדש בחזרה (באריזה מלאה [אוזניות, כבל וכו'..]) , אחרי יומיים של שימוש אותה בעיה קרתה לי, חבר שלי שגם רכש נגן כזה נתקל בבעיה הזאת. השאלה שלי האם זו בעיה ידועה ומה כדאי לי לעשות בקשר לזה, אני לא רוצה כל כמה ימים לשלוח את הנגן לתיקון ולקבל נגן חדש, והמשלוח עולה לי גם כסף (אני גר באזור טבריה והחנות תיקון של היבואן ממוקמת בנתניה אז אני צריך לשלוח את זה בדואר רשום לשם).
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
אני מחפש פלאפון שהיעוד העיקרי שלו הוא מוזיקה (רשת אורנג') חשוב מאוד שיהיה עם BT (סטריאו,העברת נתונים וכו'...) האיכות של המוזיקה צריכה להיות גבוהה... משהו כמו ה5610 ורצוי מאוד שתהיה כניסה של אוזניות רגילות (PL 3.5) תודה...
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הי. איך אני יכולה לדעת מהי הגרסא שיש לי כרגע בפלאפון? האם יש כבר גרסא חדשנית וטובה שממליצים עליה? האם אני צריכה להתעסק בפריצה על מנת להתקין אותה? תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש מכיל אך ורק מסך בחלקו הקדמי - ויוצע גם בגרסת דור חמישי בתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר היקר ביותר של היצרנית הסינית מציע מפרט מתקדם וינסה לבדוק את מעמדה בליגה של מכשירי הדגל המובילים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/mi-note-pro-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי HTC Desire HD בן שנה. המכשיר מעולה ואני מרוצה מהיום הראשון. הפספוס הכי גדול שלי היה שלא קניתי חבילת גלישה מההתחלה ועד עכשיו אני רק עם רשתות WIFI. אז חשבתי להתקשר לחברות סלולר ולהתחיל להתמקח איתם ולהוציא איזה חבילה נחמדה עם גלישה סלולארית - אני לא מדבר הרבה והחשבון שלי בדרך עד 150 שקל. העניין הוא שהמכשיר שלי לא תמוך בשום חברה חוץ מאורנג' עקב בעיית הקליטה - הוא לא תומך בתדרים של פלאפון (ורמי לוי) וסלקום עכשיו. לכן עלה לי רעיון למכור אותו ולקנות מכשיר חדש. השאלות הן, כמה אפשר למכור לדעתכם את המכשיר שהוא בן שנה ושמור להפליא, האם כדאי לחפש עסקה בסדר גודל שדיברתי עליו, והכי חשוב - איזה מכשיר לקנות? השאלה האחרונה הכי חשובה מכיוון שמאד התרגלתי לממשק הSENSE של…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש ויש לי תקציב של 900 שקלים... חשוב לי שהמכשיר יאפשר לי גלישה באינטרנט ובעל מסך בינוניי...(יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה אז רוצה לנצל את זה..) ויספק לי את הצרכים הבסיסיים כמו מוסיקה מצלמה וכו'... ראיתי שממליצים על SAMSUNG GIO... זקוק לחוות דעת ועוד המלצות...תודה !
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תוצאת מבחן Antutu עבור הסמארטפון החדש מוכיחה, לכאורה, כי הוא אכן כולל גירסה מתוקנת ומשופרת של שבב ה-Snapdragon 810 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוכן-להשקה-ה-oneplus-2-מבקר-במבחן-ביצועים-וחוז/
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בקרוב אני מתחיל ללמוד ואינני רוצה לרכוש מחשב נייד שאין לי ממש שימוש בו. חשבתי על קניית מקלדת אלחוטית לטלפון שלי ולהשתמש במעבד תמלילים שיש שם ע"מ לכתוב את הדברים שאני זקוק להם. האם למישהו יש המלצה על מקלדת טובה שתעבוד עם הטלפון בצורה הטובה ביותר? אני מודע לבעיית גודל המסך, אני מקליד בצורה עיוורת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-