עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by d3vil,

מישהו במקרה הוריד וניסה את הקושחה הזאת על הנגן שלו? היא תומכת עברית מלאה/חלקית? יש לא באגים או תקיעות?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by DAVIDKI19,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7.... נגן MP3 IRIVER E50 .. ניסיתי לעדכן דרייברים אוטמטית המחשב אומר לי שלא צריך לעדכן בשבילו... ניסיתי שהוא יחפש מהדיסק המחשב לא מוצא.... אני מתקין את התוכנה שכנראה באה עם הדרייברים אותו סיפור..... עכשיו על מחשב של חבר שלי עם וינדוס XP הוא מזהה את היגן ישר ברגע החיבור (את הדגם גם...) אני לא רואה בכלל אותו .... מה אפשר לעשות במקרה הזה???

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  3. הסמארטפון הבולט החדש של HTC הוא מכשיר ביניים נישתי מעניין, שילווה במחיר גבוה בארצות הברית ובמחיר שערורייתי באירופה לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-htc-one-a9-הושק-הסמארטפון-הנכון-בזמן-הלא-נכון/

4. אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???

5. Started by Adi Bernstein,

שלום עד היום היו ברשותי מכשירי סמסונג בלבד מחפש מכשיר עד 2 אש"ח מומלץ חשוב סוללה, מסך, מצלמה מבקש המלצה (אשמח מנומקת) תודה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by Dror D.,

אני מחפש מכשיר GPS בתקציב של 1500 ש"ח (התקציב יכול להתגמש בטיפה אם תהיה לכך סיבה מוצדקת). חשוב שלמכשיר יהיה מסך גדול ובעל התשקפויות מועטות באור השמש, המכשיר ישמש רק כמכשיר GPS אז יכולות נוספות כמו נגינת מוסיקה לא חשובות מבחינתי. אין לי ממש כיוון למכשיר מסוים בגלל שאין לי ניסיון עם מכשירי GPS, אשמח אם תוכלו לפרט על ההמלצות שלכם. (אם יש ספק המכשיר GPS הוא בשביל אוטו) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by .nimiking.,

יש למכשיר הזה מטען שמתחבר לחשמל? אם כן, איפה אפשר להשיג?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by avihy_1989,

שלום לכולם רציתי לברר על רוט ל n9005 ל 4.4.2 ראיתי של chinfire שהוא כתב שהוא עשה לו רוט אני על רום kot94h.n9005xxuenb7 אני רוצה לעשות רוט כדי לגבות דברים ב titaniumbackup לחסוך בסוללה ע"י תוכנת greenify ולהשתמש ב freedom במקום בו קניתי את המכשיר לא מצויין כלום בתנאי האחריות על שימוש ברוט , אבל כתוב שהחלפת רום שלא ע"י החברה או מישהו מטעמה מפר אחריות אז רציתי לשאול על רוט שאני יכול לעשות על הרום הזה בלי להפר את תנאי החברה *דבר נוסף אם יש דרך להוסיף מקליט שיחה לחייגן כמו שיש באומגה רומ'ס *recovery * ואם מישהו יודע להסביר לי על knox של סמסונג אם אני עושה רוט המכשיר ינעל לי ? ( כשהיה לי s3 ההיתי מתקין פשוט omega rom וזה היה פותר לי את הכל עכשיו אני מעדיף להשאר לבנתיים עם אחריו…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  10. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by גילוס,

אני רוצה לקנות mp3 ולאחר שהתלבטתי רבות החלטתי לקנות דגם של חברת iAudio. שני הדגמים שבינם אני מלבט הם: U3 וG3. שניהם נגנים מעולים עם אותם אופציות. ההבדלים היחידים הם של G3 עובד על סוללה AA למשך כמעט 50 שעות! בעוד שהU3 עובד על סוללה נטענת של כמעט 20 שעות!. בנוסף U3 הוא צבעוני, תומך בעברית מלאה ולדעתי יפה הרבה יותר, אבל הוא גם יקר, מגיע ללא נרתיק וללא מטען לסוללה (שמחברים לחשמל ולא למחשב). מה מהדגמים יותר טוב (אני לא אשתמש בU3 לסרטים)? האם הסוללה הנטענת בU3 יכולה להרס עם הזמן? אשמח אם יענו לי גם כאלה שיש להם את אחד המכשירים!! תודה

12. שלום לחברי הפורום, לפני רכישת סמרטפון ראשון והשקעת סכום כסף לא מבוטל (כ 2K ש"ח) הייתי רוצה להתייעץ על מנת לא לצאת מאוכזב . הידע שלי בתחום לא רחב מספיק על מנת שאוכל להחליט בעצמי ועל כן , אשמח להתייעץ עמכם. אני רוצה מכשיר שבנוי טוב ולא יישבר מכל לחיצה או טיפה אבק . יש ילדים קטנים בבית ולכן חשוב שהמכשיר יהיה מספיק עמיד ולא ישווק חיים אפילו אם חס וחלילה יפול. כמובן שארכוש מגן בנפרד. מבחינת חומרה ופיצ'רים- אני רוצה מכשיר שיריץ אינטרנט ללא תקיעות, עם מעבד חזק ומסך חד מכשיר שיהיה רלוונטי לכמה שנים כי כמו שאני מכיר את עצמי, לא אחליף מכשיר בקרוב . נושא המסך הוא קריטי , אני מתכנן להשתמש באופציית הניווט ועל כן חשוב שאוכל לראות את המפה גם בשמש . יש לי מטען ברכב כך שנושא אורך חיי ס…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  13. יש מצב שגרסת ITune האחרונה (אחרונות) אינן מאפשרות העתקת קבצים ל Ipod Touch ?? לאחר עדכון גרסה אחורנה 4.2 - בהפעלת תוכניות להעתקת/העברת שירים מהמחשב למכשיר כגון Bigasoft Ipod Transfer וארחות (דומות) אינן מזהות שה Ipod Touch מחובר, כאשר ב iTune רואים את המכשיר מחובר ואת תוכן הקבצים שעליו ?? משיהו נתקל בתופעה דומה ??

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by matteo,

אוקי, יש לציין שהכל חוקי כאן, הפלאפון ברשותי כבר כמה שנים אז עברתי לסלקום, ובא לי להשתמש בנוסף גם בפלאפון הישן שלי k610i עם הסים של סלקום יש לי את התוכנה שמביאה לי את הקוד לunlock אבל כשאני נכנס לפלאפון בלי כרטיס סים, אני יכול אך ורק לחייג למס' חירום, אין לי אפשרות בכלל ללחוץ על סולמית וכשאני לוחץ על סולמית לא קורה כלום, רק מספרים אפשר ללחוץ. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by Tal14,

אמא שלי רוצה לקנות אחד מהשניים 2500 ש"ח כמובן זה המחיר של האייפד 4 זה גם לפטופ במחיר הזה. מה יותר משתלם ? כמובן לבית. ז"א פייסבוק קצת משחקים שטותיים כאלה אימייל וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by your humble servant,

.

18. Started by biotech326,

היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות בארץ עד 700 ש״ח לשימושים מגוונים ורגילים מוזיקה ויוטיוב וכאלה. אוזניות מסוג on-ear לא bluetoothחיבור חוטיאשמח לשמוע המלצות תודה!

19. Started by ruff stuff,

אהלן יש לי סוני אריקסון k750i וקניתי כרטיס זיכרון חדש רציתי לדעת איך אני מעביר עכשיו שירים שיש לי לדוגמא ב itunes לטלפון. או אם אני מכניס דיסק רגיל לכונן באיזה אפשרות לבחור כי זה נותן לי מיספר אפשרויות. האם אני זקוק להמרה? מודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by LORIANTA,

סרקתי את כל האינטרנט ולא מצאתי עדכונים האם העדכון עולה כסף? איפה אני מוצא אותו? כל כמה זמן יש עדכון ואיך מעדכנים פיזית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  21. Started by D-M-X,

איך עושים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  22. שמתי לב שהוא לא נותן לי להכניס יותר מ-700MB של שירים http://img521.imageshack.us/img521/8291/ipodia2.jpg לאן אפשר לשלוח אותו ?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by shi054,

מה הרום המומלץ ביותר הקיים למכשיר? והאם מתישהו יקבל את JB?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  24. תוכנית המסרים הפופולריות ביותר תאפשר לכם לשתף סטטוסים שדומים מאוד לאחת מהאופציות הפופולריות ביותר של המתחרה לכתבה

25. Started by moony123,

היי. צריכה לקנות נגן. כנראה 2GB. לא ממש משנה. הנקודה היא שאני רוצה אחד עם ספיקר ששווה משהו . יש המלצות ? ספיקר מובנה זה טוב ? או נחשב גרוע ועדיף לקנות ספיקר שמתחבר לנגן בנפרד? ואם כן איזה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים