גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, הביאו לי אייפוד נאנו מארצות הברית עכשיו הטענתי אותו בפעם הראשונה רק שעה ועכשיו עכשיו למרות שרשום שהוא יכול להשמיע שירים 24 שעות ברצפ , הסוללה שלו מתרוקנת תוך יום יומיים בלי שאני שומע בו כל כך הרבה.. כשדיברתי עם מישהו מבין עניין הבנתי שיכול להיות שבגלל שהטענתי אותו רק שעה בהתחלה, הספק הסוללה קטן והיא לא מתמלאת עד הסופ.. מישהו שמע על זה פעם? יש דרך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית. רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה... ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט תודה מראש. (ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקום לקנות בו את האייפון החדש סימפרי. באזור קליפורניה או ניו יורק. הבנתי שיש גירסאות, מה הכי כדאי לקחת? איך זה עובד?
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי את X510 עם תקשורת אינפרא אדום,ניסיתי להעביר על ידי שליחה של הודעות MMS אבל זה לא שלח משום מה. אז השאלה שלי איך אפשר להעביר את התמונות שלי מהפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות (ע"י תוכנה צד שלישי או משהו כזה) להעפיל קבצי EXE של מחשב על פלאפונים? (או לפחות על סוג מסויים?).
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. כשאני בימים אלו מחפש לי אייפון , כמובן שהצעד הראשון הוא להשוות מחירים באתר ZAP. המכשיר שאני מעוניית לקנות הוא ספציפית הiPhone 3Gs 16GB. כשאני מחפש אני מוצא 2 גרסאות : טלפון סלולרי Apple iPhone 3Gs 16GB כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 3,515 ש"ח. אך יש עוד גרסא : טלפון סלולרי iPhone 3Gs 16GB Sim Free מהיצרן כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 4,394 ש"ח , כמעט 1000 ש"ח הבדל. מה באמת ההבדל ביניהם? למה הגרסא סים פרי עולה כ1000 ש"ח יותר הרי הבנתי שאפשר לבצע את הפריצה עצמאית עם המחשב הביתי לא? תודה מראש לעוזרים. שחר.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שוב מפרט מרשים אותו מעבד SNAPDRAGON במהירות 1GHZ מסך 3.5 WVGA קפסטיבי ואנדרואיד בגירסה 1.6 http://www.gadgety.co.il/7035/acer-liquid-%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/ יש למה לחכות
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני שכולם צועקים שיש מדריך, ידוע לי, השתמשתי בזה : http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=209588 התקנתי NSS והכל טוב ויפה, רק שאני לוחץ תחת לשונית PHONE INFO על READ זה רושם לי למטה EROR. ניסיתי גם עם WIN7 אצלי וגם ב-XP והמצב אותו הדבר. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נפח רצוי 8 עד 16 GB, אם אפשר יותר מזה בנגן איכותי יבוא בטוב, חשוב לי שיהיה קל, קל לתפעול (לא בא לי להתחיל להיזכר למה הוא לא עושה את מה שאני רוצה תוך כדי ריצה) וחובה שיהיה לו נרתיק לזרוע. חשבתי על איפוד נאנו דור 4 ו COWON I7. לא יודע מה לבחור (אם יש עוד הצעות אני אשמח) הנגן ישולב או עם האוזניות המקוריות שלו או עם AKG412P בחוץ או עם sennheiser hd280pro ומגבר cMOY בבית תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם לדעתכם הוא נגן טוב לוידאו ולטקסט? שמתי לב לדבר חשוב-הוא מסוגל לקרוא טקסט בעברית שזה דבר נדיר מאוד למצוא ידוע לכם אם זה נכון?והאם הוא תומך בDOC וPDF? יש בו תמיכה בפלאש ופורמט FLV? יש אפשרות להכניס אליו סרטים בלי המרה?כולל פורמט RM?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש מבצע עכשיו של פלאפון לחיילים (תוכן המבצע :http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/Soldiers/.aspx ) ,איזה מהסלולארים שבחינם שמוצעים הוא הכי עדיף?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טלפון בודד, לא צריך מסך צבעוני או תמיכה בSMS.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משיטוט בגוגל מצאתי שבגרסא שנמכתר עכשיו המעבד הוא ~460mhz לעומת גרסאות קודמות שנמכור עם מעבד של כ-360mhz. אנשים מדווחים על שיפור די משמעותי בסה"כ. אני מתעד לקנות פלאפון כזה מבנאדם (יש שניה) שקנה אותו לפני שבועיים-שלושה. עזבו את זה שרוב הסיכויים שזו הגרסא עם המעבד החזק, אבל איך לעזעאל אפשר לוודא את זה? אשמח לתשובות.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איזה נגן כדאי יותר לקנות? לי אישית חשוב איכות השמע מאוד ואמידות הנגן.. תודה
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל באי הפורום. יש לי בעיה לא פשוטה. חזרתי משליחות בה קניתי באירופה מכשיר mio s505 . הבעיה היא, שהייתי מעוניין להוסיף מפות מישראל על המכשירת אפילו ללא קול או שפה עברית. מבירור שעשיתי גם עם חברת רונלייט וגם עם חברות אחרות, למרות שמדובר באותו מכשיר, לוח האם של אירופה שונה מלוח האם של ישראל ולכן אין שום אפשרות להכניס עליו מפות ישראליות אלא אולי רק "לגייר" אותו- להחליף לו לוח אם שזה כבר אומר אותו דבר כמו לקנות מכשיר חדש.. האם מישהו יכול למצוא אפשרות אחרת ולנסות להציל את המכשיר בארץ?? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחיר הוא לא פקטור הסלולרי צריך להיות כמה שיותר all-rounder חייב להיות מהארץ. מה הכי טוב שיש?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש נגן וידאו שיכול לקרוא קבצים של RM/RMVB ועוד פורמטים רבים ונגן טוב? חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי מעל 3.3אינץ' יש סיכוי שאייפוד טאץ' קורא RM RMVB אפילו עם המרה? תקציב עד 900 שקל
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנוקיה 3120 קלאסי ורציתי לדעת אם חייבים כבל ו-PC SUIT בשביל להעביר מידע או שאפשר להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ומשם לפלאפון משחקים, שירים וכו'.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת GPS למחשב, אשר המפות יהיו על המחשב, ולא יורדו מהאינטרנט בזמן אמת. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כן אני מודע לאשכול השני שפתחתי, אך אני מעוניין לדעת איזה נגן אפשר למצוא עד 150 ש"ח? רצוי שיהיה נפח כמה שיותר גדול, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. תמיכה בקבצים ותיקיות בעברית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, האם ניתן לעדכן GPS מדגם TomTom עם מפות בישראל?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי דור שני של סנסה קליפ. אני עדכנתי אותו כאשר היה עליו כ-2GB של מוסיקה ומאז, כאשר הנגן מחובר למחשב אני לא יכול לראות את הקבצים שעליו דרך המחשב, אבל אני כן יכול להקשיב להם דרך הנגן. איך אני יכול למחוק את הקבצים? [לא מצאתי דרך לפרמט אותו] בתודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה. אפשר למחוק/לנעול וכו'.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-