גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
המכשיר הראשון הוא nokia 6230 עם מטען, של חברת סלקום. המקשים קצת מלוכלכים והכפתור האדום די מחוק, את המכסה של הסוללה קשה להוציא יש איזה משהו עם הזה שתופס את המכסה. השני הוא nokia 6500 classic עם מטען, של חברת סלקום. במצב מצוין חוץ מהמסגרת של הכפתורים שנשברה וצריך לתקן (אולי יש אחריות אני צריך לבדוק) אחריות לסוללה נגמרה ביוני 2009 והשלישי מוטורולה V3C עם מסך קדמי מנופץ (לא הראשי, המסך של הפליפ) המסך הראשי עם קרע שלא מפריע אם לא מעבירים עליו ציפורן. תודה רבה רבה למי שיעזור!!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון מבצע של נגן silver line פשוט 2GB ב70 שקל, קניתי אחד בשביל שיהיה לי לריצה. הוא חמוד ביותר, חיקוי מושלם של האייפוד שאפל (קליפס) עם איכות בניה ושמע מעולים למחיר. אמהמה? אין לנגן שאפל וזה די מעצבן, יש דרך לסדר לו? אולי עדכון גירסא או אולי איזה קובץ הגדרות שכל פעם יפעיל שיר אחר? או שאני פשוט אחזיר את הנגן ואקנה איזה סנסה קליפ (חבל על הכסף, זה בדיוק חצי מחיר)
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
ה3GS נחמד אבל אין בו שום דבר מיוחד, מצלמה פשוטה בלי פלאש, מעבד 600 מגה''ץ ואין אפשרות להוציא את הבטרייה. והHD2 נראה מענין מאוד עם מעבד של 1GHZ !! וממשק וונדאוס, הבעיה היחידה זה האם אפשר לצרוב בו עברית? כי אני לא מאמין שבחו''ל מוכרים אותו עם עברית מובנת, וכשהוא יצא יהיו לו אפליקציות מגניבות כמו בIPHONE??
-
- 42 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו שבבאג מוכרים את הS9 32Gb בקצת פחות מ1,400 ש"ח. "שווה"? ראיתי את הדיון הזה עליו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=382062.0 מלפני כמעט שנה... האם הבעיות שלו תוקנו? איפה הוא נמצא עכשיו מבחינת כדאיות וכו'? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
העברתי את כרטיס הסים שלי ממכשיר הנוקיה 6230I שברשותי למכשיר חדש שקניתי מדגם N85 משום מה רשימת אנשי הקשר שלי ריקה. מישהו יכול להסביר לי האם יש איזה שהיא אפשרות כן לראות אותה או להעביר אותה באיזה שהיא דרך קלה למכשיר החדש?
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את התוכנה שיש לי בGPS שהוא מדגם MIO 220 כבר שבועות שאנחנו מתייעצים עם אנשים לכן אני פונה לקהל הרחב ב HW מי שיכול למצוא דרך כלשהי להחליף את מערכת ה\GPS שלו מוזמן לשתף אותנו תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה הנגן עם איכות השמע הכי טובה (8-16G) לקנייה בארה"ב בתקציב של 150-300$? ומה עם אוזניות? 40-100$ כלומר רק איכות השמע חשובה לא חשובים דברים אחרים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני כל היום מסתכל על נגנים ואני כבר לא יודע מה לעשות. יש כמה דברים שממש חשובים לי: 1)איכות שמע - הכי חשוב, לאייפוד יש סאונד מסריח ואין לו אופציות לEQ כמו שצריך להיות. 2)שיהיה עמיד ולא גדול מדי. 3)סוללה טובה שלא יגמר לי בנסיעה כי זה באאסה. 4)32 ג'יגה ומעלה. תודה מראש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם למה אחי בחול והוא עוד מעט חוזר.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם בגרסא של Sansa Clip 8GB יש תמיכה בתיקיות? אם כן, אז איך נכנסים דרך הנגן לשמוע מתיקיות? ואם אין תמיכה בתיקיות אז מה האלטרנטיבה האחרת? נניח ורוצה לפי Albums אבל בקבצים אין פרטים של אלבום, איך הוא ידע לזהות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר מעבדת תיקונים טובה באיזור ירושלים?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי היום פלאפון נוקיה N85 חדש בחנות שנקראת טופ סולולארי בהוד השרון. על האריזה של הפלאפון וגם על הפלאפון עצמו יש מדבקות של חברת פלאפון. האם חברות הסולולר רשאים למכור פלאפונים בעלות נמוכה לחנויות פרטיות? או שמע יש איזה שהוא סיכוי שרומתי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצד אחד המסך קטן וקצת קשה לקרוא PDFים סרוקים או ספרים גדולים. מצד שני המסך נוח לקריאה ואם יש לי מסמך ארוך אני יכול להגדיר אותו על דפים קטנים ואז יהיה לי טקסט גדול ואני אוכללקרוא כמו מנייר. אבל הבעיה היחידה שבאמת מפריעה לי היא שבחיבור למחשב הוא לא מזוהה ככונןן חיצוני או כל דבר כזה ואני לא יכול להעביר אליו מסמכים ישירות. אני חייב לשלוף את כרטיס ה SD, להעביר את המידע אליו ולהחזיר אותו. זה לא נורא אבל קצת מעצבן כי אין לי קורא SD במחשב הנייח אלא רק בנייד. יש למישהו כבר אחד כזה והוא נתקל, או לא נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
הPDA הזה שהוא גם GPS הוא נמצא אצלי בבית כבר כמעט 3 שנים ללא שימוש. קיבלנו אותו עם הרכב ואני מנסה להפעיל אותו עכשיו. מותקנת עליו לפי מה שבדקתי מערכת הפעלה מסוג windows mobile 2003 שאין לה תמיכה בעברית. יש לי את התוכנה IGO 8. אני צריך עזרה בשני דברים: 1. אני זקוק לדריוורים לPDA מכיוון שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו (WINXP PRO SP3) 2. אני זקוק לתמיכה בעברית של מערכת ההפעלה, ניסיתי לבדוק דרך ההגדרות של מערכת ההפעלה ולא קיימת תמיכה בכלל. הודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום. נניח שאני מעוניין לקנות אייפון 3gs מאי ביי. איך אני יכול לקנות אותו בצורה הכי זולה (ונניח שאני פורץ אותו והכל לפי מדריכים בעצמי..) יש לי בכלל אפשרות לפרוץ אותו ולעברת אותו לבד? אותה שאלה על nokia n97 תודה רבה.
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה.. מדובר ב-DVD זול Luxor DMG 6006 שהשלט שלו התרסק מנסיבות שלא אפרטן. מישהו הצליח להשיג לו שלט של בדיוק אותו הדגם (רק שהצורה של השלט קצת שונה), אבל משום מה השלט לא שולט בו כלל, חוץ משכאשר לוחצים על כפתור הנמכת הווליום זה מגדיר לו כיבוי. ואז אמרו לי שיש דרך "לאפס" אותו ככה שיגיב לדי וי די כמו שצריך. יש..? תודות מראש לעונים (וגם למי שלא עונה)
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תכינו את הארנקים אנשים... ההשקה: בתוך 4-6 שבועות; בחברות הסלולר יתחילו בהדרכות העובדים ובהכנות במיתוג נקודות המכירה רשות להגבלים עסקיים אישרה את שיווק האייפון בישראל. אתמול היא הודיעה לאפל על מתן ההיתר, וזו הודיעה לשלוש חברות הסלולר שיחלו להיערך להשקת המכשיר. תאריך השקה רשמי טרם נקבע, אם כי בכירים בחברות הסלולר מעריכים שמדובר ב-4 עד 6 שבועות. הסיבה: לחברות הסלולר נדרש כחודש להכשיר את העובדים לשימוש במכשיר. מדובר באלפי עובדים בכל אחת מהחברות, שצריכים לעבור סדנאות לטיפול ושיווק האייפון, והיכרות עם יכולותיו של המכשיר. בנוסף, צריכה כל חברה לשלט את נקודות המכירה כחלק מהקמפיין, ולדאוג למלאים גדולים מספיק בשבוע ההשקה. זאת, בשל ההערכות שרבים יבקשו לשדרג למכשירי אייפון כבר בשבועות…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר GPS לנסיעה בכבישי הארץ: כמובן שחשובה מהירות החישוב מחדש,עוצמת הקול וממשק נוח לשימוש. בחיפוש בZAP מצאתי כמה מכשירים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=722030 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=585953 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710134 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721501 אודה להמלצות / הערות לגבי הנ"ל תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש איזשהו מכשיר קטן יחסית שכל מטרתו היא השמעת מוזיקה מdisk on key ליד המיטה. הוא לא צריך רדיו ולא דבר אחר, והאיכות לא צריכה להיות מזהירה. למישהו יש רעיון? תודה מראש, יונתן
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כחלק ממבצע של עובדי אלביט יש לי אפשרות לקבל את כל הפלאפונים של אורנג' במחיר מאוד מוזל : (לאחר 3 שנים עם הW800 הנאמן) 29 ש"ח לN86 של נוקיה 27 ש"ח לW995 של סוני כל זה כמובן כפול 36 , והתחיבות לדבר מעל 100 שקל בחודש. אני מחפש בפלאפון שיהיה לו בעיקרון את הכל : מוזיקה , צילום , פנס , מסך גדול יחסית , WiFi ושיהיה גם יחסית קומפקטי. עכשיו אני דיי בדילמה , כי מצד אחד הסוני לדעתי מעוצב יותר טוב , הרבה יותר קומפקטי ואני אישית מעדיף את המערכת הסגורה של סוני ומצד שני הנוקיה הוא כמובן הרבה יותר משוכלל , מערכת הפעלה פתוחה , מצלם וידיאו יותר טוב וגם תמונות , אבל הוא יותר מסובך לפי ניסיוני הקצר עם סימביאן ונוקיה בכללי , והדבר הכי בעייתי שלי איתו זה שהוא ממש ממש כבד... 149גרם זה מאוד כבד ל…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש 2 מכשירים (לא חובה שיהיו זהים), אחד עכשיו ואחד בעוד כחודש וחצי ואני מתלבט בין 3 מכשירים 2 הסמסונגים כבר יצאו וה N900 אמור לצאת בנובמבר. הדרישות שלי מהפלאפון הן 1. מסך גדול ונוח לעבודה, בעיקר לאינטרנט 2. עדיפות למסך נגיעה ולא מסך שממש צריך ללחוץ חזק בשביל שהוא יגיב 3. מסך שעובד טוב גם באור יום 4. רמקול חזק 5. איכות שמע טובה לשיחות 6. סוללה חזקה 7. פלאפון מהיר שלא נתקע (עד כמה שאפשר) 8. עבודה נוחה עם קבצי (Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF, עדיפות לאפשרות עריכה שלהם 9. תמיכה בעברית גם לזכרונות וגם ל SMS - לא חובה אבל יהיה יותר נוח כמובן שיהיה נחמד אם יהיו גם משחקים טובים לעומת זאת איכות המצלמה פחות חשובה לי אשמח לשמוע תגובות על 3 המכשירים שציינתי, יתרונו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות: 1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר. 2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר? 3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר? 4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר? תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה לעריכת קבצי excel בסמסונג F480 ? המכשיר יכול להציג אותם אבל לא לערוך אותם.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-