עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by חן מ,

שלום כשהאייפון יגיע לישראל עוד איזה שבועיים שלוש,האם באידיגטאל הוא גם יהיה עם התחייבות,או סכום חד פעמי ולאחר מכן יהיה צורך להכניס סים? איך הוא ימכר באורנג'?תיהיה לו חבילה מיוחדת שתוזיל אותו? כדאי בתור חייל לקנות אותו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה- HD340 האגדי שלי ששירת אותי נאמנה יותר מ 4 שנים. ואין מחליף טוב יותר מאשר ה-32gb S9 של COWON לדעתי. הפיצ'ר שהכי חשוב לי בנגן (טוב לא הכי חשוב, אבל מ-א-ו-ד חשוב) הוא שתהייה אפשרות של Folder Browsing, כלומר: אצלי ב- HD340 יש לי תיקיות לכל השירים מ- A עד Z פלוס אחת למספרים ואחת לעברית וכו' שכשאני רוצה למצוא שיר ספציפי - למשל Metallica - Nothing Else Matters אני אגש לתיקיית "M" ואמצא את השיר הזה שם. אני ש-ו-נ-א IDTAGS ורציתי לדעת אם אני אוכל לנווט ולמצוא ככה שירים גם ב- S9 - לפי תקיות ולפי שם השיר בתכלס, כלומר שם הקובץ שמופיע במחשב שלי ולא ה Tags שלו. בנוסף, חשבתי להשתמש ביכולת ה BT של הנגן ואולי להחליף גם את האזניות המצויינות שיש לי ה- Sony…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני מחפש מערכת מדיה לרכב הונדה סיוויק 2009 4D 2 שתכלול GPS, BLUETOOTH... אני יכול להביא מחו"ל, לכן לא משנה אם הדגם נמכר בארץ או לא. למי יש ניסיון בתחום? תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by itai_1813,

ערב טוב ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות מכשיר (מחנות חיצונית) ולהצטרף לחברת פלאפון. רציתי לדעת האם המכשיר Nokia 5800 XpressMusic יתמוך בכרטיס סים דור 3 של חברת פלאפון כי שמעתי שיש בעיה עם כמה מכשירים. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. לא יכול להעתיק לשמה שירים. לא מזמן הצלחתי, אבל פתאום לא. זה מה שזה רושם לי: "אין אפשרות להעתיק את [שם השיר] : המכשיר הפסיק להגיב, או נותק." הערות: זה לא על LOCK אי אפשר לעשות אתחל... יש שגיאה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by Santa ^^,

מת לי הIPOD, אז חשבתי שהגיע הזמן להתחדש התקציב הוא פחות או יותר 800 שקל, חשבתי על זה אולי: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703798 עצות מישהו? ואל תציעו לי אייפוד שוב, אני שונא את הITUNES חחחח תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yigael_o,

היי, המכשיר הישן שלי נוקיה 6085 התחיל לעשות בעיות (המסך מפסיק לעבוד שניה אחרי שפותחים אותו). אני רוצה מכשיר חדש. בעיקרון יש לי כמה דרישות ועדיפות אחת עדיפות: מכשיר של נוקיה דרישות: - מכשיר עם 1000 זיכרונות ומעלה (המכשירים ששומרים על זה בזיכרון הרגיל כמובן עדיפים, נראה לי שאפשר להכניס את כל המדינה ב 8MB) - המכשיר מסתנכרן עם OUTLOOK - ספיקר חזק - 0 תקלות (מבחינתי, אם יש אותו למישהו 4 חודשים ומעלה והוא לא הצריך RESTART או משהו דומה זה בסדר) אני מודה לכם על העזרה מראש. רמת התקלות מאוד חשובה לי. אם אין ברירה אני אקח אפילו נוקיה 6086 (דומה למה שיש לי עם שידרוג קטן) בעיקרון התוכנית לא חשובה. אני עם קו מהעבודה אבל בגלל שאני לא אוהב את המכשירים המוצעים אני קונה מכשיר לבד.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. אני מקווה שזה בסדר לשאול את זה (אם זה לא בסדר אני מאשר למנהלים למחוק את התוכן, למרות שלא מצאתי חוקי פורום לגבי זה). אני מעוניין לרכוש מכשיר DIAMOND משומש. יש מלא מאורנג' שהם עדיין באחריות. מכיוון שאני בסלקום - אני אצתרך לפתוח אותו לSIMFREE (מה שנקרא UNLOCK). השאלה: 1) זה אפשרי ? 2) איך בדיוק אני עושה את זה ? (אני מניח שזה עזרה בפרטי) 3) לאיזה רום סטנדרטי אני משדרג שיהיה גם עברית ? (בהנחה שקודם אני צריך HARDSPL). 4) הכי חשוב - איך אני דואג שהכל יוכל לחזור מצב המקורי במקרה של מימוש אחריות באורנג' ? - ניתן להשיג את הרום המקורי ? והאם יש דרך להשיג את הSPL, RADIO וכל שאר החבורה המקורית ? תודה.

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by IG,

הי לכולם. השאלה שלי היא איפה עדיף לקנות פלאפון- בחברות עצמן (כשמכשיר נורמאלי עולה אצלן 3K ומעלה) או במקומות אחרים- אם יש. חשוב לי שיהייה אפשר להתחבר עם המכשירים לכול רשת (פלאפון\ אורנג' בפרט), ולקבל תמיכה בכול השרותים (שרותי התקשורת של כל החברות ושרותי תיקונים) אשמח לקבל קישורים תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by m_g,

ה3GS נחמד אבל אין בו שום דבר מיוחד, מצלמה פשוטה בלי פלאש, מעבד 600 מגה''ץ ואין אפשרות להוציא את הבטרייה. והHD2 נראה מענין מאוד עם מעבד של 1GHZ !! וממשק וונדאוס, הבעיה היחידה זה האם אפשר לצרוב בו עברית? כי אני לא מאמין שבחו''ל מוכרים אותו עם עברית מובנת, וכשהוא יצא יהיו לו אפליקציות מגניבות כמו בIPHONE??

• 42 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לא מעניין אותי מוזיקה - יש לי סנסה קטן והוא אחלה. אני רוצה נגן PORTABLE MP4, האם האייפוד הוא האפשרות הכי טובה בטווח מחירים הזה ? האם הוא עדיף על PSP ? תודה !

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by redead,

עכשיו השאלות :-) : 1. איך אני יודע מה הגירסת תוכנה שלו והאם כדאי להתקין את האחרונה ביותר , אם כן אז מאיפה? 2. מאיפה ניתן להוריד אפליקציות חינמיות למכשיר? זהו בנתיים תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nisimm,

שלום אני צריך נגן סרטים גדול בעיקרון בלי הגבלה בתקציב חשבתי על COWON A3 אבל הבעיה היא שהוא לא מסך מגע ואז היא אפשר לקפוץ לחלקים בסרט, והוא גם כבד לא נכנס לכיס יש גם את הנגן COWON O2 אבל אמרו לי שיש לו בעיות טכניות ואני לא יודע אם הוא נכנס לכיס S9 חמוד אבל מסך קצת קטן...אפשר להתפשר עליו ארכוס 5 גם נחמד אבל גדול מאוד מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eliil1,

תמונות סרטון ועוד מצורפים בלינק http://www.engadget.com/2009/11/20/sony-ericsson-pureness-hands-on-pacman-edition/

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

לא אכפת לי אם הוא יהיה יד שנייה או חדש העיקר שאיכות הסאונד והווליום יהיו מה שיותר טובים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by jiddisch,

אני מחפש נגן MP3 (לא MP4) חשוב לי מאוד איכות שמע ושיגיע לעוצמות טובות (שלא יהיה שקט). פחות חשוב לי נפח, טייפ מנהלים, רדיו, ספיקר, איקולייזר וכאלה אבל אם יש, עדיף. התקציב שלי עומד על 200 גג 300 ש"ח. ראיתי שהנגנים של SANSA, IROVER ו-CREATIVE מתאימים למחיר שלי. איזה כדאי לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by crazyfunk,

שלום רב! אחי התקבל לקורס קצינים ויש לו יוהולדת ואני רוצה לפנק אותו! הינה מה שהוא צריך: - מסך גדול - לא צריך משחקים - 16 גיגה ראם יספיק בכיף - עדיף שהבטריה תחזיק הרבה - הוא יעדר הרבה מהבית (או אופציה לבטריות AA או משהו) - כדאי שתהיה תמיכה בשירים בעברית וכו. יש המלצות לחברה/דגם??! היכן לקנות אולי גם יש המלצות? אודה לכם אם תענו בהקדם - היום הולדת אוטוטו!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ככה. כל המשפחה שלי עוברת לפלאפון. אני 3 אחיות אבא אמא וסבא דבר ראשון אני צריך לדעת מה יותר טוב n86 או N97 לעצמי אני לוקח דגם נפרד מכל השאר מה הדגם הכי טוב שיש להציע (לא אייפון) ל-3 אחיות שלי אני צריך טלפון סבבה משהו שהם יוכלו להתלהב ממנו אבל לא יותר מדי יקר אולי איזה מסך נגיעה כלשהוא.. לאמא וסבא שלי אני צריך פלאפון פשוט שיהיה הכי קל להם לתפעול. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dids22,

היי, הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הישן, כבר שבועיים אני מחפש מקום לרכוש מכשיר ולא מוצא. החברות הסלולריות כובלות אותך לחתום על "אינטרנט" ויש את כל החנויות החאפריות האלו שמציעים לך מכשיר "חדש". מכירים אולי חנות אמינה וזולה בארץ? מה עם חו"ל? מה הכדאיות לרכוש מכשיר בחו"ל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by 1qaz2wsx,

מהיום שהנחתי את ידיי על האייפוד קלאסיק, שמתי לב לבעיה אחת ממש מעצבנת-עושה רושם שיש לו טעם מוסיקלי משלו! גם באייטונס וגם באייפוד, יש אלבומים שלמים שהאייטונס פשוט לא מוכן להוסיף לספריה, או אפילו שיר ספציפי מאלבום שלם שפועל (לדוגמה- השיר HIGHWAY TO HELL מאלבום באותו השם של AC\DC-כאילו מעולם לא היה קיים.. אבל שאר האלבום פועל פיקס. או מקרה אחר של האלבום The jester race של In flames, שפשוט לא מופיע זכר אליו לא באייטונס ולא באייפוד בזמן שתוכנות אחרות מציגות ומנגנות אותו יפה מאוד) ועוד מקרה, של אלבום אשר פועל אחלה באייטונס, פועל אחלה בכל נגן\תוכנה אחרת,אפילו מופיע כמו שצריך באייפוד עם כל הפרטים.. אבל באייפוד - לפעמים מדלג על 4 שירים הראשונים, 5 שירים הראשונים, לפעמים על 7.. (האל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום כולם צריך את עזרתכם בבחירת מכשיר חדש כמובן שלא לקנות דרך הרשתות הגדולות... בעיקרון יש לי ניסיון טוב עם נוקיה אז אני מעדיף להישאר איתה אני צריך מכשיר שיוציא לי תמונות כמה שיותר טובות (גם לילה) רצוי ממשק מגע - אבל כמו שצריך... לא גס ולא מגיב (או רגיש מדי) ושיהיה מהיר, זו פשוט מחלה של פלאפונים היום. הם כל כך חכמים שהם פשוט בקושי זזים להרים תפריט לוקח להם כמה שניות טובות ואפילו לחזור למסך הראשי לוקח להם זמן התקציב שלי הוא בערך 3000 שקלים מעבר לזה יש לי שאלת SIM למבינים אני כרגע עם SIM ישן מדור 2.5 מחברת אורנג' הבנתי שצריך שדרוג לכרטיס בכדי להשתמש במכשירים החדשים. זה נכון? הם יכולים לשדרג לי את הכרטיס מבלי לגנוב לי כסף? מישהו יודע איך הולכת הפרוצדורה בדיוק ומ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום רב לאשתי יש איי פוד 4 גיגה והוא תקוע על pause הדיפדוף בין השירים עובד המחוג טאצ' עובד אבל לא נלחץ כפתור פליי מה אפשר לעשות במקרה כזה?? אם תעזרו לי לתקן את התקלה אשתי תשמח מאוד וזה טוב כי אז היא תודה לי וזה אחלה חחחחחח תם יודעים

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. מצלמה טובה הכוונה היא שתהייה מינימום 3.2 ופלאש. האם יש חייה כזאת? ואני לא רוצה פלאפון מסדרת K מאחר והמוסיקה היא בראש סדר העדיפויות שלי בפלאפון. ואם אפשר גם הסבר לגבי הדגמים של ה C \ R \ S וכו'. תודה. להלן האתר הראשי של סוני עם כל הדגמים האחרונים שלהם. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=il&lc=he עריכה: בנוסף אשמח להסבר קצר על ההבדלים העיקרים בין סדרת הW ל K

• 2 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים