גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
במסגרת המסלול שאני עובר אליו, אני יכול לקחת כל מכשיר ברשת אורנג'. אשמח להמלצות על SMARTPHONE עם מצלמה סבירה ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מנסה לחבר את הגוגל כ שרת אצלי בHD2 כדי להעביר את הלוח השנה בהגדרות יש משהו שנקרא תחום ואין לי מושג מה לשים שם האם משהו הצליח ?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, מכעיס אותי שחלק מרשימת השירים בנגן מופיע בגיבריש וחלק בעברית הפוכה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר שיתן לי מענה לצרכים הבאים: (אני לא יודע אם זה אמור להיות Mobile internet device, מחשב כף יד, נגן מתוחכם או לא יודע מה) - לא גדול - חשבתי על מסך של 5 אינצ' לכל יותר - מסך מגע - נגן סרטים \ מוזיקה - בתקווה שיהיה טוב מספיק לחווית צפייה בסרטים -אפשרות להתקנת pdf reader - חשוב מאוד. - אפשרות ל wifi - עם גלישה באתרים וכו'. בימים האחרונים עברתי על הרבה ביקורות בהרבה מקומות, וזה רק בלבל אותי יותר ??? ראיתי את ה smartq 5 שהוא ממש לא יקר, אבל אני לא יודע איך הוא יתמודד עם סרטים (הביקורות בעניין הזה לא כל כך בעדו) וראיתי עוד הרבה מאוד מכשירים נוספים - ולי נוצרה ההרגשה שאין מכשיר שיאחד את כל התכונות.. אשמח להמלצות... (כולל גם באיזה קטגוריות כדאי לי לחפש - האם מכשי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש נגן פשוט להקלטה, והשמעת שירים. לא צריך יותר מזה. חשוב לי שיתמוך בעברית בצורה טובה. אני מחפש משהו אמין וטוב, ועדיף כמה שיותר זול. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מערכת ההפעלה לוקח ג'יגה ??
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אתמול קניתי אוזניות של AKG K309 1+1 בבאג אני רוצה לקנות נגן MP3 {אם יש MP4 יותר טוב במחיר הזה מה טוב} מה שחשוב לי שיחזיק הרבה זמן נוסע הרבה שם מכיס הרבה וגם שיחזיק זמן סוללה סביר נפח כמו שכתבתי אני מעדיף 16GB יש חיה כזאת!?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה, כיצד לבצע עדכון קושחה (Firmware) לטלפון סלולרי מסוג Samsung Sgh-M310?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שיגיע כבר נמאס לחכות
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם יש לי אינטרנט חופשי במכשיר.. אני יכול להיכנס לאופציה הזאת מתי שאני רק רוצה בחינם? ובעצם הוא משמש כסוג של GPS?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש אותו בבאג במבצע ב-419 ש"ח האם הוא נחשב לנגן איכותי ? והאם הוא משתלם במחיר זה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב כף יד במחיר של בין 2000 ל- 2500 ש"ח. היה לי את ה- mio p560 והייתי מאד מרוצה ממנו, אך לצערי הוא אבד הדרישות מהמכשיר הן: שלא יכלול יכולות סלולריות (כבר יש לי פלאפון) GPS (חובה) אני ממש ממש מעדיף שהאנטנה תהיה מובנית בתוך המכשיר עצמו. WIFI סנכרון עם outlook מומלץ, אבל לא חובה, שאפשר יהיה לקרוא (ולערוך אם אפשר) קבצי office ו- PDF. שיהיה חזק (שלא ישבר ממכה קטנה) נוח לשימוש. יש לי 2500 ש"ח שהולכים להתבזבז אם אני לא מנצל אותם. אז או שאני קונה מחשב כף יד ב 2500 או שאני קונה מחשב כף יד + DOK בסכום שישאר. בכל אופן, אני לא רוצה שישאר אף שקל מה- 2500. תודה מראש, MODY
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על N97, למרות שיש עוד כמה שאני מתלבט ביניהם. אני לא כ"כ מכיר מכשירים, אם תוכלו להכיר לי/להמליץ לי על עוד אז אחלה זה מה שאני מכיר ורוצה פחות או יותר: N97 HTC HD2 (למרות שאני לא בטוח בגלל מספר בעיות לפעמים) מכשיר של Sony Ericson שאמור לצאת ואני לא זוכר איך קוראים לו.. חוץ מזה יש למישהו הצעות? אני מעדיף שתהיה לו מערכת הפעלה (שיהיה יותר לכיוון המחשב ולא לכיוון הטלפון, כמו מחשב עם טלפון על הדרך). תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם הסנסה קליפ שלי נתקע כל פעם כשאני מנסה להעביר שיר. הוא נעצר לאיזה דקה ורק אז ממשיך. ניסיתי לעדכן גרסה אבל יש לי את הגרסה ההכי חדשה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הK800I כבר שנתיים ואני רוצה לקנות פלאפון חדש..אני חייל כך שיש לי תוכנית חיילים אם זה משנה משהו..והפלאפון מרשת אורנג עכשיו השאלה היא כזאת איז פלאפון כדאי לקנות שיש בו מצלמה באיכות סבירה-טובה חיבור לאינטרנט ואפשרות גלישה לאתרים ונגן מוזיקה ברמה גבוהה ואם אפשר לא למשכן את הבית כדי לקנות את המכשיר
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לכל בעלי האייפון- דרגו את TOP 5-10 MOST USEFUL EXTERNAL APPS שהורדתם עם פירוט קצר ! 1. Good Reader Pro - קורא PDF מצויין שמאפשר העלאה מWIFI. 2. Nimbuzz - שיחות VOIP ומסנג'ר 3. TuneWiki - מציגה ליריקס LIVE לכל השירים באייפוד. אין לי עוד
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בעליו הגאה של מכשיר ARCHOS AV500. מכשיר מעולה בן 4 שנים כבר. הגיע הזמן להחליף אותו לדור החדש (נפח יותר גדול, HDMI, רזולציה יותר טובה וכו'). מישהו קנה את המכשיר? מישהו התנסה בו? הייתי שמח לשמוע כל דבר לגביו מאחר ובפורמים בחו"ל, לפני שדרוג הקושחה האחרון אמרו שהוא מלא באגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כבעליו של המכשיר סרקתי את הרשת ולא מצאתי שום זכר לעברית. האם יש כאן מישהו שהצליח לגייר את המכשיר? שתי הבעיות העיקריות שלי עם המכשיר זה שאי אפשר להשתמש ב-GPS כי אין תוכנה תומכת לארץ(וגם מפות) ובעית העברית בינתיים. (מבחינת תמיכת המכשיר בעברית כרגע, אנשי הקשר מופיעים הפוך משמאל לימין, SMS אני מקבל גם הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני עובר לרשת בתוכנית הסטודנטים. הוצע לי בהחזר מלא את 3 המכשירים הבאים: Motorola A3100 Samsung s5603 Nokia 6120C וכל שאר המכשירים עם החזרים שונים המכשירים הלא חינמיים שצדו את תשומת ליבי הם Nokia E66 ו Nokia E75, Nokia 6720 כאשר ה 6720 יעלה 19.9 לחודש לאחר החזרים ה E66 יעלה 29.9 אחרי החזרים וה E75 יעלה 39.9 אחרי החזרים מה הייתם בוחרים? (אם יש לכם הצעות מעניינות מההיצע של פלאפון אני אשמח)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-