עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, מחפש לאבי סמארטפון קומפקטי ופרקטי בלא יותר מ- 1K ש"ח. שתהיה מצלמה בסיסית ובגדול זהוא, יריץ אפליקציות של חדשות פה ושם. עד כה הוא התנסה עם טלפון סיני די חזק אבל עם פגמים מתסכלים כמו ריסטים וחיוג לא רצוני פתאום. לא כל כך מכיר את עולם המיני של הפלפונים אבל הבנתי שהוא די עשיר: galaxy mini, galaxy young ועוד. מה המלצתכם?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי! מחפש טלפון שדומה לזה: http://www.amazon.com/Unlocked-Samsung-Touchscreen-Android-International/dp/B004XRJELW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1329473819&sr=8-3 באותם מימדי גודל דומים [=קומפקטי], אבל בלי כל הבעיות של זמן סוללה גרוע וכו'. האם המודל הבא הינו המכשיר הבא מעליו? http://www.amazon.com/Samsung-S5830L-Galaxy-Ace-Unlocked/dp/B004XIE6WI/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1329473795&sr=8-4 או האם יש משהו אחר של סמסונג חוץ מאלה ובטווח המחירים הזה? תודה!

• 46 תגובות
    • 10.4k צפיות
  3. אהלן פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה. מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000. דרישות: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד), חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ערב טוב, אני מחפש סמארטפון חדש שיחליף את נוקיה 5800 שיש לי עכשיו. לא כל כך משנה לי אם זה יהיה סימביאן או אנדרואיד (לאפל אין תקציב), הדבר שהכי חשוב לי זה שיהיה לו תגובה מהירה כאשר כמה ישומים פועלים בו זמנית. לדוגמא ב 5800 שיש לי עכשיו אם אני שומע מוזיק גולש באינטרנט ותיבת דוא"ל פתוחה הוא מתחיל להגיב לאט, ממש כמו מחשב ישן, לוקח לו עד 4 שניות להציג תפריט אחרי לחיצה וזה מעצבן... דבר הבא שמאוד קריטי בשבילי זה GPS מובנה (לא A-GPS), שאני יוכל לקבל מיילים למכשיר וגישה לWIFI. מצלמה, שיחות וידאו, ואם זה טאצ' או מולטי טאצ' לא כל כך חשוב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by noam-r,

שלום לכולם, לאחר סגירת SIPME אני מחפש ספק SIP בעל מספר ישראלי, כמובן עם עדיפות לתעריפים על פי שיחות בלבד (לא ב 5$ לחודש עבור קו לפני שיחות או התחייבות למינימום 10 קווים) ומחירי שיחה הגיוניים. הרעיון הוא להשתמש בהפניית השיחות למספר זה בזמן שאני בחו"ל ושימוש ב softphone עם גלישה וסים מקומי שם. מישהו מכיר ספק שירות כזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 18.3k צפיות
  6. עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by shibby15,

יש לי את הנגן וגיליתי שאין ביכולתי המנטלית לשמור על הכבל נייד, אני תמיד שוכח אותו במשרד, בבית, איפשהו. ניסיתי לחבר כבלים רגילים של PL ל אודיו-וידאו וזה לא עבד. אני מניח שיש הבדלי קוטביות או משחקי חיבורים כדי להכריח צרכנים לקנות כבלים ייעודיים. השאלה היכן ניתן להשיג אחד שכזה בארץ/בארה"ב? או אם יש אלטרנטיבות? תודה רבה מראש רום

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by ww23,

שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  9. הדרישות שלי לנגן הן: 1. רדיו מובנה. 2. תומך עברית . 3. ממשק ועיצוב יפים. 4. מסך לא קטן יותר מידי (שלא יוציא את העיינים :-) תודה לעוזרים . ההתלבטות שלי כרגע היא בין U10 של IRIVER לבין U3 של IAUDIO. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by dviralush,

הייתי רוצה לקנות סמארטפון (עדיף אם זה כבר כלול בחבילה טובה של חברה סלולרית טובה), עם מצלמה טובה לסטילס ווידאו, אורך חיים טוב, מסך לאו דוקא ענק, ומחיר לא בשמים. בינתיים המליצו לי על האייפון SE, אבל האם אני מאבד הרבה מבחינת המצלמה ותמיכה במשחקים לטווח ארוך אם לא אקנה אייפון 7? (פשוט די נוח לי בסביבת אפל, אבל אם יש משהו יותר טוב בקשה תגידו) וכדאי שיהיו בו 32GB או 16GB ואיזה חיבור לכרטיסי זיכרון, ואם אפשר בסביבות 2000 שקל גם עדיף. תודה רבה מומחינו!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. לחברי הפורום שלום רב,אני מעוניין בשבוע הקרוב לרכוש סמארטפון חדש, ויש לי את האפשרות לרכוש ולאסוף אותו בארה"ב. האפשרויות שנראות לי הכי טוב בשלב זה הן ה Samsung s7 וה s7 edge.מה שאני לא מצליח להבין זה למה בדיוק באתר של סמסונג ארה"ב ה s7 הרגיל למשל עולה 670$, ולעומת זאת באמאזון גרסה אחרת (international version) עולה 200$ פחות למשל פה:https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S7-Unlocked-Phone/dp/B01CZ41QZG/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1488297591&sr=1-1&keywords=Samsung+Galaxy+S7אז השאלות שלי הן מה ההבדלים בין הגרסאת international באמאזון לגרסה שנמצאת באתר האמריקאי. האם זה מצדיק תוספת של 200$ לדעתכם?מאיפה אתם ממליצים לרכוש כרגע את הפלאפון?והאם יש סיבה לרכוש את…

12. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by ROTEMan,

בשעה טובה קניתי את הנגן , מרוצה ממנו מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למקום שבו אוכל להוריד ערכות נושא ומשחקים לנגן , אם אקבל המלצות זה אפילו יהיה מצויין.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by habarbash,

בס"ד אני מחפש POCKET PC עם יכולת של סלולרי בסביבות הסכום הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ולכן אני יקנה מפה ( ולכן צריך שיתאים גם לרשת הסלולרית בארץ [אורנג'] ) . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by n9555,

1)מצלמה טובה 2)נגן mp3 3)בטריה סבירה+ זה הסדר של האופציות. קודם כול צלמה טובה אח"כ נגן mp3 ואז בטריה

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ep-120,

משהו בסביבות מחיר של הN73 ושיהיה אפשרות לשחק משחקי גים-בוי ואנגאג' יש לכם פלאפון יותר טוב? כי שמעתי שיש לו המון באגים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Amit_Alcobi,

אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  18. Started by atomic rooster,

היי. זה כעקרון לאחי, שיושב בלי פלאפון כבר חודשיים כי הוא מחכה ל5200, אבל הוא יקר מדי אז כנראה יורד מהפרק. אני צריך את עזרתכם. תכונות חשובות: מסך נגיעה, רמקולים טובים ומצלמה איכותית כמה שניתן. מה אתם חושבים על הN85 ? האם ההבדל היחיד בינו לבין הN96 הוא מסך נגיעה ? מצפה לתשובה ותודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RoNeN86,

שלום, לפני 5חודשים קניתי מאורנג' את הV3 פלאפון נוראי שנתקע בכל הזדמנות אפשרית ועובד לאט ואין בו מקום לכלום. אני מחפש פלאפון טוב ואיכותי ומה שחשוב בעיקר מסך גדול!. לגבי המחיר אני לא סגור עדיין מה שחשוב שזה היה פלאפון אך ורק של אורנג'. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Armageddon26,

שלום, לפלאפון צריך שיהיה Wi-Fi ומסך גדול ונוח לקריאת ספרים (כנראה בפורמט PDF) עם עדיפות למסך מגע. תודה רבה לכל המגיבים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה כבר זמן מה רוצה לשדרג את המכשיר שברשותי נוקיה 5800, מכיוון שאין לי שום ידע לגבי עולם הפלאפונים אני צריך את עזרתכם. הדרישות מהמכשיר מסודר מהכי חשוב לפחות: קרינה נמוכה , פחות מ0.8 sar סוללה חזקה ספיקר חזק מבחינת גודל מסך שתיהיה פחות מ3.7 אינצ' תודה.

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. אני מחפש משהו שיהיה נוח ולא יהיה צריך להשאיר אותו מחובר למטען בשיל לדבר יותר מ 10 דקות במחיר של עד 1000 שקל, אם אתם יודעים על מישהו שמוכר בירושלים או תל אביב פלאפון יד שניה טוב אז אני מוכן לשמוע. אם יש דבר כזה אז גם שלא יהיה דור שלישי או לפחות עם אפשרות להשתמש ב SIM דור 2. חשבתי על נוקיה 6288 שנכנס טוב לתקציב, הוא טיפה גדול אבל חוץ מזה הוא ניראה בסדר.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bg1987,

הי חברה, בזמן האחרון הN73 מגזים עם הבעיות שהוא עושה (בין עם זה לגמור את הסוללה תוך פחות מיום, ובין אם זה סתם להחילט שהוא מפסיק להגיב למשך דקה או שתיים אחרי שלחצתי שוב בטעות על כפתורה הגלריה בצד, שאגב מי שחשב עליו צריך למות). והחלטתי שהגיע הזמן לחפש לו מחליף. אני מחפש פלאפון יותר עסקי מאשר מולטימדיה. אני רוצה שהוא יהיה עם 1.מקלדת מלאה (או מקלדת רחבה כלשהיא בשביל סמסים נוחים) 2.יומן פגישות נוח לשימוש 3.גישה לאינטרנט בשביל לקרוא מיילים. 4.בעל סוללה חזקה. זה הכל. תמיכה בMP3\מצלמות שמצלמות לא מעניין אותי, תוספת מבורכת תהיה GPS אבל זה אופציונלי לחלוטין. כמו שהכותר אומרת אני כנראה אקנה אותו מאורנג' אלא אם יש הצעות למקומות יותר משתלמים.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.