עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by lgmtk,

שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. האירוע לו חיכינו לא התרחש מאחורי דלתיים סגורות, אלא על הבמה לעיני העולם כולו: יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר כמעט מוכנה להציע לנו סמארטפון שהופך לפתע לטאבלט קטן, וגם מבטיחה כי מערכת האנדרואיד תציע תמיכה מובנית בתצורות החדשניות הללו בעתיד לכתבה

5. הי, רק לניסיון נרשמתי בפעם הראשונה עם חשבון google שלא שלי (מכשיר DEFY מאורנג'). אני לא יכול למחוק אותו בלי ללכת דרך "פרטיות--> איפוס נתני יצרן" אבל אני חושש מלאבד פונקציונאליות כתוצאה מזה. הבעיה היא שהוא לא מסנכרן יומני גוגל של החשבונות האחרים... רק של הראשון. 1. יש איך להחליף את החשבון הראשי ? 2. ניתן לסנכרן יומני גוגל מחשבונות אחרים? 3. זה בטוח לעשות "איפוס לנתוני יצרן"? לא איכפת לי לאבד מידע אישי, רק שלא יפגע ב-ROM/עברית או משהו. המכשיר יחזור למצב בו הוא היה כשקיבלתי אותו מאורנג' או איך שהם קיבלו אותו מהמפעל? עריכה: נדפקתי? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…

7. Started by dreamlogic,

אז השתכנעתי שהפלאפון יותר יציב ויותר טוב עכשיו הבעיה שאני לא יודע איזה אחריות צריך אם צריך בכלל יש אחריות יצרן ויש אחריות של החברה שמביאה לי את זה וכו.. הגעתי לאיזה חנות ליד הבית שמוכרת תמכשיר רק בהזמנה ב2100 שזה קצת גניבה לדעתי ואמרתי לו למה כזה הרבה ושראיתי שמוכרים תמכשיר ב1740/1800+- והוא אמר לי שכל אחד יש אחריות שונה וכו... אז כמה שאלות איזה אחריות אני צריך,אם זה משנה ממי אני קונה תמכשיר,מה אני צריך לבדוק/לדעת כשאני הולך לקנות תמכשיר/אם יש חנויות ממולצות זולות יחסית. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by GRiM,

שבוע הבא, ב-07/10 אני מתחיל את הקורס הספציפי שלי בצבא (מזל טוב). כחייל, אצטרך להצטייד בנגן שיעביר לי את הזמן בנסיעות וכדומה. התקציב עומד על כ-2000 ש"ח. ההתלבטות הראשונית היא האם לשדרג את הטלפון הסלולרי שלי (6230) למשהו מתקדם יותר כמו ה-5700, או שלקנות נגן יעודי למוזיקה כמו iPod. יתרונו של טלפון סלולרי הוא שהכל כלול במכשיר אחד ויתרונו של נגן יעודי הוא הנוחות, הנפח והאיכות (וגם קצת פוזה). בקיצור, מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by enzo,

ומה יהיה מחירו בערך? (המחיר בדולרים ידוע לי).

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  10. האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?

11. מישהו יודע איפה ניתן לקנות טבעת גומי/סיליקון להתקנה מסביב לאוזניה, בשביל אחיזה טובה יותר בתוך האוזן? חיפשתי בחניות ובאינטרנט ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by FARKASH7,

הPDA הזה שהוא גם GPS הוא נמצא אצלי בבית כבר כמעט 3 שנים ללא שימוש. קיבלנו אותו עם הרכב ואני מנסה להפעיל אותו עכשיו. מותקנת עליו לפי מה שבדקתי מערכת הפעלה מסוג windows mobile 2003 שאין לה תמיכה בעברית. יש לי את התוכנה IGO 8. אני צריך עזרה בשני דברים: 1. אני זקוק לדריוורים לPDA מכיוון שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו (WINXP PRO SP3) 2. אני זקוק לתמיכה בעברית של מערכת ההפעלה, ניסיתי לבדוק דרך ההגדרות של מערכת ההפעלה ולא קיימת תמיכה בכלל. הודה מאוד לעוזרים

13. מכשירי ה-Black Shark 3 וה-Black Shark 3 Pro החדשים אמנם יוצעו למכירה בתאריך מאוחר מהמיועד - אך גם זה לא מונע מהם להיות מעניינים ותחרותיים מאוד, בהנחה שאתם מוכנים לחיות עם העיצוב האגרסיבי לכתבה

14. Started by omri_ro,

אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?

15. אני מעונין לקנות דיבורית . התקציב הוא עד 300 שקל . למישהו יש נסיון טוב עם איזושהיא חברה ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by Danikk8,

מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מספר יצרניות סיניות נמצאות במירוץ אל טעינה מהירה חסרת תקדים - ויתכן ש-Oppo תהיה הראשונה שתצליח להגיע אל היעד ולקפוץ להספק משוגע של יותר מ-100 וואט לכתבה

18. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש מכשיר סמארטפון (lenovo A369i) ונאמר לי שיש בו A-gps. ממה שקראתי אני מבין שזה מן gps משודרג, האם אני מבין נכון? האם יש לו מגבלות כלשהן? אולי למשל בהתקנת אפליקציות? אשמח לשמוע ממי שמכיר את המושג ואודה על כל טיפ/עצה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. מישהו יודע איך להכין או איפה לקנות כבל ל IAUDIO X5 לרכב? משהו בסגנון שקיים אצל IPOD שיעביר IDTAG ויאפשר שליטה מסויימת במכשיר? תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. אז ככה, בקריסמס דוד שלי מארה"ב יגיע לארץ וחשבתי למה לא לנצל את ההזדמנות בכך שהוא יביא לי אייפון. הרעיון הוא להזמין מחנות בארה"ב לכתובת שלו והוא פשוט יביא לי את זה איתו כשהוא יגיע לכאן, הבעיה היא שאני לא מכיר שום חנות טובה בארה"ב והחנות היחידה שאני מכיר היא best buy ו-circuit ciyt. אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה יהיה לא רע

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by roshman32,

אני רוצה לדעת איך הוא והאם שווה לקנות אותו ? או שעוד מעט יצא משהוא יותר טוב ובסכום זהה ... איך orange בכללי חברה טובה ?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום וברכה, כידוע בשלושת הרשתות העיקריות קיים שירות VOLTE, שלמעשה יהיה הכרחי בעתיד הקרוב לפי הצעות החוק השונות. בכל מקום בעולם שבו יש עובדים משכילים שחושבים צעד אחד קדימה, אפשרו VoLTE לכל מכשיר התומך בכך ישירות דרך קוד הAOSP של אנדרואיד, ללא קשר לפירמה או למוצא (כל עוד הוא בינלאומי) בישראל, ביחד עם עוד כמה מדינות באפריקה ובמזרח אירופה, החליטו שרק בעלי אייפון וגלקסי 9 ומעלה יהנו מVOLTE וכל מי שיקנה מכשיר שהוא לא סמסונג או אייפון, לא יוכל להתחבר לרשת, ויצטרך למעשה לזרוק את הטלפון לפח. HTC-GOOGLE PIXEL-ASUS-RAZER-SONG, גם דגמי הפלאגשיפ של 2021, לא יעבדו בארץ כשרשת הדור השלישי תסגר. עכשיו יש לי שאלות מאד פשוטות: 1. מדוע עובר…

23. Started by The Ball,

יש לי מספר סרטים בפלאפון בפורמט 3gp ורציתי לדעת אם זה אפשרי להריץ קדימה ואחורה בסרט? ניסיתי עם הלחצנים אבל זה לא עבד. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני מפסיק באמצע הוא חוזר לי להתחלה :-\

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  24. איך לאפשר פקודות קוליות שהמסך נעול (עם קוד)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב. רכשתי מחשב נייד שישמש כמחשב ראשי בבית. ראיתי שהולך להיות לי עומס רב בלימודים בשנה א' (57 נ"ז) - כולל תיזוזים בין קמפוסים (מדעי הטבע ומדעי הרוח). אומנם אני לא הולך להתנייד בתחבורה ציבורית ולקרוא טקסט בנסיעות, אבל עדיין עולה השאלה האם אני יכול להפיק תועלת ממכשיר כזה. הנייד הוא מסורבל (17 אינטש) ונראה לי שטאבלט יכול להיות משהו יותר זמין. השאלה היא איזה לקנות? מה יתאים לצרכים שלי? האם מכשיר כמו הנוט 3\4 מתאים מבחינת צריכה של תוכן (טקסט) ואירגון? (אני לא שואל לגבי אייפון 6+ כי נראה שהוא יעלה מעל 5000 שקל וזה כבר מוגזם לדעתי) או שעדיף טאבלט "אמיתי" של 7-10 אינטש? (הנוט נראה אחלה אבל אולי קצת OVERKILL כי כבר יש לי מכשיר HTC ONE). איך הנוט 10…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.