גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון ה-U11 הושק בארץ בתור אלטרנטיבה ל-Galaxy S8 וה-LG G6, לכל מי שמעדיפים עיצובים סולידיים ו'קלאסיים' יותר במכשיר שלהם לכתבה
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
משפחת ה-Moto ממשיכה להתרחב ולהשתדרג במאפיינים החיצוניים שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נרתיק טוב ואיכותי לנגן Cowon i7 לא מוצא בשום מקום, לא נראה לי שקיים בכלל, אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה נס...
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Archos 404 30GB לבין iaudio cowon A2 - שניהם עם הארדיסק 30 גי'גה ודיי דומים מבחינת הנתונים שלהם. לפי הביקורות בזאפ הIAUDIO מאוד מומלץ ויתכן שהוא טוב יותר מהARCHOS, ביד שנייה ניתן למצוא אותו ב1200 שקל ואת הARCHOS 404 ביד שנייה ניתן למצוא ב1000 שקל. ועכשיו להתלבטויות העיקריות שלי: האם בשניהם ניתן לצרף קבצי כתוביות לסרטים? אחד מהם הIAUDIO מתהדר בזה שאפשר, אבל רק בקבצים מסוג SMI מה זה SMI לעזאזל ואיך אני ממיר SRT וכדומה לSMI? לגבי פורמט המסך הARCHOS בגודל 3:4 רגיל, הIAUDIO רחב 16:9. קשה לי להסיק לאיזה מהם יש יתרון אחד על השני. אני יכול לאמר שאני צופה בסדרות יותר מאשר סרטים. יש סדרות שהם מסך מלא, ויש סדרות שהם בפורמט של מסך רחב, למשל כרגע אני רואה את הסידרה "גי…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האירוע לו חיכינו לא התרחש מאחורי דלתיים סגורות, אלא על הבמה לעיני העולם כולו: יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר כמעט מוכנה להציע לנו סמארטפון שהופך לפתע לטאבלט קטן, וגם מבטיחה כי מערכת האנדרואיד תציע תמיכה מובנית בתצורות החדשניות הללו בעתיד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, רק לניסיון נרשמתי בפעם הראשונה עם חשבון google שלא שלי (מכשיר DEFY מאורנג'). אני לא יכול למחוק אותו בלי ללכת דרך "פרטיות--> איפוס נתני יצרן" אבל אני חושש מלאבד פונקציונאליות כתוצאה מזה. הבעיה היא שהוא לא מסנכרן יומני גוגל של החשבונות האחרים... רק של הראשון. 1. יש איך להחליף את החשבון הראשי ? 2. ניתן לסנכרן יומני גוגל מחשבונות אחרים? 3. זה בטוח לעשות "איפוס לנתוני יצרן"? לא איכפת לי לאבד מידע אישי, רק שלא יפגע ב-ROM/עברית או משהו. המכשיר יחזור למצב בו הוא היה כשקיבלתי אותו מאורנג' או איך שהם קיבלו אותו מהמפעל? עריכה: נדפקתי? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז השתכנעתי שהפלאפון יותר יציב ויותר טוב עכשיו הבעיה שאני לא יודע איזה אחריות צריך אם צריך בכלל יש אחריות יצרן ויש אחריות של החברה שמביאה לי את זה וכו.. הגעתי לאיזה חנות ליד הבית שמוכרת תמכשיר רק בהזמנה ב2100 שזה קצת גניבה לדעתי ואמרתי לו למה כזה הרבה ושראיתי שמוכרים תמכשיר ב1740/1800+- והוא אמר לי שכל אחד יש אחריות שונה וכו... אז כמה שאלות איזה אחריות אני צריך,אם זה משנה ממי אני קונה תמכשיר,מה אני צריך לבדוק/לדעת כשאני הולך לקנות תמכשיר/אם יש חנויות ממולצות זולות יחסית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע הבא, ב-07/10 אני מתחיל את הקורס הספציפי שלי בצבא (מזל טוב). כחייל, אצטרך להצטייד בנגן שיעביר לי את הזמן בנסיעות וכדומה. התקציב עומד על כ-2000 ש"ח. ההתלבטות הראשונית היא האם לשדרג את הטלפון הסלולרי שלי (6230) למשהו מתקדם יותר כמו ה-5700, או שלקנות נגן יעודי למוזיקה כמו iPod. יתרונו של טלפון סלולרי הוא שהכל כלול במכשיר אחד ויתרונו של נגן יעודי הוא הנוחות, הנפח והאיכות (וגם קצת פוזה). בקיצור, מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות טבעת גומי/סיליקון להתקנה מסביב לאוזניה, בשביל אחיזה טובה יותר בתוך האוזן? חיפשתי בחניות ובאינטרנט ולא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הPDA הזה שהוא גם GPS הוא נמצא אצלי בבית כבר כמעט 3 שנים ללא שימוש. קיבלנו אותו עם הרכב ואני מנסה להפעיל אותו עכשיו. מותקנת עליו לפי מה שבדקתי מערכת הפעלה מסוג windows mobile 2003 שאין לה תמיכה בעברית. יש לי את התוכנה IGO 8. אני צריך עזרה בשני דברים: 1. אני זקוק לדריוורים לPDA מכיוון שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו (WINXP PRO SP3) 2. אני זקוק לתמיכה בעברית של מערכת ההפעלה, ניסיתי לבדוק דרך ההגדרות של מערכת ההפעלה ולא קיימת תמיכה בכלל. הודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
מכשירי ה-Black Shark 3 וה-Black Shark 3 Pro החדשים אמנם יוצעו למכירה בתאריך מאוחר מהמיועד - אך גם זה לא מונע מהם להיות מעניינים ותחרותיים מאוד, בהנחה שאתם מוכנים לחיות עם העיצוב האגרסיבי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות דיבורית . התקציב הוא עד 300 שקל . למישהו יש נסיון טוב עם איזושהיא חברה ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מספר יצרניות סיניות נמצאות במירוץ אל טעינה מהירה חסרת תקדים - ויתכן ש-Oppo תהיה הראשונה שתצליח להגיע אל היעד ולקפוץ להספק משוגע של יותר מ-100 וואט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-