גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני טס בקרוב לחצי שנה לדרום אמריקה ואני מעונין לקנות נגן Mp3 בין 4GB - 8GB עד 350 ש"ח עם זמן בטרייה ארוך 30+ שעות אם קיים נגן עם בטריות חיצוניות אז בכלל טוב.. רצוי גם שיהיה מטען לשקע ולא רק USB ושאפשר לראות את השירים בתקיות כמו במחשב ולא כמו באייפוד תודה מראש בן .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי W595 וכידוע למי שהתנסה איתו, הוא די איטי. שמעתי על כך שבעזרת עידכון הFIRMWARE של המכשיר ניתן לקבל ביצועים טובים יותר. תההיתי לעצמי, האם הדבר בכלל חוקי? האם האחראיות/זכות לתיקון המכשיר באורנג' תישמר אם אעשה פלאשינג לקושחת המכשיר? אם יש לכם הצעות טובות יותר להפטר מהאיטיות של המכשיר אשמח לשמוע גם כן!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שכל תכליתו יהיה לאפשר לי לקרוא ספרים בפורמט PDF במיטה מחפש את הדרך הכי זולה ובוודאי ששוקל גם יד 2 מחשבות שהיו לי: מחשב כף יד בן 6 שנים אייפוד טאצ' ישן פלאפון HTC פאלם שחור לבן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מחפש אחד כזה בנרות.. יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל.. אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת. אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי בעיה עם הפלא' שלי : LG ku990 , מאז שקינפגו לי את האוזניית בלוטוט' באורנג' הוא עושה לי בעיות עם הווליום, כלומר כל פעם שאני מוציא או מקבל שיחה הווליום יורד לבד לרמה הכי נמוכה ככך שאי אפשר לנהל שיחה. אורנג' ברוב טוב ליבםמתכחשים לבעייה ומסירים אחריות מעצמם, הם הציעו לי לשלם 1,000 ש"ח כדי לקבל איזה טלפון משומש מה שהם קוראים "מחודש". אני די בטוח שניתקלתי באיזה פורום אמריקאי שמכיר את הבעייה הזו, אבל אני לאמצליח למצוא אותו שוב. אני ממש אשמח אם מישהו מכם יכול לעזור לי לבסס את הראיות שלי בעניין כל הפניה לפורום רציני שסקר את הבעייה הזו תהיה עזרה גדולה מצדכם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
כמובן שעדיף כמה שיותר זול...
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעיצה כדי לדעת איזה סלולארי נוח לערוך בו EXECL בעיקרון אני זקוק לבחור בערך 100 שורות מסוימות מתוך 3000 שורות באקסל ,ולשנות אותם קצת (דברים בסיסים ) ולשלוח את הקובץ בסלולארי דרך GMAIL או walla . יש עדיפות למכשיר סלולארי שתומך בGPS (לא דרך חברת הסלולאר) וב- WIFI אם זה ניתן, אבל כאמור הדרישה שלי זה לערוך מסמך באקסל ולשלוח דרך הדוא"ל עדיף מכשיר כמה שיותר זול כמובן תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי שני מכשירים של סמסונג Blackjack 600I אני מעוניין למכור אותם הם משומשים מצבם סביר חדש עולה בערך 1800-2000 כמה לדעתכם שווה מכשיר כזה? משומש?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הטלפונים האלו. המדדים העיקריים הם מהירות תגובה, קוטן פיזי, ועמידות בפני זעזועים (לא בן אדם עדין) עמכם התודה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני קונה N86 יד שניה. מצאתי מישהו אמין עם קבלות מסלקום. מה לבדוק במכשיר כדי לדעת שהוא לא דפוק או משהו? ועוד שאלה: מה הקטע של אנשים לקנות מכשיר מסלקום ב2500 ולמכור אותו אחרי חודשיים ב1700? איפה הקאטצ'??
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני מרוצה ממנו מאוד, המצלמה (12.1MP) פשוט מדהימה. המינוס היחיד במכשיר זה המערכת הבאמת מחורבנת שלו (סימביאן), שבתחרות הזאת, האנדרויד (המערכת של אפל) לוקחת בהרבה. הסימביאן הזה משגע אותי וקשה לעבוד איתו באינטרנט, אלא אם אתה משתמש בעט הזאת וזה גם מבאס\מגביל. אז השאלה שלי בעצם, אם יהיה אפשר להמיר את המערכת הזאת לאנדרויד, שיגיע למשל באריקסון X10? או מערכת אחרת שבכלל תיהיה נוחה? הבנתי שהמכשיר הוא מולטי טאץ', אבל סימביאן לא תומכים במולטי טאץ', שזה שוב - פשוט מעצבן. תנו לי תשובות חבר'ה, חיכיתי למכשיר שנתיים והוא ביאס אותי, תגידו לי שיש עוד תקווה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש לעצמי,אבל אני לא מבין כל כך בדברים האלה האם מומלץ להזמין מכשיר פלאפון מחו"ל? הבנתי שתהייה בעייה בתמיכה בעברית אני צריך פלאפון נחמד עם רשימת אנשי קשר נוחה ומרווחת, שיהיה פלאפון עם מסך מתקפל זה נראה מגניב לא צריך MP3 אבל מומלץ מצלמה בחום, ואני אשמח אם תהייה קרינה נמוכה מהפלאפון
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היא הולכת להיות הכיוון WM או סימביאן? או משהו ייחודי? מעניין אותי בעיקר מבחינת מולטימדיה ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
טוב, אחי יהיה בעוד יומיים בלוס אנג'לס ואני כבר לא יודע מה להגיד לו להביא אם בכלל... - התבלבלתי לגמרי עם כל הגרסאות - אני מחפש איפוד או איפון שיחליף את המחשב כף יד שלי - השימושים העיקריים שלי הם יומן, גלישה וGPS. את שני המכשירים אני מתכנן לפתוח להתקנת תוכנות. הדבר היחיד שחסר לי באיפוד הוא Gps (חייב Gps!!!) שאת זה ניתן להזמין מכאן: https://www.orangegadgets.com/shop/product_info.php?cPath=1_2&products_id=1 ב 75 דולר עם שילוח לארץ!. הקו שלי הוא בחברת מירס ואין לי כוונה לקחת קו בחברה אחרת ולכן הטלפון הוא גורם שולי בעניין (למרות שהיה נחמד לקחת איפון רק בגלל הזמינות של הרשת הסלולרית לעומת ה Wifi באיפוד מה שמוסיף את הסרבול שבלפתוח אותו ל SIMFREE) מה שגם המחיר בארה"ב הוא קרו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את התוכנה וניסיתי המון אפשרויות באמת למישהו יש הצעה??
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי כי ראיתי שאנשים פה מבינים עניין ואני זקוק להתיעצות לגבי רכישת נגן חדש הסתובבתי הרבה וראיתי את הS9 של Cowon, שנראה מעולה ולמיטב הבנתי נשמע יותר טוב מכל נגן אחר (תקנו אותי אם אני טועה, באמת שאין לי מושג) הZUNE HD נראה מעניין גם, למרות שבכל הביקורות שראיתי לא אמרו משהו מיוחד על הסאונד הטאץ' גם קורץ לי, אמנם פחות כי הבנתי שהסאונד ירוד ביחס לS9, וסאונד זה פקטור רציני אצלי התקציב הוא בערך כמו של הטאץ' והS9, אפשר להתגמש קצת אבל זה באופן כללי. הנפח הרצוי הוא לא פחות מ16 ג'יגה, מעדיף 32 ומעלה תמיכה במשחקים, וידאו ושאר צעצועים זה גם בונוס טוב ועד כמה שהבנתי הS9 לוקה בחסר בעניין האפליקציות בכל אופן אשמח להנחיה והמלצות לדברים שאולי לא ציינתי פה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המכשירים האלה.. אני גר בחו"ל ככה שמבצעים שבארץ לא יעזרו לי.. מה שאני צריך מהמכשיר עיצוב סטייל MP3 ממש לא חשוב יש לי נגן.. מצלמה אפשר להגיד שזה בעצם הכי חשוב.. אמינות ואיכות בניה..
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 בנפח של 8GB לא Ipod שיכול לתמוך גם ב Cover flow יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-