עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tood,

היי חבריה, מי עדיף על מי Cube U30GT http://il.dinodirect.com/cube-tablet-pc-google-android-tablet-android-tablet-cubeu30gt-dual-core-tablet-android-tablet-pc-android-4-0-tablet.html?cur=USD&AFFID=19 אוhttp://www.aliexpress.com/item/Hot-Zenithink-C93-new-tablet-pc-andorid-4-0-cortex-A9-dual-core-HDMI-wifi-1G/635556881.html אגב,ראיתי כי התחילו לשווק בארץ את c91 של אותו יצרן תודה

2. Started by hardgore1,

שאלה לי לגבי האפליקציה הזו. נכון יש את הזמן אמת? אז איך זה עובד? איך זה יודע מתי בדיוק האוטובוס בא לתחנה? בסדר, כמובן שזה לא תמיד מדויק, ולפעמים אין קשר בכלל. אבל אני מדבר על רוב הפעמים, שזה כן עובד.. -איך העמוד עם המסך שבתחנה עובד? (כנל)תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ep-120,

ממ אני יודע שלCOWON יוצא נגןPMP נייד עם DMB כבר בתוכו ועם עוד שיפורים כמו GPS ואולי גם TV (ערוצים 1 ו2) זה נכון? ואם כן מתי זה יוצא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שיאומי מציעה להורדה חינמית את הממשק הויזואלי החדש אותו יצרה עבור פיסת החומרה המגה-משתלמת שלה לכתבה

5. Started by urich,

לא מצאתי תשובה בגוגל, השאלה שלי האם כל עט תומך DIGITIZER יעבוד עם הטאבלט של HP (כן יש לו DIGITIZER תומך בעטי סטיילוס) העניין שהעט היעדי של HP ממש יקר ואני יכוללהשיג עט של GALAXY NOTE 3 או משהו בסגנון.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by axon,

יש דבר כזה ? ראיתי שיש גרסאות נייטליז של CM 11 ל MOTO G מישהו מכיר משהו אחר ? אני יודע שזה לא גדם מאוד פופולרי אבל אולי בכל זאת (: ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/thl-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%99/

8. Started by MrAlex,

יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היצרנית הסינית נחושה לתפוס נתח שוק בארצות הברית ובאירופה עם סמארטפון חדש ומתקדם אשר שם דגש על אודיו איכותי וכולל מחיר תחרותי במיוחד חלק בלתי מבוטל מהיצרניות הסיניות כלל לא מתיימר לפרוץ אל שוק המכשירים חכמים האמריקאי, אשר ידוע בקיבעון מסויים למותגים וותיקים וכאלה שנתפסים כביתיים (כמו אפל, ובעבר גם מוטורולה) – אך כל זה לא מפחיד את ZTE, ענקית התקשורת הסינית אשר חוזרת לסיבוב שני של נסיון פריצה בינלאומי עם סמארטפון ה-Axon 7 החדש. ה-Axon 7 מזכיר מאוד את ה-Mi 5 של שיאומי וה-Zuk Z2 Pro של לנובו, על ידי כך שהוא מציע מפרט מתקדם ביותר עם כמות מינימלית בהחלט של פשרות – במחיר התחלתי שנמוך משמעותית ממכשירי הדגל של שחקניות וותיקות ומוכרות יותר דוגמת סמסונג, LG, HTC וכמובן אפל.…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  10. Started by orelzion,

הי משום מה אני לא מצליח לקרוא xml משום אתר, הוא תמיד נותן לי שגיאת permission denied. להלן הקוד private RSSFeed getFeed(String urlToRssFeed) { URL url=null; try { // setup the url url = new URL(urlToRssFeed); // create the factory SAXParserFactory factory = SAXParserFactory.newInstance(); // create a parser SAXParser parser = factory.newSAXParser(); // create the reader (scanner) XMLReader xmlreader = parser.getXMLReader(); // instantiate our handler RSSHandler theRssHandler = new RSSHandler(); // assign our handler xmlreader.setContentHandler(theRssHandler); // get our dat…

11. למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה

12. Started by moony123,

היי. צריכה לקנות נגן. כנראה 2GB. לא ממש משנה. הנקודה היא שאני רוצה אחד עם ספיקר ששווה משהו . יש המלצות ? ספיקר מובנה זה טוב ? או נחשב גרוע ועדיף לקנות ספיקר שמתחבר לנגן בנפרד? ואם כן איזה

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  13. Started by רון88,

תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000

14. חברה סינית אלמונית מצליחה להקדים את סמסונג ומציגה לנו מכשיר מובייל עם מסך גמיש ומתקפל באמת - שעוזר להמחיש מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להפוך את החזון הזה למציאות לכתבה

15. Started by roi200050,

טלפון עם שירים תמונות wifi בלי הרבה באגים

16. אהלך חברים, בעקבות המבצע החדש באורנג', החלטתי לשדרג את המכשיר שלי ב6120 של נוקיה; התרשמות ראשונית-התקדמו טכנולוגית מהטנק שהיה אצלי. בכל מקרה, אחריי יום של משחקים עם הפונקציות הבסיסיות של המכשיר, החלטתי להשתמש בגולת הכותרת-מערכת ההפעלה הסימביאנית; הורדתי תוכנה סימביאנית (קובץ עם סיומת SIS) ואין לי מושג איך אני מפעיל אותה דרך המכשיר, ובכלל לאן להעתיק אותה במכשיר. חיפוש מקיף בהוראות המכשיר לא הניב תוצאות, וגם חיפוש קצר באתר לא מצא לי תשובות (ה-מ-ו-ן דפים עם המילה "סימביאני" ואחריי 5 דפים התייאשתי) מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. Started by kipi-man,

יש לי מכשיר 6 ג'יגה שרכשתי לפני בערך כשנה. ולא עשה לי בעיות אף פעם. עד שהעברתי לשם אלבום אחד, (כ15 שירי בערך ) בתקיה אחת ומאז המכשיר נתקע לי באמצע סתם בלי שום קשר לכלום. ובנוסף אני לא מצליח להעביר כמות קבצים גדולה בבת אחת, צריך להעביר כל קובץ בנפרד על מנת שלא תהיה הודעת שגיאה. בקיצור ניסיתי למחוק את האלבום הזה , אך התקיה עצמה מסרבת להמחק , אני מאמין ששם הבעיה אבל אני לא מצליח לאתחל את המכשיר. יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. Started by malkind86,

עד 350שח' איכותית עד כמה שאפשר עד המחיר שציינתי שיראו אותה שתתאים לשני האוזניים ראיתי פה ושם כמה דגמים אך אינני יודע אם באמת זה מוצר איכותי...

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  19. Started by approx,

איזה פלאפון מסלקום הכי כדי לירכוש ? שימושים עיקריים זה מוזיקה,אינטרנט,מצלמה חובה wifi ואין תקציב

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. ערב טוב, אני מחפש סמארטפון חדש שיחליף את נוקיה 5800 שיש לי עכשיו. לא כל כך משנה לי אם זה יהיה סימביאן או אנדרואיד (לאפל אין תקציב), הדבר שהכי חשוב לי זה שיהיה לו תגובה מהירה כאשר כמה ישומים פועלים בו זמנית. לדוגמא ב 5800 שיש לי עכשיו אם אני שומע מוזיק גולש באינטרנט ותיבת דוא"ל פתוחה הוא מתחיל להגיב לאט, ממש כמו מחשב ישן, לוקח לו עד 4 שניות להציג תפריט אחרי לחיצה וזה מעצבן... דבר הבא שמאוד קריטי בשבילי זה GPS מובנה (לא A-GPS), שאני יוכל לקבל מיילים למכשיר וגישה לWIFI. מצלמה, שיחות וידאו, ואם זה טאצ' או מולטי טאצ' לא כל כך חשוב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב טאבלט עם מקלדת מתחברת. השימוש העיקרי שלו יהיה כמחברת מעבדה כלומר הוא בעיקר יריץ onenote ולקחת אותו איתי לפגישות ונסיעות אז אני צריך שיריץ גם מיקרוסופט אופיס (וורד, פאוורפוינט ואקסל) ואינטרנט כמובן. כמו כן חשוב לי שהוא יבוא עם וינדוס 8 (לא RT) בשביל תאימות לתוכנות מסויימות ושהוא יהיה באמת קל מספיק כדי שיהיה לי נוח להחזיק אותו ביד אחת כשהוא במצב טאבלט (בלי מקלדת) ופחות משנה לי המשקל שלו עם המקלדת. אני גם מעדיף אחד שיהיה אפשר לראות את המסך שלו טוב גם כשאני יושב לעבוד איתו בחוץ באור שמש אבל זה כבר פחות קריטי. ראיתי את ה HP ENVY X2 והוא מצא חן בעיני בעיקר בגלל המשקל שלו וחיי הסוללה הארוכים ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליו כאן ואם מישהו יכול להמליץ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by natgun0,

מצד אחד המחיר של ה xperia z עכשיו הוא יחסית יותר זול משאר המכשירים כיום בשוק כמו ה S4 האייפון 5 וכו". אבל מצד שני נחשף לא מזמן ה z1 שאמור להיות הממשיך של ה Z . השאלה שלי היא האם שווה לחכות ל z1 או עדיף כבר ללכת על xperia z שמשווק כבר כיום.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.

24. אנחנו לא משוכנעים שהם אכן אלו שיגיעו לישראל - אבל שלושת דגמי ה-Redmi החדשים הם הוכחה טובה לכך שה-Snapdragon 888 (או ה-Snapdragon 870) לא חייב לקרוע לצרכנים את הכיסיםלכתבה

25. Started by bennash,

יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.