גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הדרישות שלי: * ממשק ברור ונוח (קרי NOKIA) * סוללה נורמאלית (שלאיתקע אותי במקרה ואין גישה לציוד טעינה זמין) * שהמכשיר עצמו יהיה נוח(כפתורים גדולים(דוגמע:NOKIA 6131) * בלוטות' לא כ"כ מענין אותי כל הבלהבלהבלה מסביב (מצלמה וכו' ...) נתעלם כרגע מהמחיר אני רוצה להתרשם קודם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש וחצי קניתי את הנגן המדור עם נפח של 4GB. תכונות: לוח שנה, שעון, כל מיני תצוגות של השירים (להלן רצועות== טראקים...), רדיו FM, יש אפשרויות מיון של הרצועות לפי כל מיני דברים, יש אפשרות להגביר באס וטראבל לפי איך שרוצים, יש איזה אפקט סאונד נוסף שאני אישית לא אהבתי, אבל זה עושה צליל הקפי, הד ועוד כל מיני- לפי דעתי מיותר, יש אפשרות הקלטה, הצגת תמונות, קריאת קבצי TXT, יש אפשרות לנגן וידאו, ועוד כמה ששכחתי איכות: הנגן יודע לנגן הרבה סוגי קבצים כולל FLAC, האיכות לא רעה בכלל לפי דעתי, אם כי לא עשיתי מבחן האזנה "מקצועי", כולל השוואה למקורות אחרים שיש לי, אבל עד כמה שאני מכיר את המקורות האחרים, האיכות של נגן לא פחות טובה (או לא יותר טובה) משל הSB LIVE שלי (שהוא ל…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי אני לא מבין בין IPOD ל IRIVER או לכל חברה אחרת שין לי מושג לגביה. אני צריך נגן בנפח של 30-40 GP, שיהיה לי נוח להעביר קבצים אליו וממנו, כי הוא ישמש גם כ HD נייד (להעברת קבצים גדולים מאוד...) בלי יותר מדי ממשקים , שיהיה P&P, נוח, לא גדול מידי (למרות שהגודל באמת לא קובע במקרה הזה), איכותי, ואם אפשר שיראה טוב... אני מקווה שפירטתי מספיק... זקוק לתשובה ממצה ודחופה (אחי בארה"ב רוצה לקנות לי והוא עכשיו בחיפושים...)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
1)ברשותי נגן PMP EXTREME (מידע ועדכון תוכנה לנגן נתן למצוא כאן http://benda.co.il/cs/benda/page.aspx?page_id=37 המערכת הפעלה של הנגן על הפרצוף.והחברה שמפיצה את SILVER LINE בישראל לא מוציא עדכון יותר טוב. מה שאני רוצה לעשות זה כך. אני רוצה להתקין את התוכנה שלPMP IAUDIO COWON A2 על הנגן שלי. האם יש דרך לעשות זאת? 2)האם יש מישהו בפורום שמסוגל לקחת את הקובץ עדכון של הSILVER LINE שיש באתר שהבאתי באתר הנ"ל ולשנות אותו? הייתי רוצה לשנות את הממשק ליותר צבעוני וידידותי. ופונט של העיברית מכוער ממש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לכל קהילת סלולר אני שמח ונרגש להודיעם כי נפתח אתר התוכן הסלולרי המתקדם בישראל! www.peleshare.co.il נמאס לכם מאתרים לא מעודכנים? רוצים מקום אמין להעלות את התוכן שלכם? בפלאשייר הפתרון! - רק בפלאשייר קיים שיתוף תוכן סלולרי ללא הגבלת נפח! - רק בפלאשייר תוכלו לשתף את חבריכם בתוכן שלכם! - רק בפלאשייר תוכלו להוריד את הקבצים יש מהסלולר חינם! - רק בפלאשייר גם אתם תוכלו לקחת חלק פעיל באתר! בואו להיות הראשונים החווים במהפכה הקרבה! www.peleshare.co.il *האתר עדין בגירסאת הבטא ולכן צפויים להיות חלקים לא פעילים, עימכם הסליחה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב טלפון מארה"ב. דודה שלי מגיע לארץ בעוד כשבועיים, ואני מתכנן לקנות טלפון מאתר אמריקאי, שיישלח את הטלפון לבית שלה והיא תביא לי אותו. בדקתי את המחירים לגבי כמה דגמים שאני מתעניין בהם באתר Yahoo Shopping, שהוא מעין זאפ אמריקאי, מצאתי 2 חנויות שמציעות מחירים ממש מגוכחים עבור הטלפונים - http://www.electroforless.com ו- http://spice-electronics.com/. שתי החנויות אינן מדורגות ביאהו, מה שכבר קצת מחשיד. ניתן לכם דוגמאות - באלקטרו-פור-לס E65 עולה 280$, לעומת בערך 400$ בשאר החנויות באתר. מצד אחד אם זו רמאות מפליא שאתר כמו וואלה יכניס את החנות הזו לאתר השוואת המחירים שלו. מצד שני המחירים פשוט לא הגיוניים. בחנות השניה שהבאתי, N73, למשל, עולה 230$, לעומת 330$ בערך ב…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם יש מערכות הפעלה או FIRMWARE שאפשר לשדרג למכשיר פלאפון.. כמו למשל בנגני MP3 הרוקסבוקס... האם יש דבר דומה בפלאפונים ? אשמח לדעת כיצד אוכל לשפצ"ר את הנוקיה 3220 הרקוב שלי תודה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי צעצוע חדש [palm treo 700Wx] והוא שייך לפלאפון שמשום מה לא אוהבת בלוטו'ט ולכן גורמת לכל המכשירים שלה [חוץ מאחד או שתיים] להייות מוגבלים בשימוש בבלוטוט' לדיבוריות בלבד. ז"א שאי אפשר לתקשר בצורה של מכשיר בין מכשיר או מכשיר בין מחשב-נורא מציק! השאלה היא אם יש אפשרות לעקוף את זה ואיך? מערכת ההפעלה במכשיר זה חלונות מובייל 5
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איך להכין או איפה לקנות כבל ל IAUDIO X5 לרכב? משהו בסגנון שקיים אצל IPOD שיעביר IDTAG ויאפשר שליטה מסויימת במכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי את האיפוד טאץ' גרסה 1.1.2 ואני רוצה להוסיף עברית למכשיר מבקש שתעזרו לי תודה.......
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
משום מה הפלאפון כל הזמן נכבה אפילו אם הסוללה מלאה לגמרי הפלאפון עדיין נכבה ויש לי שני פלאפונים כאלה ובשניהם זה ככה אני מדליק את הפלאפון ואחרי כמה דקות הוא שוב נכבה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לאחותי יש נגן כזה http://hwzone.co.il/reviews/sansa_c250/ sansa c250בגרסת ה2GB אז עכשיו נאבדו לה האוזניות שהיא קיבלה איתו,וזה היו אוזניות סבבה לגמרי, והיא רוצה לקנות חדשות ושיהיו באותה רמה ולא ג'נריות ואם אפשר יותר טוב אז ברור,התקציב לא מוגדר במיוחד אבל לא משהו במאות שקלים,צריך אוזניות שיהיו באותה רמה ושיעלו בערך 100 שקל, ושיהיו קטנות לא כאלה שמכסות את כל האוזן.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מיתלבט ביין כמה פלאפונים... N73 W850 K610 6288 אני אישית מחפש שהפלא לא יעשה יותר מדי בעיות תוכנה שהרמקול יהיה איכותי והMP3 יהיה נוח להפעלה ואייכותי גם כן. תודה!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די דחופה. האם קיימות אוזניות Bluetooth שאפשר להפעיל אותן על שתי מכשירים בו זמנית???? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הפלאפון שלי החליט שהגיע זמנו והוא מת(יהי זכרו ברוך ) ועכשיו אני תקוע עם התחייבות לפלאפון שרוצים מחיר מגוחך על תיקון או לתת לי פלאפון חדש עם עוד התחייבות ל36 חודשים + תוספת קטנה למסלול(כן בטח ) אחרי שהם רימו אותי ושינו את העסקה ללא הסכמתי, הראו לי נתונים מופרכים שהגעתי אליהם פעמיים למרכז שירות וכל זה בלי להחשיב את העובדה שהמסלול שלי הוא לא משהו גם ככה. בכל אופן הפיתרון הפשוט ביותר שנראה לי הוא לקנות פלאפון פשוט וזול(בכיוון ה300 ש"ח) לסיים את ההתחייבות שלי איתם ולטוס לאורנג'. ועכשיו רק נותרה הבעיה שאני לא ממש יודע איפה ישנן חנויות לפלאפונים משומשים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזו חנות באיזור המרכזאו לחלופין אם יש למישהו פה פלאפון ספייר שמתאים לפלאפון והו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישו יודע איך להגביר את הרמקולים של K1M שישלח מדריך או תוכנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אבא שלי מצא את עצמו עם כמות מטורפת של מוזיקה שהוא צורב כדאי לשמוע ברכב. זה כבר הגיע למצב שעד שמוצאים את הדיסק הרצוי כבר מגיעים ליעד. הוא ביקש ממני למצוא לו נגן עם כמה שיותר נפח ושיהיה אפשר לחבר אותו למערכת של הרכב במינימום תקציב ועבודה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים נגן MP4 מסוג Sansa e260. הנגן ממש אחלה ועונה על הדרישות שלי. הבעיה שלי היא עם התמיכה בעברית.. אין לי בעיה עם זה שהוא אמור להציג עברית הפוכה , אבל כשהעברתי שירים אל המכשיר (לא דרך התוכנה כי לא הצלחתי דרכה) זה היה בג'יבריש וזה די מבאס.. גם כשאני מנסה להעביר סרטונים , הם שם אבל הם לא מוצגים בנגן. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הנגן הנ"ל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן MP3 2-4 גיגה תמיכה בעברית חובה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-