גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המחליף של ה-Galaxy A72 עשוי להגיע אל השוק עם חיישן 108 מגה-פיקסל ראשי מוגדל - כולל מערך ייצוב אופטי לשיפור הביצועים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני רוצה להקליט הרצאות למחשב כפי שמופיע באתר www.gool.co.il, השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך והאם טאבלט יכול לספק את הסחורה. אני מחפש הרבה זמן את התשובה אז אשמח אם תעזרו לי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LG Optimus Me P350 ב799 ש"ח: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743974 השאלה שלי היא למביני עניין - אם הוא שווה את המחיר של מה שהוא נותן. והאם הוא יוכל להריץ לי טוב משחקים.. וגם, האם נתן לעשות לו ROOT ושינוי גרסאות וכל הדברים האלה שאני לא מבין בהם. =) תודה לעוזרים, תבורכו.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התלבטות של הרגע האחרון אני הולך לקנות או עוד היום או מחר בבוקר, ההתלבטות כרגע היא בין ארקוס 404 לבין קריאטיב ZEN V M, לקריאטיב סוללה מעט חזקה יותר וגודל נחמד יותר והוא יותר נגן מוזיקה, והוא כולל יציאת TV בילט אין. הארקוס מכיל מסך גדול בהרבה (אם כי לא רחב) סוללה חלשה יותר ואפשרויות טלויזיה רק עם העריסה שצריכה הרכש בעוד הרבה כסף בנפרד... אשמח לדעות לכאן או לכאן...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם הסלולרי הטוב ביותר שאפשר להשיג עם windows mobile... עד עכשיו עבדתי עם מכשיר של IMATE שהיה מאוד נחמד מבחינת PDA אבל ממש גרוע מבחינת טלפון...וגם הגודל העצום שלו לא עוזר... הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקיי קיבלת תפלאפון הזה איך הוא בתור גלישה באינטרנט? קצת מוזיקה ממש בקטנה משחקים קלילם אפשר לצפות בו בסרטים?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רוצה לוודא שלא שודדים אותי מחר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין בסלולארי שיהיה נוח לגלישה באינטרנט ולקריאת \ כתיבת מיילים (Gmail \ outlook) עדיף שיהיה בעל מקלדת. איזה מערכת הפעלה מומלצת ? WM / Android ? התקציב הוא כ 1000 ש"ח (יהיה טוב אם יש משהו בפחות) מיד שניה, רשת אורנג' הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תערוכת Cebit (אשר אפשר לקרוא עליה באתר גם חבורת פלאפונים מתכוונות לאירוע ומשיקות ספינות דגל/פלאפונים חדשים וסדרות חדשות: http://hwzone.co.il/news/1173465761/95897/ אני אכתוב כאן עידכונים : ;D סוני אריקסון: W660 SE אשר מתאפיין בעיצוב ייחודי הושק היום (יום לפני תערוכה CEBIT)כ מ W660 דיי דומה לאחיו W610 אשר אפשר לקרוא עליו בדיון של תערוכה 3GSM אבל כולל עיצוב ייחודי המושך עיין ותמיכה בצפיית תכני טלויזיה בדור השלישי אין לו autufocus למצלמה ותמיכה בEDGE, יגיע עם כרטיס זיכרון Memory STick Micro של 512MB מפרט טכני: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w660-1924.php מקור: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w660_walkman-news-258.php http://forum2.mobile-review.com/sh…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בפעם הראשונה שקניתי אותו הטענתי אותו 5 שעות והסוללה נגמרה לי מאד מהר,6 שעות בערך של מוסיקה והסוללה נגמרה. אולי לא הטענתי נכון?,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה לי אותו אבל על המסך של הנגן לא מוצג כלום,למה זה לא מראה לי שהוא מטעין אותו? ומאיפה אני אדע שהסוללה טעונה במלואה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סגור על המכשיר. רוצה לקנות דרך EBAY במבצע B.F: http://www.ebay.com/itm/Oneplus-One-5-5-16GB-Snapdragon-801-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171503592706?_trksid=p2053446.m2308.l4001 סה"כ 1500 ש"ח לא בטוח האם הוא יחויב במס? או ייתקע במכס?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מכשיר MP4 עד איזור ה 600 שקל השימוש העיקרי בו יהייה לשמיעת שיריםורדיו, פחות לצפיה בסרטים. חשבתי על ה COWON D2. בנוסף. אני חייל לכן רצוי שהנגן יהייה די חזק אז בלי יותר מדי חפירות, אתם המומחים ונשמע מה יש לכם להציע.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי גלקסי נקסוס וכבר מדברים על זה ש4.0.5 יוצא, אבל אני עדיין תקוע ב4.0.2 ולא מקבל את העדכונים שאמורים לתקן מלא בעיות מעצבנות כמו הפוקוס של המצלמה, חיי סוללה וסיבוב של המסך. ניסיתי למחוק את הנתונים בGOOGLE SERVICE FRAMEWORK ולעדכן איזה 20 פעם ולא קרה כלום. יש איזה דרך לעשות את זה בלי ROOT? (הטלפון הוא YAKJUXW)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי גלאקסי s3 9300, בן שנתיים. בזמ האחרון הוא עובד בא,יטיות מחרידה, כשהראם קבוע על מעל 75%, לא משנה כמה תהליכים אני סוגר. אני ממש לא מתפרע עם התקנת אפליקציות. אני לא מבין יותר מידי בסמרטפונים, אבל אפשר להגיד שיש לי אוריינטציה לטכנולוגיה. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרמט סמרטפון כמו שמפרמטים מחשב? אם כן, יש מדריך עדכני לזה שניסיתם וזה עבר בשלום? אני ממש אודה לכל הצעה. יובל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לא ידעתי היכן לפרסם, מקווה שזה בסדר. ברשותי מכשיר מסוג נוקיה 5800 מזה כשנתיים. בחודש וחצי האחרונים התחלתי לקבל שיחות נכנסות, כשלפני המספר המוצג מופיעה הקידומת 972+ ואח"כ המספר ללא האפס. אם אני מסתכל בספר טלפונים אני רואה שהמספר שמור כרגיל ללא הקידומת הנ"ל. עוד פרט שחשוב מאוד לציין הוא שזה לא תמיד. כלומר איש קשר ספציפי יכול להתקשר אליי 10 פעמים ביום, כשרק ב- 5 מהפעמים מוצגת הקידומת הבינ"ל של ישראל, ובשאר הפעמים המספר מוצג כראוי. בכל אופן, בכל הפעמים שמו של איש הקשר מוצג כראוי מעל המספר, הבעיה היא עם הצגת מס' הטלפון בשיחות נכנסות בלבד - הבעיה לא מתרחשת בשיחות יוצאות, אז המספר מוצג באופן תקין. מישהו יודע מה הבעיה? לא שיחקתי עם הגדרות המכשיר, וכאמור הטלפון אצלי מזה כ…
-
- 16 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
אהלן! אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי. כרגע יש לי שתי אופציות, ה- DEFY PLUS או ה- XPERIA RAY. מה שחשוב לי במכשיר זה מצלמה ולראות סרטים; במצלמה ה- RAY מצטיין יותר מה DEFY, ובמסך להיפך. מה שכן, אני נוטה לכיוון ה- RAY, כי המצלמה של הדיפיי פשוט גרועה. עכשיו, יש לי תהייה נוספת. קראתי לפני כמה ימים על "רפורמת הסמארטפונים", השאלה שלי היא האם כדאי עכשיו לשדרג או שעדיף לחכות קצת כדי שהמחירים יירדו בגלל הרפורמה הזו. תודה מראש ושבת שלום חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט עד 1000 ש"ח (חריגה של עד 150), חשוב רק שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ. הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט וקצת משחקים. איך הדגם הזה? Samsung Galaxy Tab E SM-T560 [h=1]תודה[/h]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן מוזיקה חדש. הקודם שלי (iaudio X5L- מיושן למדי), הפסיק לעבוד. כמובן שמבחינת המחיר אני אשמח למחיר נמוך מזה, אבל זה הגבול העליון. האמת היא שאני גם לא מעודכן לגבי השוק היום- אם כל הנגנים כבר באים עם יכולות וידאו גבוהות או לא, אבל אני מניח שאם יהיה בנגן ההוא יכולות וידאו גבוהות, זה יהיה ממש טוב. כמובן שאני צריך שיהיה נפח אחסון גדול מאוד. במידה ויש PMP שעולה יותר מ3500 ש"ח, אבל שווה את ההשקעה, אני אשמח לשמוע גם עליו. כמו כן, אני צריך שיהיה זמן בטריה ארוך במיוחד, ואם אפשר, אני ארצה לשמוע הסבר לגבי הנגן, ולמה כדאי אותו. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חיברתי את ה- Archos 605 שלי וכביכול הוא צריך לזהות אותו ככונן נייד. אך הוא רושם שגיאה : מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הסמארטפון הסיני המתקדם והמשתלם עובר להילוך גבוה עם ביטול של גירסת ה-16GB הבסיסית והוזלה של 40 דולר במחיר הרשמי של גירסת ה-64GB המובילה חדשות משמחות, עם כוכבית, מגיעות אלינו מחברת OnePlus הסינית כעת – שמכריזה כי מכשיר הדגל שלה, ה-OnePlus 2, יוצע מעתה אך ורק בגירסת ה-64GB המתקדמת ביותר שלו, ובמחיר מומלץ חדש של 350 דולר, אשר מהווה הוזלה של 40 דולר מהמחיר הקודם והפרש של 10 דולר בלבד ממחירה של גירסת ה-16GB הבסיסית, אשר כאמור כבר לא תהיה זמינה (כנראה משום שהוזלה דומה שלה הייתה עתידה לפגוע בדגם ה-OnePlus X המוזל העדכני). למי ששכחו, נזכיר כי ה-OnePlus 2 מספק מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות, זכרון LPDDR4 בנפח 4GB, נפח אחסון…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מבטיחה להציג לנו 'Zenvolution' במסיבת העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2016 לפני שנה וחצי עשתה חברת אסוס את הצעד המשמעותי ביותר שלה בעולם המובייל כשחשפה את ה-Zenfone 2, אשר נעזר בשבביה של אינטל בכדי להציע יחס עלות-תועלת פנומנלי לאותה תקופה, והיה אחד מהמכשירים העיקריים שדחפו נפחי זכרון RAM גדולים (4GB, במקרה הזה) אל שוק המיינסטרים. כעת, נראה שמתקרב הרגע בו נזכה סוף סוף להכיר את היורש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%AA%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-zenfone-3/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-