גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אז ככה .. קניתי בפלאפון מחבר שהוא של חברה אחרת (סלקום) ואני רוצה לפרוץ אותו לכל החברות שיתאים לי אז ראיתי מדריכים וניתקלתי במדריך הזה : הוא פשוט טוב וחלקו עובד לי... אבל אני פוחד להישתמש בו עד הסוף לפחות עד החלק שצריך לערב את המחשב... יש לי שאלה... תיראו את המדריך (עם התוכנה הזאת) ותגידו לי אם יש כלשהו סכנה למכשיר?? שלא ישרף שלא כלום כי אין לי ביטוחח
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש הנחה במכס למי שמזמין מחול? למישהו יש פרטים? מה הפרוצדורה שצריך לעבור אם אני מזמין איפוד טאצ' מ"אפל סטור"? מה המכס שצריך לשלם? ובמה הוא שונה משל איפון? אשמח להסבר בן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שDVD נייד נכנס להגדרה של גאדג'ט. בכל מקרה אני כרגע בצבא וככל שאתה מתקדם בסולם הפז''ם, יש לך יותר זמן לעצמך. אני רוצה נגן טוב שיהיה עם סוללה חזקה, קורא כרטיסים וקורא זכרון נייד, (ראיתי כאלה) אבל אני לא ממש יודע איזה חברה לבחור, עדיף שיהיה עם מסך מסתובב. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות כרטיס זכרון של 8GB ולהוסיף עוד דיסק און קיי של 16GB ואז יש לי כאילו 24GB על המכשיר ועוד דיסקים. מבקש המלצה לנגן מחברה טובה ואכותית עם תקופת אחריות גדולה וכל מה שהזכרתי למעלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עכשיו אני משתמש בדפדפן שבא עם ה-5800 אבל הוא לא נוח בכלל אפשרי להתקין במקומו IE?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה מסוג Hitachi L42N03A אני מעוניין לראות בה סרטים באיכות HD 720-1080 P עכשיו הבנתי שאני צריך נגן סטרימר (מאשר לקנות צורב בלו ריי ) וגם הבנתי שצריך כונן קשיח לחבר לסטרימר. לא כ"כ הבנתי איך זה הולך, ומה הדברים שאני צריך לקנות אני אשמח אם תמליצו לי בכמה שפחות כסף (עד 1500 שקל - ומטה)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את הפלאפון הזה לפני יומיים,וצריך עזרה בכמה נושאים: 1.החתמת קבצים:כדאי לעשות?מסכן את הפלאפון?או שיש מספיק אפליקציות בלי החתמה?ואם לעשות,אז איך?הסתכלתי על מדריכים ולא הבנתי בכלל כלום כי האתר בסינית וכו' 2.לראות סרטים:יש אופציות להמרת סרטים עם כתוביות ולראות על המכשיר? 3.נגן מוזיקה:כדאי להשתמש בדיפולטי,או לשים אחד אחר?איזה לשים? 4.לפרוץ לגמרי את המכשיר זה כדאי או שזה מסכן? תודה רבה!
-
- 50 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אני לא יודע איזה פלאפון כדי לי לקנות בהתחלה חשבתי על IPHONE יד שניה אבל אז החלתתי שעדיף נייד חדש וגם המחיר די יקר חשבתי על HTC HERO ואולי NEXUS ONE אבל זה בחריגה מהתקציב וזה די יקר לי 5800XM חשבתי אליו אבל קראתי שיש לו בעיות והוא די אגרסיבי לאומת האחרים שהם יותר מלוטשים אשמח לשמועה תגובות ובטח הצעות נוספות ואם אפשר גם בכלליות על המכשיר והיתרונות שלו תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ה I7 שרכשתי מבאג לפני מספר חודשים, נשברה לו הזכוכית ככה שאי אפשר לראות כלום על המסך, (הוא היה בתוך תיק עם לפטופ וכנראה הלפטופ ישב עליו ). רכשתי אותו ב500 ש"ח ועכשיו מבאג הם רוצים 300 שקל להחלפה של הזכוכית+הפלסטיק. רציתי לשאול מה דעתכם: 1 - האם זה באמת המחיר שעולה לתקן או שהם מנצלים את זה שאין לי אלטרנטיבות ללקיחת מחיר מופרז? 2 - האם שווה לי לתקן? מצד אחד אם אני לא מתקן הלכו 500 שקל ששילמתי עליו לפח (היה לי אותו רק משהו כמו חודשיים) מצד שני אם אני מתקן זה 300 שקל שבהם אני יכול לקנות (גם אם בתוספת) מכשיר חדש במקום לקבל מכשיר מתוקן שאי אפשר לדעת עד כמה הם מתקנים כמו שצריך את המכשיר. מישהו יודע מה איכות המעבדה שלהם, האם המכשיר המתוקן יחזור אלי "כמו חדש"? תודה לעונים…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שניתן לעדכן את תוכנת המכשיר הנ"ל כמו בהרבה מכשירים. רציתי לבקש מדריך או מישהו שיודע איך לבצע את זה שיוכל לעזור לי בהתקנה, בכמה זמן זה לוקח במה זה כרוך והאם יש צורך לגבות את כל המכשיר? בדקתי ב XDA, אבל שם לא מצאתי הרבה תמיכת עברית ברומים השונים, חוץ ממשהו של TOPAZ, אבל כמו שאמרתי אין לי מושג איך אני עושה את זה. כמו כן ראיתי שגם יש הרבה רומים שמגיעים עם WM6.5 מותקן בתוך, שווה? אפילו ראיתי ביוטוב מישהו שהתקין אנדרואיד על המכשיר הזה. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בשביל חבר נגן MP4 שיעבוד עם עברית מלאה (לא הפוכה) עם איכות טובה בטווח של 300 שקלים. אינני בקיא בתחום הנגנים הללו ולכן אשמח להכוונה או המלצה ספציפית בנושא מהמומחים בתחום. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהחיבור למצלמה יהיה הברגה למצלמות דיגיטליות ותופסן למצלמת פלאפון. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
במיסגרת החבילות לחיילים הידועות מראש אורנג מביאים לבחור בין שלושת המכשירים שציינתי בכותרת, האם 2 הסמסונגים עדיפים על הנוקיה 5800?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי היתי רוצה לדעת עם אפשר להחליף את הממשק לשפת הקודש? קצת קשה לילד עם האנגלית..
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הנושא הקודם רכשתי את הסלולרי Nokia N93i, ועכשיו אני צריך להוסיף לו עברית על לוח המקשים. החברה אשר עושה זאת מבקשת לדעת איפה ארצה למקם את האותיות, באיזה סדר ובאיזה צבע. כך נראה לוח המקשים של המכשיר: http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ikeypad.jpg http://www.allaboutsymbian.com/reviews/images/n93ilandscape2.jpg אופציות הצבעים לאותיות המודפסות הן: שחור, לבן, צהוב, אדום, כחול, תכלת, סגול, כתום, אפור וירוק. האותיות המודפסות לא יושפעו מתאורת לוח המקשים של הטלפון. חשבתי על אותיות מהצד העליון, בצבע אפור: אופציה שניה היא בצבע שחור: יש המלצות? רעיונות? אני צריך לדעת עד מחר בבוקר אני מעדיף שהן תהיינה קלות להבחנה,קריאות אך לא בולטות. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, השבוע רכשתי את הרמקול של הנגן irever clix 2 (שגם הוא נמצא ברשותי) ציפתי מהרמקול לקצת יותר בעוצמת השמע שבאמת אכזבה.. אך עם זאת מעוצב יפה ועושה רושם של איכות. בכמה מקומות היה כתוב שהוא מסוגל להוציא וידאו מהנגן לטלויזיה אבל בחוברת לא הוזכר כלום כל על זה. האם יש למישהו מושג .? שחר.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לתמיכה קטנה בעניין, (לא עונים בתמיכה של סלקום בעניין גלישה באינטרנט) שאני גולש באינטרנט עם המכשיר, למשל באתר הוטמייל, או באתר אחר, ויש שדות שצריך למלאות כמו שם משתמש וסיסמה. אני מצליח לכתוב רק בעברית, וגם אם יש טעות, אני לא מצליח למחוק את התו השגוי. כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מחפש מחשב כף יד בטווח התקציב בכותרת, אפשר חריגה לא רצינית אם יש משהו ששווה להשקיע בו חשוב שיכלול GPS מובנה ללא טלפון
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שבת שלום.. מחפש המלצות לאפליקציות שימושיות לנוקיה E71 עד כמה מצאתי דפדפן חמוד opera mobile ואת fring לצאטט אשמח לקבל הצעות לאפליקציות נוספות / הפנייה לפורומים טובים.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל בכותרת.. יש שם כל מיני ויכוחים מה עובד ומה לא עובד עם אייפוד טאץ', חלק צריך לנסר, חלק בלה בלה. מישהו כאן קנה DOCK משם וחיבר לטאץ' בלי בעיות ? לינק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מניח שכל משתמש HTC מתקדם מכיר את האתר הישראלי http://www.htcaddicts.com/?id=3 . עכשיו הם פתחו פורום, מקוטלג יפה לפי מכשירים בסגנון XDA. פורום כזה מתאים גם למתקדמים שמתעסקים עם רומים ומקום דיון מרוכז הוא חשוב בגלל כל העניין של העברית ואיך רומים שונים עובדים עם עברית. מקום דיון מסודר רק לנושא זה הוא פיתרון חשוב לריכוז מידע ואני מניח שלשם מטרה זו הוא נפתח. חבל על כל המידע החשוב שמפולג בלא מעט פורומים ישראלים שונים (ולא רק). לא רק לאייפון מגיע פורום ישראלי ייחודי כדאי לציין שהאתר שם דגש על מכשירי HTC שהם WINMO, לא ממש ראיתי הרבה מידע על מכשירי ANDROID. הנה הלינק: http://forum.htcaddicts.com/ כרגע הוא חדש ועוד אין המון משתמשים אבל לא הרבה יודעים עליו.
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הגאג'טים יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה בשום מקום אני אפילו לא יודע עד כמה היא נפוצה. יש לבן משפחה שלי נגן של MIO עם WM6 ואין אפשרות לצפות במדיה זורמת בטענה שפרוטוקול שקרי (RTSP) לא נתמך. יש מה לעשות בנושא?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, לא יודע למה אבל קניתי ממש לפני מס' ימים את ה-5800 והסוללה נגמרת ייחסית דיי מהר, האם זה טבעי? איך אפשר לטפל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לעדכן לגירסה 400 אבל הNokia Software Updater לא מאפשר לי :[ מה אפשר לעשות??!!?!?!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-