עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by EagleX,

היי, לאבא שלי יש יום הולדת, והחלטנו שזה הזמן לקנות לו GPS. הוא אמנם מסוג האנשים, שגם בגלל הצבא ובגם בגלל כשרון טבעי יכול לנווט לסוריה עם מפה, אבל גם הוא הבין שהגיע הזמן לGPS. המחיר המקסימלי הוא 1200, אבל אם יש משהו טוב גם באזור ה1000, מאוד עדיף. הבנתי שהתוכנה השולטת היום היא iGo, אבל לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין החברות (mio, que, novogo) וכו'. אם תזדקקו לעוד פרטים תגידו, לצערי הרב אני לא יכול לשאול אותו כי זאת די הפתעה... תודה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by matanch,

שלום קניתי מכשיר samsung f 480 רציתי לדעת אם זה אפשר להוריד לו תוכנות או משחקים...ואם כן מאיפה אני יכול להוריד.!? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by alexc32,

אני רוצה להבין איך משפיע הגיבוי במידה ואני מחליט לשנות משהו במכשיר, אני כרגע במצב שלמכשיר שלי יש רוט, מתוקן קרנל מותאם של ElementalX , ומתוקן Xposed עם מספר מודים , וכמובן אפליקציות רגילות וכל החשבונות שמסונכרנים עם גוגל.. עכשיו נגיד אני עושה גיבוי לכל המכשיר דרך ריקוברי . ונגיד יבוא יום ואני ארצה להחזיר את הטלפון לגדרות היצרן כלומר כמו חדש מהקופסא מבחינת המערכת, ולאחר שאני מבצע את הפעולה של ביטול הרוט והקרנל וחוזר לסטוק רשמי של היצרן , אז עם הגיבוי שעשיתי בהתחלה אני בעצם יכול בתהליך של להחזיר את הטלפון להגדרות היצרן מבלי לאבד מידע בטלפון כמו האפליקציות והחשבונות שהיו מתוקנים וכו ? או שלא הבנתי נכון משהו?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by .nimiking.,

מישהו יודע אם אמורים להגיע מתישהו מכשירים חדשים לחברת פלאפון?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  5. תראו יש לי את כל כלי העבודה הדרושים להתקנה . אני לא צופה בעייה מבחינת הקמת התשתית הבסיסית. אני מעריך שאני אצטרך לשלם סכום קטן יחסית לבעל מקצוע עבור כיוון סופי של זווית הצלחת וה-LNB וזאת מפני שאין לי את הציוד המיוחד שמסוגל לנטר את חוזק האות של הלווין בהתבסס על הזווית שלו לאופק. (אולי אפשר להתגבר על העדר הציוד המיוחד בעזרת מקלט טלוויזיה קטן ומקלט לווינים שימוקמו בזמן ההתקנה על הגג- אולי זאת לא השיטה הכי מדוייקת לכיוון סופי ,אבל אולי היא תספיק לצורך כיוון ללוינים עם סיגנל חזק יחסית באזורנו כמו -AMOS,HOT-BIRD,SERIOUS ). שמעתי על מקומות בדרום תל-אביב שמוכרים קיטים שלמים מוכנים להרכבה עצמית. אם אתם מכירים חנויות כאלו,אודה לכם מאוד אם תרשמו את שמותיהם ו\או לפחות את מיקומם המשוע…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by oren11,

motorola הוציא את הסדרה החדשה של droid ביניהם היה את הrazr m רציתי לדעת עם מישהו יודע עם הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה ? ועוד שאלה האם כדאי לקנות את הhtc desire x ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by psybrain,

להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  8. Started by Shtupel,

שלום, אני מחפש טלופן עם מצלמה טובה ומסך איכותי עד 2000 ש"ח. אני לא מעוניין בגלקסי S6. כרגע אני חושב לכיוון הG3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Art Tatum,

האם מצאתם את עצמכם פעם חושבים "אם רק היתה לי מצלמה אלחוטית לשים במטבח כדי להשגיח על בישול תוך כדי משהו אחר", או "כדי שאוכל לתפוס את מי שגונב לי את העיתון בבוקר", או "כדי להשגיח על הילד שמשחק על השטיח בסלון". בעידן בו לכולם יש סמארטפונים וטבלטים ומחשבים וHTPC, יש הרבה שימושים למצלמה אלחוטית נטענת. במיוחד לכזאת שמתחברת בBT לכל מחשב/מכשיר/מערכת הפעלה. בקרוב עם משקפי גוגל שאולי יהפכו לטירוף החדש, מצלמה אלחוטית נטענת תהיה אפילו עוד יותר שימושית. האם מישהו כבר התחיל לייצר ולמכור כאלו?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  10. על אף האתגרים, מפתחת שבבי ה-Snapdragon מצליחה לשמור, ואפילו להגדיל, את הפער שלה בראש תחום העיבוד למובייל לכתבה

11. Started by GuillotineX,

מתי יושק הK850I בארץ? מה המחיר המשוער?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. ה-Q60 החדש של LG הוא לא העוצמתי מכולם, אך עשוי להיות המתאים ביותר למי שמחפשים יכולות צילום מגוונות ועמידות פיזית מירבית במחיר צנוע לכתבה

13. שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. Started by glotis,

החלטתי לשדרג את ה-6230 למשהו מהדור החדש (יחסית), ונראה לי שה-6500s זאת הבחירה הכי טובה (לא אכפת לי מסימביאן). אז הוא מופיע באתר של אורנג', אבל משום מה הם אמרו לי שהם כבר לא משווקים אותו ולא ידוע להם מתי הוא יהיה זמין שוב.. אז כמה שאלות: אם אני קונה אותו תהיה לי בעיה להכניס את הכרטיס סים אליו בגלל שיש לי כרגע דור ישן יותר? האם אני יצטרך לשלם יותר לאורנג', כלומר הם יוכלו לזהות שיש לי מכשיר דור 3 ויאלצו אותי לשדרג לחבילה עם דור 3? מאיפה כדאי לקנות אותו? חנות באינטרנט? אפשר לסמוך על אתרים או חנויות שמוכרות מכשירים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. בעיקרון אני רוצה נגן של 4 ג'יגה, אין צורך שיציג וידאו, רק לשמוע מוזיקה. יש מיליוני נגנים כאלה כל מיני מחירים. אז איך בוחרים את הנגן הכי מתאים?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. היי חברים ההורים שלי כרגע בחופשה בסין וחשבתי שזה יהיה הזדמנות טובה לתת להם שם של טאבלט שיקנו לי אם הם כבר שם... מחפש טאבלט יחסית זול אבל שמציע תמורה גבוהה למרות המחיר. אשמח להצעות של דגמים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. מכשיר ה-MV1 של חברה צעירה אותה יצר אחד מבכירי אפל בעבר מציע 16GB של אחסון, 2GB של זכרון RAM ומערכת מבוסס CyanogenOS במחיר מינימלי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. Started by alergic,

אני מתכוון לקנות SANSA E 250 ומצאתי את המחירים האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אבל אני רוצה לשאול אם יש מחיר יותר קטן ואני צריך אספקה מהירה אפילו שיגיע היום -מחר בבקשה לעזור אני לחוץ בזמן

19. בדומה לאינטל, נראה כי גם גוגל בחרה את יום ליקוי החמה המדובר בארצות הברית בכדי להשיק מוצר חדש בולט לכתבה

20. Started by OverBooking,

זה מכשיר ישן יחסית, נפח האיחסון של המכשיר הוא 32MB + כרטיס זיכרון בגודל 512MB . האמת? קטן מאוד ודיי עלוב מכיוון שכל התוכנות החדשות שוקלות מעל ג'יגה. האם בכל זאת יש תוכנת ניווט קלה ועדכנית? חברים, אני אשמח לקבל תגובות כמו - תזרוק אותו לים. זה בכל אופן לא מכשיר ששייך לי.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  21. Started by noambarzilie,

אני מחזיק ב3 קווים.כרגע נמצא באורנג' והקליטה מצוינת אך המחירים מוגזמים. מסיבה זו החלטתי לעבור לאחת החברות המציעות חבילות ללא הגבלה במחירים נמוכים יותר. אזור השימוש הוא יקנעם והסביבה. המכשירים שבהחזקתי הם: Blackberry 9700 Ipone 5 LG G2 החלטתי ש"יו פון" היא החברה שמתאימה בשל היותה מבוססת על תשתיות אורנג' ובשל המחיר המצוין לחבילות: "ללא הגבלה 1GB" ו"ללא הגבלה 5GB" האם יש לכם המלצה אשר תצא לי זולה יותר לשלושת הקווים כאשר 1 משתמש בחבילת 1GB והשנייים הנותרים ב5GB? תודה לכל מי שמגיב.

22. שלום! שמעתי שיש דיבורית אישית בלוטוס שמתאימה ישר ל2 מכשירים ניידים תמליצו בבקשה על מוצר איכותי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  23. אהלן חברים, אני מחפש לקנות פלאפון פשוט לאבא שלי, לא הצלחתי למצוא נוסחה מנצחת למה בדיוק הוא רוצה כך שנראה לי הכי נכון זה פשוט ללכת לחנות, לראות כמה דגמים להבין את הכיוון שמתאים לו ופשוט ללכת על זה. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איפה יש חנויות שמוכרות סלולראיים, או חנויות מומלצות לפחות, לא כאלה עם מחירים מופקעים. אני מחפש באזור המרכז: תל אביב, הרצליה, רמת גן, כפר סבא משהו באזור הזה אם יש חנות ממש מומלצת קצת יותר רחוק זה גם בסדר, אבל לא יותר מזה. המון המון תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LevAizik,

נמאס. נמאס שהחברות מגדילות את המסך על חשבון המקלדת. נמאס שדוחפים לסלולרים עוד ועוד מעבדים שטוחנים את הסוללה. נמאס לראות תפריטים על גבי תפריטים עם מיליון ואחת פונקציות שאף משתמש פשוט לא צריך. נמאס מהמחיר המופקע. נמאס מספקיות הסלולר שדורשות ממני לשלם בחודש על חבילת אינטרנט שאני בכלל לא צריך. נמאס שדווקא לא מוכרים יותר מכשירים דור 2.5 דווקא כדי לסחוט ממני 40 שקלים בחודש. בצבא היה לי מכשיר של נוקיה דגם 3100. מכשיר מעולה. פשוט, זול ואיכותי. הטענתי אותו פעם בשבוע, מקלדת נוחה, רמקול חזק, איכות שמע מעולה והכי חשוב עמיד ברמה מטורפת. המכשיר נפל מעמדת שמירה על הכביש והדבר היחיד שנשבר זה פאנל מתחלף שעולה 20 שקלים בתחנה מרכזית בבאר שבע. 3100 שירת אותי בנאמנות ארבע שנים עד שקיבלתי מבצ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול!!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.