גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום חבריה אני חדש כאן (הומלץ ע"י חבר רשום) אני אשמח לעזרתכם: מעוניין לקנות נגן mp3/4 הישומים החשובים לי הינם: הארד דיסק נייד למוזיקה בעיקר (לנסיעה לחו"ל - יש לי המון) וזמן סוללה רב ככל האפשר, הקלטה חיצונית(סטודנט), חיבור למצלמה דיגיטלית ללא מחשב(להורדת זיכרון תמונות), איכות שמע חשובה מאוד!!!, מטען חשמלי ולא דרך מחשב (טיול בחו"ל), TV OUT - יכול להיות נחמד מאוד ורצוי אבל לא הכרחי, (כנ"ל לגביTV IN לא בשביל זה הוא נקנה), אבל מסך לתמונות הכרחי (אולי גם PDF) תקציב עד 2000 ש"ח מתלבט בין מס' דגמים: IAUDIO A2 (מעט מדי זיכרון),ומישהו שמע על מכשיר שנקרא - DIGIMATE - MP3,MP4 60GB (לפי המפרט הוא נשמע כעושה הכל) אבל לא שמעתי עליו מעולם לינק מצורף: http://digiworld.shopy.co.il/produc…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
קניתי נגן ג'נרי, התאכזבתי קשות ועכשוי אני מתכוון להחליף אותו בזה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה דעתכם? האם העוצמת שמע בנגן הזה היא גבוה / נמוכה? שמעתי מאנשים שהשמיעה בו לא משהו... ;D
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, שלום רב! רכשתי לפני כשבועיים מכשיר PMP - Cowon A2 ורציתי לשאול מספר שאלות את אלה שיש להם את המכשיר או שמבינים בו. 1. איך מפעילים את תחנות הרדיו- לאחר ניסיון בדיקת כל האיזורים (סין, קוריאה, אירופה...) לא נקלט אפילו תחנה אחת של רדיו... יש צורך בעזר כלשהו כדי לקלוט רדיו? 2. כנ"ל לגבי אופציית משדר הטלוויזיה- פה אני יודע שצריך איזה שהוא מקלט DMB כדי לראות שידורים. איך אני עושה את זה? איפה קונים אנטנה כזאת אם צריך בכלל? 3. הבנתי שבעזרת פריצה כלשהי, והתקנת קבצים מסויימים, אפשר לשחק במכשיר כל מיני משחקים מסוג SMS - אם מישהו יוכל להסביר לי את ההליך ולתת לי את קבצים אלו, אני גם אשמח. 4.בהקלטה חיצונית ( לדוגמא ממיר של HOT ) איכות הסאונד (לעומת איכות הווידיא…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
הפלאפון המעפן הזה עולה על העצבים. מעבר לזה שאין לו בכלל דרייברים והייתי צריך להוריד דרייברים מפוקפקים כדי שהמחשב יזהה אותו בכלל (כמודם) אז אי אפשר בכלל להעביר דברים דרכו למחשב ולהפך. הורדתי כל מיני תכנות כמו P2K וBITPIM (כמו שכתוב באתר www.moto-il.net) אבל הן פשוט קורסות ברגע שאני משנה את תיקיית היעד (יש שם אפשרות יענו להכנס לכונן של הפלאפון במקום לקשיח - ברגע שעושים את זה התכנה קורסת. כתוב שהיא זיהתה את המכשיר וזהו). יש מישהו שבכלל הצליח להעביר עם זה משהו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר שווה לקחת iaudio i7 או sansa e280? אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום! יש לי NOKIA 6230 , הביאו לי לפלאפון הזה 512MB זיכרון! ויש לי כמה שירים , כשאני מעביר אותם יש לי סימן שאלה עליהם וכתוב , שהפורמט לא תומך,אז איך אני יכול להפוך את זה לתומך MP3?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מחפש המלצה? עדיף מטענים מהירים. וגם שיהיה מתאים ל4 סוללות טריפל AAA.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, למי שלא הבין אני רוצה להפוך את הפלאפון לעברית כי הוא באנגלית, יש משהו מוזר! בדרך כלל פלאפונים שלא תומכים בשפה העברית מציגים את העברית בצורת קוביות, אצלי הוא תומך בשפה העברית אבל אין ברשימת שפות את העברית, מישהו יכול לעזור לי? יש לי נוקיה 5200
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין Archos 404 30GB לבין iaudio cowon A2 - שניהם עם הארדיסק 30 גי'גה ודיי דומים מבחינת הנתונים שלהם. לפי הביקורות בזאפ הIAUDIO מאוד מומלץ ויתכן שהוא טוב יותר מהARCHOS, ביד שנייה ניתן למצוא אותו ב1200 שקל ואת הARCHOS 404 ביד שנייה ניתן למצוא ב1000 שקל. ועכשיו להתלבטויות העיקריות שלי: האם בשניהם ניתן לצרף קבצי כתוביות לסרטים? אחד מהם הIAUDIO מתהדר בזה שאפשר, אבל רק בקבצים מסוג SMI מה זה SMI לעזאזל ואיך אני ממיר SRT וכדומה לSMI? לגבי פורמט המסך הARCHOS בגודל 3:4 רגיל, הIAUDIO רחב 16:9. קשה לי להסיק לאיזה מהם יש יתרון אחד על השני. אני יכול לאמר שאני צופה בסדרות יותר מאשר סרטים. יש סדרות שהם מסך מלא, ויש סדרות שהם בפורמט של מסך רחב, למשל כרגע אני רואה את הסידרה "גי…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי את הנגן הזה לפני כמה ימים. כאשר אני מחבר אותו דרך ה-usb המחשב מזהה אותו (מופיע אייקון בצד ימין למטה) הוא מופיע גם ב-device manager אבל הוא לא מזוהה ב- my computer ולכן אי אפשר להיכנס אליו משום מקום. אם זה משנה במשהו אז בתצוגה של הנגן רשום: usb connected mtp ומערכת ההפעלה שלי windows xp 64-bit תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי סמסונג E250 אבל יש לי בעיה עם נגן המדיה שלו אי אפשר לראות שם סרטונים על כל המסך מישהו יכול להביא נגן מדיה שאני אוכל להתקין על הפלא ואני אוכל לראות על כל המסך יש לי מתאם בלותו'ת (או איך שלא אומרים את המילה הזאת) כך שאני יכול להעביר מהמחשב הרזולוציה היא 128x160 אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
קניתי אוזניית bluetooth מדגם motorola h700 בארה"ב, כך שהמטען שלה הוא עם שקעים אמריקאים. בהוראות שמצורפות כתוב שצריך להטעין את האוזנייה שעתיים ורק אז להשתמש בה. כדי להטעין את האוזנייה אני צריך כמובן לחבר לה מתאם. חיברתי מתאם פשוט למטען ואין היא נטענת כלל. ההשערה שלי היא שהמתאם לא בדיוק מתאים ולכן כל העסק פשוט לא עובד. הוספתי תמונה עם המטען(כל הנתונים החשמליים של המטען מופיעים) כך שהמבינים יוכלו להגיד מה עלי לקנות. אם מישהו חושב שהבעיה היא בכלל משהו אחר אז אני אשמח לנסות. תודה מראש יגאל נ.ב. זאת התמונה http://img453.imageshack.us/my.php?image=tmp615yk1.jpg
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
-
2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אי אפשר לסדר את השירים בסדר אלפבתיק ......הסדר בנגן הוא הסדר שבו העתקת לנגן מצאתי פיתרון לבעיה הזו בנגני T10 http://hem.passagen.se/chsw/FATSort.html פשוט תריצו ותעשו סידור לפי אלפבטיקל וזהו ! DONE !
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
קניתי את הנגן לפני איזה שבועיים כשהייתי בארה"ב. נגן מגניב. הבעיה שלי איתו, שתוכנת ההמרה של הוידיאו שמגיעה איתו לא ממירה לי הרבה מהסרטונים שלי, או כי התוכנה לא תומכת בפורמטים (איזה מין שטות זו שתוכנת המרה לא תומכת ב-*AVI...), או שסתם יש שגיאה. ועוד דבר עקרוני שמציק לי, זה שלפי האנשים בת'רד הבא, צוות פיתוח התוכנה וה-Firmware ב-Creative לא ממש עושה הרבה: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=2475&view=by_date_ascending&page=92 הרבה דברים נכתבו בדיון הזה, לא הרבה נעשו. ביניהם גם התמיכה בעברית, שרק אם תכתבו hebrew בשורת החיפוש בפורומים שלהם תמצאו עשרות דיונים שמבקשים (וחתומים עליהם גם עשרות משתמשים בכל ת'רד) תמיכה בעברית. אבל…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אז ככה, פעם ראשונה שאני הולך להתקל במחשב כף יד, ופעם ראשונה שאני נתקל במכשיר GPS אזרחי (בצבאי התעסקתי מלא). אפשר לומר שאני מוריד כאן שני ציפורים במכה אחת. מדובר, כאמור, על Mio P550L חדש. כמה שאלות: 1. האם הוא מגיע עם תוכנת ניווט מובנית? אם כן, איזו, ואילו מפות היא כוללת? 2. באילו תוכנות ניווט הוא תומך? איזו הכי מומלץ להתקין עליו מניסיונכם? 3. האם בכל תוכנה צריך לקנות את המפות לארצות הרלוונטיות? או שצריך פשוט לקנות את התוכנה, וכל המפות מתעדכנות לי כרצוני? 4. בתור מחשב כף יד האם הMio הספציפי הזה מתפקד היטב? מה חוות דעתכם עליו? 5. איזה דברים כבר אפשר לעשות עם מחשב כף יד, חוץ מלנווט, לגלוש באינטרנט בWiFi ולשחק סוליטייר?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי אייפוד עם 30GB ואפשרות לצפות בסרטים תמונות וכו... איך אני יכול להעביר אליו למשל פרקים של סאות'פארק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את ה-E260 שלי, 1. מישהו מכיר איזו תוכנה שהופכת עברית בשירים? 2. איך אני שם תמונות של האלבום בתוך השיר? בשירים שהגיעו עם המכשיר יש תמונות של האלבום. 3. איך אני מנתק את המכשיר מהמחשב? כלומר פשוט להוציא אותו? כי יש מכשירים שמופיע הוצאת חומרה בזהירות למטה משהו כזה וזה לא מופיע במכשיר הזה. תודה רבה, בסה"כ מכשיר מעולה, רק קצת מסובך להעביר שירים עם המדיה פלייר.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי בבית שמאובטח ב-WAP. לפני שאבטחתי אותו לא הייתה לי בעיה להתחבר לאינטרנט דרך הפוקט פיסי שלי (ASUS A639), אבל מאז שעשיתי אבטחה דרך הממשק של הראוטר אני לא מצליח להתחבר לרשת דרך הפוקט. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא היכן ניתן להכניס את הססמא בפוקט פיסי עצמו כדי לחבר אותו לרשת המאובטחת. מישהו יודע היכן אני מוצא זאת? תודה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-