עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש נגן MP5 שקורא DivX AVI RM RMVB (וידאו ללא המרה) זה נגן שיישמש לוידאו כך שאני אשמח למסך איכותי וגדול וכמובן אם יש רדיו מיקרופון וMP3 אז אני אשמח

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by caspion,

נדלקתי על הa3 של cowon אבל הוא יקר לי מדי. אני מחפש נגן עם זיכרון משל עצמו, עם מסך שאפשר לשבת ולראות בו סרטים באיכות סבירה +. חשבתי על האפשרות של דיוידי נייד עם כניסת USB אבל אני לא יודע אם הם איכותיים מספיק בטווח מחירים הזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. אהלן, חבר מחפש נגן אודיו (נפח 1-2GB יספיק) לריצות והליכות. חשובה מאוד איכות הבניה ועמידות בזעזועים (ריצות, הליכות מהירות). חשובה מאוד יכולת strap on יציבה (להתחבר לפרק יד / ל sweat band וכו', שלא ייפול בזמן הריצה). התקציב דליל (עד 500, אבל מעדיף כמה שיותר זול). איכות האודיו כמובן חשובה, אבל התקציב יותר. אשמח להצעות שלכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by Lupin,

היי, אני רוצה לקנות נגן מסויים טיש כל כך הרבה. לא משנה לי אם זה יהיה אייפוד, אייריבר, אפל או כל דבר דומה לזה. מספיק לי שתהיה לי איכות סאונד טובה, נגן חזק שלא נשבר אחרי 2 נפילות ונפח של 3 GB לפחות. אין צורך בנגן שמציג וידאו כי אני רק שומע מוזיקה. התקציב הוא 400-500 ש''ח. מה אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by mrraz,

תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by finish,

אחרי סיום עתודה וגיוס לצבא אני נאלץ לעבור מהמערכת האיכותית שהתה לי באוטו שנמכר לנגן איכותי. דיפדפתי קצת באינטרנט ושמתי עין על IPOD NANO 4TH שנראה נחמד ויש לו יכולת של וידאו. אני מחפש נגן לא יותר מדי גדול ולא יותר מדי קטן שאני אוהב שיש מסך טוב... לא צריך יותר מ8 גיגה ותקציב עד 1000 שקל בערך עם אפשרות לעוד עוד כמה מאות תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by No_Man,

אני מחפש נגן MP3 (או MP4) בסכום של 350ש"ח, אני מוכן לחרוג ב-50 ש"ח (מקסימום) במקרים מסוימים הדגש הוא בעיקר על איכות . . . אבל גם העיצוב חשוב לי (לא משהו מיוחד, פשט שלא יהיה מכוער |: ). זה לא ממש משנה לי אם זה יהיה MP3 או MP4 העיקר שאני יוכל לשמוע בו מוזיקה באיכות טובה (הכי טובה שאפשר להשיג ב-350 ש"ח |: ) ושהוא יחזיק לי לתקופה ארוכה (לא כמו הנגנים הסטנדרטים עם הכפתור המעצבן הזה שנהרס אחרי חודש). הערה: סוללה נטענת תיהיה תוספת נחמדה נפח: 1GB אני ישמח לקבל המלצות לילה טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by joniar,

אתמול קניתי אוזניות של AKG K309 1+1 בבאג אני רוצה לקנות נגן MP3 {אם יש MP4 יותר טוב במחיר הזה מה טוב} מה שחשוב לי שיחזיק הרבה זמן נוסע הרבה שם מכיס הרבה וגם שיחזיק זמן סוללה סביר נפח כמו שכתבתי אני מעדיף 16GB יש חיה כזאת!?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Shlomi XD,

טוב, קודם כל מצטער על ההודעה הקודמת. ולנשוא שלנו. אני מחפש נגן איכותי בסכום של 800-1200 שקל. חשוב לי היופי האיכות וכמות האיכסון. אני אשמח לקבל הצעות.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  11. Started by shai87,

אהלן חברה מחפש נגן שיתן לי את התכונות הללו (החשיבות של התכונה מהראשון לאחרון) 1)סאונד- אני היום מחזיק ב-SANDISK E250 ואני לא מרוצה מאיכות הסאונד כאשר נדרש שמיעה בעוצמה גבוהה זה נשמע קטסטרופה שלא נדבר על הבאסים הלא טובים. 2)שרידות- דבר מאוד חשוב, אני מחפש נגן שיתן לי לפחות 3 שנים. אין לי כוח לנגנים מצוינים אבל שמתקלקלים בלי סיבה אחרי 5 חודשים. יש לי אפשרות להביא מהונג קונג IP0D קלסיק אבל מה שכואב לי הוא האחריות הוא בא עם אחריות כמו כל אייפוד לשנה וזה מרתיע אותי להשקיע המון כסף שיילך לפח. האופציה השניה היא iAudio D2 ששמעתי רק דברים טובים אם יש אופצייה טובה יותר אשמח לדעת בקשר לנפח, גם 8G יספקו אותי כרגע עם אופצייה להרחבה בעתיד לכן סימן שאלה גדול מרחף מעל קניית האייפוד. הענ…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. Started by inon007,

היי, אני מחפש נגן עם איכות הסאונד הכי טובה שאפשר למצוא ורצוי חזקה. מקריאת מאמרים ראיתי שה zen vision: m וה H320 הם הנגנים המובילים בתווך המחירים שלי 1500-2000 ש"ח בקנייה בארץ. משהוא יכול להמליץ על נגן טוב יותר מהם במחירים האלו? ד"א, לחברת IAudio אני לא מתקרב, יש לי נגן U3 וחוץ מווליום גבוהה הוא לא שונה מנגנים נחותים יותר באיכות הסאונד. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by haifaboy,

שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  14. אין לי יותר מדי להוסיף מעבר לכותרת אבל רצוי שיהיה זול וכמובן שאיכות השמע תהיה טובה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן איכותי, זאת אומרת בעל איכות שמע מעולה וחזקה (לא בהכרח עם אוזניות חדשות), וממשק כמה שיותר נוח. לפני מספר ימים חבר שלי קנה את ה-E250 ואני אישית לא ממש התרשמתי ממנו. החלטתי שאני משקיע קצת יותר, זאת אומרת לכיוון של U10, nano וכו' שעולים קצת יותר מה-E250. מה שלא כ"כ אהבתי ב-E250 זה את איכות הסאונד "הבסיסית" ואת הממשק עצמו (יותר מדי תפריטים, יותר מדי כפתורים). חשוב לי גם חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, באזור ה-15-20 שעות. אני מוכן להתפשר על נפח במידה וזה באמת שווה את זה - U10 1GB עולה כ-650 ש"ח - האם זה שווה באמת את הכסף או שזה סתם? בקיצור, תמליצו לי על מה שיתאים לי, כרגע אני הולך לכיוון של ה-nano 2GB (למישהו יש מושג האם הגרסא החדשה נמכרת בארץ?). אגב, שמ…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by pringles,

שימוש יומיומי האוזניות שלי הם MX500 של סנהייזר פרמטרים: *איכות שמע מצויינת עם האוזניות *יכולת לנגן קליפים *עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים) *אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות) *שיהיה דק יחסית תודה ראש *ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפש אשמח לתגובות ועזרה בנושא אלכס.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by JONathan144,

בבקשה תמליצו לי!!! תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Atom Mother Heart,

עדיפות למוזיקה אבל גם שאפשר יהיה לראות סרט או שניים בלי לסבול נפח של לפחות 8 GB הצעות?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן דיוידי נייד עם מסך, כמה שיותר טוב בתקציב הנתון. עדיפות למסך 9, אבל מסך 7 גם יהיה בסדר. מעדיף מחנות מוכרת. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. נפח - לא לחוץ שיהיה הכי גדול יותר חשוב איכות הסאונד תמונות סרטים -ממש לא חובה להפך מסך מגע -ממש לא חושב שאינ רוצה אחד כזה מחיר- 300-500 בהחלט אפשר 500 הולכים להתחבר אליו rp-21 או In ear חדשות מחול מעדיף מחברה מוקרת עם קבלות ולא איזה חברת מדבקה בברכה Junior_mg ליאור,

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by LRa,

לילה טוב, מחפש נגן שיהיה עם 20G לפחות וחיי סוללה סבירים ומעלה, והכי חשוב, ואת זה כנראה רוב היצרנים לא מבינים, שהמסך יהיה 16X9. תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש נגן שמיועד לצפיה בקבצי וידאו בעיקר (ברכבת וכד'). חשובה לי איכות טובה של מסך, וכמובן אמינות וכל השאר. בינתיים ראיתי את הארכוס 5 אבל שמעתי עדויות סותרות לגבי האמינות שלו. אשמח להמלצות!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by idle`,

אני מחפש נגן וידאו ל-Nokia 6280 שינגן את הקיבצי וידאו מהכרטיס זיכרון. תודה על כול עזרה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. היי, אני מחפש מכשיר שיתן לי מענה לצרכים הבאים: (אני לא יודע אם זה אמור להיות Mobile internet device, מחשב כף יד, נגן מתוחכם או לא יודע מה) - לא גדול - חשבתי על מסך של 5 אינצ' לכל יותר - מסך מגע - נגן סרטים \ מוזיקה - בתקווה שיהיה טוב מספיק לחווית צפייה בסרטים -אפשרות להתקנת pdf reader - חשוב מאוד. - אפשרות ל wifi - עם גלישה באתרים וכו'. בימים האחרונים עברתי על הרבה ביקורות בהרבה מקומות, וזה רק בלבל אותי יותר ??? ראיתי את ה smartq 5 שהוא ממש לא יקר, אבל אני לא יודע איך הוא יתמודד עם סרטים (הביקורות בעניין הזה לא כל כך בעדו) וראיתי עוד הרבה מאוד מכשירים נוספים - ולי נוצרה ההרגשה שאין מכשיר שיאחד את כל התכונות.. אשמח להמלצות... (כולל גם באיזה קטגוריות כדאי לי לחפש - האם מכשי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.