עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם יש הבדל מורגש בין כרטיסי הזיכרון במהירויות השונות (60,133,200) כי המחיר מאוד מורגש? אם יש תשובה כללית בנוגע ג'י פי אסים או פרטנית למכשיר מיו 350 תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by Men7a,

רכשתי את הטלפון אתמול ויש לי שאלה קטנה חיברתי אותו לרשת אצלי בבית בWI-FI אבל משום מה הוא תמיד משתמש באינטרנט של סלקון הרגיל ולא בWI-FI כדי שאני ישתמש בWI-FI אני צריך להיכנס אליו ואז לרשום תאתרים , עשיתי גם שהעדיפות תיהיה מהWI-FI אבל זה לא עוזר לOVI-store הוא נכנס דרך האינטרנט של הטלפון וגם לאינטרנט הרגיל אם אני לא נכנס במיוחד דרך הWI-FI יש דרך לעשות שרק מתי שאין WI-FI הוא ישתמש באינטרנט של הטלפון??? ומתי שיש WI-FI שלא יתחבר בכלל ומה ההבדל בין מערכת פרוצה למערכת רגילה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור אחותי, לא בדיוק משנה לנו מאיפה לקנות (אם זה ממפעילה אז היא ברשת סלקום, בגדול מעדיפים לקנות בחוץ כדי לא להתחייב ל 36 תשלומים) הדרישות שלה זה: מצלמה סבירה+ נגן MP3 רדיו WIFI (לא חובה אבל מאד מאד רצוי) מצלמה קדמית לטובת שיחות וידאו ושלמכשיר תיהיה תחושה סולידית קניתי לה E52 ישירות מיורוקום, לאחר סאגה של 6 שליחות לקבלת שירות תוך חודש ביצענו ביטול עסקה לאחר שמהתשובות של יורוקום השתמע שהחלפת מכשיר לא תפתור את הבעיות (כנראה משהו דפוק בתכנון) הצעתי לה את ה N82, היא לא התלהבה במיוחד מהעובי שלו והכפתורים הקטנים שלו פוסלים אותו מבחינתה... כרגע היא שוקלת סוני-אריקסון C902... יש למישהו דיעה עליו? יש לכם דיעות/המלצות למכשירים אחרים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by gilp123,

שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל

5. אני לא מצליח לחבר את המכשיר לרשת הביתית שלי , אחרי הקלדת הסיסמה ואחרי שהוא מנסה להתחבר הוא כותב לי "לא ניתן להתחבר , לא נמצא רשת WLAN" למישהו יש פיתרון? תודה נ.ב , שמעתי שגירסת התוכנה האחרונה של המכשיר (40) הגיעה לאורנג, מישהו יכול לאמת את זה? (כרגע הגירסה של המכשיר היא 31). ----------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: הבעייה הראשונה נפתרה , השאלות בתגובה הרביעית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alons126,

היי מה יותר טוב ויותר משתלם מבחינת ביצועים, אפליקציות, גלישה נוחה, נוחות שימוש, מולטימדיה, מצלמה, מפרט ועוד מכשיר א': iPhone 3GS 32GB מכשיר ב': Nokia N97 גירסה 2.1 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  7. היי, אני מעוניין בטלפון/מחשב (כגון אייפון, HD2, Nexus One) בסביבות המחירים של הטלפונים הנ"ל. פחות מעניין אותי המחיר של המכשיר, יותר מעניין אותי שיהיו חבילות אינטרנט כמה שיותר משתלמות מסלקום/אורנג'. לידיעתכם, אני אקנה אותו בחו"ל. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by barzanger,

יש לי F480 ואני רוצ לחבר אותו לאורנג לגלישה ואני לא יודע את ההגדרות של הרשת מי יכול לעזור ? צריך פרוטוקול פרוקסי וכל אלה

9. Started by ALÞHA,

http://www.google.com/phone 8)

• 144 תגובות
    • 12.7k צפיות
  10. Started by KvodHagab,

היו עוד מקרים של הרצת מערכות הפעלה מלבד WIN95 על האיפון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לקנות טלפון סלולרי חדש. השימושים שלי בסיסיים ביותר: שיחות והודעות SMS (מצלמה היא תוספת נחמדה, אבל פחות חשובה). הדרישות שלי בסדר חשיבות יורד הן: עמידות, פונקציונליות, נוחות וקלות תפעול, סוללה שתחזיק כמה שיותר הטענות וכמה שיותר זמן בין הטענות. המראה והשיק פחות חשובים לי. אין לי מושג במחירים, אבל אני חושב שבהתייחס לדרישות הללו, תקציב של עד 500 ש"ח יהיה מעל ומעבר ואני מצפה שישאיר לי עודף משמעותי. אשמח להתיחסויות. עריכה: שכחתי לציין שאני ארצה לחבר אליו דיבורית אישית חוטית בלבד, שאמורה לעלות כמה עשרות שקלים. אני צריך טלפון שקיימת עבורו בשוק דיבורית חוטית זולה שכזו.

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by mashas,

איזה מכשיר לקחת? ועוד מחפשת מבין המכשירים איזה הכי מומלץ? Samsung TouchWiz F480 Samsung I900 Omnia 8GB אם יש דגם שאותה רמה מומלץ של סוני אריקסון אשמח לדעת תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by alons126,

שלום קיבלתי N97 בגירסה V11 שמתי לב לכלכ מיני באגים שיש עליו ושיש עידכון לגירסה V21 ורציתי לדעת אם אני יכול לשדרג את הגירסה דרך סלקום? אני יודע שאפשר לשדרג בבית אבל אני לא לוקח סיכון. עוד רציתי לדעת מה שיפרו/תיקנו/הוסיפו מאז גירסה V11 האם יש סיכון כלשהו בעידכון הגיסה של המכשיר? כלומר תקלות למיניהן תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by o07,

האם למישהו יש מושג? אני צריך לבחור משם פלאפון בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת אם הוא ימכר שם. קראתי שהוא ממש עדיף מה- N97...

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by R0112,

אני מתלבט איזה מכשיר יותר טוב, נוקיה 5800 או 5630 ההבדלים ביניהם קטנים מאוד, ההבדל המשמעותי היחיד הוא מסך המגע... אחת מהסקירות שמצאתי: http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-5630-vs-Nokia-5800.html אפשר לעשות השוואה גם כאן: http://www.nokia.co.il/find-products/phone-comparison 5800 מכשיר רגיש או עמיד כמו ה5630?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by drucula,

בסופו של דבר גם תורי יגיע ואני אצטרך לריב עם נציגי סלקום/הוט/נטוויז'ן, אז כדאי להיות מוכן. למישהו יש המלצה למכשיר שמקליט שיחות טלפון שאפשר גם לחבר איכשהו למחשב בעת הצורך? הטלפון עצמו די מרוחק מהמחשב אז מתאם כלשהו שיחבר את הטלפון ואת המחשב בו זמנית לא רלוונטי (אלא אם יש פתרון אלחוטי). אני אשמח גם לסדרי גודל של התקציב הדרוש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אהלן, יש לי אייפוד קלאסיק 120GB דור שישי אני חושב, יחסית חדש... בטעות מחקתי את הסיפריה של האייטונס אבל כל השדירים עדיין במחשב ובמכשיר עצמו, יש אפשרות כלשהי לשחזר את הספריה של האייטונס מהמכשיר? תודה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by eliil1,

אפשר יהיה להעביר למכשיר כמו הסופרסוניק או בראבו או כל מכשיר בעל מערכת הפעלה מסוג אנדרויד, את הממשק שיש לHD2 , וכמעט לרוב מכשירי HTC?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by mr-z,

היה לי K800i במשך שנתיים והיום כנראה הלך טוטאלית (נמצא בתוך דלי עם מים וחומר ניקוי, לאחר שנפל לי מהכיס במהלך המשמרת בארומה ) הפלאפון שלי משמש אותי יותר ל"תיעוד רגעים" ולהעביר זמן פנוי מה שחשוב לי בפלאפון (שה-K800 ענה עליהם דיי יפה לדעתי) זה: 1. פלאפון עמיד שמרגיש בנוי בצורה איכותית ביד. 2. ממשק משתמש נוח וידודתי, קיימת חיבה לממשק המשתמש ולעיצובים של SE 3. יכולות צילום ומוזיקה טובות/סבירות. 4. זמן תגובה מהיר של מצלמה (זמן מהכניסה לתוכנה עד לצילום תמונן, וזמן בין תמונה לתמונה זריז!) 5.סוללה שתחזיק יומיים פחות או יותר. תוספות נחמדות: 1. חיבור אוזניות נורמלי 3.5MM 2. אפשרות לדפדפן נוח ו-WiFi לגלישה. 3.ספריית משחקים מעניינת ומגוונת. אשמח לקבל המלצות (מפורטות אם אפ…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  20. שלום לכולם! עוד מעט אני אהיהי רכוש צה"ל ואני חייב להשיג נגן טוב לנסיעות הקשות שצפויות לי. אני רוצה נגן טוב, איכותי ואמין בלי כל הפונקציות. שיהייה מסודר לפי התיקיות, שלא יתקע, לא אכפת לי שיהיה בלי מצלמה או ווידאו, רק שיהייה טא'ץ שהתיקיות יהיו מסודרות טוב ויהיה נוח לשימוש. הדבר הכי חשוב זה הבטרייה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: 300-500 ש"ח תודה מראש,אלמוג

21. שלום לכולם לאחר שקיבלתי את כל האביזרים למכשיר הN93i שקניתי, והדפסתי עליו עברית (בצבע כחול אגב) התיישבתי על עניין המשחקים לסלולרי. כידוע לכם, הסלולרי הנ"ל היה אמור לתמוך בN-Gage 2.0 על ידי נוקיה אבל בסוף הם וויתרו כי הם היו עצלנים. בכל זאת בדרך מסויימת ניתן להתקין את אותה תוכנה. הנה סרטון שהכנתי המדגים את אותם דברים שנוקיה לא שחררה לסלולרי הN93i: תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Omri^Turgeman,

שלום לכולם! אני צריך עזרה במידע על תערוכות גאדג'טים בעולם, אני מעוניין לטוס לתערוכה כלשהיא של גאדג'טים באירופה העניין הוא שאני לא מוצא מתי יש תערוכה כזאת ואיפה, אם מישו יוכל לעזור לי באיזה אתר כלשהוא שמפרסם על תערוכות גאדג'טים שיהיו זה יעזור לי מאוד , אני מחפש תערוכה מתאריך 9.9.10 והלאה נכון שזה תאריך רחוק מידי אבל אני בצבא ועד אז אני לא יכול לצאת מהארץ. אודה מאוד למי שיעזור לי :]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by liav12,

שלום, אני מחפש כרגע נגן מסך מגע (גדול מ 3 אינץ') שיהיה עם תכולה גבוהה - מעל 8GB, כרגע אני משתמש ב MEIZU M6 והוא נחמד לגמרי, רק שהוא לא מגע ומכיל רק 8 GB. הגעתי למצב שאני נתקע ללא מקום להוספה של שירים... (שומע המון טראנס האוס וכל קטע שוקל 10MB ומעלה). לגבי אוזניות אין צורך שיגיעו עם המכשיר משהו מיוחד אני משתמש ב AKG 412. אם יש בו WIFI - כדאי יותר (אני יודע שלאייפוד יש, לגבי השאר אין לי מושג). אם אין חיה כזו במחיר כזה, אפשר להציע משהו באיזור האלפייה. אגב שמעתי על ה MEIZU M8, איך הוא?

• 51 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by J0HNiE,

יש לי עם הפלאפון אפליקציה של יוטוב שמאפשרת לי לצפות בפלאש אבל זה רק ליוטוב. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בכללי באתרים אחרים בפלאש מלבד יוטוב. אם למישהו יש מושג איך עושים את זה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by danield51,

אני מחפש מכשיר עם מסך גדול לצפיה בסרטים (אני בצבא) עם חיבור של USB (אין לי כוח להתעסק עם דיסקים לכן DVD נייד לא בא בחשבון)

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים