גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אז נתחיל בזה שאני לא מבין כלום בנגנים (חברות, מחירים וכו...) יש לי הזדמנות להביא מארה"ב נגן התקציב שלי הוא 170$+/- אם אפשר נגנן שיתמוך ב MP4 מה טוב. תודה מראש על המלצותכם, מאור. נ.ב. אם אפשר קישורים למכשירים כדי שאני יוכל להתרשם.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נגן MP3 באזור ה 200~. אין לי שום צורך שינגן וידאו. הדרישות שלי לנגן הן: - 1-2GB (או יותר כמובן, אבל אני לא צריך). - קטן, קומפקטי ועמיד (ולכן אני לא רוצה MP4 שיהיה גדול ומגושם). - חייב שיהיה לו ממשק נוח, כלומר שאני אוכל בלחיצה יחידה להעביר שיר, להגביר/להנמיך את הווליום, ולהשהות את השיר. - כדאי מאוד שתיהיה בו אפשרות להשמיע את השירים בסדר רנדומלי (כמו האפשרות שבמדיה פלייר), בלי שאצטרך לערבב את רשימת השירים, כי אם ארצה למצוא שיר ספציפי תיהיה לי בעיה. - איכות צליל טובה (ביחס למה שאפשר לצפות ממכשיר במחיר הזה). תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבלת את המוצר שמתאים לי. 1. קטן אבל לא צעצוע - רצוי מאוד שיהיה עם מסך ו\או שלט כמו שהיה במינידיקים 2. זמן סוללה מקסימלי - כמה שיותר יותר טוב 3. איכות ללא פשרות - מאוד מאוד רצוי תמיכה ב flac 4. לפחות 2גיגה (אין לי צורך בממש הרבה זיכרון אבל גם לא מפריע) 5. שמות שירים בעברית ו\או רוסית (לפחות אחד משניהם) נ.ב מוכן להזמין מחו"ל אם צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות נגן mp3 בשביל מוזיקה ורדיו - בחלוקה של 50/50 ראיתי אצל מישהו sandisk sansa clip והוא נראה לי על הכיפאק. מצד שני קצת מעצבן שבכל ה-mp3 צריך לסחוב כבל ע"מ שיתפקד כ-disk on key. אז שוטטתי קצת וראיתי שהיה דגם של sandisk שנקרא sandisk sansa express שהיה עם יציאת usb. ראיתי שהוא לא מופיע באתר של sansa , ולכן אני מבין כי הופסק היצור שלו. מישהו יודע למה הופסק היצור? ואולי מישהו מכיר עוד דגמים טובים עם יציאת usb? ואולי ה-sansa clip כל כך טוב ששווה לקחת למרות שאין לו יציאת usb. אשמח להמלצות, אני אשמח שיהיו באיזור ה-200 ש"ח (וכל המוריד הרי זה משובח) תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן, די פשוט בסה"כ, נפח 8 או 16 GB, משהו סגנון sansa clip, ושלא יהיה לו מיקרופון או שום יכולת הקלטה מכל סוג. עדיף לא ipod כי זה סתם יקר בעיני ואני אלרגי לitunes תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני צריך נגן עם איכות וידאו טובה,שיהיה ניתן לראות עליו סרטים,ולקרוא כתוביות (כלומר,שיהיה מסך גדול עם רזולוציה טובה) חיי בטריה לא מאוד חשובים לי,אני אשתמש בו רק כשעתיים שאני אסע ברכבת לבסיס בינתים creative zen נראה לי אחלה,וגם המחיר שלו ממש זול באמזון,אבל אני לא בטוח שהמסך גדול מספיק (2.5 אינץ מספיק טוב בשביל שכתוביות יהיו קריאות?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן mp3 איכותי בעברית (חשוב מאוד שגם התפריטים יהיו בעברית ,זה בשביל אדם מבוגר שלא מבין אנגלית) -לגבי הגודל, לא משנה עדיף כמה שיותר גדול. -דבר חשוב נוסף: הקלטה! חשוב שתהיה לו הקלטה של 128K MP3/WMA ולא WAV. בעיות: לכל המכשירים של IAUDIO אין עברית למרות שיש להם הקלטה טובה (כרגע גם אין ROCKBOX ל D2) לכל המכשירים של SANDISK יש הקלטה ב WAV ענקי... IPOD כלל אין הקלטה ואין כסף לקנות אחד כזה: http://www.mydigitallife.info/2008/11/13/mobile-studio-quality-recording-for-ipod-users-with-gostudio/ תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי שאני באמת צריך לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי. אני מחפש נגן בתקציב של כ-500 ש"ח, בעל נפח של 1GB לפחות, איכות שמע מעל כולם (ללא החלפת אוזניות), עדיפות לאיכות שמע על פני הנפח, חשוב מאוד שהממשק יהיה הכי נוח בין מעבר שירים, חיי סוללה ארוכים (לא אכפת לי להשתמש בסוללת אצבע, מספיקה להמון זמן - לא?), רצוי מאוד אפשרות לעדכון קושחה ולאו דווקא קושחה מקורית (כלומר רצוי שקושחות פרטיות יהיו נפוצות ועדכניות). השירים שלי הם בד"כ באזור ה-128-256kbps. אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אבא שלי זקוק לנגן מוזיקה שיוכל להקליט מן הרדיו שמובנה בו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח. רצוי ממשק נוח עם עיצוב גראפי עשיר, ועם אפשרות לסדר את השירים תחת להקות/אלבומים/סידור-עצמאי. עדיפות לסוללה נטענת, שמסוגלת לפעול במשך מספר שעות (לפחות 15) ללא טעינה. כמובן שדרושה איכות סאונד טובה, ואם אפשר אז גם אוזניות סבירות מצורפות לנגן (אבל זו רק אופציה). אין כל צורך בתמיכה בוידאו (מכל סוג שהוא). רצויה תמיכה בעברית, אך זו רק אופציונלית.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה ליקנות MP3 כדי שיהיה לי עם מה להעביר את הזמן שאני עושה אימוני ריצה. סך הכול כול מה שאני רוצה זה שזה יהיה משהו עם אוזניות שלא ייפלו לי בזמן שאני רץ ואם אפשר שהחוט שלהם יהיה מספיק ארוך כדי שאני יוכל לשים את הנגן בכיס. האיכות של הסאונד לא כול כך חשובה וגם הזיכרון שלו לא צריך להיות גדול . העלות שאני יכול להרשות לעצמי עד 150 שח. אם אפשר להגיד לי איפה אני קונה את זה כי אין לי מושג איפה קונים את הדברים האלה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות לנגן מפי 3 בתקציב הנ"ל בשביל לעשות ספורט וסתם שימוש יומיומי לפחות 1gb זיכרון ואיכות שמיעה טובה + (כמובן בהתאם לתקציב) תודה מראש. אלכס.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חשובה לי מאוד איכות הסאונד, עמידות, שירות החברה, קטן ושקל להעביר אליו שירים ואפשר אולי להשתמש בו כגיבוי... מה שכנראה מפיל את האיפודים למיניהם... מה דעתכם על הZEN 32 החדש (מבוסס זיכרון פלאש) ? מה דעתכם על קריאייטיב בכללי ? יש עוד רעיונות ? (תקציב לא ממש מהווה בעיה) יש נגנים יותר גדולים בנפחם שיכולים להתאים ? והאם יש חניות מומלצות בארץ ? מקווה לעזרה. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 עד 100 ש"ח (אפשר קצת לחרוג). נפח לא צריך יותר מ4 גיג'ה בייט. חשוב לי שהנגן יהיה אמין עם אחריות של חברה מוכרת תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הסיפור העצוב שלי מתחיל לפני כחודש, שאיבדתי iRiver Clix 8GB בטיול עכשיו אני רוצה לקנות נגן חדש, כשהדברים החשובים הם כאלה: 1. זול 2. חיי סוללה 3. נוח לתפעול לא מעניין אותי שום גאדג'טים למינהם, אפילו רדיו אני לא צריך, ובטח שלא MP4 עם מסך משוכלל וגדול בקיצור אני צריך שתמליצו לי על משהו זול ויעיל, שיעבוד טוב ושלא יעלה יותר מידי שיהיה 8GB, ואם יש אפשרות ליותר במחיר דומה אז עדיף, כי 8GB היה לי גבולי [מצד שני לשלם על 16GB נשמע לי מפחיד] האוזניות שלי כרגע הן Grado SR80 ואני מנסה להפטר מהם בשביל לקנות AKG K81DJ [ללא הצלחה בנתיים, יש קונים?] אני מעדיף לא להוציא יותר מ-500, אבל אם זה בלתי אפשרי וממש כדאי לעלות בתקציב - תגידו לי אתם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 זול עד 300שח נפח של 1\2 GB.. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כמה זמן אני מחפש נגן אמפי 3 שהוא לא נגן מדבקה או זבל שיש לו גם רמקול קטן שיהיה אפשר לשמוע בלי אוזניות. חיפשתי בזאפ אבל לא מצאתי כלום חוץ מהאייפוד שהוא יקר מדי בשבילי. נפח הנגן צריך להיות בין 2-4 GB ומחיר עד 250 ש"ח. אודה לכולם על הצעות!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני כמה זמן השתמשתי בiRiver H10 20GB שקניתי מאיביי ב2005! היה נגן מעולה ונפל באחת הריצות שלי בחד"כ ונשבר. עתה, עוד חודש אני טס להודו ומחפש נגן MP3 שיוכל לנגן קבצים באיכות טובה, עם לפחות 6GB ועם זמן סוללה של 10 שעות ומעלה. (רצוי אף יותר) אני צריך שתהיה אפשרות להטעין אותו משקע חשמלי. ניתן להציע גם מוצרים שאין בארץ מאיביי. תקציב: לא מוגדר. עדיף בין 200 ל500 במקסימום. רצוי באיזור ה200-300. יש המלצות? תודה
-
- 35 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עבור אישתי. לגבי שטח מקום, זה תלוי בכם מה אפשר לקבל בתקציב כמו שלי. אני מעדיף שתיהיה איכות טובה +- (היא לא מבינה גדולה באיכויות). וכמו כן, עדיפות לנגן נטען. וגם לא חייב לגמור את כל התקציב.. אלא אם באמת זה הכרחי. מה אפשר לקבל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לחצי שנה לדרום אמריקה ואני מעונין לקנות נגן Mp3 בין 4GB - 8GB עד 350 ש"ח עם זמן בטרייה ארוך 30+ שעות אם קיים נגן עם בטריות חיצוניות אז בכלל טוב.. רצוי גם שיהיה מטען לשקע ולא רק USB ושאפשר לראות את השירים בתקיות כמו במחשב ולא כמו באייפוד תודה מראש בן .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-