עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 10089802,

יש ברשותי מכשיר נוקיה 1208 שרכשתי לביתי בהום סנטר. המכשיר נפל ולא רואים מסך , פשוט המסך נמחק. הבעיה שהצילצול של המכשיר כבוי ואו על רטט , ולא ניתן לשמוע אותו ומכיוון שאין מסך אין באפשרותי למצוא את ההגדרות לשינוי הצילצול. למי שיש ברשותו מכשיר כזה ויכול לעזור לי ולומר לי היכן ללחוץ במקשים על מנת לשנות את הצילצול , אשמח מאוד לקבל עזרה. בעת הרכישה זרקתי את החוברת ולכן אין באפשרותי להסתכל בה. תודה מראש יפית

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי A639 שנקנה בארץ עם עברית צרובה של רונלייט. לפני כשבוע המכשיר הפסיק לעבוד (כל הזמן היה מסך כחול עם סמל של אסוס וכלום לא קרה) בקיצור הורדתי את העדכון עם העברית מהאתר של אסוס אבל מסתבר שבשביל לצרוב אותו למכשיר ללא הקובץ EXE שאמור להתקין אותו צריך לערוך אותו בעורך הקסה והקובץ איכשהו מוצפן עם XOR ובזה אני כבר לא מבין.. אז בלית ברירה הורדתי רום שיש בו רק אנגלית וצרבתי למכשיר. עכשיו אין לי עברית. יש למישהו רום עברית? או שאולי מישהו מבין בקטע של לערוך הקסה של קובץ ואז הוא יוכל לעזור לי עם זה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. ערב טוב, קיבלתי היום מכשיר IPAQ, וכאשר אני פותח אותו מופיע מסך חצי כחול חצי לבן ובו כתוב: HP iPAQ Pocket PC וכאשר אני לוחץ על הכפתורים לא קורה כלום. מהי הבעיה? האם המכשיר תקול? תודה מראש. ד"א - תמונה של המכשיר: + תמונה של "הבעיה":

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. אהלן ובוקר טוב חזרתי מתאילנד והבאתי איתי מתנה לעצמי חיקויי של איפון, המכשיר עובד מצויין ואני מאד מבסוט רק דבר אחד זה שאני לא כל כך מצליח לגלוש שרך ה WIFI המכשיר מוצא רשתות מתחבר אליהן בלי בעיה אבל לא פותח את הדפדפן ואני לא מצליח לגלוש . כמו כן אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המכשיר הנ"ל איך אני יכול להתקין דברים עליו ומה כדאי כל מיני פיצ'רים וכו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Posford,

שלום. אני מחפש המלצה לנגן mp3 איכותי, עם איכות סאונד טובה, אוזניות איכותיות ונפח גדול כמה שיותר. הבנתי שיש את ה- ipod classic שיש לו נפח של 160gb. איזה נגנים עוד קיימים בשוק? ומהו הנפח הגדול ביותר? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by oren12,

רכשתי אתמול אייפון חדש מרשת פלאפון הורדתי ITUNES ויש שם אופציה לעדכן גירסא משהו ל3.1.3 מה זה בעצם? האם זה רצוי? זה יזיק למכשיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי

8. היום קיבלתי את המכשיר דרך שליח של אורנג...פתחתי בלי להוריד את כל הניילונים ואחרי שימוש של בדיוק 5 דקות גיליתי שיש פיקסל לבן קטן ברקע שחור (בעיקר) אני מאוד מאוד רגיש לכאלה דברים וזה ממש עיצבן אותי...התלבשתי וזזתי לנקודת שירות איתו...חצי שעה כל נציג ניסה לראות את הפיקסל ולא הבינו מה אני רוצה מהם...אמרתי להם מכיוון שהפלפון נפתח לפני שעה קלה מקופסה חדשה שבא ממפעל אני מעוניין שיחליפו לי למכשיר חדש...התווכחו איתי שאני אידיוט וזאת סתם נקודה המכשיר תקין והם לא מכירים בזה כ"תקלה" ושהמכשיר כביכול לא עובד...אמרו לי אם אתה רוצה נחליף לך את המסך בגדר האחריות...אמרתי סבבה אחרי כ20 דקות הם באו עם פיתרון שונה אמרו לי ששלחנו מכתב מפורט עם הבעיה לנציג שמכר לי את המכשיר והוא ישלח לי שליח ונ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אתמול הסתיימה בברצלונה תערכות הסלולר הבין לאומית (ה-MWC), הנערכת מדי שנה, בשבוע השני של חודש פברואר. האופי של התערוכה השנה היה מאוד שונה וכל הפרטים, בפוסט הבא -- http://www.netcheif.com/blog/?p=509

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mashas,

היי, אני צריכה עזרה בלהוסיף ימי הולדת בסמסונג S8300 חיפשתי ולא מצאתי שום מדריך שמסביר איך מוסיפים יום הולדת לקלנדר או לאיש קשר. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  11. ^ ברצוני לקנות את הסוני אריקסון - סאטיו. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_(idou)-2683.php השאלה שלי היא: איזה כרטיס, בנפח של MICROSD 32GB, יתאים למכשיר? האם הוא יתאים? http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=211495194&listingid=46748417 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. Started by neogod,

האם יש פה אנשים שמעוניינים במכשיר ? אם כן באיזה מחיר תיהיו מוכנים לרכוש אחד כזה ?

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by pchoresh,

שלום לכולם ברשותי נגן IAUDIO X5. כידוע, על מנת להטעין את הנגן או לחברו למחשב דרך USB, נדרש מתאם מיוחד שמתחבר לנגן ואליו מתחברים המטען וה-USB. לצערי, אבד לי המתאם ועכשיו אני לא יכול להשתמש במכשיר!! פניתי לבאג (היבואנים של IAUDIO) בארץ והם אמרו שהנגן כבר לא נמכר ברשת שלהם ושאין להם את המתאם וגם לא יהיה. חיפשתי ב-EBAY ולא מצאתי. מצאתי רק ב-AMAZON אבל הם לא שולחים לארץ. ככה הוא נראה: http://www.amazon.com/Subpack-iAUDIO-X5-X5L-M5/dp/B000G2HJ1A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266262828&sr=8-3 אני תקוע... למישהו יש רעיונות איך משיגים את זה??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yoxo,

^^ קניתי את הS5600 לכן חשוב לי לדעת מה ההבדלים בנתיים לפי מה שראיתי רק הכפתור "חזרה" בצבע אחר.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by achiya1,

שלום אני אוטוטו מתגייס ואני עובר מסלול לסלקום חיילים אני מעוניין לקבל מכשיר בחינם כמו שיש במבצע הזה http://www.cellcom.co.il/new/soldiers/2000/pages/default.aspx?wtid=1 בהתחלה חשבתי שרק ה705 שווה הסתכלות ואז גיליתי שגם לנוקיה יש WIFI מה דעתכם מה הכי כדאי מהשימה הזו ? העניין דחוף לי אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש וחג פורים שמח

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by sapits1,

היי, רציתי לפנק את עצמי בנגן חדש ליום הולדת והתקציב שלי לא ממש גבוה. ראיתי את הנגן הזה והוא יחסית חדש, לא מצאתי עליו הרבה ביקורות וכו'... למישהו יש ניסיון איתו? יתרונות, חסרונות? אני מחפש נגן בתקציב של סביבות 500, רצוי שיהיה קל ואם אפשר אז גם קטן, ואפשרויות וידאו לא הכי מעניינות אותי. אני גם נוטה שלא להעדיף מסך מגע, ובגלל זה ירדתי מה D2... תדוה מראש לכולם

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by shimon-med,

שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. האם צריך בשביל הסינכרון את השלט המקורי של המכשיר או שאפשר בלי כי יש לי כאן בבית רסיבר ודיוידי בלי שלטים ואני מתעניין בקשר לשלט אוניברסלי שיעשה את העבודה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by guyk,

אני לא מצליח למצוא את האפשרות לגיבוי השירים באייפוד. או שלפחות מישהוא יוכל לעזור לי להעביר את כל השירים לאייפוד החדש... (שזו הייתה המטרה הראשונה...) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  21. Started by BedB0y,

לא משנה בארץ או בחו"ל, ולא חייבת להיות זולה, העיקר איכות. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by yudad,

רכשתי את המכשיר htc hd2 שכולל את התוכנה הלא שימושית בשבילי איך נפתרים ממנה(היא לא מופיע בתוכנות מותקנות) ??? :

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מעוניים לקנת לולרי חדש כרגע אני עם נוקיה ישן התלבטות בין המכשירים נ"ל כבר אומר לא רוצה IPHONE חושב הוא חרא מכשיר השימושים העיקריים הם שיחות SMS כמובן וכן שימוש כיומן פגישות שיכול להסתנכרן עם היומן במשרד ובבית וכן שימוש בגלישה לחשבון המייל מידי פעם. חשוב שיהיה WIFI ו- BLUETOOTH עברית נורמלית חשובה מאוד (לא חשוב אם מקורית או לא), מצלמה טובה, עדיפות לדור 3.5 כדאי שיהיה GPS לא מחפש יותר מידי שטויות במכשיר אבל יהיה נחמד אם ניתן יהיה לקבל דרכו נתונים מהבורסה. כרג עאני נוטה לכיווןה בלקברי אשח לקבל את תגובתכם והצעותיכם גם אם ע מכשי נוסף שכדאי לשקול לא חייב מסך מגע אבל אפשר זה נראה יותר טוב ;D בתודה מראש חזי

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by MDV5,

אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים