גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אבל שיהיה גם אמין, ולא איזה זבל סיני... אני זקוק למטען אחד רגיל כמו זה שמקבלים עם האייפון ויהיה אצלי קבוע ברכב, ומטען נוסף שישמש לבית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
פחות חשוב לי המשקל/העובי, יותר חשוב מסך גדול, מצלמה טובה וכמובן שיהיה אמין ולא יתקע יותר מידי... אם יש אפשרות להזמין מחו"ל בזול יותר ולגייר אותו, גם טוב.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ראיתי אותו אצל מישו לפני כמה זמן ואחרי 2 דקות נגמרה הסוללה אז לא ממש הספקתי לראות אבל הבנאדם אמר שהוא מרוצה ממנו כרגע יש לי K800i ואין לי בעיות איתו .. איך ה LG Viewty ?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
במידה ויש לי E72 שמחובר לאינטרנט, ומחשב/לפטופ שלא מחובר, האם יש אפשרות לחבר בין השניים, ולהפוך את הסלולארי לשער לאינטרנט, ובכך לגלוש במחשב ? במידה וכן, כיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הצטברו אצלי יותר מדיי שאלות וחיפוש שלהם ייקח המון זמן, אני אשמח אם תוכלו לענות לי בקצרה או לכוון אותי למקומות עם פתרונות (אני כבר אסתדר משם)' ככה יישארו לי פחות שאלות לחיפוש יותר מעמיק. חילקתי לכמה נושאים: בעיות: 1. קיבלתי מכשיר עם מקלדת של GO Keyboard, ואני לא יכול להחליף למקלדת המקורית של סמסונג, איך כן אפשר להחליף? 2. למה כל פעם שהמכשיר נדלק גם ה-WiFi נדלק, איך אפשר לבטל? 3. למה אחרי זמן מסוים (4 שעות +) שלא נגעתי במכשיר (היה מנוח על שולחן) הוא עובד מ"צלצול" ל"רטט". 4. למה תקשורת נתונים נעלמת ולא חוזרת אחרי שימוש ב-WiFi? 5. למה אחרי זמן מסוים שהוא בטעינה הוא עובד ל"שקט". 6. קריסות? האם בעיה בטלפון? קריסה פתאומית (אתחול מכשיר) בזמן מעבר מChrome- לטלפון. שאלות כלליות: 7.…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
סדרת משחקי התפקידים האגדית נוחתת במכשירי אנדרואיד ו-iOS - אבל האם זה באמת מרגיש כמו Skyrim ו-Oblivion או יותר כמו חיקוי זול? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
האח התאום של ה-Mi Note 10 הבינלאומי הוצג עבור השוק הסיני, עם כל הרעש והצלצולים עליהם שמענו בטיזרים השונים - ועם ציון מנצח באתר הבחינות הפופולרי לציוד צילום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
אז לאחר שנואשתי מלחפש מטען ל Zen Vision:M חבר שלי הראה לי מטען שמתחבר לחשמל ומטעין בעצם כל מכשיר שמוטען דרך USB. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3042876 עכשיו אני רק רוצה להיות בטוח שהמטען הזה לא יפגע לי בנגן..? מתח היציאה שם הוא 5V וכך רשום גם על גבי המתאם של ZVM. לגבי הזרם אני לא יודע. ואם המטען הזה מתאים בעצם לנגן, למה שאני אעדיף לקנות מטען מקורי של קריאטב בעוד שהמטען הזה הוא מעין מטען אוניברסלי ל USB ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איפה העברית הכי איכותית? אני מדבר על זה שאין עברית הפוכה או כל צורך להתעסק ולפרוץ בשביל לקבל עברית. ועוד שאלה, איפה הכי זול לקנות היום אייפון 4?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תוך כמה זמן אני יכול לבטל עסקה על פלאפון? לפי החוקים שקיימים היום. כמו כן אם קניתי ברשת גדולה אני יכול לבטל בכל סניף או רק בסניף בו התבצעה הקניה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מה יותר טוב מבחינת הלווינים C250 vs P350??? כלומר אם ה 350 לא היה מחשב כף יד מה היה יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
??? פשוט המשפחה עברה ל orange ואני רוצה גם . אגב כמה פריצה אמורה לעלות?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט בעלות של בערך 1200₪ לשימושים די נורמטיביים. לא למטרת כתיבה (כמחברת) אלא לשימושי אינטרנט, סרטים, סדרות וכו׳. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
לפי דיווחים עדכניים שמציפים את הרשת, הדור החדש של מכשיר ה-Moto G יוצע בכמה גרסאות חומרתיות, שגורמות לו להישמע אטרקטיבי הרבה יותר משהערכנו קודם לכן לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-moto-g-החדש-יהיה-ססגוני-עמיד-במים-ועם-אפשר/
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש לקנות חלפים לאייפונים, מישהו אחד שמוכר מסכים רמקולים ספיקרים שקעי טעינה וכו וכו וכו. יש כל מיני באיביי אבל אחרי נסיון עם 2 שהסחורה שלהם בכלל בכלל לא משהו אני מחפש מישהו חדש, עם סחורה טובה מחירים טובים ומחיר שילוח סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חשבתי על הגלקסי 2 מיני. האם הוא משתלם?,הוא מעוניין לקנות רק בארץ.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
הוא כבר איזה יומיים מחובר לחשמל יחד עם 4 סוללות של 1600 למה נראה לי שהוא דפוק? כמה זמן לוקח להטעין 4 סוללות של 1600?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני צריך המלצה טובה על אוזניות בלו טות' טובות שיתאימו גם למחשב וגם לפלאפון... מחיר סביר בבקשה.. בין ה200 ל600 תודה...
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה מבין 3 אלו נחשב להכי טוב בקטגוריות הבאות. -איכות סאונד -אוזניות - מחיר תמורת איכות. -איכות תמורת מקום (חוץ מהZEN V שאר הנגנים הם 2GB אז האם שווה לרדת ל1GB?) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את אחד הפלאפונים הבאים בחינם ואני לא יודע מה הכי כדאי לי: SE: k530i k660i k800i c702 W760i W880i W910i Nokia: E65 6120 6500s E51 6210 Navigator E65 N76
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, רצית לשאול כמה יכול לעלות הלוח האלקטרוני שיש למצלמות וידאו של SONY? הלוח הזה זה איפה שיושבים בחיבורים כמו FireWire... המצלמה היא של SONY Mini-DV אני לא יודע בדיוק את הדגם... מישהו יודע על מה אני מדבר? וכמה הסיפור הזה יכול לצאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-