עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dor444,

שלום, נתקלתי בבעיה בדיווח על מוצרים פגומים באתר Deal Extreme בדף של הדיווח על המוצרים דורשים ממני מספר SKU שאחרי חיפוש מהיר בגוגל התברר שזה מספר של המוצר, אם זה באמת מה שאמרתי, אז איך אני יכול לדעת מה המספר SKU של המוצר הפגום, כי בדקתי בדף המוצר הפגום ולא ראיתי שום מספר SKU. אני צריך לשעת איך אני יכול להשיג את המספר הזה ואולי יש דרך אחרת לדווח על מוצרים פגומים באתר DX תודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  2. Started by jack77,

אני יכול להשיג את אחד הפלאפונים הבאים בחינם ואני לא יודע מה הכי כדאי לי: SE: k530i k660i k800i c702 W760i W880i W910i Nokia: E65 6120 6500s E51 6210 Navigator E65 N76

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by mrsph666,

כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. חייב מחברת פלאפון חשבתי על זה http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=1750 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  5. מחפש תוכנה לסוני אריקסון k800i שנותנת להסיר דברים מן המסך הראשי ...

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  6. מה "קוד האבטחה" לאיפוס המונים בנוקיה 5610?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by -Sky_Lord-,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון נייד חדש למטרות עבודה. אני צריך שיהיה לו wifi, אפשרות להתקין skype וגישה נוחה לאימייל. בנוסף אני צריך שתהיה לי האפשרות לגשת לקבצי word ואקסל. על איזה מכשרים אתם ממליצים? חשבתי על blackberry כלשהו או נוקיה כלשהו.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  8. שלום אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 6-8 ג'יגה (גם פלאש וגם הארדדיסק) הכי טוב שאפשר למצוא כיום בארץ במחיר של עד 1200 שקל תודה רבה

9. Started by dagish,

שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  10. שלום, אני מחפש נגן MP3 צנוע, 1GB בתקציב של 300 שקל. שיהיה תומך עברית. תודה.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  11. אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו ) בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב) ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס תודה.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  13. היי. אני מנסה להגיע ל API KEY שלי ולא מצליח. בכל פעם אני מקבל הודעה: 'keytool' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

האם יש מקום שניתן לרכוש ממנו כיסוי נורמלי לנקסוס 4? תודה.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  15. Started by berner,

חברי שלום יש לי בסמרטפון מספר אפלקציות מובנות שעת רכשתי הושתלו בו אין לי צורך בהם והם גוזלים לי נפח וזיכרון איךמסירים עד כה לא הצלחתי אשמח לסייוע בתחום בברכה וסוף שבוע נעים

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by d.k.,

http://www.getit.co.il/Prod/70409/ בתווך המחירים הזה נראה כחלופה טובה (בתור סמארטפון סולידי, שעושה את העבודה). לפי מה שקראתי המכשיר די דומה לs2. ההתלבטות העיקרית זה השרות של מוטורולה וגרסת אנדרואיד 2.3 (לא ברור לגבי העדכון הרשמי). החלופות האפשריות: Xtreamer Mobile Aiki 4https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14082 (עוד לא הושק בארץ) nokia lumia 620 אשמח לשמוע חוות דעות וחלופות נוספות.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by itISlupus,

ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות. יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)? עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה? מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי? תודה

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

19. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by Orenium,

האם אתם מכירים משהו מומלץ ל-SGS2 שלי? (סה"כ אני מרוצה מאד מהסוללה, אבל בקרוב טיול וצריך להיערך בהתאם). תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by palin,

היי לכולם, אז אחרי המלצות של רבים וקריאה נוספת באנטרנט החלטתי ללכת על הנקסוס4. המחירים בארץ (דרך זאפ) 1600 ש״ח. ראיתי שהמחירים בחול הרבה יותר זולים (סביבות ה250$, תקנו אותי אם אני טועה). אני רשום לשירותי מסטופ וגם חבר קרוב נוסע לברצלונה בעוד יומיים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן הכי כדאי לקנות את המכשיר והאם העלות בארץ (אחרי מיסים מחול והכל) באמת יותר גבוהה. במידה ואכן אקנה מחול, על איזה דברים עלי להקפיד (ראיתי שיש כל מיני סוגים לנקסוס 4, רשתות וכו׳). דבר נוסף, מה לגבי אחריות במידה ואקנה מחול. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  22. עם בואם של המכשירים הסלולארים החדשים והעדכונים האחרונים של החברה לפלטפורמת המובייל שלה, Windows Phone 8.1, מיקרוסופט מנסה לרענן את הפלטפורמה ומשנה למיתוג פשוט יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%aa%d7%a0%d7%98%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-windows-phone-%d7%95/

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by Onn_the_levy,

שלום לכוווולם, רכשתי לי נגן MP3 חביב -> sandisk sansa M240. סה"כ מאוד מרוצה, חוץ מבעיה קטנה ומציקה... קיבלתי את המכשיר, חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה אותו כהרדיסק נייד, הקלטתי שירים ויצאתי לי לנסיעה על האופניים לחבר. חיברתי אצלו את המכשיר, והמחשב שלו זיהה אותו בתור נגן MP3 ולא הראה את הקבצים שהיו בתוך המכשיר. אמרנו מוזר... העתקתי שירים ממנו אל המכשיר, נסעתי הביתה, חיברתי את המכשיר למחשב שלי, והוא מראה רק את הקבצים שהתעקתי אליו בבית שלי. חיברתי את המכשיר למחשב של אבא שלי, והוא זיהה אותו בתור נגן MP3, כמו אצל חבר שלי , והראה לי את הקבצים שהתעקתי ממנו, ולא את הקבצים שהעתקתי במחשב שלי... חשוב לציין שהנגן מנגן את כל השירים שהעתיקו אליו... הכצעקתה? הגיוני? לפי דעתי ה…

25. לאחרונה שמעתי שיצא מכשיר חדש, אשר נראה כמו, מאוד פשוט, אשר נראה קצת כמו TabletPC, אבל אינו מחשב מחברת. המכשיר מאפשר רק לקרוא מסמכים והעלות המדוברת הייתה כ-150$ האם מישהו שמע על המכשיר הזה/יודע במה מדובר? איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.