עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by marlboro,

היתרונות שלו על ה D2 * מסך AMOLED שנותן תמונה חדה וברורה יותר מ LCD * דק הרבה יותר מה D2 ושוקל כמעט חצי ממנו 55 גרם לעומת 91 D2 78.0 X 55.4 X 16.6 mm Clix2 80.3x46.8x12.8mm * עיצוב מרשים ביותר חסרונות * אין חיבור לטלוויזיה * סוללה 24 בשמע 5 בוידאו, לעומת הנתונים המטורפים של 52 ו 10 (בהתאמה) ב D2 * המסך הוא לא מסך מגע * המסך הוא 260K צבעים לעומת מסך 16 מיליון * חריץ הרחבה היתרונות הרבים של ה D2 הופכים אותו למגושם יותר אבל אין כרגע מכשיר שיכול להתחרות בו גם לא ה clix2 שיוצא בקרוב.

2. אחרי שהוצג באופן מפתיע בתערוכת Computex בחודש שעבר, הנייד המתקדם והייחודי של אסוס מקבל פירוט מלא - וגם תג מחיר לכתבה

3. שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי חדש. אני מעוניין שהמצלמה שלו תהיה איכותית, רמקול עוצמתי ואיכותי, עיצוב כמובן תמיד נותן "נקודות נוספות". מערכת הפעלה /סגורה פתוחה- לא כ"כ משנה אך עדיפות למערכת פתוחה. התקציב כמו שהינכם רואים בכותרת הוא 4000 שקלים, כמובן בקניה מחנות פרטית. אשמח לקבל המלצות ולינקים לקניה. Aviko

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  5. דגם הביניים הטרי ביותר של היצרנית הסינית המפורסמת מזכיר כמה וכמה מכשירים אחרים שכבר הוצגו בעבר - אבל זה ממש לא אומר שהוא אינו משתלם ביותר לכל אלו שמחפשים מקסימום תמורה בפחות מ-200 דולר לכתבה

6. Started by Guarding angel,

?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  7. היי, אלו הדגמים שהצלחתי לצמצם (אתר ZAP): i7 8GBוiAudio/Cowonו - 599 ש"ח i7 16GBוiAudio/Cowonו - 778 ש"ח D2 8GBוiAudio/Cowonו - 789 ש"ח Zen V Plus 8GBוCreativeו - 699 ש"ח iPod Nano 8GB Ver.3וAppleו - 778 ש"ח האם יש מבניהן כאלו שתומכים בעברית וגם בהעברת קבצים רגילה (כמו בDOK) ? אשמח גם להמלצות נוספות :-)

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  8. נשבר לי הזכוכית במכשיר SAMSUNG A5 ׂ2017ׁ אמרו לי בחנות שצריך להחליף את ה LCD וגם את הזכוכית. לפני שאני מזמין, האם המוצא הזה ב Ebay מכיל את שניהם?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  9. Started by Rta,

אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר. כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי. אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי. אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו. הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים. תודה!

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by KoM,

האם המכשיר הנ"ל מקבל קבצי מוזיקה רק על ידי סינכרון ? או שהוא תומך בהעברה גם על ידי חיבור פשוט למחשב ככונן חיצוני ?

11. Started by Netanel o_0,

אני מחפש פלאפון עד כ1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי יהיו כנגן מוזיקה ולגלישה באינטרנט. כמו-כן אני גם מעדיף מצלמה לא רעה. לאור השימושים, כמובן שאני מעדיף מסך גדול - כנראה מסך מגע. יש משהו מתאים?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  12. היום קיבלתי את הקבל USB שקניתי בכמה דולרים לגלקסי NOTE שלי יש כבל כזה להרבה סוגי סמארטפוני אנדרואיד ,אז מי שרוצה שיקנה לדגם המתאים לו מה זה עושה אתם שואלים ? מאפשר לכם לחבר מקלדת\עכבר\גימפאד וכו לסמארטפון שלכם רק תבדקו לפני מאיזה גרסה הכניסו תמיכה שלי ICS ועובד מצוין בכל מיקרה אני לא הולך לפרסם חנות או כבל מסוים אבל כן יספר לכם קצת מה הספקתי לנסות עם הכבל שלי בהתחלה חיברתי גימפאד סאטורן SLS USB זה גימפאד שכימאת זהה לגימפאד סאטורן מודל 2 ,למעשה ההבדל העיקרי זה החיבור USB במקום זה של הסאטורן בגדול מאוד טוב למשחקי 2D הבעיה שלי עם הגימפאד הזה זה שכפתור אחד עשה פעולה של אחורה במערכת ההפעלה עצמה ככה זה כוון אוטומטית ,והיה די מעצבן אבל ניסיתי כל מיני משחקים ואמולטור S…

13. חשבתי על הגלקסי 2 מיני. האם הוא משתלם?,הוא מעוניין לקנות רק בארץ.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  14. לא מצאתי שום דבר נורמלי

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  15. שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by kobibo,

יש לי את ה Sansa c250 וראיתי באתר של Sandisk כי הנגן הזה יכול להכיל פורמטים של MP3 ( יכול להכיל בערך 500 שירים ) ופורמט של WMA ( יכול להכיל בערך 1000 שירים ) רציתי לדעת האם מבחינת איכות השמע יש הבדל בניהם ? והאם אולי כדאי להמיר את כל ה MP3 ל WMA כדי להכיל יותר שירים ?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by hag,

בשימוש ברדיו המובנה בטלפון (לא בעזרת גלישה / אינטרנט) אני מקבל שמע מונו באזניות של תחנות רדיו ה - FM המכשיר של סלקום דגם LG-D855 עם 3 גיגה RAM וזכרון 32 G האם גם אצלכם זה כך ? כיצד ניתן לשמוע בסטריאו ?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by xtract1,

האמת, אני לא זוכר ממתי התחילה הבעיה, אבל זה משהו חדש יחסית. נניח אני מוריד ATK או את האפליקציה של "מערכת שעות" או שאר דברים ואני לוחץ לחיצה ארוכה על מקום פנוי במסך הבית, בוחר בווידג'טים ומדפדף ברשימה - אין לי כמעט כלום חוץ מהדברים שמגיעים גם ככה עם המערכת (דהיינו שעון אנגלוגי, חיפוש גוגל ושאר שטויות). זה משהו שבעבר (לא יודע להגדיר בדיוק מתי) לא היה - היה לי ווידג'ט של ATK וכו'

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  20. שלום, אני מחפש נגן MP3 צנוע, 1GB בתקציב של 300 שקל. שיהיה תומך עברית. תודה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  21. בעיה מתרידה ב iTunes שמתחברים ל iTunes יש למטה מין גרף אם אני לא טועה ירוק אפליקציה כחול שירים וצהוב "אחר" מזה אומר "האחר" הזה איך אני מוחק אותו הוא לוקח סתם מקום או שזה קבצים מערכת חשובים? אני מקווה שהסברתי את עצמי אם לא אני ינסה שוב. עריכה: הכותרת שונתה לפי חוקי הפורום!

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  22. כאשר אני רוצה לראות במחשב מספר קבצי וידאו אחד אחרי השני או לחילופין לשמוע רצועות אודיו בזה אחר זה אני פשוט מסמן את כולם ולוחץ אנטר ואז הם מתנגנים בזה אחר זה - בטאבלט אני צריך להפעיל כל קובץ בנפרד - האם יש אפשרות להפעיל מס' קבצים שיתנגנו בזה אחר זה באופן אוטומטי?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Oukitel הסינית חושפת פרטים נוספים ותמונות מעודכנות של הסמארטפון הראשון בעולם אשר יכלול סוללה בקיבולת 10,000 מיליאמפר-שעה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2/

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  24. הדגם התחרותי ביותר בקטלוג של היצרנית הסינית יציע לכם שבב Snapdragon, נפח אחסון ונפח RAM ראויים ותמיכה בכל תדרי הסלולר בישראל, בעלות של כ-500 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-משתלם-של-xiaomi-סמארטפון-ה-redmi-2-pro-זמין-במחיר/

• 1 תגובה
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים