עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תצורת הפומית מסרבת להיעלם מהשטח גם ב-2017, ומבצעת קאמבק במסגרת דגם יוקרתי טרי לכתבה

2. שלישיית מכשירי ה-Galaxy A השלישית של היצרנית הקוריאנית נחשפה רשמית, הפעם עם מאפיין שעשוי להצדיק את תגי המחיר הגבוהים לכתבה

3. מצלמה טובה הכוונה היא שתהייה מינימום 3.2 ופלאש. האם יש חייה כזאת? ואני לא רוצה פלאפון מסדרת K מאחר והמוסיקה היא בראש סדר העדיפויות שלי בפלאפון. ואם אפשר גם הסבר לגבי הדגמים של ה C \ R \ S וכו'. תודה. להלן האתר הראשי של סוני עם כל הדגמים האחרונים שלהם. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=il&lc=he עריכה: בנוסף אשמח להסבר קצר על ההבדלים העיקרים בין סדרת הW ל K

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by kfirbep,

יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  5. המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה

6. Started by junior_mg,

מחפש נגן חדש שהולכות להצטרף אליו אוזניות איכותיות ולכ אני לא רוצה להתפשר על האיכות סאונד.. תקציב 1000 שקל.. לא חשוב לי כל כך שיציג תמונות או וידאיו אבל אם יש מצב במחיר כזה ושוב בלי ירידה באיכות אז סבבה אשמח לדעת קצת פרטים על כל המלצה יעונ מה ההיתרונות שלו על שאר המתחרים באותו תקציב

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by amit_R,

אני הולך לקנות את הMP של IRIVER E100 כנראה בדיוטי פרי (הוא עולה 69 דולר ל2 ג'יגה).. והבעייה שלא יהיה לי איך להעביר לו שירים שם אז חשבתי לקנות לו בארץ כרטיס של 2 גי'גה בנוסף להעביר שירים לכרטיס ואז להכניס את זה שם לנגן .. לאחותי יש IRIVER U10 ועם מעבירים לנגן שירים לא דרך התוכנה הוא לא קורא אותם.. השאלה עם אני יקנה תכרטיס עכשיו יעביר אליו שירים וסרטים והכל ויכניס אותו לE100 ברגע שאינ יקנה אותו הוא יזהה את השירים והסרטים וידע ליקרוא אותם או שהוא לא יראה כלום? תודה מראש:] (סליחה על שיגאות הכתיב אני דיסלקט )

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בקרוב נגמר לי המלווה לרכב ואני מתחיל לחגוג.. 8) (ברוך בורא הדלקנים) הבעיה היא שאני מקבל המון שיחות והודעות SMS ,ולכן אני צריך דיבורית מישהו מכיר דיבורית שהיא אולי גם על הדרך GPS (לחבר את הפלאפון [HTC Desire] אליה בעזרת הבלוטות' וככה לדבר בחופשיות) ? התקציב הוא גג 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים וסעו בזהירות!

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by d.k.,

http://www.getit.co.il/Prod/70409/ בתווך המחירים הזה נראה כחלופה טובה (בתור סמארטפון סולידי, שעושה את העבודה). לפי מה שקראתי המכשיר די דומה לs2. ההתלבטות העיקרית זה השרות של מוטורולה וגרסת אנדרואיד 2.3 (לא ברור לגבי העדכון הרשמי). החלופות האפשריות: Xtreamer Mobile Aiki 4https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14082 (עוד לא הושק בארץ) nokia lumia 620 אשמח לשמוע חוות דעות וחלופות נוספות.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  10. היי רכשתי N80 (זו הפעם האחרונה בחיי שאני מתקרב למכשירים של נוקיה) במחיר טוב דווקא (600ש"ח) מערכת ההפעלה הזו ממש מאטה את הפלאפון ככה ש6280 ממש מטוס לידו :\ עשיתי לו כמה קומבינות שמצאתי באנטרנט בשינוי הגדרות זה המהיר אותו משמעותית ממצב ברירת המחדל אבל עדיין לטעמי זה לא מספיק. האם ישנה דרך להמהיר את מערכת ההפעלה? או בכלל לעדכן ואם כבר להתקין חדשה?

11. Started by dagish,

שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  12. Started by payback,

היי היום הייתי אצל החברות הסלולאריות...בלבלו אותי עם הקומבינות שלהם. החזרים במידה וככה ככה.. בקיצור היום אני משלם 150 ש"ח עבור 500 דקות 500 SMS עם מכשיר מאוד ישן. לעניות דעתי זה הרבה כסף. לא הצלחתי להבין את חוק ניתוק הזיקה לחלוטין. אני רוצה להביא מכשיר... ולא לשלם להם כל חודש סכום מסוים.. ואם צריך להביא מחול... לגבי החוק ניתוק זיקה, האם זה הגיוני שיש אצלהם "מדרגות" עבור החזרים מחנות פרטית....?? מה עליי לעשות באופן כללי.. רוצה אייפון/גלקסי ולשלם עבור כמה שאני מדבר..בתעריפים הגיוניים.. או שזה מוגזם וכבד על החברות בארצנו...??? מה אתם אומרים? להביא מחול או דרך החברות בארץ עם ההחזרים?? מה כדאי מבחינה כלכלית נטו.. תעזרו לי בבקשה.. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  13. שלום, אתמול קיבלתי הודעה מצערת, שה-Nexus 4 שהזמנתי לא יספיק להגיע בזמן לקרובים שלי לפני שהם יגיעו לארץ, ולכן אני נאלץ למצוא פיתרון אחר אחרי אינסוף שנים עם טלפונים מעאפנים, אני מחפש סמארטפון נורמלי. המטרה היא מחירים לא גובהים במיוחד, משהו בסביבות ה-1800 ש"ח, או לחילופין מכשיר שאפשר לרכוש בארה"ב בבערך 400$ (אבל משהו שיש במלאי, ואם אפשר אז גם המלצה לאיפה לקנות). מבחינת רשת - כנראה Hot mobile, אבל לא קריטי (כל עוד זה לא רק אורנג', האינטרנט שלהם איטי לאללה) חשוב: קליטה טובה מסך חד (לא חייב להיות ענק, נראה לי ש4'' זה מספיק) שלא ירגיש שהוא נתקע/נחנק לפחות 16GB, או לחילופין מקום לכרטיס הרחבה (או גם וגם) סוללה סבירה+ (לא כזאת שצריך לטעון באמצע היום) שלא יהיה כבד בטירוף…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  14. שלום, רצית לשאול כמה יכול לעלות הלוח האלקטרוני שיש למצלמות וידאו של SONY? הלוח הזה זה איפה שיושבים בחיבורים כמו FireWire... המצלמה היא של SONY Mini-DV אני לא יודע בדיוק את הדגם... מישהו יודע על מה אני מדבר? וכמה הסיפור הזה יכול לצאת? תודה

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו ) בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב) ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס תודה.

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by Zaks Sharon,

אהלן חברה, לפני כחודש היה לי נגן ZEN VISION M 30GB, ממנו הייתי מאוד מרוצה - עד שגנבו לי אותו במוצב (בטח אחד החימושניקים הערסים האלה...)... בקיצור אני חוזר בראשון לצבא ואני צריך דחוף לקנות נגן טוב. - עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט). - איכות סאונד מעולה. - רצוי מאוד תמיכה בעברית (תנו אפשרות לנגנים עם תמיכה וגם בלי תמיכה, אני כבר אבחר). - רק מוזיקה, בלי וידאו. - ממשק פשוט ונוח. - רדיו, מיקרופון, שעון מעורר - אני לא משתמש בגימיקים האלה, אז לא צריך לקחת אותם בחשבון. תודה!

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי חדש. אני מעוניין שהמצלמה שלו תהיה איכותית, רמקול עוצמתי ואיכותי, עיצוב כמובן תמיד נותן "נקודות נוספות". מערכת הפעלה /סגורה פתוחה- לא כ"כ משנה אך עדיפות למערכת פתוחה. התקציב כמו שהינכם רואים בכותרת הוא 4000 שקלים, כמובן בקניה מחנות פרטית. אשמח לקבל המלצות ולינקים לקניה. Aviko

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  18. סמארטפון ביניים חדש של סמסונג מוצג עבור השוק ההודי תחילה - עם סוללת 6,000mAh אימתנית ומערך צילום מרובע משודרג במחיר התחלתי של מתחת ל-800 שקלים לכתבה

19. Started by y_a_n_i_k,

בטווח ה1.5K עדיף מחברת נוקיה. חובה שיהיה במכשיר: 1. מקשים מאוד נוחים - יש שימוש נרחב בSMS ובאינטרנט הסולאלרי. 2. רמקול חזק. 3. סוללה חזקה. 4. עמיד וחזק. עדיפות לתכונות: 1. מצלמה באיכות טובה. 2. ממשק מהיר. 3. דור שלישי על מנת שיהיה אינטרנט מהיר. 4. מסך גדול כמה שאפשר אבל שלא יעשה את המכשיר בגודל של לבנה. מתכוון לקנות את המכשיר בחנות חיצונית ולא באחת הרשתות, אז אם אפשר גם לינקים לחנויות שמוכרים את המכשיר או המלצה על חנות אמינה וטובה. דיפדפתי קצת בפורום וראיתי את נוקיה 6120 שממש אהבתי את המפרט הטכני של המכשיר, אבל לצערי אני לא יכול למצוא את המכשיר בזאפ, מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 04 אוגוסט 2007, 00:28:34 מישהו. עזרה? :-X

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

היי אני מחפש המלצה לדיבורית בלוטות' תקציב: כמה שפחות..איזור ה-100 לא יודע איך זה עובד מבחינת תאימות לפלאפונים אבל עדיף שיהיה תואם לכמה שיותר, הנוכחי שלי הוא K610 וכפי שאפשר לנחש לא קניתי אותו אתמול לכן הוא יוחלף באחר בהזדמנות.. תודה מראש.

21. Started by approx,

אם אני צורב על הפלאפון שלי(K800I ) גירסה של k810i מה זה יתן לי ? איזה שיפורים ? יתרונות חסרונות

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by RamiHa,

אפליקציות חינמיות באות עם פרסומות וכך הן עושות את הכסף וממשיכות להתקיים לפי המתכונת הזו. האם אתם תומכים במפתחים ע"י אי השימוש בחוסם הפרסומות או שפרסומות מפריעות לכם ואתם חוסמים?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  23. אני מדבר על הדגם הזה: http://zap.co.il/fs.asp?PID=311612915&sog=C-MP3Player תודה

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  24. Started by night-fire,

שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.

דיונים חדשים בפורומים