גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
היי, קיבלתי ASUS EEE PAD TF101 במתנה,יש רומים וכל מיני דברים כמו שיש לסמארטפונים מבוססי אנדרואינד,נכון? בנוסף,מאיפה אפשר להוריד אפליקציות ומשחקים בחינם?חלק מהמשחקים עולים כסף,יש פריצה או משהוא בסגנון. אשמח לתשובות על מנת שאוכל לקבל את המירב מהטבלט הזה
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה נגן , שם עליו שירים. יום אחד הוא נתקע לו אז הוא לחץ reset ומאז הוא טוען שהנגן לא מראה לו את הקבצי מוזיקה שהיו עליו. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר פורום שמתמחה ב iAudio ?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמושכת נתונים מהGPS שאני יוכל להשתמש בהם מהפלא? (אני לא מתכוון לIGO)
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-%d7%a4%d7%95%d7%9f-8-%d7%99%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בטווח ה1.5K עדיף מחברת נוקיה. חובה שיהיה במכשיר: 1. מקשים מאוד נוחים - יש שימוש נרחב בSMS ובאינטרנט הסולאלרי. 2. רמקול חזק. 3. סוללה חזקה. 4. עמיד וחזק. עדיפות לתכונות: 1. מצלמה באיכות טובה. 2. ממשק מהיר. 3. דור שלישי על מנת שיהיה אינטרנט מהיר. 4. מסך גדול כמה שאפשר אבל שלא יעשה את המכשיר בגודל של לבנה. מתכוון לקנות את המכשיר בחנות חיצונית ולא באחת הרשתות, אז אם אפשר גם לינקים לחנויות שמוכרים את המכשיר או המלצה על חנות אמינה וטובה. דיפדפתי קצת בפורום וראיתי את נוקיה 6120 שממש אהבתי את המפרט הטכני של המכשיר, אבל לצערי אני לא יכול למצוא את המכשיר בזאפ, מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 04 אוגוסט 2007, 00:28:34 מישהו. עזרה? :-X
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, ובכלל רק כעת נרשמתי לאתר זה. קצת רקע עליי בנושא המכשירים.. רכשתי את ה smartphone הראשון שלי ליפני כ - 3 שנים.. והוא עד היום איתי נאמן.. עם הרבה שינויים ושידרוגים של תוכנה שעשיתי.. התקנתי וניסיתי. nexsus one of google.. בקיצור, ממש עתיק. עכשיו, מאחר והוא עשה את שלו, והזיכרון לא מספיק לכל העדכונים, והיכולות של הדור הזה, וכן הבטריה לא משהו.. אני רוצה לשאול לדעתכם, איזה מכשיר יכול להתאים ולספק את צרכיי? חייבת לומר שחשוב לי מכשיר מהיר, ואחד שיהיה מה לשחק איתו.. אני אוהבת משחקים בטל'..מצלמה טובה.. ואני רוצה שהוא ישרוד איתי מספיק שנים, לפחות כמו הטלפון הקיים. האם למישהו יש עצה? דעה? אמירה? אגב, נדרשת מערכת הפעלה אנדרואיד..…
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמר לי המלווה לרכב ואני מתחיל לחגוג.. 8) (ברוך בורא הדלקנים) הבעיה היא שאני מקבל המון שיחות והודעות SMS ,ולכן אני צריך דיבורית מישהו מכיר דיבורית שהיא אולי גם על הדרך GPS (לחבר את הפלאפון [HTC Desire] אליה בעזרת הבלוטות' וככה לדבר בחופשיות) ? התקציב הוא גג 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים וסעו בזהירות!
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי חבר שטס לקייב, ויש לי חבר אחר שרוצה S2 וישמח לקנות מחו"ל בזול. למישהו יצא להתנסות בזה? חיפוש בגוגל לא מוביל למשהו מועיל במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ברשותי פלאפון של סמסונג (אין לי מושג מה הדגם) מלפני כמה שנים טובות. אני רוצה להעביר אליו קובץ MIDI אבל אין לי אינטרנט או כבל USB. ניסיתי להעביר אליו את הקובץ דרך האינפרה אדום אך ההעברה נכשלה. שלחתי גם הודעה לפלאפון עם הקובץ, אך במקום הקובץ קיבלתי הודעה מאורנג' שהתקבלה הודעה חדשה באלבום שלי באתר אורנג'. אילו עוד אופציות עומדות בפני?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הנה כתבה שמפרטת את תכונות המכשיר: http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/ נשמע לי סוף הדרך מישהו שמע על החברה הזאת? יש איתה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי היום הייתי אצל החברות הסלולאריות...בלבלו אותי עם הקומבינות שלהם. החזרים במידה וככה ככה.. בקיצור היום אני משלם 150 ש"ח עבור 500 דקות 500 SMS עם מכשיר מאוד ישן. לעניות דעתי זה הרבה כסף. לא הצלחתי להבין את חוק ניתוק הזיקה לחלוטין. אני רוצה להביא מכשיר... ולא לשלם להם כל חודש סכום מסוים.. ואם צריך להביא מחול... לגבי החוק ניתוק זיקה, האם זה הגיוני שיש אצלהם "מדרגות" עבור החזרים מחנות פרטית....?? מה עליי לעשות באופן כללי.. רוצה אייפון/גלקסי ולשלם עבור כמה שאני מדבר..בתעריפים הגיוניים.. או שזה מוגזם וכבד על החברות בארצנו...??? מה אתם אומרים? להביא מחול או דרך החברות בארץ עם ההחזרים?? מה כדאי מבחינה כלכלית נטו.. תעזרו לי בבקשה.. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מכשיר הביניים היוקרתי של Huawei מגיע ליבשת השכנה, ואנחנו תוהים מתי נראה אותו קופץ לביקור גם בארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-honor-7-מגיע-לאירופה-במחיר-השקה-מפ/
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לוקח ג'יגה ??
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי נגן mp3 עם 1GB ואני סתם בא אל חבר והוא מראה לי מחשק נחמד ששוקל נגיד 30 מגה ואי רוצה אותו אז אני יכול לשים את זה על הmp3 ואז לבוא הביתה ולראות את הקובץ ב mp3? אותו דברים למסמכים אני יכול לקחת ממחשב אחר מסמכים ולסים אותם על ה mp3 ואז לבוא אל מחשב אחר ואז אי רואה תמסמכים ב mp3? תודה.מצטער שזה ארוך
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ברשותי הנגן iAudio i7 למישהו יש מושג איך אני טוען אותו? קיבלתי רק כבל USB למחשב. (חיבור כמו של מצלמה) והקטע שהוא היה מחובר כמה שעות והסוללה לא עלתה, למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מצב Picture-in-Picture חדש יספק יכולות מולטי-טאסקינג מעניינות לאפליקציה המצליחה מבית פייסבוק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי את החברה הזאת שמייצרת בטריות חזקות יותר לסמארטפונים, מישהו התנסה בחברה הזאת היא נחשבת לאיכותית? יש חוות דעת של אנשים שיכולים להעיד שהבטריות באמת אכותיות? בעיקרון יש לי מיילסטון וראיתי את התמונות והסרטונים האלה: זה נשמע טוב אבל מכער מאוד את הטלפון, יש פתרונות אחרים לבטריות חזקות יותר שלא הופכים את הטלפון לפרנקנשטיין?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
קניתי נגן mp4 גנרי 8 g הכנסתי אליו משהו כמו 1g של שירים הוא עשה בעיות אז פירמטתי בעזרת MP3 Player Utilities 4.07 ולאחר הפירמוט הגודל של הזיכרון השתנה ל 108 m ניסיתי לעשות עדכון קשוחה אבל לא עזר... מישהו יודע מה לעשות... הנגן גנרי אבל מבחינת מראה הוא דומה לגנרים של Prosound שמוכרים הרבה בארץ גם מבחינת ממשק בבקשה עזרה נ.ב בדקתי שקיבלתי גם במחשב וגם בנגן ושניהם הראו שהוא נגן של 8g
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאמא שלי יש יומולדת בראשון לספטמבר, והיא מתלוננת כבר הרבה זמן על הרצון לGPS(אישה...) והחלטתי להרים ת'כפפה ולשכנע את אח שלי ואבא לשים קצת ולקנות לה GPS. הגענו לתקציב של 600 שקל(אבא שלי קונה לה עוד מתנה בנפרד...) וחריגה לא תתקבל בברכה, אם היא תהיה משמעותית אז סבבה. כעיקרון לא חובה שיבוא עם תוכנה, יש דרכים להשיג תוכנות לבד, אבל צריך שהוא יהיה טוב, שהסוללה לא תגמר מהר, שיהיה ברור וקריא גם אל מול השמש ואם הוא ינגן גם מוזיקה זה יהיה סבבה. המלצות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגם הזה: http://zap.co.il/fs.asp?PID=311612915&sog=C-MP3Player תודה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-