גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
מצב Picture-in-Picture חדש יספק יכולות מולטי-טאסקינג מעניינות לאפליקציה המצליחה מבית פייסבוק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי נגן mp4 גנרי 8 g הכנסתי אליו משהו כמו 1g של שירים הוא עשה בעיות אז פירמטתי בעזרת MP3 Player Utilities 4.07 ולאחר הפירמוט הגודל של הזיכרון השתנה ל 108 m ניסיתי לעשות עדכון קשוחה אבל לא עזר... מישהו יודע מה לעשות... הנגן גנרי אבל מבחינת מראה הוא דומה לגנרים של Prosound שמוכרים הרבה בארץ גם מבחינת ממשק בבקשה עזרה נ.ב בדקתי שקיבלתי גם במחשב וגם בנגן ושניהם הראו שהוא נגן של 8g
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לאמא שלי יש יומולדת בראשון לספטמבר, והיא מתלוננת כבר הרבה זמן על הרצון לGPS(אישה...) והחלטתי להרים ת'כפפה ולשכנע את אח שלי ואבא לשים קצת ולקנות לה GPS. הגענו לתקציב של 600 שקל(אבא שלי קונה לה עוד מתנה בנפרד...) וחריגה לא תתקבל בברכה, אם היא תהיה משמעותית אז סבבה. כעיקרון לא חובה שיבוא עם תוכנה, יש דרכים להשיג תוכנות לבד, אבל צריך שהוא יהיה טוב, שהסוללה לא תגמר מהר, שיהיה ברור וקריא גם אל מול השמש ואם הוא ינגן גם מוזיקה זה יהיה סבבה. המלצות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום חברים אז הבנתי שהמכשיר שלי תומך ב32 ג'יגה אחסון. רציתי לדעתי אם אפשר ללכת לחנות ולקנות כל microsd בנפח של 32 ג'יגה או שאני צריך משהו ספציפי? (את הזכרון אני אקנה בKSP אז אני אשמח ללינק)
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי רכשתי N80 (זו הפעם האחרונה בחיי שאני מתקרב למכשירים של נוקיה) במחיר טוב דווקא (600ש"ח) מערכת ההפעלה הזו ממש מאטה את הפלאפון ככה ש6280 ממש מטוס לידו :\ עשיתי לו כמה קומבינות שמצאתי באנטרנט בשינוי הגדרות זה המהיר אותו משמעותית ממצב ברירת המחדל אבל עדיין לטעמי זה לא מספיק. האם ישנה דרך להמהיר את מערכת ההפעלה? או בכלל לעדכן ואם כבר להתקין חדשה?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
פחות חשוב לי המשקל/העובי, יותר חשוב מסך גדול, מצלמה טובה וכמובן שיהיה אמין ולא יתקע יותר מידי... אם יש אפשרות להזמין מחו"ל בזול יותר ולגייר אותו, גם טוב.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהשלט הזה יעבוד גם לטלפונים אחרים? http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Remote-Control-Multimedia-Camera-Shutter-for-iPhone-4S-iPad-3-M891-/380495497328?pt=AU_Electronics_Accessories_Remote_Controls&hash=item58974c8870 אני פשוט צריך שלט לטלפון שלי שאני יוכל להעביר שירים בזמן שאני משדר לרדיו עם טלפון שירים זה יכול להתאים לN8? כי סך הכל זה אביזר בלוטוס תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם צילום ואינטרנט. האופציות העיקריות ששמתי עין עליהן: Samsung Galaxy S Advance Smsung Galaxy S3 Mini Sony Xperia P HTC Desire X ועוד שני טלפונים שאני פחות מכיר: LG Prada 3.0 P940H, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14134 Xtreamer JoyZ, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
סדרת משחקי התפקידים האגדית נוחתת במכשירי אנדרואיד ו-iOS - אבל האם זה באמת מרגיש כמו Skyrim ו-Oblivion או יותר כמו חיקוי זול? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האלטרנטיבה האירופאית ל-Redmi K20, עם שבב עיבוד מופחת ביצועים ביחס לדגם ה-Pro המלהיב, זמינה לרכישה רשמית גם בארץ הקודש בשני תתי-דגמים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יכול להשיג את אחד הפלאפונים הבאים בחינם ואני לא יודע מה הכי כדאי לי: SE: k530i k660i k800i c702 W760i W880i W910i Nokia: E65 6120 6500s E51 6210 Navigator E65 N76
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות נגן ורציתי לדעת מהם ההמלצות לכם. לא איכפת לי מאיפה לקנות ובאיזו צורה.. אז ככ אלה התנאים : -תקציב: כמה שפחות,אבל בערך 250.. העיקר שהיחס בין עלות לתועלת יהיה שווה את זה גם אם זה יגרום לחריגות מהתקציב. -מסך בסיסי ביותר על מנת לראות איזה שיר מתנגן. -מספיק 1G,2G יהיה מעולה. -איכות סאונד שתהיה כמה שיותר טובה. -עיצוב לא ממש חשוב,אבל אם הוא יהיה יפה זה גם טוב.. -אפשרות לחבר כל אוזניה. -משך סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך. -תניכה בעברית כלל לא חשובה. -רדיו אם יש אז סבבה,אם לא אז ממש לא חשוב. פעם היה לי IPOD NANO 4GB שהייתי ממש מרוצה ממנו והוא היה מעולה,אבל הוא נשבר. גם רציתי לדעת אם יש כזה הבדל באיכות סאונד בין לדוגמא הIPOD שהיה לי לבין נגן ממ…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 חדש אחרי שהx5l נפטר . חשוב לי במיוחד: 1. אורך חיים של הבטריה 2. איכות שמע (מן הסתם... ;D) 3.חסין זעזועים. רצוי שיוכל להציג תמונות וסרטים אבל לא חובה (זה לא השימוש העיקרי שלו) חשבתי על האייפוד קלאסיק או על המיקרוסופט זון - איך הם? ראיתי גם לפני משהו כמו שנה את הZen Vision-M של קריאטיב, שהציג איכות טובה אבל לא כל כך אהבתי את הממשק שלו. האם כדאי בכלל לקנות x5l חדש?! עריכה: שכחתי לציין שחשובה גם איכות האוזניות - אם האיכות של אלה שבאה עם המכשיר ממש חרא ואני אצטרך להחליף אשמח אם תציינו
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קספרסקי בסופו של דבר מחק אותו אך אני לא יכול להיכנס לכונן של הMP3. מה עושים במצב כזה? פורמט? - מדובר בI Audio I7 http://i31.tinypic.com/2vc7uyw.jpg
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום חברים! קודם כל, ח.ח על הקהילה - אתם עושים עבודה מעולה. דבר שני, אני טס לסין בזמן הקרוב וחושב לקנות טאבלט. התקציב שלי עד 150$, עדיף פחות. אשמח לדעת איזה טאבלטים סיניים מומלצים, או לחילופין טאבלטים של חברות לא סיניות ששווה לבדוק שם. מבחינת מאפיינים, לא משנה לי הגודל, 7 או 10 אינץ', חשוב לי מסך מגע קפסטיבי, תמיכה טובה בגלישה באינטרנט, תמיכה ב PDF ומצגות Power Point. עדיף אנדרואיד (יש משהו יותר טוב בכלל?) תודה ושובע טוב!
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני המכשירים האלה.. יש לי מספר שאלות, שאני אשמח אם מישהו ידע לענות עליהן: 1. האם למכשירים הנ"ל, יש מודלים/גרסאות שלא יעבדו בארץ ? (אני חושב שלאקספריה יש - אבל לא בטוח) 2. אני מעדיף את הפיקסל.. האם יש לו בעיות ידועות כלשהן ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
סמסונג נכנסת לשלב ההכנות הסופי לקראת השקתו של ה-Galaxy Tab S4 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-