גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מחפש באמזון טלפון שיהיה גם סיני עם המפרט הבא:5", 8גי'גה, 4 ליבות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איפוד יד שניה. תאכלס מה שחשוב לי במיוחד זה הזמן בטריה שגם ככה סובל עם הרוקבוקס. מה ההבדלים המשמעותיים בינהם, ובמיוחד בשימוש ברוקבוקס? תודה רום
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אח שלי רוצה לקנות IPHONE אז רציתי לדעת... הוא חייב לקנותUNLOCKED או שאני יכול לפרוץ בעצמי? כי UNLOCKED עולה 600 ורגיל עולה רק 300 ורציתי גם לדעת איזה רמקולים ניידים ב500-400 שקל כדאי לקנות בהתאם....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הגדולה הציגה ערב רב של מוצרים עם תחילתה של תערוכת CES 2016, אך באופן אירוני למדי המוצר המעניין ביותר הוא דווקא הזול והצנוע מכולם אנחנו מודים שקצת קשה לנו להתרגש בימים אלה מטאבלטים מבוססי אנדרואיד. בין הנקסוס 7 ל-Kindle Fire לסוגיו ולכל אותם מוצרים סיניים שמציעים מוצר טכנולוגיה סביר (פחות או יותר) במחיר של ארוחת ערב זוגית, זה נראה שכבר ראינו את הכל, וקשה לדמיין משהו שבאמת יחדש או יפתיע – במיוחד בקטגוריית המכשירים המוזלים. עם כל זאת, כעת מגיעה לה אייסר ומציגה את ה-Iconia One A8 (דגם B1-850), אשר לא מציע שום יכולות פורצות דרך – ובכל זאת הצליח להקסים אותנו. הטאבלט הפלסטיקי הצבעוני הזה, שמיועד בראש ובראשונה לזאטוטי דור ה-Z ובנוי באופן קשיח בהתאם (ל…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מכשיר SAMSUNG F480 שתומך בקבלת עדכוני RSS ישירות למכשיר. ניסיתי לקנפג אותו לקבל עדכונים (תחת ישומים - קורא RSS - אפשרויות- הוסף - ורשמתי את הלינק שלגביו אני מעוניין לקבל את העדכונים _במקרה שלי: http://feeds2.feedburner.com/releaselog)) וזה לא עבד. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בדקתי את הנושא באורנג'. http://orange.co.il/he-il/cellular/packages/deals/sim-free-refund/ אני לא בטוח שמה שהם דורשים שם (החזר בהתאם לתקופת ההתחייבות למסלול) הוא חוקי. אם המחוקק קבע שהם חייבים לזכות אותי על המכשיר בגין שימוש, אבל אז הם באים ובשביל לנצל את זה - מכריחים אותי להתחייב למסלול שלהם, אז מה עשינו פה? הרי כל הרעיון בקניה מבחוץ הוא לא להיות משועבד לחברת הסלולר. כך שאם עוד חצי שנה אני רוצה לעבור חברה - אני יכול לעשות את זה ללא שום מגבלות, בהנחה כמובן שאני לא בהתחייבות (שזה בדיוק מה שאני מנסה להימנע ממנו, ומה שאורנג' מנסים לכפות עליי), ואז להמשיך ולקבל את הזיכוי בגין שימוש שלי על המכשיר, על פי חוק, בחברה החדשה. מה דעתכם? מה לשון החוק אומרת? יש למישהו ניסיון עם הנושא …
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות טאבלט במחיר בינוני של כ- 900 שקל - מישהו יודע אם על פי המפרט אשפר יהיה להשתמש בו למשחקים-אינטרנט-סטרימינג בצורה סבירה? מישהו יודע איך המסך והרגישות לנגיעה בו? [table][tr][td]מחשב טאבלט TEAC Classic 101 יצרן Teac טאבלט של חברת TEAC מדגם Classic 101, עם מסך בגודל ´´10, מערכת הפעלה Android 4 ומעבד A9 1.5GHz. מק"ט: 7290006105301 מפרט טכני:מעבד: Cortex A9 Multi Core 1.5GHzמערכת הפעלה: Android 4מסך: 10’’רזולוציה: 1024x600קיבולת: 16GBחריץ הרחבה: לכרטיסי זיכרון microSD עד 32GBתקשורת אלחוטית: WiFi802.11b/g/nמגן מסך ונרתיק מתנה כלולים באריזהתכונות נוספות:מצלמה קדמית 1.3MPצילום וידאו באיכות נגן מוזיקה ווידאו ממשק HDMIתמיכה ב-Adobe Flashתמיכה מלאה בעבריתאח…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשההפרש עומד על 10 דולר... הראשון עם ה-BT, הוא SIRF4, 500MHZ ורזולוציית 480*272 http://cgi.ebay.com/5-GPS-4GB-3D-Israel-Map-POI-SpeedCam-Hebrew-Menu-Voice-/270615393203?pt=GPS_Devices&hash=item3f01ef33b3 והשני הוא SIRF 5, 600MHZ ורזולוציית 840*480 HD http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280542080964 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן השקתי תוכנה לסימביאן. התוכנה היא סוג של רשת חברתית מבוססת מיקום. התוכנה מאפשרת לכם לראות איפה החברים שלכם נמצאים (שגם משתמשים בתוכנה), לשלוח להם הודעות בצ'אט, לחפש אנשים חדשים באזורכם ועוד כמה דברים. התוכנה משתמשת באינטרנט הסלולרי. התוכנה ניתנת להורדה חינם: גמזז http://gamzaz.com אני אשמח לקבל הצעות, תגובות, הערות. זה כבר בערך הפורום השלישי שאני מבקש הצעות ומשום מה אנשים לא עונים לי, אז אני אשמח לתגובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כשמישהו מתקשר אלי לפלאפון והמספר שלו לא שמור אצלי בזיכרון, אני לא יכול לראות אחרי השיחה את המספר שלו אלא אני רואה את המספר האחרון שהתקשר אלי שכן שמור אצלי במכשיר. לדוגמא אם מישהו מתקשר אלי ממספר שלא שמור אצלי בזיכרון, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין את המספר שלו בשיחות נכנסות אצלי. אותו דבר אם מישהו שאין לי אותו בזיכרון התקשר אלי ולא עניתי לו, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי את המספר שלו. למי שיש K800I גם יש את הבעיה הזו? מה לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגוגל החליטו שלא למתוח את הפרידה מהמותג הישן, וסיימו את מכירתם של דגמי ה-Nexus 5X וה-Nexus 6P כבר עכשיו, כשנה בלבד אחרי שהושקו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
לאיזה פלאפון יש את המצלמה הכי אייכותית? ולאיזה פלאפון יש ספיקר הכי חזק(עם הפשרות להשמיע קבצי MP3)?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היום יש לי נגן סיני שמשרת אותי טוב אבל כמות האיכסון שבו קטנה וככה גם זמן הבטריה (אין לא ניטענת) אני מחפש נגן זול וקטן שיש לו לפחות 1 גיגה זיכרון ובטריה ניטענת פנימית ושהנגן יהיה מתאים גם לריצה אני לא בררן אז זה יכול להיות גם סיני תקציב עד 400 שקל+- דרך אגב אני לא צריך מסך ציבעוני ותשטויות האלה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מצרף ישירות כתבה שכתבתי בנושא: QuickTone, http://www.quicktone.co.nr, היא תוכנה חינמית חדשה אשר פותחה במטרה לאפשר למשתמשי האייפון נוחות מירבית בהעברת צלילי אס.אמ.אס ורינגטונים למכשיר. התוכנה מאפשרת סנכרון קבצי המדיה והפיכתם לרינגטונים או לצלילי אס.אמ.אס באופן אלחוטי, מכל מחשב באשר הוא. התוכנה מבצעת את פעולתה ללא תלות באייטונס, ולכן אין בעיה לבצע סנכרון עם מחשבים מרובים. QuickTone חוסכת למשתמש את ההתעסקות הסיזיפית שבהעברת צלילים למכשיר, וריבוי התוכנות הנדרשות לביצוע משימה פשוטה זו. בתוכנה אפשרות עריכה מהירה, אשר מחליפה את הצורך בשימוש בתוכנות קנייניות או באתרי אינטרנט שידרשו מכם להעלות את קבצי המדיה לשרת מרוחק, לחתוך אותם, ולהורידם מחדש. כעת ניתן לבצע זאת על קבצי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
(של מוטורולה) יש לו רק 5 מגה זכרון... הוא קנה את המכשיר בחול.. ראיתי שאמור להיות אצלו 40 מגה.. אבל יש לו רק 5 =\
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הסמסונג s7, סמסונג a7, והשיאומי Xiaomi Mi6 האם כדאי להשקיע עוד כסף כדי להשתדרג מהa7 לשניים האחרים? חשוב שתהיה מצלמה טובה ושיהיה יחסית מהיר. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
ממש במקרה ראיתי תמונה של הפלאפון מחשב כף יד לא יודע משזה לא יהיה .... מזה הדבר הזה אני רוצה את זה? זה למכירה בחו''ל איפשהו ? כמה זה עולה ? http://www.google.co.il/search?q=Asus%20Aura&oe=utf-8&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a&um=1&hl=iw&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי רציתי לבקש ממישהו אימולטור למחשב של אחד המערכות android או זו של הIOS ישנם משחקים מאוד נחמד שיש להם אבל לא למחשב והייתי רוצה לשחק בהם ככה להעביר את הזמן האם יש חיה כזאת? אם יש איזה דברים מיוחדים שצריך לעשות אני לא דואג קשרו אותי למדריך אני אבין ורצוי אם כבר אמולטור אז כזה שאני יכול להוסיף לו APPS אחרת מזה שווה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות פלאפון אנדרואיד מסין וראיתי כל מני אופציות מעניינות. כרגע האופציות שעומדות על הפרק זה ה- ZTE blade המפורסם, וה- meizu m9. ראיתי שגם ל huawei יש המון טלפונים, אבל אני דיי נאבד בתוך ים המידע (יש לכל אחת מהחברות לפחות 5-6 פלאפוני אנדרואיד), למישהו אולי יש המלצה? למישהו יש הערות על שני הדגמים שהצעתי? יש למישהו אולי דגמים אחרים שפספסתי? המחיר בגדול הוא עד 1400 שקל ככה. אולי חברות סיניות אחרות? יש לציין שאת הרכישה אני אבצע בסין עצמה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ספינת הדגל של היצרנית הקוריאנית עבור המחצית השנייה של שנת 2018 מקבל סרטון היכרות רשמי - עם אפס פרטים טכניים אודות המכשיר עצמו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... MP3 ופלאפון VS פלאפון עם MP3 לאדם שמאוד אוהב מוזיקה האם טכנולוגית המוזיקה בסלולארי יכולה להשתוות לטכנולוגיה של MP3 בלבד? או שזה מסרובל מדי להחזיק בשני מכשירים ביחד ? :s05: :s05: :s05: מתלבט מה לעשות.... בנתיים אין לי את שניהם ואני רוצה עצה ממומחים
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה שאני שובר את הראש על העניין ולא מוצא פיתרון הולם. אני מחפש להזרים שירים ו\או כל סוג מדיה [כך לדוגמא אם אני מקשיב לGrooveshark] מהאייפון שלי למחשב. יש הרבה סוגי אפליקציות, אבל לא מצאתי אפילו אחת שמסוגלת לעשות את העבודה הנ"ל. האם מישהו מכיר\יודע? תודה לעוזרים! [ואני מדגיש, אני לא מחפש להזרים מהמחשב לאייפון, בשביל זה יש מליון אפליקציות. אני מחפש בדיוק בכיוון ההפוך. אני גם לא מחפש אפליקצית "שלט" או סימולציה של הדסקטופ, גם כאלה מותקנות לי בכמויות על המכשיר.]
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-