עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Fantasil,

יש לי את הנגן cowon s9 ואיבדתי את הכבל USB שלו בבאג( איפה שקניתי אותו ) אין אפשרות לקנות את הכבל שלו ... למישהו יש מושג איפה בארץ אני יכול להשיג את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

בסגנון זה http://www.mymemory.co.uk/Headphone-Accessories/Griffin/Griffin-Navigate-Inline-Controller-for-iPod-%26-iPhone

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  3. Started by SwiftCat,

אפל מתכננת להוציא בקיץ גרסא משודרגת לאייפון שיהיה דק יותר ויכלול מעבד חזק יותר. בנוסף, אפל תוציא עד סוף השנה אייפון חדש שיעבוד בטכנולוגיית CDMA, ככל הנראה מהלך זה יסיים את המונופול של AT&T שעובדת בטכנולוגיית GSM ויאפשר לספקיות אחרות להציע ללקוחותיהן את האייפון החדש. ע"פ הפרסום אפל תתחיל בייצור האייפון החדש בספטמבר השנה. מקור: http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304370304575152242601774892.html?mod=WSJ_Tech_LEADTop

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, חג שמח. אני מעוניין אחרי כמה שנים טובות לשדרג את הסלולרי שלי. אני מחפש מכשיר תומך עברית, Wi-Fi, DLNA, בעל מצלמה טובה וכמובן שיצליח להתמודד עם חידושי הטכנולוגיה בשנה-שנתיים הקרובות. לכן התלבטתי בין NOKIA x6 .... Sony Ericsson Satio .... Samsung Omnia HD כמובן שאם יש הצעות לסלולרים מומלצים אחרים אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא מקסימום 3000 ש"ח. נ.ב - עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לנושא; האם ה-Omnia HD תומך עברית מלאה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום חברים, אני מתכנן לרכוש לחברה מתנה נגן ליומולדת. אחרי מעט מחשבה הגעתי למסקנה שבהתחשב בזה שעד היום 1GB הספיק לה לחלוטין, אז 8GB יהיה יותר ממספיק עבורה לעתיד הנראה לעין. עכשיו מגיע החלק הבעייתי, איזה מכשיר לבחור. בהתחלה חשבתי על ה-Sansa Fuze. לי יש מכשיר ישן שלהם, גם לה יש מכשיר ישן שלהם, ואין טענות אליו. מצד שני, אם כבר אז אולי עדיף משהו מעט רציני יותר. אני יודע שהחברה שלי לא תשמח יותר מדיי להסתובב עם נגן גדול, מצד שני אני חושב שבמידה והיא תתרגל לזה שיש שם אינטרנט ואפשרות לראות סרטים אז היא כנראה תתרגל לזה (בעיקר כשמתחשבים בעובדה שהיט מתכננת טיול לחו"ל בעתיד הלא רחוק). עכשיו ההתלבטות היא בעיקר בין ה-D2 לבין ה-iPod Touch. שניהם בגרסת ה-8GB. איך שאני רואה את זה: D2: יתרו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, אני מחפש נגן MP3 שיתאים לריצה. אם אפשר שלא יעבור את ה-300 או 400 שקל. לפחות 2GB זיכרון ואם אפשר שיגיע עם אוזניות טובות לריצה (לא נופלות, לא מחממות מידי). מעדיף משהו שאפשר לקנות בבאר שבע. תודה רבה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ben060,

שלום, יש לי בעיה באיפוד טאצ. הוא כרגע מושבת / לא פעיל, אני מנסה להדליק אותו בכל דרך אפשרית ושום דבר לא קורה. ניסיתי ללחוץ על כפתור הכיבוי, HOME, שתיהם ביחד- ושום דבר לא קורה. האיפוד לא מגיב. ניסיתי גם לחבר אותו למטען וגם למחשב דרך הכבל ולא קורה כלום. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח למענה בן

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by nadavcj,

שלום. עד לא מזמן היה ברשותי מכשיר מחשב כף יד של מיו שרכשתי מאורנג. את המכשיר קיבלתי עם תוכנה X ובמקומה התקנתי את תוכנת IGO. אני עומד לרכוש מכשיר גי פי אס חדש (רק מכשיר ניווט ולא גם מחשב כף יד) מה לבדוק כדי להבטיח שאוכל להתקין עליו IGO בעברית?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  9. Started by isragal,

יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Dean7,

שלום לכולם אני כבר עם סלולרי ישן כבר כמה שנים והחלטתי לקנות חדש אני רוצה ממנו הרבה תכונות: GPS- כן + הסבר איך בכלל מתקינים את זה WIFI- כן מוזיקה- שהנגן יהיה טוב מאוד, איכותי עם הרבה מקום איחסון מסך טאץ'- כן בלותות- אפשרי, לא חשוב לי כל כך מצלמה- באיכות טובה רדיו- כן תודה רבה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by ToMuSH,

ברשותי SE C510a כבר קצת מעל לחצי שנה. בזמן האחרון הפלאפון משום מה מחליט שלא בא לו על הכרטיס זיכרון, ומנתק אותו כמה פעמים ביום... זה מציק, כשאני שומע מוזיקה והיא מפסיקה פתאום, ומשתנה לי הצלצול לדיפולט של SE... אני צריך ללכת להחליף או לתקן, אבל ה- SMSים שבתוכו ממש ממש חשובים לי... ממש. יש אפשרות איכשהו לגבות אותם? במחשב, נגיד? או שאוכל להגיד להם במוקד התמיכה להעביר לי גם את ה- SMSים? יש חיה כזו? תודה מראש חברים.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  12. ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. יש ברשותי iPod Nano מהדור הרביעי. לא נגעתי בו כמה זמן אז החלטתי לטעון ולפרוק אותו. שמתי על איזה שיר (שאורכו במקרה 4:02) REPEAT. האיכות היא 128 KB/S VBR בפורמט AAC שקודד דרך iTunes. הווליום הוא על האמצע. לפי מה שהבנתי ככה פחות או יותר הם קובעים את חיי הסוללה. פשוט לשים שיר על REPEAT לא לגעת, באיכות "רגילה" ולתת למכשיר להתנגן עד שהסוללה תתרוקן (בלי "התעסקויות" באמצע). אני התחלתי את ה"מבחן" על האייפוד שלי בסביבות 4 אחה"צ אתמול. מה שאומר שעברו 25 שעות. מהאתר של אפל: http://support.apple.com/kb/SP497 כמו שאתם רואים בתמונה-- WTF??????? למה הסוללה על פחות או יותר חצי (45% בערך?) אחרי שהוא כבר היה צריך להתרוקן לפני שעה? ותכל'ס אפילו פחות משעה, כי שעה זה אם הסוללה של המכשי…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  14. חברה קניתי אתמול את המכשיר... עכשיו אני מנסה להתקין לו תוכנות וכל תוכנה זה לא נותן לי להתקין כל פעם שגיאה אחרת...לאחר עיון קצר בגוגל ראיתי שבשביל להתקין תוכנות "לא מוחתמות" צריך לפרוץ את המכשיר ניסיתי כמעט כל מדריך שראיתי באינטרנט ואני לא מצליח לפרוץ את הפלאפון ולפתוח אותו להתקנת תוכנות ומשחקים....ניסתי עם HELLOOX וגם עם XPLORE עם אף מדריך לא הצלחתי... קיוויתי שאם אני אכתוב בפורום יהיו אנשים שאכפת להם וישמחו לעזור לי...אז יש מישהו שמוכן לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/NEW-4-3-GPS-NAV-FM-W-France-Belgium-Israel-US-2009maps_W0QQitemZ180484880465QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2a05bcb851 ראיתי את מכשיר הGPS שבקישור באייבי,וראיתי שיש לו מפות של ישראל בתוכו והוא מגיע עם כרטיס זכרון,בכול אופן אני רוצה לרכוש אותו ולהתקין עליו את התוכנה של igo8 ,אם זה אפשרי?,ומה צריך לבדוק? תודה לעוזרים.

16. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני רוצה לשדרג את ה-n95 המתיישן שלי ורוצה ללכת לכיוון של סמארטפון. אני לא בטוח לגבי האיפון למרות כל היתרונות, הייתי רוצה ללכת לאנדרואיד ולקחת את אחד הטלפונים הטובים יותר. מסקר קצר ברשת ראיתי שה Hero מאוד מומלץ אבל המסך שלו קטן יותר ואני לא ממש מבין למה הוא עדיף - חוץ מהGUI השונה שלו מעט. את ה-Nexus הייתי רוצה להביא מארה"ב ואולי את ה Hero לקנות בארץ (ראיתי שעולה משהו כמו 2000 ש"ח). אגב מה עם עברית -יש אפשרות לבצע המרה למכשיר קנוי או שצריך לפרוץ אותו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי אני מתעניין ברכישת נגן MP4 וראיתי את הD2, אבל הוא קיים בשוק כבר הרבה זמן. יש נגנים עדיפים עליו או שהוא עדיין מוביל בתחום? תקציב עד ה 1K

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by EyEOnE,

חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by liav12,

אהלן, אתמול החליט המכשיר שלי להשתגע... החלק השמאלי של המסך לא מגיב היטב, יותר נכון הוא מגיב לצד ימין או מתי שבא לו הוא מגיב נורמלי. מי שמכיר את הממשק TF3D - ברגע שלוחצים על אחד הטאבים אפשר לגרור את המסך ימינה או שמאלה, ברגע שאני לוחץ על הטאב ומשאיר את העט סטיילוס עליו, הוא קצת מתחיל לרעוד ימינה שמאלה כאילו אני מזיז טיפה, מה שלא נכון כי אני משאיר את העט קבוע. עוד דוגמא, מסך התחל משמאל, ברגע שאני לוחץ עליו - לפעמים הוא מגיב ולפעמים הוא מגיב לי בצד הימני של המסך! זה יכול לשגע..אני לא יכול לענות לאנשים לשיחות כיוון שצריך לגרור את הסליידר ANSWER לצד הימני, ואי אפשר לתפוס אותו עם האצבע רוב הפעמים עשיתי HR - החלפתי רום למכשיר פעמיים אחד של DUTTY + ENERGY, ועדיין הבעיה קיימת. למי…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by amd@ati,

הנה דוגמא לפלאפונים החדשים שמגיעים עכשיו לשוק: http://www.youtube.com/watch?v=q8-YNacAGHs&feature=player_embedded

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by margrin5,

שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. אני יכול להביא גם HTC HERO ב1600 ש''ח. מה עדיף? הביעו דעתכם ואני משתמש דיי ממוצע בפלאפון שלי, רוצה איכות שמע גבוה בטלפון. נא להשתדל להתרכז במכשירים האלו, אף על פי שאם יש למישהו הצעה אחרת ממש טובה אז הוא מוזמן. בתודה ובברכת חג שמח, עמרי

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  23. תוכנת GPS לפלאפון שלא דורשת חיבור לאינטרנט הסלולרי, או לWIFI יש דבר כזה, פשוט תוכנה עם מפות

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. Started by naoriko,

הורדתי GTA לאייפון\אייפוד ואני רוצה להכניס אותו לאייפון שלי דור 2 ואני לא יודע איך ועם איזה תוכנות בבקשה תעזרו תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by madix,

אני רוצה לקנות קינדל מחו"ל ויש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שאמזון לא שולחים לארץ, אבל האם השרות הסלולרי יעבוד? צריך להכניס סים משלך, או שזה עובד עם מה שמגיע עם הקינדל? 2. אם לא, אז איך קונים ספרים? אפשר לקנות מאמזון דרך המחשב ואח"כ להוריד לקינדל? 3. יש ספר שרציתי לקנות, אבל הוא כותב שאי אפשר לקנות מהאזור שלי, אפשר לקנות דרך פרוקסי או משהו בסגנון? (אני יודע שאסור לדבר על פריצות, אבל אני מדבר על לקנות בכסף ולא להוריד משהו פרוץ). זה הספר: http://www.amazon.com/On-Intelligence-ebook/dp/B0028QH5DE תודה!

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים