גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת GPS מתלבט בין 2 דגמים : 1. Mio Moov 500 2. Mio C520 על מה אתם ממליצים ? או שיש דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם ? התקציב או עד 1000-1300 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב אז אפשרי להגדיל את התקציב. מה אתם אומרים על 2 הדגמים האלו במידה והשניים למעלה לא שווים את ההשקעה ? NQ505 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= NQ555 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=749&keySearch= אם יש דגמים אחרים על אותו סגנון אז אשמח לשמוע. תודה, מני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר GPS מהדגם שרשמתי בכותרת האשכול... אני מעוניין לפרוץ אותו אבל אין לי מושג איך מבצעים את הפריצה. אני רוצה להתקין את IGO8 החדש ולכן דרושה לי פריצה... אם אפשר לקבל הסבר + לינקים להורדת מפות... ואיזה גודל של כרטיס זיכרון דרוש לי כדי לאחסן כל מיני מפות?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית. רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה... ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט תודה מראש. (ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://news.cnet.com/8301-13506_3-20002491-17.html?tag=newsEditorsPicksArea.0
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מחפש מפות ישראליות לתוכנת GARMIN, אם מישהו מכיר מאיפה אפשר להוריד תנו לי לינק בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשנה רכשתי מחנות כלשהי בת"א K850I, הבאתי אותו לתיקון ובעיות חדשות צצו. אני מעוניינת לרכוש מכשיר חדש מבית SE מכיוון איכות השמע שלו מעולה. אני גרה בנתניה ומעוניינת לדעת אם יש חנות שהיא אמינה, אך באמת אמינה שכן איני רוצה לזרוק בשנית סכום לא מבוטל (מבחינתי). אם אתם מכירים חנות בנתניה יהיה זה נפלא. הסכום שאני מוכנה להשקיע הוא עד גובה המכשיר הנל. אם יש לכם דיעה על פלאפון אחר אשמח לדעת בגדול מה שלי חשוב זה: רמקול חזק שניתן לשמוע את הצילצול. ספיקר חזק מצלמה שמיעה איכותית בעת שיחה, שאינך מרגיש שאתה בתוך מנהרה. מסך איכותי, וחנות אמינה שלא לוקחת כסף ונעלמת
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
בצורה פשוטה, תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אם אני מביא אייפון שנרכש ברשת פלאפון הוא יעבוד עם סים של אורנג' או הם חוסמים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רואה שלאחרונה יש פה הרבה דיונים על מה יותר טוב ועל חידושים והכל אבל יש לי נושא ענייני יותר אני מחפש כיסוי כלשהוא ישיגן טוב על האייפון שלי מפני שריטות ומכות ואם אפשר גם טיפה מים. חשוב שהמגן מסך לא יהיה שיכבה קטנה של הגנה אלא משהו רציני ועבה... התקציב הוא 200 שקל נ.ב. ראיתי משהו באופיס דיפוט שהוא מגן קריסטל כזה שעוטף את כל המכשיר אבל יש גם בעיה קטנטונת... המכשיר בצבע לבן והייתי רוצה משהו שיסתיר את הצבע הלבן שלו.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יכול לצפות בסרטונים בYOUTUBE אבל זה עם האפליקציה של YOUTUBE בפלאפון. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בעוד סרטונים אבל באתרים שונים? בנתיים ממה שבדקתי לא הצלחתי אז חשבתי אולי יש איזה אפשרות להתקין פלאש בפלאפון..?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אני נמצא בשלבי פיתוח ראשוניים של תכנה שיודעת לשנות שמות של קבצי MP3/WMA וכו' מעברית לאנגלית תוך שימוש במנוע התרגום של גוגל. באופן זה, כל מערכת אודיו שלא יודעת להציג עברית, מציגה את שמות השירים וניתן להתמצא בתיקיות. דבר זה רלוונטי במיוחד במערכות לרכב, משום שרובן כיום לא מציגות עברית (אני לא ראיתי מערכת לרכב שמציגה עברית אף פעם) כמובן שישנן טעויות בתרגום, אך באחוז גבוהה מאוד מהמקרים מבינים מיידית את שם השיר. גוגל מתרגמת באופן יוצא דופן ואפילו בצורה שאינה ברורה לי מזהה את שם האומן ולרוב מתרגמת אותו באופן מדויק, לדוגמא: Shlomo Artzi Yoni Bloch Ehud Banai Shlomi Shabat Dana Berger (האותיות הרישיות במקור) אני אציין שכל התרגום מתבצע אוטומתית כמובן, כל שיש לעשות הוא לבחור תיק…
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש חיה כזו? במחיר נמוך ככל האפשר, וזה לא משנה אם זה מכשיר סלולארי. העיקר מכשיר כלשהו המאגד את התכונות הללו.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מתעניין לגבי המכשיר החדש של אריקסון. מישהו יודע על חנות מומלצת, מחיר ?? וכמובן תאריך הגעה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בעקבות פרישתו לפנסיה של ה-iPAQ הקשיש של אבא שלי, החלטתי לתת הזדמנות למכשירי ה-GPS הסיניים עלומי השם שמציפים את E-Bay כמו מכת ארבה. http://cgi.ebay.com/5-0-A4-Thin-GPS-MP3-MP4-Player-Built-in-2GB-2009-Maps_W0QQitemZ190383212376QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2c53b94758 לאחר 87 דולר והמתנה של שבועיים, נחתה אצלי היום החבילה. החבילה מכילה את מכשיר ה-GPS, מעמד יניקה לרכב, מתאם למעמד היניקה, כבל USB, כבל למצת הרכב וזוג אוזניות לבנות. במבט חיצוני המכשיר נראה לא רע. איכות גימור סבירה. כפתור הפעלה מלמעלה, רמקול וכפתור אתחול מאחור, אנטנה שליפה מימין ויציאות Mini USB, uSD, Headphones ו-COM משמאל. איכות המסך סבירה מאוד. מלמעלה ו-2 הצדדים רואים מצויין. זוית הראייה מלמטה מעט צר…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי אוזניית bluetooth - מהרגע שפעם אחת התאמתי אותה עם הטלפון (הייתי צריך להקיש קוד "סודי" בסגנון של 1234), אני יכול להתחבר אליה מהטלפון ללא צורך בהתאמה מחדש. השאלה הנשאלת היא מהם אותם פרמטרים שנשמרים במכשיר ומה מונע מאדם זר עם כוונות זדון, להתחבר לאוזנייה או לכל התקן בלוטות' אחר, בהנחה והוא יודע את אותו קוד "סודי"?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן, הבנתי שמתחילים לשווק את המכשיר בקרוב בארץ ורציתי להמליץ עליו. למי ששם לב (או לא) אני כבר 3 חודשים בחו"ל קודם בניו זילנד ועכשיו בתאילנד. את הטיסת קישור לנ"ז עשיתי ביום אחד בהונג קונג והדבר הראשון שעשיתי בערך כשיצאתי מהשדה תעופה היה לקנות את המכשיר (זה היה ב11.1.10 ב,ערך שבוע אחרי שהוא הגיע לשם) ואני ממש מבסוט. עם הזמן עשו לו ROOT ויש לי גם תמיכה מלאה בעברית. למי שחושש מאנדרואיד - לא מצאתי אפליקציה (ששווה משהו, לא פלס - שגם קיים) שקיימת באייפון ולא קיימת כאן המקלדת המאונכת והסליידית ממש נוחה ואפקטיבית, אין באגים: לא תוכנתיים ולא מכניים, וזה ממש ממש כיף לטייל בעולם ולגנוב קצת WIFI מכל מיני מקומות שזה מתאפשר לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו, אבל אם אתם לא רק FANB…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יכול בהסביר לי איך מעבירים תמונות מהטלפון samsung galaxy למחשב. ניסיתי עם קבל usb אבל לא הצלחתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה היה די צפוי ובכל זאת אני נוטה להסכים איתו(סטיב ג'ובס) שה copy&paste באייפון הוא פשוט רמה מעל זה של wm ו אנדרואיד מההצגה של צורת המולטיטאסקינג בתערוכה ניתן להתרשם שגם כאן זה יהיה ישום טוב מאוד. בנוסף הם הוסיפו אפשרות להוסיף ספריות לדף הבית (שמעולם לא ממש השתמשתי בזה, גם כעת כשאני עם אנדרואיד) אפשרות לתמיכה במספר חשבונות אקסצ'יינג' ועוד פיצ'רים חשובים פחות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב2007 הם עשו את זה עם האייפון ושינו את עולם הסלולר לחלוטין השאלה היא עד כמה מהפכני יכול להיות אייפון מוגדל? כנראה שנצטרך לחכות ולראות... עדכונים שוטפים: http://www.engadget.com/2010/01/27/live-from-the-apple-tablet-latest-creation-event/[br]פורסם בתאריך: 27.01.2010 בשעה 20:05:15 הוכרז הiPADהתשובה של אפל למחשבי הנטבוק
-
- 210 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום ראיתי בבאג את ה ARCHOS 5 , רשום שם שיש תמיכה מלאה בעברית , והכל נראה בו טוב. הנה הקישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8568 בן דוד שלי יכול להביא מארה"ב את ה ARCHOS 7 ב340 דולר (שזה פחות מה5 בארץ). השאלה שלי היא אם אני יכול לשים לו תמיכה מלאה בעברית גם כן , ואם כן איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה ימים לפני שאני צריך לקנות בפועל, המכשיר יגיע ארצה בכיס. יש משהו שאני צריך לברר מול המוכר לפני שאני מזמין?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-