עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הסמארטפונים הראשונים של מוטורולה תחת שרביטה של לנובו הסינית עתידים להיחשף בעוד מספר ימים, עם שידרוג חומרה משמעותי וקונספט מרענן למודולריות ביום שלישי הקרוב, ה-17 במאי, מוטורולה עתידה לחשוף את הסמארטפונים החדשים שלה לשנת 2016 – אשר יהיו גם הראשונים שלה שפותחו ועוצבו מאז שלנובו השלימה את רכישתה מידיה של גוגל בשנה שעברה. האם יהיה מדובר בדרך חדשה ומסקרנת עבור המותג מוטו? אנחנו מחזיקים אצבעות לתשובה חיובית. נכון לעכשיו, בקלפים נצפים לפחות שלושה דגמים שונים, כשאת המתקפה יוביל ה-Moto X החדש אשר יהיה דגם דגל במלוא איבריו עם שבב Snapdragon 820 מתקדם, זכרון RAM של 3GB או 4GB, מסך Super AMOLED בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית QHD (עם חיפוי בלתי ניתן לניתוץ כמו ב-Moto X Force?),…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בצעד המאפיין בצורה מושלמת את המדיניות של אפל, תידרש תמיכה ב-64 ביט לכל אפליקציה בחנות לפלטפורמת iOS החל מחודש פברואר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-64-%d7%94%d7%99%d7%90-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%a0%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

טוב, באתי לעשות רוט בעזרת התוכנה Nexus Root Toolkit ואני מאוד מבולבל עכשיו גיליתי שהמכשיר שלי Yakjuxw, שלפי מה שהבנתי מקבל עדכונים מסמסונג ולא ישירות מגוגל.. כמה שאלות: 1. כרגע יש לי 4.1.1 סטוק ואני לא רואה שום זכר לסמסונג בפלאפון שלי.. אני דיי בטוח שזה אנדרויד נקי. איך זה הגיוני? האם אני מקבל עדכונים מגוגל או מסמסונג? 2. האם זאת הסיבה שאני לא מקבל את העדכון ל4.1.2? 3. ישנם הבדלים נוספים בין המכשירים, או שלמעט זה הכל זהה? 4. בתוכנה צריך לבחור את המכשיר שברשותך, אבל אין אופציה של Yakjuxw - האם אני צריך לבחור yakju? 5. האם יש משהו שונה בתהליך רוט/צריבת רום וכו' וכו' בין Yakju לYakjuxw? 6. ראיתי שיש דרך להפוך את המכשיר ל Yakjuxw - יש טעם או שזה מיותר? אפשר לבטל את …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. היי חברה, יש לי פלאפון Motorola K3 KRZR (דור 3.5). יש שם כמה דברים שאני עדיין לא מצליח לקנפג ואני רוצה לשאול לעצתכם: 1. כשאני לוחץ 'אתר אותי' אני גלוי לסביבה למשך 3 דקות בלבד. אני רוצה להיות גלוי בכל עת. אני יכול לשנות? 2. אני לא יכול לחפש אנשים סתם ככה בסביבה אלא אם כן אני בוחר שיר מסויים ורק אז מוצא אנשים וזה פונה אליהם ישר בשיר הזה. מה אני יכול לעשות? 3. שאחי, למשל, מתחבר אלי הוא צריך להקיש סיסמא (סתם אחת שאנחנו מגדירים בנינו) וכשאני מתחבר אליו לא צריך - איך אני מבטל את זה כי לא מצאתי :[ 4. יש תוכנה לבלוטות' שאני יכול להתקין על הפלאפון כדי לסדר את כל האופציות האלה במידה ואין אותם בייסיק בפלאפון? אולי זה קבור איפהשהו בהגדרות אבטחה ולא בהגדרות בלוטות'??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני לא משתמש בנייד הרבה קיבלתי עכשיו שיחה ממספר פרטי ובמקביל המצלמה הקדמית פעלה והייתה לי אפשרות ללחוץ "HIDE ME" לא עניתי לשיחה אף פעם לא קרה לי שהמצלמה מתחילה לפעול בשיחה נכנסת כאילו לא ברור לי במידה והייתי עונה הייתה מתבצעת שיחת וידאו והצד השני היה רואה אותי? אולי כל הזמן אפשר לראות אותי דרך המצלמה בכל מקרה? איך מתקשרים למישהו בשיחות רגילות מחוץ לתוכנות של שיחות וידאו וגורמים להפעלה של המצלמה.. שוב אני בקושי משתמש בנייד אבל זה לא מרגיש לי טוב שהמצלמה ככה בשליטה של הצד המתקשר בזמן שהוא בכלל מספר חסוי כיסיתי את המצלמה בטייפ גם ככה אני לא משתמש אגב איזה 80%+ מהשיחות שבכלל מגיעות לנייד ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המדליף המפורסם ביותר ברשת מציע תמונות של צמד מוצרי הדגל מבית סמסונג כבר עכשיו לכתבה

7. ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yosside,

נתבקשתי להכין עבודה באנגלית (עבודת project) והנושא שבחרתי הוא מכשירים סלולארים פרק בעבודה שלי נקרא; cellular phones: the past, present and future ובו בין השאר אני אציין נקודות ציון חשובות בהתפתחות הסלולארי אשמח אם תעזרו לי בכך שתצינו נקודות ציון שנראות לכם חשובות בהתפתחות הסלולארי ופרטים לגביהם. אתן כמה דוגמאות: המכשיר הסלולארי הראשון, שנה:XXXX דגם:XXXX ובמקרה הזה גם הממציא:XXX המכשיר הסלולארי הדיגטלי הראשון(כלומר בדור שני), שנה: XXX דגם:XXX המכשיר דור שלישי הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המצלמפון הראשון, שנה:XXX דגם: XXX המכשיר הצבעוני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX המכשיר הסימבאיני הראשון, שנה: XXX דגם: XXX מכשיר הפולדר הראשון, "" "" מכשיר הסליידר הראשון, "" "" וכדומה...כל דבר…

9. Started by Tomerico,

היי, אני עומד לקבל את הנגן הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו כיסוי סיליקון טוב. לפי חיפוש וידע כללי, שמעתי שה-iSkin הוא האופציה האיכותית ביותר, אבל חיפוש באתר של אפל הניב את התוצאות הבאות: http://www.apple.com/search/store/?q=iSkin המוצר הראשון מופיע הוא "כמעט" המוצר שאני רוצה, אך נראה שהוא לא קיים יותר בחנות שלהם. בנוסף, לא מצאתי מקום בארץ שמוכר אותו. אלא אם כן זה מה שכתוב באתרים: נרתיק סיליקון ל Apple IPOD Classic 80GB שווה ל-iSkin eVo3 for iPod מישהו יכול להגיד לי מה מהבאים הוא הכי טוב? מה מהבאים הוא iSkin? ולמה יש הבדלים כ'כ גדולים אם כולם כביכול אותו מוצר http://www.shopy.co.il/groupsales/6608 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5603 http://www.nanashops.co…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

בטווח ה1.5K עדיף מחברת נוקיה. חובה שיהיה במכשיר: 1. מקשים מאוד נוחים - יש שימוש נרחב בSMS ובאינטרנט הסולאלרי. 2. רמקול חזק. 3. סוללה חזקה. 4. עמיד וחזק. עדיפות לתכונות: 1. מצלמה באיכות טובה. 2. ממשק מהיר. 3. דור שלישי על מנת שיהיה אינטרנט מהיר. 4. מסך גדול כמה שאפשר אבל שלא יעשה את המכשיר בגודל של לבנה. מתכוון לקנות את המכשיר בחנות חיצונית ולא באחת הרשתות, אז אם אפשר גם לינקים לחנויות שמוכרים את המכשיר או המלצה על חנות אמינה וטובה. דיפדפתי קצת בפורום וראיתי את נוקיה 6120 שממש אהבתי את המפרט הטכני של המכשיר, אבל לצערי אני לא יכול למצוא את המכשיר בזאפ, מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 04 אוגוסט 2007, 00:28:34 מישהו. עזרה? :-X

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Norm4nde,

איזה פלאפון הייתם לוקחים ... יש לי בסביבות ה 4K לפלא אבל חשבתי משהו באזור ה n95/n93 יש משהו יותר טוב? וד"א אין אותם בארץ ... האם יש איזה חברה שיכולה לספק לי אותו במשלוח ? או ששווה לחכות לדור הבאה שיצא עוד מעט ?#@! כי ראיתי כבר פלאפון דור 3.5 לפי השטויות שלהם..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Asafc,

צהריים טובים חברים, בהמשך לקבוצת רכישה קודמת שהקמתי ביתוף היבואן הרשמי של HTC בארץ - טאצ'גרופ, אני פועל בשיתוף איתם למכירת 2 מכשירים נוספים - HTC Desire EYE ו- HTC Desire 820. מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו שם מרוכזים כל הפרטים הנוספים בכתובת https://www.facebook.com/groups/TouchGroupDeals/ בקרוב מכשירים חדשים! (גם הm9 כמובן ) יום טוב, אסף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by hadarK,

Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.

15. Started by Omry,

לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום חברים! באתי להתייעץ לגבי קניית טאבלט לצורכי לימודים(בעיקר) ועדיפות שנייה לסרטים/גלישה באינטרנט. התקציב שלי לא גדול ובטח שלא עובר את ה-1000. שמתי עין בעיקר על המכשירים הסיניים כדוגמת אינול, קיוב וכו'.. הבעיה היא שאני ממש לא יודע על החברות האלה. עד כמה הן אמינות? אני רוצה מכשיר שיהיה בנוי טוב, עם מסך חד, גדול ואיכותי, מעבד טוב שירוץ חלק, קליטת Wi-fi טובה(חשוב), וסוללה חזקה. (מן הסתם שאעדיף כמה שיותר טוב אבל מה שרשום למעלה זה מה שחשוב לי בעיקר במינימום תקציב) אני גם מעדיף שהשקע USB ישמש גם לטעינה...... נשמע כבר שאני רוצה משהו מושלם כמו שאמרתי, הסתכלתי על מכשירים של ainol אבל אני רואה שחלק מהאנשים מסכימים ואומרים שעשו קנייה מעולה ובצד השני אומרים שזהו זבל שאסור…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rivzid,

אני רוצה לקנות GPS אשר ישרת אותי בנסיעותי לחו"ל: אירופה וארה"ב וקצת גם בארץ. אני לא צריכה שום תוספות של משחקים, מולטימדיה וכד'. GPS פשוט, אמין, נוח להפעלה ושיש לו מסך גדול יחסית לא מחשב כף יד. ראיתי במחיר שפוי את ה QUE NQ 430 וכן 431 האם הם עומים על הצרכים שלי? מה ההבדלים ביניהם? תודה לכולם וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Dav23,

שלום, שניתי את הGPS שלי באירופה ויש בו רק את הפה של אירופה.... משהוא יודע איפו אפשר להוריד את המפה של ישראל ששתאים ל MIO C520 תודה מראש דויד

19. שלום יש לי מכשיר MIO DIGI WALKER עליו מותקן IGO8. אני מעוניין להתקין IGO9 על מכשיר אחר, ולהעביר את הנתונים ששמרתי בIGO8 אליו (נקודות מועדפות וכו') האם אפשרי ואם כן כיצד? תודה מראש

20. Started by drucula,

נראה שיש מה לצפות מהעדכון היום, במיוחד מהdual boot המובנה. מי אמר meego ולא קיבל? מישהו הצליח לעדכן את המכשיר? המכשיר שלי עם קושחה של UK עוד לא קיבל את העדכון OTA ואני לא רואה את הקושחה לUK ברשימת הקושחות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nirV33,

אני מעוניין לקנות טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. ראיתי sumsung galaxy note 8.0 נראה טוב, אבל לא מצאתי בארץ אשמח לקבל מידע איפה אני יכול לקנות אותו בארץ כמו כן אשמח להמלצות לדגמים אחרים. תודה לכל החברים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by OR2OOO,

אחרי בדיקה ברשת לא כל כך הצלחתי להבין את התשובה... יש לי SGS3, ובדיוק קיבלתי עדכון (נראה לי), האם ביצוע העדכון (OTA) יימחק את תוכן המכשיר? האם עדכון קושחה (זה מעדכן קושחה או מערכת הפעלה?) דרך KIES מוחק את הנתונים?

25. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-zte-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים