עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by mosheazran,

שלום אפשר בבקשה קישור לסוללה לאייפון 4 עם הקיט החלפה? והאם זה אותו דבר כמו של ה4s? תודה

2. אז אחרי התלבטות ארוכה בין כל נגני ה mp3 השונים, כנראה שסגרתי על ה Creative ZVM. אבל לפני כן, רציתי לשאול את דעתכם על הנגן ואם יש נגן יותר טוב במסגרת התקציב שלו (1800 בערך) ? ראיתי גם שהרבה מתלוננים על התוכנה שאיתה מעבירים שירים. האם חייבים להשתמש עם אותה תוכנה ? הבנתי שהנגן הוא drag&drop, מה שמבטל את הצורך בתוכנה, לא ? ודבר אחרון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את השלט החוטי שיש לו וכמה הוא עולה ? תודה מראש. עריכה; עוד שאלה שכחתי, האם ניתן להחליף את הבטריה ? ומנסיון של אנשים שיש להם אותו, כמה שעות נגינה של מוזיקה הוא מחזיק ?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  3. הי רציתי לשאול אם יש בארץ איזה מקום שעושה ציפוי נגד מים למכשיר סלולרי? תודה איתי

4. Started by Tomerico,

היי, אני עומד לקבל את הנגן הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו כיסוי סיליקון טוב. לפי חיפוש וידע כללי, שמעתי שה-iSkin הוא האופציה האיכותית ביותר, אבל חיפוש באתר של אפל הניב את התוצאות הבאות: http://www.apple.com/search/store/?q=iSkin המוצר הראשון מופיע הוא "כמעט" המוצר שאני רוצה, אך נראה שהוא לא קיים יותר בחנות שלהם. בנוסף, לא מצאתי מקום בארץ שמוכר אותו. אלא אם כן זה מה שכתוב באתרים: נרתיק סיליקון ל Apple IPOD Classic 80GB שווה ל-iSkin eVo3 for iPod מישהו יכול להגיד לי מה מהבאים הוא הכי טוב? מה מהבאים הוא iSkin? ולמה יש הבדלים כ'כ גדולים אם כולם כביכול אותו מוצר http://www.shopy.co.il/groupsales/6608 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5603 http://www.nanashops.co…

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  5. המוצר החדש של החברה הטאיוואנית מאמץ את מעבדי ה-Core m האולטרה חסכוניים בכדי לספק לנו מחשב עם מסך מגע וציר מסתובב ב-360 מעלות בפחות מ-2,500 שקלים לכתבה

6. Started by Anihawk,

היי, אחרי למעלה מ4 שנים עם סמסונג חצי-עובד החלטתי לקנות טלפון חדש, בשבוע הקרוב אני יהיה בניו יורק אז- אני מחפש טלפון, העדפה לאנדרויד, העדפה לאחד עם מקלדת אמיתית (כמו בdroid 2 נניח), צריך שהוא יעבוד גם בישראל כמובן. חשוב לי שתיהיה לו פונקציית GPS (addon או משהו). אני מחכה להמלצות שלכם.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 16:38:33 אני מכיר את החוק שלכם נגד הקפצות אבל אני לא עומד להישאר כאן עוד הרבה זמן והדיון לא מקבל שום תגובות כבר 3 ימים.אז אם מישהו כן יכול לעזור לי עכשיו זה הזמן. אם אני מקבל באן, so be it, כנראה ששום דבר לא ייצא מהדיון הזה בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9-%d7%95%d7%97%d7%93%d7%99%d7%a9-lg-%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94-g-flex-2-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  8. כי אין לי חיבור על חוטי של אינטרנט.

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  9. שלום, אני כותב אפליקציה שעושה FACEBOOK LOGIN, אני לא מצליח להבין בAPI הנוכחי שלהם, איך אני מאפשר למשתמש לשלוח APP REQUEST לחברים שלו. אני מתכוון לזה שהם יקבל את שם האפליקציה וקישור לדף בGOOGLE PLAY. יש לי כבר את הFACEBOOK IDs של אלו שאני רוצה לשלוח להם את ההזמנה. איזה מן אוביקט / תהליך אני צריך? ואיזה מן הרשאות. מעבר לזה, לא הבנתי איך אני לוקח SESSION קיים ומשנה את ההרשאות שיש לו.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by tmpusr,

אין דרישות יותר מדי - רק שיהיה דומה ככל האפשר, ממש לא יקר ולא ביזיוני מדי בביצועים.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  11. שלום , אני מחפש נגן MP3 ללא הגבלת מחיר , לפעילות ספורטיבית כגון ריצה , אופנים וכו'. הדרישות : 1. שיהיה יחסית בעל משקל נמוך 2. איכות סאונד ברמה גבוהה (דגש על באס) 3. אין צורך בתמונות , מסך גדול , וכו' אם זה מתלווה בלית ברירה אז אפשרי 4. שיהיה עמיד במים (זיעה) אני עכשיו עם ה Creative ZVP 2GB מאוד מרוצה , אבל האיכות סאונד והחוזק של הסאונד באוזניות מאוד מאכזב , האוזניות איכותיות(לפחות לכאלו שמיועדות לפעילות ספורטיבית) , נסיתי המון המון אוזניות גם כאלו ב500 שקלים כגון: Altec UHP 303 SENNHEISER LX90 SENNHEISER PMX70 SENNHEISER MX200 ועוד רבים ואחרים , אוזניות ברמה דיי גבוהה אבל הסאונד פשוט חלש לי באוזן , אני מחפש נגן בעל עצימות שמע גבוהה שאיך נגדיר את זה "תקרע לי את האוזניים" ח…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  12. מכשיר הביניים החדש של Huawei מציע נפחי זכרונות ראויים ומסך מוארך עם שוליים ממוזערים בתג מחיר שקשה להתחרות בו לכתבה

13. היתכן? Mediatek תעקוף את Qualcomm בכל הנוגע לטכנולוגיות טעינה מהירה לסוללות? מפתחת השבבים הטאיוואנית הציגה את Express Pump 3.0, אשר עושה שימוש בזרם טעינה גבוה במיוחד של כ-5 אמפר ומעלה ובטכניקת ה-Power Delivery שקיימת ב-USB 3.1 בכדי לטעון סוללות של מכשירים חכמים בזמני שיא - 20 דקות לטעינה של עד 70 אחוזים מהקיבולת הממוצעת. היכולת הזו נשמעת ככזו שטובה אפילו יותר מטכנולוגיית ה-Quick Charge 3.0 של המתחרה הגדולה Qualcomm, והיא מיועדת להגיע לשוק במהלך שלושת החודשים הבאים בשבבי ה-Helio P20 החדשים והחסכוניים עבור שוק הביניים. אחרי זה, יישאר לנו רק להמתין ל-Oppo, והטכנולוגיה שלה שמבטיחה לטעון סוללה בצורה מלאה בתוך רבע שעה בלבד. https://goo.gl/q5Bqge

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by kletsman,

ONEPLUS TWO 4GB 4G Phablet - BLACK 390 דולר לפני מיסים ומשלוח אתם חושבים שזה הדבר האמיתי? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218003.html?wid=3

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  15. יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebay יותר ארוך ונועד להטענה מהירה. איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by E-R-P,

צריך המלצה על נגן MP4 שמנגן סרטים באיכות טובה עם מסך יחיסית גדול 2.4 ומעלה לאחר סריקה בפורום ובאינטרנט ראיתי את המכשירים הבאים Meizu M6 האם זה נכון שסרט באורך מעל 40 דקות עושה בעיות לא מריץ טוב וכדומה, מה אתם אורמים על הנגן הזה? philips sa5285 מה אתםן אומרים על הנגן הזה, האם הוא מנגן סרטים באיכות טובה,? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (לא לחרוג), צריך נגן שמנגן סרטים ואודיו באיכות טובה, ללא מסך מגע. באופן כללי כמה לוקח להמיר סרט של GB1 בתוכנות ההמרה שמצורפות?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by Kalen,

עייפתי מלחכות לשיחרור הרשמי של מוטורולה. האם יש רום ICS שמומלץ למכשיר זה עם עברית מלאה? עריכה: מדובר ב XT910 שנרכש דרך סלקום.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  18. Started by Mortar,

יש לי חבילה של 100MB בחודש, פועלת סבבה. אבל יש בעיות עם כניסה לאתרים עם סיסמא. כשאני מנסה להכנס לדואר שלי בYAHOO אז הוא תמיד רושם לי שהסיסמא או המשתמש לא נכונים, נסיתי להכנס גם בOPERA MINI לEMAIL וגם שם יש את אותה בעיה, אני בוודאות מכניס שם וסיסמא נכונים כי פה במחשב זה אותו דבר וזה פועל בסדר, הבעיה קיימת כבר חודש וגם לאחר עדכון FIRMWARE של הפלאפון זה לא מסתדר... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? נ.ב אותה בעיה גם בPAYPAL.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  19. הי יש מישהוא שיודע היכן ניתן להשיג אייפד בזול ואם רוצים לקנות יש שניה איך אני יכול לבדוק שאני קונה מכשיר תקין תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  20. מנכ\"ל היצרנית הסינית מכריז באופן חגיגי כי מכשיר הדגל החדש ישא תג מחיר משתלם מאוד - אך עדיין יהיה יקר מקודמו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%92%d7%9d-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%9e-450-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. הגיע הזמן להחליף את הסמסונג עגלקטיקוס S במשהו יותר נורמלי. מכיוון שלא מסתדרת לי רכישה בחו"ל ואני מעדיף לא להתעסק במשלוחים לארץ, נשארתי עם האופציה של לקנות בארץ. אז חשבתי לעצמי שמספר אנשים שמתארגנים לרכישה זה חתיכת סכום ויכול להיות שנוכל אולי לקבל מחיר טוב על כמות. אז מה אתם אומרים? יש קופצים? מי מעוניין?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  22. היי, אני כרגע בסלקום, ואורנג' מנסים למשוך אותי אליהם. בין היתר זה יכלול החלפה של המכשיר הנוכחי שלי, K800, לכל מכשיר אחר שקיים אצלהם. המחיר לא רלוונטי. אהבתי מאוד את ה-K800 בזכות המצלמה האיכותית יחסית שלו. אני אוהב בלי קשר את המכשירים של SE בזכות הממשק הנוח שלהם, והייתי שמח להישאר איתם (מה גם שכבר יש לי כרטיס זיכרון בשבילו, וזה יהיה הכי נוח מבחינת שדרוג בצורה חלקה). כרגע נושא המצלמה כבר פחות קריטי עבורי (כניסה לעולם ה-DSLR), ומה שיותר חשוב לי זה גודל המכשיר (עובי, בעיקר) ועוצמת השמע, הספיקר, והצלצול. לצערי ה-K800 שלי לא מתבלט במיוחד בתחומים האלה, כשאני שומע את העוצמה של הספיקר במירסים למיניהם (לצורכי דיבור כמובן, לא שמיעת מוזיקה ברחוב כמו ערס) לעומת העוצמה אצלי, אני…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  23. הי כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש סמארטפון עד 1000(ניתן לחרוג במעט) אבל חשוב שהמצלמה תהיה איכותית וכמובן שבכללי יהיה סמארטפון איכותי ככל האפשר במגבלות של ה 1500 שח . תודה מראש למגיבים

24. Started by jackhammer,

אני רוצה לקנות GPS לשימוש בארץ עכשיו אני בקרוב יוכל להשיג GPS יותר זול אבל לא מהארץ השאלה שלי היא האם אפשר לקנות מבחוץ ואז לשים לו את התוכנה בעברית? כי בתאכלס זה לא ממש עוזר לי אם הוא מראה לי את המפות של הערים בארץ אבל הכל באנגלית...... אם כן אז מאיפה אני משיג את התוכנה בעברית? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  25. האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים