גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-ושלום קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים,והאמת שאני דיי מרוצה הוא נחמד בסה"כ,השאלה שלי היא כזו יש לי ANDROID 2.1 ECLAIR וכשאני מתקין משחקים עם סיומת של APK אז המשחקים הרציניים כמו נגיד ASSASIN CREED עובדים ממש לאט ועם מלא באגים ואנגרי בירדס למשל לא עולה בכלל,השאלה מה הבעייה?ו האם יש משחקיםן עם תאימות שונה למכשיר"? כי המשחקים שיש לי הם במקור של פלאפונים.. אודה לעזרה..
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני כחודש היה לי נגן ZEN VISION M 30GB, ממנו הייתי מאוד מרוצה - עד שגנבו לי אותו במוצב (בטח אחד החימושניקים הערסים האלה...)... בקיצור אני חוזר בראשון לצבא ואני צריך דחוף לקנות נגן טוב. - עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט). - איכות סאונד מעולה. - רצוי מאוד תמיכה בעברית (תנו אפשרות לנגנים עם תמיכה וגם בלי תמיכה, אני כבר אבחר). - רק מוזיקה, בלי וידאו. - ממשק פשוט ונוח. - רדיו, מיקרופון, שעון מעורר - אני לא משתמש בגימיקים האלה, אז לא צריך לקחת אותם בחשבון. תודה!
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם. שווה משהו? יש לי של מוטורולה HS805 עם סוללה AAA והיא מחזיקה המון אבל היא כבדה. וה I-TECH Arrow II קלה אבל איך היא?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש בגלקסי 2 בסלולארי ובגדול מעדיף את אנדרואיד... אך שמעתי שהאפליקציות ב iPad יותר תואמות לטאבלטים מאשר האפליקציות באנדרואיד... איזה טאבלט עדיף לקנות מבחינת תאימות האפליקציות ?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אחרי מספר שנים של עליות כמעט ללא הפסקה, שלושת היצרניות הסיניות המובילות בעולם המכשירים החכמים נאלצות להתמודד עם האטה בצבירת הפופולריות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
- 2 followers
-
-
שמתי עין על הIAUDIO D2 הוא נראה נגן מאוד אמין (ראיתי סרטונים ביוטוב) רק יש כמה דברים שקצת מטרידים אותי: המשקל הקטן יחסית שלו... והמסך הקטן 2.5 אינט'ש. מה שאני יותר אוהב בנגן זה TV UOT, מסך מגע ו52 שעות של נגינה (שזה יפה). עכשיו ראיתי שיש בארץ גם את הZUNE של מיקרוסופט ולפי המפרט הוא ממש שווה.. חוץ מזמן בטרייה... הזמן מטרייה יותר חלש (בהרבה) אבל מסך גדול ונפך גדול (הרבה יותר גדול). עכשיו מה שווה לי יותר? ZUNE או D2? ומה הייתם בוחרים?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני יכול להביא גם HTC HERO ב1600 ש''ח. מה עדיף? הביעו דעתכם ואני משתמש דיי ממוצע בפלאפון שלי, רוצה איכות שמע גבוה בטלפון. נא להשתדל להתרכז במכשירים האלו, אף על פי שאם יש למישהו הצעה אחרת ממש טובה אז הוא מוזמן. בתודה ובברכת חג שמח, עמרי
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי. יש לי ONEPLUS 6 ואני ממש מבסוט עליו חוץ מזה שהוא מאד שביר. נשבר לי 3 פעמים המסך ועכשיו כבר לא שווה לי להחליף לו מסך ב650 שח. אעדיף לקנות משהו חדש. ONEPLUS 7T? מה אומרים עליו או שבכלל לתקן אותו ולחכות לONEPLUS 8. אותי מעניין מאד המהירות שלו בפתיחת אפליקציות מרובות וכו' , סוללה, הטענה. ( אני סטודנט). המון תודה, אלמוג
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה נגן , שם עליו שירים. יום אחד הוא נתקע לו אז הוא לחץ reset ומאז הוא טוען שהנגן לא מראה לו את הקבצי מוזיקה שהיו עליו. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר פורום שמתמחה ב iAudio ?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מידע על איכות הסאונד של סמארטפונים? יש משהו בכלל באיכות טובה? יש לי Nokia C2-01 עם CX300 והאיכות זוועה! (לעומת Sansa Clip פשוט עם אותם אוזניות - מהשילוב הזה הייתי מרוצה יחסית) יש סמארטפון עם איכות לפחות כמו הSansa? הDAC זה המשתנה היחיד שצריך לבדוק? בשום ביקורת של שום סמארטפון לא מצאתי התיחסות לנושא הזה למה לאף אחד זה לא אכפת???
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי רייזר שקניתי בזמנו מORANGE. התוכנה שהגיעה איתו לא עודכנה מעולם דרך אורנג' לאנדרואיד 4 אז לפי מדריך התקנתי את הגרסה הרשמית של מוטורולה (אנדרואיד 4.0.X) בכל מקרה הגרסה של מוטורולה בלתי נסבלת. רציתי להתקין CyanogenMod כמו ששמתי לכמה קרובי משפחה על הגלקסי S2 אבל ממה שקראתי באתר שלהם המוד לא תומך ברייזר ומי שניסה להתקין נתקל בבעיות מצלמה. אז, אודה לכם אם תמליצו לי על גרסה מעודכנת למוד כלשהו בשביל Razr XT910 , אבקש שלא יהיה תוכנה רשמית של מוטורולה ושלא יהיה MIUI (שונא אותו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקבל את הנגן הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו כיסוי סיליקון טוב. לפי חיפוש וידע כללי, שמעתי שה-iSkin הוא האופציה האיכותית ביותר, אבל חיפוש באתר של אפל הניב את התוצאות הבאות: http://www.apple.com/search/store/?q=iSkin המוצר הראשון מופיע הוא "כמעט" המוצר שאני רוצה, אך נראה שהוא לא קיים יותר בחנות שלהם. בנוסף, לא מצאתי מקום בארץ שמוכר אותו. אלא אם כן זה מה שכתוב באתרים: נרתיק סיליקון ל Apple IPOD Classic 80GB שווה ל-iSkin eVo3 for iPod מישהו יכול להגיד לי מה מהבאים הוא הכי טוב? מה מהבאים הוא iSkin? ולמה יש הבדלים כ'כ גדולים אם כולם כביכול אותו מוצר http://www.shopy.co.il/groupsales/6608 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5603 http://www.nanashops.co…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי (סוני אריקסון אקספריה X10 ) מהגרסה הנוכחית 2.1 לגרסה החדשה 2.3 בעברית כמובן האם מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת? חנות או אדם פרטי אני צריך המלצה לאדם שיודע את העבודה. בתודה מראש FireFlash
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם האם קיים נגן DVD נייד עם זיכרון פנימי? באם קיים, האם ישנו כזה עם זיכרון של 20 גיגה ויותר? בתודה
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
נראה כי מכשיר הדגל (או מכשירי הדגל, אם לדייק) הבא של סמסונג אכן יתבסס גם על שבב ה-Snapdragon 820 העוצמתי וגם על שבב ה-Exynos 8890. לצרכנים תהיה אפשרות בחירה? רבים משוכנעים שה-Galaxy S7, עם שניים או שלושה גדלים שונים ועם וריאציות Edge קעורות מסך לכל אחד מהם, יחשף ויושק רשמית כבר במהלך החודש הבא – במסגרת תערוכת MWC 2016 בברצלונה או באירוע חגיגי נפרד בסמוך אליה, כשעיני כל עולם הטכנולוגיה מופנות על חזית המכשירים החכמים למיניהם. אנחנו לא יודעים עד כמה ההערכות האלה מדויקות ותואמות את המציאות (היו גם מי שדיברו על השקה בתערוכת CES 2016, שלא הגיעה כמובן), אך נראה שכעת מתקבל חיזוק מסויים לעובדה שמכשיר הדגל החדש כמעט מוכן, וכבר מבצע בדיקות אשר נקלטו במאגר הנתונים של אפליקצ…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מכשיר בשם Concept One עתיד לספק חיפוי זכוכית בטכנולוגיה שמגיעה אלינו מעולם הרכב - כיאה למוצר שפותח בשיתוף פעולה עם מהנדסים מחברת מקלארן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש בראשותי נגן של iriver clix 2 8GB היום בטעות עשיתי לו FORMAT ונמחקו לי כל הרקעים (Themes, ועוד) כמו כן נמחקו לי כל ההגדרות הדיפולטיביות שלו. האם יש דרך להחזיר את המכשיר לקדמותו? כמו שהגיע מהחנות?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי היום הייתי אצל החברות הסלולאריות...בלבלו אותי עם הקומבינות שלהם. החזרים במידה וככה ככה.. בקיצור היום אני משלם 150 ש"ח עבור 500 דקות 500 SMS עם מכשיר מאוד ישן. לעניות דעתי זה הרבה כסף. לא הצלחתי להבין את חוק ניתוק הזיקה לחלוטין. אני רוצה להביא מכשיר... ולא לשלם להם כל חודש סכום מסוים.. ואם צריך להביא מחול... לגבי החוק ניתוק זיקה, האם זה הגיוני שיש אצלהם "מדרגות" עבור החזרים מחנות פרטית....?? מה עליי לעשות באופן כללי.. רוצה אייפון/גלקסי ולשלם עבור כמה שאני מדבר..בתעריפים הגיוניים.. או שזה מוגזם וכבד על החברות בארצנו...??? מה אתם אומרים? להביא מחול או דרך החברות בארץ עם ההחזרים?? מה כדאי מבחינה כלכלית נטו.. תעזרו לי בבקשה.. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכוווולם, רכשתי לי נגן MP3 חביב -> sandisk sansa M240. סה"כ מאוד מרוצה, חוץ מבעיה קטנה ומציקה... קיבלתי את המכשיר, חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה אותו כהרדיסק נייד, הקלטתי שירים ויצאתי לי לנסיעה על האופניים לחבר. חיברתי אצלו את המכשיר, והמחשב שלו זיהה אותו בתור נגן MP3 ולא הראה את הקבצים שהיו בתוך המכשיר. אמרנו מוזר... העתקתי שירים ממנו אל המכשיר, נסעתי הביתה, חיברתי את המכשיר למחשב שלי, והוא מראה רק את הקבצים שהתעקתי אליו בבית שלי. חיברתי את המכשיר למחשב של אבא שלי, והוא זיהה אותו בתור נגן MP3, כמו אצל חבר שלי , והראה לי את הקבצים שהתעקתי ממנו, ולא את הקבצים שהעתקתי במחשב שלי... חשוב לציין שהנגן מנגן את כל השירים שהעתיקו אליו... הכצעקתה? הגיוני? לפי דעתי ה…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לוקח ג'יגה ??
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
דרוש לי יעוץ מהיר. אני חייל.19 יש אוטו של הורים אני לא יודע עד כמה אני צריך GPS ואינטרנט כי אני משרת בתור טכנאי אבנט כחול. אני רואה שיש N95 ב 69 שקל לחודש + שקל20 לחבילה סלולארית. ו N73 כידוע לי עדין עולה 79 + 20 אז מה? לקנות N95? אני מאד מעוניין אבל מדאיג אותי הסוללה הקצרה. הבנתי ששיפרו אותה? האם ניתן לקנות סוללה יותר איכותית? למישהו יש המלצות אחרות לאורנג? בכל מקרה חשוב לי מקשים נוחים,נגן,מצלמה,מגניבות. נ.ב. יש לי אוזניות BT סטריאופוניות בבקשה ענו בדחיפות כי אני חייב לקנות נייד עוד היום מאחר ששלי נגנב. בתודה 24
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל 1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל? 2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-