גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני יכול להביא גם HTC HERO ב1600 ש''ח. מה עדיף? הביעו דעתכם ואני משתמש דיי ממוצע בפלאפון שלי, רוצה איכות שמע גבוה בטלפון. נא להשתדל להתרכז במכשירים האלו, אף על פי שאם יש למישהו הצעה אחרת ממש טובה אז הוא מוזמן. בתודה ובברכת חג שמח, עמרי
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות נגן ורציתי לדעת מהם ההמלצות לכם. לא איכפת לי מאיפה לקנות ובאיזו צורה.. אז ככ אלה התנאים : -תקציב: כמה שפחות,אבל בערך 250.. העיקר שהיחס בין עלות לתועלת יהיה שווה את זה גם אם זה יגרום לחריגות מהתקציב. -מסך בסיסי ביותר על מנת לראות איזה שיר מתנגן. -מספיק 1G,2G יהיה מעולה. -איכות סאונד שתהיה כמה שיותר טובה. -עיצוב לא ממש חשוב,אבל אם הוא יהיה יפה זה גם טוב.. -אפשרות לחבר כל אוזניה. -משך סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך. -תניכה בעברית כלל לא חשובה. -רדיו אם יש אז סבבה,אם לא אז ממש לא חשוב. פעם היה לי IPOD NANO 4GB שהייתי ממש מרוצה ממנו והוא היה מעולה,אבל הוא נשבר. גם רציתי לדעת אם יש כזה הבדל באיכות סאונד בין לדוגמא הIPOD שהיה לי לבין נגן ממ…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אם אני צורב על הפלאפון שלי(K800I ) גירסה של k810i מה זה יתן לי ? איזה שיפורים ? יתרונות חסרונות
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ברשותי פלאפון של סמסונג (אין לי מושג מה הדגם) מלפני כמה שנים טובות. אני רוצה להעביר אליו קובץ MIDI אבל אין לי אינטרנט או כבל USB. ניסיתי להעביר אליו את הקובץ דרך האינפרה אדום אך ההעברה נכשלה. שלחתי גם הודעה לפלאפון עם הקובץ, אך במקום הקובץ קיבלתי הודעה מאורנג' שהתקבלה הודעה חדשה באלבום שלי באתר אורנג'. אילו עוד אופציות עומדות בפני?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מצאתי את החברה הזאת שמייצרת בטריות חזקות יותר לסמארטפונים, מישהו התנסה בחברה הזאת היא נחשבת לאיכותית? יש חוות דעת של אנשים שיכולים להעיד שהבטריות באמת אכותיות? בעיקרון יש לי מיילסטון וראיתי את התמונות והסרטונים האלה: זה נשמע טוב אבל מכער מאוד את הטלפון, יש פתרונות אחרים לבטריות חזקות יותר שלא הופכים את הטלפון לפרנקנשטיין?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אני בעלים של נגן iaudio u3, הנגן ממש לא איכותי, הסאונד שלו יבש ללא נפח וללא העומק של הבאסים יש לי אוזניות senn cx300 ו senn hd205. כשאני שומע דבר מגבר של ימהה שיש לי בחדר שמחובר למחשב שומעים מדהים, גם כאשר שומעים דרך מיני דיסק ודיסקמן קיבצי mp3 שומעים מדהים ואת העומק של הבאסים. שמעתי את ה iaudio x5 והוא כמו ה u3, שמעתי גם את ה ipod video, הוא נשמע יותר טוב אבל אין באסים חזקים, שמעתי גם את ה creativ zvm וגם לו אין באסים חזקים. יש איזה נגן שיש לו עוצמה חזקה של באסים כמו לדיסמנים -השירים נשמעים כקבצי mp3 לא wave. תודה.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שומעים בו חלש למרות שבהגדרות זה על 8.. (בשיחות ובשירים..)
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז אחרי התלבטות ארוכה בין כל נגני ה mp3 השונים, כנראה שסגרתי על ה Creative ZVM. אבל לפני כן, רציתי לשאול את דעתכם על הנגן ואם יש נגן יותר טוב במסגרת התקציב שלו (1800 בערך) ? ראיתי גם שהרבה מתלוננים על התוכנה שאיתה מעבירים שירים. האם חייבים להשתמש עם אותה תוכנה ? הבנתי שהנגן הוא drag&drop, מה שמבטל את הצורך בתוכנה, לא ? ודבר אחרון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את השלט החוטי שיש לו וכמה הוא עולה ? תודה מראש. עריכה; עוד שאלה שכחתי, האם ניתן להחליף את הבטריה ? ומנסיון של אנשים שיש להם אותו, כמה שעות נגינה של מוזיקה הוא מחזיק ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה נגן , שם עליו שירים. יום אחד הוא נתקע לו אז הוא לחץ reset ומאז הוא טוען שהנגן לא מראה לו את הקבצי מוזיקה שהיו עליו. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר פורום שמתמחה ב iAudio ?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בטווח ה1.5K עדיף מחברת נוקיה. חובה שיהיה במכשיר: 1. מקשים מאוד נוחים - יש שימוש נרחב בSMS ובאינטרנט הסולאלרי. 2. רמקול חזק. 3. סוללה חזקה. 4. עמיד וחזק. עדיפות לתכונות: 1. מצלמה באיכות טובה. 2. ממשק מהיר. 3. דור שלישי על מנת שיהיה אינטרנט מהיר. 4. מסך גדול כמה שאפשר אבל שלא יעשה את המכשיר בגודל של לבנה. מתכוון לקנות את המכשיר בחנות חיצונית ולא באחת הרשתות, אז אם אפשר גם לינקים לחנויות שמוכרים את המכשיר או המלצה על חנות אמינה וטובה. דיפדפתי קצת בפורום וראיתי את נוקיה 6120 שממש אהבתי את המפרט הטכני של המכשיר, אבל לצערי אני לא יכול למצוא את המכשיר בזאפ, מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 04 אוגוסט 2007, 00:28:34 מישהו. עזרה? :-X
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז בחרתי תמונה לשים בתור רקע וכשאני עושה זאת אז התמונה נהית בגודל מקורי וגדול מידי בשביל המסך והתמונה נהרסת ככה, איך אני יכול לקבוע תמונה כרקע ושהגודל של התמונה יהיה מותאם לגודל המסך?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
נשבר לי בפל' רכיב אלקרטוני שמדליק את הפל', כמה תיקון אמור לעלות בערך?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני אמור להגיע ל הונג קונג בעוד כחודשיים חשבתי לקפוץ על המציאה ולקנות סלולרי חדש. אני מחפש smartphone כמובן סיגנון ה IPHONE ואולי את ה IPHONE עצמו אבל תאמת שאני לא בקיע בכלל בטלפונים החדשים שיוצאים. אשמח לקבל כמה המלצות לטלפונים בסיגנון של ה IPHONE והאם למישהו יש ניסיון בכלל של קניית טלפון מ HONG KONG ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ההורים שלי רוצים לטוס לשוודיה לעשות טיול עצמאי הם ביקשו ממני לברר על GPS שיהיה איכותי ועמיד בשביל הטיול שלהם התקציב הוא בערך 1500 ש"ח מומלץ משהו עם מסך מגע גדול וברור ובעל ממשק נוח ואם אפשר שיהיה אפשר להטעין לו מפות מהאינטרנט ללא תשלום נוסף
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חברת Bzigo הישראלית מציגה את הדור הבא של הגנה מפני יתושים - רחפן AI חכם שמאתר ומחסל יתושים באופן אוטומטי לחלוטיןלכתבה
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום הייתי אצל החברות הסלולאריות...בלבלו אותי עם הקומבינות שלהם. החזרים במידה וככה ככה.. בקיצור היום אני משלם 150 ש"ח עבור 500 דקות 500 SMS עם מכשיר מאוד ישן. לעניות דעתי זה הרבה כסף. לא הצלחתי להבין את חוק ניתוק הזיקה לחלוטין. אני רוצה להביא מכשיר... ולא לשלם להם כל חודש סכום מסוים.. ואם צריך להביא מחול... לגבי החוק ניתוק זיקה, האם זה הגיוני שיש אצלהם "מדרגות" עבור החזרים מחנות פרטית....?? מה עליי לעשות באופן כללי.. רוצה אייפון/גלקסי ולשלם עבור כמה שאני מדבר..בתעריפים הגיוניים.. או שזה מוגזם וכבד על החברות בארצנו...??? מה אתם אומרים? להביא מחול או דרך החברות בארץ עם ההחזרים?? מה כדאי מבחינה כלכלית נטו.. תעזרו לי בבקשה.. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%94-black-friday-%d7%a9%d7%9c-oneplus-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לנובו חשפה לאחרונה סמארטפון שוק ביניים נאה במחיר משתלם בצורה חסרת תקדים - וכעת נראה ש-Xiaomi עומדת להחזיר מלחמה עם דגם סופר משתלם חדש ממשפחת ה-Redmi לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האמת, אני לא זוכר ממתי התחילה הבעיה, אבל זה משהו חדש יחסית. נניח אני מוריד ATK או את האפליקציה של "מערכת שעות" או שאר דברים ואני לוחץ לחיצה ארוכה על מקום פנוי במסך הבית, בוחר בווידג'טים ומדפדף ברשימה - אין לי כמעט כלום חוץ מהדברים שמגיעים גם ככה עם המערכת (דהיינו שעון אנגלוגי, חיפוש גוגל ושאר שטויות). זה משהו שבעבר (לא יודע להגדיר בדיוק מתי) לא היה - היה לי ווידג'ט של ATK וכו'
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-