גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
יתכן כי החברה הטאיוואנית וויתרה כבר על עולם המכשירים החכמים באופן אישי - אך זה לא מונע מחברות אלמוניות אחרות לעשות שימוש במותג בעבורה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
פורסם פה לינק בעבר באחד הפוסטים לאתר שמציע SGS 2 ב3700 ש"ח וכששאלו על אמינות האתר - מישהו רשם שהבעלים של החנות/אתר זה אותם בעלים של הפורום iandroid אז רציתי לדעת אם אפשר לינק לאותו אתר בבקשה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תצורת הפומית מסרבת להיעלם מהשטח גם ב-2017, ומבצעת קאמבק במסגרת דגם יוקרתי טרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
- 2 followers
-
-
מצלמה טובה הכוונה היא שתהייה מינימום 3.2 ופלאש. האם יש חייה כזאת? ואני לא רוצה פלאפון מסדרת K מאחר והמוסיקה היא בראש סדר העדיפויות שלי בפלאפון. ואם אפשר גם הסבר לגבי הדגמים של ה C \ R \ S וכו'. תודה. להלן האתר הראשי של סוני עם כל הדגמים האחרונים שלהם. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=il&lc=he עריכה: בנוסף אשמח להסבר קצר על ההבדלים העיקרים בין סדרת הW ל K
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המכשירים שבכותרת, איזה מהם עדיף? אם יש משהו אחר שקיים בסלקום ועדיף אני אשמח לדעת. השימוש העיקרי שלי הוא WIFI. עדיפות למערכת הפעלה נורמלית ולא מוגבלת, רמקול/איכות סאונד - לא משנה, מסך כמה שיותר גדול, אם מסך מגע אז שאני לא היה חייב להשתמש בסטילוס. ולפני שתציעו, אני חייב לבחור מהמכשירים שבסלקום, אחרת הבחירה שלי היתה קלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, ובכלל רק כעת נרשמתי לאתר זה. קצת רקע עליי בנושא המכשירים.. רכשתי את ה smartphone הראשון שלי ליפני כ - 3 שנים.. והוא עד היום איתי נאמן.. עם הרבה שינויים ושידרוגים של תוכנה שעשיתי.. התקנתי וניסיתי. nexsus one of google.. בקיצור, ממש עתיק. עכשיו, מאחר והוא עשה את שלו, והזיכרון לא מספיק לכל העדכונים, והיכולות של הדור הזה, וכן הבטריה לא משהו.. אני רוצה לשאול לדעתכם, איזה מכשיר יכול להתאים ולספק את צרכיי? חייבת לומר שחשוב לי מכשיר מהיר, ואחד שיהיה מה לשחק איתו.. אני אוהבת משחקים בטל'..מצלמה טובה.. ואני רוצה שהוא ישרוד איתי מספיק שנים, לפחות כמו הטלפון הקיים. האם למישהו יש עצה? דעה? אמירה? אגב, נדרשת מערכת הפעלה אנדרואיד..…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"... לא יכול לסנכרן את הנייד... ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה.... ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה... מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?....בתודה מראש למציל!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
צהריים טובים חברים, בהמשך לקבוצת רכישה קודמת שהקמתי ביתוף היבואן הרשמי של HTC בארץ - טאצ'גרופ, אני פועל בשיתוף איתם למכירת 2 מכשירים נוספים - HTC Desire EYE ו- HTC Desire 820. מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו שם מרוכזים כל הפרטים הנוספים בכתובת https://www.facebook.com/groups/TouchGroupDeals/ בקרוב מכשירים חדשים! (גם הm9 כמובן ) יום טוב, אסף
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
סלולארי חכם מחו"ל (ייבוא אישי) עם אפשרות תמיכה מלאה בעברית עד 1500 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מכשיר הביניים החדש של Huawei מציע נפחי זכרונות ראויים ומסך מוארך עם שוליים ממוזערים בתג מחיר שקשה להתחרות בו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 2 followers
-
-
היתכן? Mediatek תעקוף את Qualcomm בכל הנוגע לטכנולוגיות טעינה מהירה לסוללות? מפתחת השבבים הטאיוואנית הציגה את Express Pump 3.0, אשר עושה שימוש בזרם טעינה גבוה במיוחד של כ-5 אמפר ומעלה ובטכניקת ה-Power Delivery שקיימת ב-USB 3.1 בכדי לטעון סוללות של מכשירים חכמים בזמני שיא - 20 דקות לטעינה של עד 70 אחוזים מהקיבולת הממוצעת. היכולת הזו נשמעת ככזו שטובה אפילו יותר מטכנולוגיית ה-Quick Charge 3.0 של המתחרה הגדולה Qualcomm, והיא מיועדת להגיע לשוק במהלך שלושת החודשים הבאים בשבבי ה-Helio P20 החדשים והחסכוניים עבור שוק הביניים. אחרי זה, יישאר לנו רק להמתין ל-Oppo, והטכנולוגיה שלה שמבטיחה לטעון סוללה בצורה מלאה בתוך רבע שעה בלבד. https://goo.gl/q5Bqge
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום. תגידו לי שאני שם את האוזניית בלוטו'פ יש סיכוי לעלייה בקרינה או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אם שומעים בו כמו שצריך ואין לו בעיות http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GTx1114GB
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם כדי לקנות את הנגן cowon a2 או לחכות למשהו חדש? (כמו cowon A3)
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא מבין למה אני צריך מסך בסלולר 5/6 אינש עם 4K ? אני מבין צילום 4K דרך הגב לא רואה הבדל גם בין מסך 720P ל-1080P משהו רואה הבדל ?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
והרי התחזית: Galaxy S6 ו-Galaxy S6 Edge יהיו הצלחה אדירה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-galaxy-s6-%d7%95-galaxy-s6-edge-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני לא משתמש בנייד הרבה קיבלתי עכשיו שיחה ממספר פרטי ובמקביל המצלמה הקדמית פעלה והייתה לי אפשרות ללחוץ "HIDE ME" לא עניתי לשיחה אף פעם לא קרה לי שהמצלמה מתחילה לפעול בשיחה נכנסת כאילו לא ברור לי במידה והייתי עונה הייתה מתבצעת שיחת וידאו והצד השני היה רואה אותי? אולי כל הזמן אפשר לראות אותי דרך המצלמה בכל מקרה? איך מתקשרים למישהו בשיחות רגילות מחוץ לתוכנות של שיחות וידאו וגורמים להפעלה של המצלמה.. שוב אני בקושי משתמש בנייד אבל זה לא מרגיש לי טוב שהמצלמה ככה בשליטה של הצד המתקשר בזמן שהוא בכלל מספר חסוי כיסיתי את המצלמה בטייפ גם ככה אני לא משתמש אגב איזה 80%+ מהשיחות שבכלל מגיעות לנייד ש…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש בגלקסי 2 בסלולארי ובגדול מעדיף את אנדרואיד... אך שמעתי שהאפליקציות ב iPad יותר תואמות לטאבלטים מאשר האפליקציות באנדרואיד... איזה טאבלט עדיף לקנות מבחינת תאימות האפליקציות ?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני יכול להביא גם HTC HERO ב1600 ש''ח. מה עדיף? הביעו דעתכם ואני משתמש דיי ממוצע בפלאפון שלי, רוצה איכות שמע גבוה בטלפון. נא להשתדל להתרכז במכשירים האלו, אף על פי שאם יש למישהו הצעה אחרת ממש טובה אז הוא מוזמן. בתודה ובברכת חג שמח, עמרי
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, קיבלתי ASUS EEE PAD TF101 במתנה,יש רומים וכל מיני דברים כמו שיש לסמארטפונים מבוססי אנדרואינד,נכון? בנוסף,מאיפה אפשר להוריד אפליקציות ומשחקים בחינם?חלק מהמשחקים עולים כסף,יש פריצה או משהוא בסגנון. אשמח לתשובות על מנת שאוכל לקבל את המירב מהטבלט הזה
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי samsung galaxy S ועליו הרום סטוק של סלקום - 2.3.3 כמדומני. התקנתי launcher pro ועכשיו הוא כל הזמן קורס ולא ניתן לעבוד עם המכשיר בכלל. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה מבלי להתקין רום מחדש (יש גישה למצב download) ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
תשכחו מהמייזו והמפיו יש נגן חדש בשוק והפעם מבית IRIVER. IRIVER E100 2GB 450 ש"ח!!!! חוץ מהעובדה שהוא IRIVER הוא יותר טוב מהמייזו בתחומים הבאים: הרחבת זכרון בMICROSD עד 8GB, 2 רמקולים מובנים!!! שקע LINE IN, 30 FPS מה שייתן וידאו חלק וברור, !!!ולפי איך שאני מכיר את אייריבר איכות סאונד בין הטובות שימו לב לעוד משהו - הממשק של הנגן הוא DCLICK בעיצוב שונה מאשר הCLIX! בקיצור - לוקח את המייזו והמפיו בהליכה!!! ולפי דעתי, בזכות המחיר היוצא דופן הזה למוצר IRIVER הוא הרבה יותר משתלם מהCLIX ומהD2 וגם מהZEN... מי שלאחרונה קנה את המייזו או את המפיו לדעתי עשה טעות ענקית!!! נחכה לביקורות שאמורות להגיע מהר ( אולי כבר יש) אבל לפי דעתי פשוט מוצר מעולה!!! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לנובו חשפה לאחרונה סמארטפון שוק ביניים נאה במחיר משתלם בצורה חסרת תקדים - וכעת נראה ש-Xiaomi עומדת להחזיר מלחמה עם דגם סופר משתלם חדש ממשפחת ה-Redmi לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-