גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9b%d7%a0%d7%92%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
שלום. לחבר שלי יש בלקבארי ומאז שהפנתי את המיילים שלו ל-GMAIL לסינון ספאם ושיניתי את הגדרות המכשיר שימשוך מיילים משם, הוא לא מצליח למחוק הודעות מהמכשיר. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מכשיר הביניים החדש של Huawei מציע נפחי זכרונות ראויים ומסך מוארך עם שוליים ממוזערים בתג מחיר שקשה להתחרות בו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
- 2 followers
-
-
אני כבר רואה את הפארודיות:AI מרוקאית שתתווכח איתך וגם תנצח,או AI פולנייה שתנגן לך על המצפון חוץ מזה לדעתי צריך לרכז את כל הדיונים של iphone 4s בת'רד אחד
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אם שומעים בו כמו שצריך ואין לו בעיות http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GTx1114GB
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדגם הזה באנגליה. איפה אני יכול לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
הגרסה הבינלאומית ל-Redmi Note 9 Pro זמינה בארץ בהתבסס על ייבוא מקבילי - לפני שקיבלנו הודעה על תוכניות ההשקה של הנציגה המקומית הרשמית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדי לקנות את הנגן cowon a2 או לחכות למשהו חדש? (כמו cowon A3)
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היתרונות שלו על ה D2 * מסך AMOLED שנותן תמונה חדה וברורה יותר מ LCD * דק הרבה יותר מה D2 ושוקל כמעט חצי ממנו 55 גרם לעומת 91 D2 78.0 X 55.4 X 16.6 mm Clix2 80.3x46.8x12.8mm * עיצוב מרשים ביותר חסרונות * אין חיבור לטלוויזיה * סוללה 24 בשמע 5 בוידאו, לעומת הנתונים המטורפים של 52 ו 10 (בהתאמה) ב D2 * המסך הוא לא מסך מגע * המסך הוא 260K צבעים לעומת מסך 16 מיליון * חריץ הרחבה היתרונות הרבים של ה D2 הופכים אותו למגושם יותר אבל אין כרגע מכשיר שיכול להתחרות בו גם לא ה clix2 שיוצא בקרוב.
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בעיה מתרידה ב iTunes שמתחברים ל iTunes יש למטה מין גרף אם אני לא טועה ירוק אפליקציה כחול שירים וצהוב "אחר" מזה אומר "האחר" הזה איך אני מוחק אותו הוא לוקח סתם מקום או שזה קבצים מערכת חשובים? אני מקווה שהסברתי את עצמי אם לא אני ינסה שוב. עריכה: הכותרת שונתה לפי חוקי הפורום!
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיעלה כמה שפחות שיוכל להקליט שיחה. לא אכפת לי גם לקנות מהנוקיות הפשוטות ב150-200 שקל ובנוסף לזה לקנות מכשיר שמתחבר אליו ומקליט שיחה, מבלי שיהיו ברקע צפצופים. אין לי בעיה להזמין מאיביי
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אחרי מספר שנים של עליות כמעט ללא הפסקה, שלושת היצרניות הסיניות המובילות בעולם המכשירים החכמים נאלצות להתמודד עם האטה בצבירת הפופולריות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
- 2 followers
-
-
היי כולם. ברשותי מכשיר OnePlus 3 שנקנה לפני שנתיים וחצי בדיוק והיה סוס עבודה, עבד מעולה לשביעות רצוני המלאה. עד לפני שבוע - כאשר המסך הפך ל"שלג" (מצורפת תמונה להמחשה) ומאז הוא לא שמיש. מאחר שהמוכר במעבדת התיקונים אינו אובייקטיבי לחלוטין, רציתי לשאול לדעתכם. האם כדאי להשקיע בתיקון (ואגב - מה סדר גודל של עלות התיקון, להערכתם?) או לקנות טלפון חדש? אני מדבר על טלפונים ברמה טובה, סביבות ה-2000 ש"ח. אשמח לכל עצה חכמה אחרת, כמובן תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
האם קיים מחשב כף יד שיכול לתפקד כמחשב רגיל/נייד, בין בעצמו ובין בהוספת מקלדת ומסך חיצוניים וחיבור למדפסת (אם קיים בכלל) ?
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, אלו הדגמים שהצלחתי לצמצם (אתר ZAP): i7 8GBוiAudio/Cowonו - 599 ש"ח i7 16GBוiAudio/Cowonו - 778 ש"ח D2 8GBוiAudio/Cowonו - 789 ש"ח Zen V Plus 8GBוCreativeו - 699 ש"ח iPod Nano 8GB Ver.3וAppleו - 778 ש"ח האם יש מבניהן כאלו שתומכים בעברית וגם בהעברת קבצים רגילה (כמו בDOK) ? אשמח גם להמלצות נוספות :-)
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, יש לי Sony Ericsson J150i Naite של חברת אורנג'. לא ניתן לשנות את הקיצורים ל-Facebook ול-start (אלה הכפתורים הראשיים של המכשיר) וזה ממש מעצבן. יש דרך לעקוף את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
במיוחד איך שאתרים טיפשים מסקרים אותם: http://www.mako.co.il/digital-cellular/iphone/Article-a13d5c01525f931006.htm וואלה? ככה מודדים חוזק של מכשיר? זורקים ברנדומליות? הגלאקסי נפל ישר על המסך והאייפון נפל על הצד.. מה החוכמה פה!? ועוד הם כותבים שהגלאקסי התפרק.. ברור שהתפרק, המכשיר אמור להתפרק.. זה חלק מהקטע, שאפשר להחליף סוללה! @%#!$#@&^~@$~%!^ אייפון פאנבויז טיפשים -.-
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני טס לחו"ל (סין) עוד שבוע וחשבתי לשדרג את הדיימונד 2 שלי למשהו חדש. מה אתם אומרים SGS או ה-Desire? או אולי משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
צהריים טובים חברים, בהמשך לקבוצת רכישה קודמת שהקמתי ביתוף היבואן הרשמי של HTC בארץ - טאצ'גרופ, אני פועל בשיתוף איתם למכירת 2 מכשירים נוספים - HTC Desire EYE ו- HTC Desire 820. מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו שם מרוכזים כל הפרטים הנוספים בכתובת https://www.facebook.com/groups/TouchGroupDeals/ בקרוב מכשירים חדשים! (גם הm9 כמובן ) יום טוב, אסף
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ONEPLUS TWO 4GB 4G Phablet - BLACK 390 דולר לפני מיסים ומשלוח אתם חושבים שזה הדבר האמיתי? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218003.html?wid=3
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
שלום, אתמול קיבלתי הודעה מצערת, שה-Nexus 4 שהזמנתי לא יספיק להגיע בזמן לקרובים שלי לפני שהם יגיעו לארץ, ולכן אני נאלץ למצוא פיתרון אחר אחרי אינסוף שנים עם טלפונים מעאפנים, אני מחפש סמארטפון נורמלי. המטרה היא מחירים לא גובהים במיוחד, משהו בסביבות ה-1800 ש"ח, או לחילופין מכשיר שאפשר לרכוש בארה"ב בבערך 400$ (אבל משהו שיש במלאי, ואם אפשר אז גם המלצה לאיפה לקנות). מבחינת רשת - כנראה Hot mobile, אבל לא קריטי (כל עוד זה לא רק אורנג', האינטרנט שלהם איטי לאללה) חשוב: קליטה טובה מסך חד (לא חייב להיות ענק, נראה לי ש4'' זה מספיק) שלא ירגיש שהוא נתקע/נחנק לפחות 16GB, או לחילופין מקום לכרטיס הרחבה (או גם וגם) סוללה סבירה+ (לא כזאת שצריך לטעון באמצע היום) שלא יהיה כבד בטירוף…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש בגלקסי 2 בסלולארי ובגדול מעדיף את אנדרואיד... אך שמעתי שהאפליקציות ב iPad יותר תואמות לטאבלטים מאשר האפליקציות באנדרואיד... איזה טאבלט עדיף לקנות מבחינת תאימות האפליקציות ?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חוץ מזה לא הבנתי אף פעם איך זה הולך יש מלא תוכנות GPS לפלאפונים ויש גם הרבה חינמיות , אבל איך זה בדיוק חינמי? מול מה זה מתקשר? איך זה מעביר נתונים?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-