גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, הפלאפון שלי תנצב"ה קיפח את חייו בטרם עת. עד כה השתמשתי רק בפלאפונים הפשוטים ביותר ועכשיו אני מעוניינת לקנות פלאפון חכם - הכי חשוב לי זה חיבור נוח ומהיר לאינטרנט ומצלמה טובה. עדיף כזה שנוח לנגן בו מוזיקה וסרטים. לא חשוב אם יש מסך מגע או לא, כל עוד אם זה כן מסך מגע, שתהיה לו תגובתיות מהירה ושיהיה מדויק. אם זה לא מסך מגע, אז אני אשמח אם יהיה קל ללחוץ על המקשים והם לא יהיו קטנטנים. עדיף שהפלאפון יהיה עמיד, כי יש לי נטייה להרוג את הפלאפונים שלי (על כן הקודם מת. מסכן). אני מניחה שגם זמן טעינה זה חשוב. תקציב הוא כמעט לא בעיה, למרות שאני כמעט ולא משתמשת בפלאפון (אני בעיקר שולחת סמסים, בתכלס). אני אשמח לכל עזרה והמלצות, כיוון שאני באמת לא מכירה בכלל פלאפונים ומעולם לא השתמשת…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תהנו [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 11:03:50 אופס, פורום לא נכון. אני לא כל כך מסתדר עם הפורומים האלה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה לא קצרה של שימוש במכשיר ללא מצלמה ולמען האמת ללא שום קשר לשנת 2010,החלטתי שהגיע הזמן להתחדש והחלטתי להשקיע סכום קטן של 600 שח מקסימום ולראות מה אוכל לדוג . לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי בערך מה המכשירים של היום מציעים ואלו הדרישות שלי : מצלמה איכותית (דגש),זמן סוללה סביר,נוחות שימוש (הקלדת הודעות,ניווט בתפריטים וכ"ו... הדילמה שלי היא בין לרכוש מכשיר חדש מאחת הרשתות (ללא התחייבות,סיבות משלי) או מחנות פרטית,או בכלל לפנות לשוק היד השניה . ואם כן לפנות לשוק היד שניה,חבר הציג בפני את מכשיר ה-N85 שברשותו ומוכן למכור לי אותו תמורת 450 שח (המכשיר בעל פאנל מקורי וסוללה חדשים) הנייד הנ"ל עונה על כל הדרישות אך רציתי בכל מקרה להתיעץ קודם כאן ולראות אולי אני הולך לכיוון…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מגן לאייפון שלי ואני לא יודעת איזה כדאי ומאיפה לקנות. ראיתי אחרי חיפוש קצרצר שיש כמה סוגים: סיליקון, פלסטיק, מגן מסך ועוד. כולי כבר התבלבלתי ואין לי מושג מה כדאי לקנות, מה מגן הכי טוב על המכשיר בלי לכער אותו יותר מידי וכמובן שלא יעלה לי כמו המכשיר... אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אייפון. אשמח לדעת איזה מגן יש לכם ואיפה קניתם ואם אתם מרוצים ומי שרוצה יכול גם לשים תמונה זה יעזור לי מאוד תודה על העזרה!! מורן
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני רוצה נגן MP3 מהדיוטי פרי , אני לא רוצה משהו יותר מדיי משוכלל עם סרטים וכאלה. שיהיה אמין , קל לתפעול (בלי ITUNES למיניהם וכו') ואיכותי. אשמח אם תעזרו לי (אני בכוונה לא נותן תקציב , סה"כ הדרישות שלי לא גרנדיוזיות..) מה שכן , אני צריך את ההמלצה עוד היום כדי שחבר שנוסע היום בערב יוכל לקנות לי. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! מכיוון שלא הצלחתי למצוא את הת'ארד הקודם שפתחתי ואני דיי קצר בזמן אשאל את השאלה כאן. אני מתכוון לקנות COWON D2+ האם הנגן הזה לא "מיושן"? אני לא רוצה להתקל במצב בו קניתי אותו וחודש אחרי יוצא ממשיכו שמספק פי 2 יותר פיצ'רים בטווח מחיר זהה... עד עכשיו הוא הנגן היחיד שמספק את רוב צרכי בתקציב (עד 800 ש"ח). ועוד שאלה קטנה- האם הוא נגן קשיח? כלומר אפשר לעסוק איתו בפעילות גופנית בלי לחשוש שהוא ישבוק חיים? האם קיימות רצועות שמאפשרות נשיאה של הנגן על הזרוע (בחנות פיזית בארץ)? תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
עושה רושם שמייזו לקחו את התחום הסלולרי לשלב הבא, ולא רק מתמקדים בנגנים שלהם הנה הSPECS : - Size: 59,5 mm x 113 mm x 11 mm - 3G network support: WCDMA, CDMA, TD-SCDMA versions should be released at the same time - Screen: 3.6″, same 720×480 resolution - CPU: 1GHz Cortex A8-based Samsung S5PC110 - Memory: 512 Mb ROM / 512 Mb RAM - Camera: 5 megapixels camera - Connectivity: Bluetooth / Wifi / GPS / TV-out (via mini USB) - Expansion slot: Micro SD / TF - Battery: 1350 mAh - Price: around 360$ ועכשיו להפתעה הגדולה... http://www.meizume.com/meizu-m8-news/11589-meizu-m9-confirmed-run-android-2-1-a.html
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם אומרים כדאי יותר? אנ אישית דיי סגור על ה HD2 אני מפחד רק שלא יהיו אפליקציות ל וינדוס מובייל..
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נוקיה לוקחת אותנו צעד נוסף קדימה אל העתיד עם מכשיר הדגל שלה NOKIA N8 אומנם התכונות דומות משו לSATIO או לPIXON12 אך נוקיה מבטיחה לנו מכשיר שעולה על שניהם,כול זאת ועוד בכתבה הבאה : http://www.gadgety.co.il/11759/%D7%94%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%96-nokia-n8-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9C-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E/ http://www.phonearena.com/htmls/First-samples-from-Nokia-N8s-12MP-shooter-article-a_11042.html תודה לגאדג'טי.
-
- 48 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
טוב אז קראתי עכשיו מכתב קצת ארוך שכתב סטיב ג'ובס על למה בעצם אין פלאש במכשירים הניידים של אפל לכל מי שמעוניין לקרוא הנה לינק: http://www.apple.com/hotnews/thoughts-on-flash/ עד כמה שהייתי שמח שיהיה פלאש באייפון שלי ,אי אפשר שלא להסכים עם כל הטענות שהוא העלה שם. לאלו ממכם שמתעצלים לקרוא אז אם לסכם את זה ממש בתימצות הוא נותן 6 סיבות : 1. הפלאש הוא לא תקן פתוח ,או כמו שהוא אומר ההפך הוא הנכון הפלאש הוא תקן סגור לחלוטין שרק לאדובי יש שליטה עליו. 2. הפלאש אומנם נפוץ אבל לא נפוץ כמו שאדובי טוענים שהוא, המקורות העיקריים ברשת לוידיאו (כ75% לפי המכתב) שהם יוטיוב ,פייסבוק ועוד כמה אתרים בסגנון כבר בתהליכי תמיכה בHTML5 וH.264 שהם פתוחים לחלוטין . 3. הפלאש יועד במקור למשתמשי PC עם ע…
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חוץ מזה לא הבנתי אף פעם איך זה הולך יש מלא תוכנות GPS לפלאפונים ויש גם הרבה חינמיות , אבל איך זה בדיוק חינמי? מול מה זה מתקשר? איך זה מעביר נתונים?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לאחר אינסוף ספקולציות הזוכה בתחרות "מי תציל את פאלם מגורל אכזר" היא....HP! מכירת Palm קושרה לאינסוף חברות בשוק כאשר הראשית שבהם היתה HTC, אך בסופו של דבר השבוע נגמרו הספקולציות. עסקה זו נותנת המון אוויר לנשימה למע' ההפעלה של Palm, ה- webOS. זוהי כנראה מע' ההפעלה הכי אינטואיטיבית בשוק הטאצ'פונים שלא זכתה מעולם להכרה ולגב כלכלי חזק. כהוכחה אפשר לראות את ה App Store הדליל של Palm המכיל כמות זעומה של כ-2000 אפליקציות. ביחד עם ה Slate שלה, עושה רושם ש HP מתכוונת לקפוץ לקדמת הבמה בתחום הגאדג'טים. בהחלט יהיה מעניין לראות איך HP מתכוונת לשחק בקלפים שלה. אני מאוד מקווה שהיא לא תהרוג את המותג Palm, ושנראה מע' הפעלה נוספת בקרב הטאצ'פונים ביחד עם iPhone OS, Android ו- Win Mobile …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הגיעה לפני מספר שבועות הTOYOTA CAMRY החדשה מאה"ב. ברכב מותקנת מערכת מדיה שכוללת, בין השאר, GPS מובנה. בGPS אין מפה של ארץ הקודש :-\.. הלכתי למוסכים של טויוטה ולכמה חאפרים באזור וההצעה הכי טובה עמדה על 4000 ש"ח (!!). אז חשבתי להשיג איזה תוכנת ניווט כמו IGO אבל לא נראה לי שזה היה עובד בגלל מערכת ההפעלה של המערכת. מה אפשר לעשות? איזה פתרונות טובים יש?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנות GPS לנוקיה שלא עובדות דרך רשת הסלורר. כמובן שיהיו מפות לישראל. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי לכולם כמה טוב לחזור לפורומים כאן... ועכשיו לענייננו: הN73 שלי כבר עשה את השלו והגיע המן להגיד לו להתראות ולחפש שותף חדש... אני בדרך כלל נצמד לנוקיות - עד שבדקתי את ה5800 שעל פניו הוא נראה מכשיר מאוד נחמד אבל המסך מגע שלו לא כ"כ נוח בהשוואה לאייפוד טאצ' שלי (הוא ממש נוח) לא נוח לבצע פעולות, אין הרגשה של עבודה רציפה והמקלדת לא משהו - בלי להזכיר את האיטיות בכלל. רציתי לדעת האם ככה הם כל מכשירי המגע של נוקיה והאם קיים איזשהו חנות תצוגה-שירות שבו אני יוכל לשחק ולבחון את המכשיר וכל זה לפני שאני מתאהב בN97 רק בגלל המפרט שלו... לגבי כל הHTC והאנדרואידים, אותם אני פחות מכיר - הם מומלצים?
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעוד כחודש צפוי להגיע קרוב משפחה מקנדה, ואיתו מכשיר ה-HTC Desire שביקשתי שיקנה עבורי. רק כדי להיות On the safe side, יש סיבה שהמכשיר הזה לא יעבוד בארץ ברשת אורנג' (אי תאימות של סים/תדרים/אנערף)? http://www.expansys.ca/d.aspx?i=196037
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר/יודע איך להשיג תמיכה עברית (Language pack) לטלפון Motorola Z8 Current version installed is: ESPOO_U_46.05.53G_00000ae3 הטלפון נקנה בארץ ללא עברית ואי אפשר לקרוא/לשלוח SMS בעברית, זאת למעשה המגבלה היחידה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
iDROID מגיע 8) http://blog.gsmarena.com/android-ported-to-the-iphone-steve-jobs-looses-his-sleep/ * גם פרוייקט JETDROID מתקדם יפה מאוד ואם הוא יצליח ניתן יהיה להתקין אנדרויד על כמעט כל מערכת מבוססת TOUCHWIZ UI. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! כבר עברה שנה מאז שהIPOD VIDEO 5TH GEN שלי מת ואני מתחיל להרגיש שבלי איזה PMP נחמד את תקופת השעמום הבאה אני לא אשרוד, לכן אני זקוק להמלצתכם בקניית PMP, דגש על וידאו. מסך איכותי שניתן לצפות בו באוטובוס טרנטה חדור שמש. שאפשר יהיה לקרוא כתוביות מהמסך בלי לשבור את העיניים. טאץ' סקרין לא גורם משפיע, אבל יהיה נחמד אם הוא יכלל. אין לי בעייה להתעסק עם הCONVERT כל עוד לנגן יש מספיק זכרון (מעל 8GB). הנגן צריך ליהיות קשיח מספיק בשביל לשרוד תיק של תלמיד כיתה יא'. כמו שאני רואה המתחרים הראשיים הם הIRIVER SPINN U30 8GB והCOWOND2+ בינתיים נטתי יותר לכיוון הקואון, אבל מה שמפחיד אותי הוא המסך הפצפון שלו ומה שמפחיד בIRIVER זה זמן הקרנת הוידאו הקטן יחסית ובעיות בעת העברת הווידאו קדימ…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-