גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות גלקסי 5 ממקום פרטי כי שם הכי זול אבל אני שם לב בחוות דעת של זאפ שהרבה מתלוננים על התנערות מאחריות של החנויות כאשר המכשיר מתקלקל,גם לא מעט מתלוננים שהמכשיר מתקלל אחרי כמה חודשים מאז שנקנה..זה הגיוני? ..כדאי לי לקנות מכשיר ממקום פרטי ואז פשוט לבטח אותו בחברת סלולר שאני נמצא בה? ביטוח בסיס באורנג' עולה בערך 30 שקל לדעתי עדיף
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תצורת ה-CAMM המשופרת שהציגה החברה האמריקאית בשנה שעברה עומדת להפוך לברירת המחדל החדשה במקום SO-DIMM - ויש לכך יתרונות חשובים לצד חסרונות אפשריים עבור המשתמשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לסיבוב מחשב נייד מהזולים שמכילים RTX 4060. האם האיכות בהתאם? מה תקבלו במחשב נייד שכזה וכיצד הוא משתווה ליכולת שולחנית? בדקנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא דרך חברים שטסים לארה"ב אייפון 4S. עכשיו מה צריך לוודא בקניה? שהוא UNLOCKED? לא תהיה בעיה בכל מכשיר להכניס את הכרטיס סים שיש בפל' הנוכחי? (דור שלישי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הוא טוב ביחס למחיר שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=131676 לפי המחיר 295 תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל והייתי מעוניין לדעת מי מהם עדיף. אני בעיקר מדבר עם המכשיר, אני לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. אני כן צריך שהוא יעבוד טוב עם אוזניות BT.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך טוב שנוסה על ידיכם לעשיית גיבוי ו-ROOT למוטורולה מיילסטון (עדיף בעברית, למרות שאין לי בעיה עם אנגלית.. זה בשביל חבר ויכל להיות שהוא יצטרך לעשות זאת)? בנוסף אבקש ROM שאתם ממליצים עליו למכשיר המדובר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ברכב שלי דיבורית למכשיר Nokia 6070 זה מכשיר ללא bluetooth אשמח לקבל המלצה לדיבורית מתאימה. תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם. כמשתמש של אייפון 4 הרגיל אני מאוד מאוכזב ממנו כיום, פשוט לא זז ואפילו מקנא בחברים עם הS3. היא חוזרת ב19 לחודש. איזה טלפון מבין המפורטים להלן עדיף לקחת משם: -HTC ONE -S4 -S3 -NEXUS מאוד חשוב לי במכשיר הפרטים הבאים: -מהירות -כרטיס הרחבה (מאוד חשוב!) -מצלמה טובה -ספיקר *אחותי קנתה את הS3 משם ב500$ (1900 ש"ח), מה שבטוח שזה מקורי וללא חששות בקנייה כי גר שם בן משפחה והוא זה שמסדר לי את זה. סופ"ש מעולה! בתודה,אלמוג
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי גיבלה במתנה את הנגן הזה: איך מטעינים אותו? היא אומרת שחיברה אותו למחשב לאזיה 12-18שעות וזה פשוט לא הטעין אותו? אולי צריך לכבות את המחשב או משהוא כזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי צעצוע חדש [palm treo 700Wx] והוא שייך לפלאפון שמשום מה לא אוהבת בלוטו'ט ולכן גורמת לכל המכשירים שלה [חוץ מאחד או שתיים] להייות מוגבלים בשימוש בבלוטוט' לדיבוריות בלבד. ז"א שאי אפשר לתקשר בצורה של מכשיר בין מכשיר או מכשיר בין מחשב-נורא מציק! השאלה היא אם יש אפשרות לעקוף את זה ואיך? מערכת ההפעלה במכשיר זה חלונות מובייל 5
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם הסנסה קליפ שלי נתקע כל פעם כשאני מנסה להעביר שיר. הוא נעצר לאיזה דקה ורק אז ממשיך. ניסיתי לעדכן גרסה אבל יש לי את הגרסה ההכי חדשה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבב ה-Snapdragon 750G החדש של קוואלקום זוכה למימוש מסחרי ראשון - ומבטיח עד מאודלכתבה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי אוזניית בלוטוס מדגם motorola hs820 כמו בתמונה למטה. ניסיתי לחבר אותה למחשב, באמצעות מתאם בלוטוס של belkin דגם f8t009 למחשב שנראה כמו התמונה השנייה. הצלחתי לחבר בין שניהם, ואפילו שעמתי גם מוזיקה באוזנייה (למרות שהחיבור לא היה כל כך יציב וקשה היה לבצע חיבור ביניהם כל פעם). הגעתי לרגע שבו האוזייה חדלה להשמיע מוזיקה, ומאז היא דולקת תמיד על האור הכחול, לא משנה מה. אה והיא גם לא עובדת (רק יש אור כחול) איך מסדרים את זה???
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי לכולם הרגע פרצתי את האייפוד 2G שלי ( גירסא 4.1 ) עכשיו אני צריך אתרים להוריד את האפליקציות המלאות למחשב כי אמרו שאי אפשר עכשיו דרך האייטונז. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הסדרה החדשה של קלארקסון, האמונד ומיי שעלתה לאוויר בשירות הוידאו של אמאזון זוכה לשיתוף פעולה חביב מצד Waze לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אולי זה נשמע מוזר אבל אני צריך המלצה איזה כבל HDMI - של 10 מטר לקנות. עשיתי חיפוש ראיתי שיש המון והמחירים שלהם נעים מנמוך מאוד לאבסורדי גבוה, בגדול אני פשוט רוצה לחבר את המחשב למסך LED החדש שקניתי, לראות סרטים וסדרות בעיקר, אולי מדי פעם לשחק.. איזה כבל אני צריך ? ועל הדרך יש איזה מקום שאפשר לקרוא איך לסדר את המחשב ככה שבאמת אני אוכל, כשארצה, לראות דרך הטלוויזיה, אבל ברגיל דרך המסך מחשב הרגיל. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/tablets-ipads/30297.aspx?path=f640326588139710907e5373b2b31ee7en01 או http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-google-nexus-7-fhd-by-asus-16gb-7-android-4-3-tablet-with-qualcomm-snapdragon-s4-pro-black-nexus7-asus-2b16/10261231.aspx?path=f8fc323822ecaf38d24682fe463700dfen02 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
כתבתי כבר נוסח לשאלה על הנגן אז זה יראה קצת מבלבל, מצטער בקשר לGPS, יש לי מכשיר Mio P550L, והDestinator בבחריה האוטומטית כל הזמן בוחר בNMEA (לא Sirf) ובCOM2, הזמן ההתחברות לוקח המווון זמן שבמכשירים אחרים שראיתי מדגמים יורת ישנים משלי זה לקח כמה שניות ולא יותר, מדוע?? איך אפשר לעשות שזה יקלוט ישר ומהר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 22:46:08 עברו 24 שעות, מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 16:17:51עברו עוד 24 שעות, מקפיץ באישור מנהל הפורום.[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 14:57:44UP[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 16:19:39מישהו כאן בקטע של לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום. האם ניתן לקנות את האייפון 4S ישירות מהאתר של אפל? ואם לא אז איזו דרך אחרת יש? והאם הוא יעבוד בארץ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
LG מציגה גרסה מוגדלת של מכשיר ה-G3 הפופולארי שלה, שגם מציג לראשונה את השבב מתומן הליבות שהיא פיתחה בעצמה - ה-NUCLUN לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-g3-screen-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a5/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש בפלאפון MP3 מצלמה וכמה שיותר זיכרון בפלאפון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. הוריי נוסעים בעוד שלושה שבועות לניו יורק וחשבתי לנצל את ההזדמנות לשדרג את הK610I שנמצא אצלי כבר איזה ארבע שנים. כמה שאלות: 1) האם באמת הדרך המשתלמת ביותר לקניית סמארטפון היא שם והאם זה שווה את זה? 2) משיטוט קצר בפורום הבנתי שצריך לקנות סים פרי/ אנלוקד, מישהו יכול להרחיב על זה? 3) האם אחרי שקניתי את הסמארטפון מספיק לי ללכת איתו לסלקום/פלאפון/הוט ולקנות מהם חבילה? 4) האם האייפון 5 שווה את הפרש המחיר מה4S בהנחה והמחיר של האחרון ירד עכשיו? 5) בהנחה ואני קונה אייפון, האם כדאי לקנות אותו באפל סטור בניו יורק או שיש חנויות אחרות אמינות שבוודאי יהיו זולות יותר? כרגע אני לא סגור על דגם ספציפי, ככה שאם יותר משתלם ביחס של תמורה לכסף ללכת על גלקסי או דומיו אני אשמח לשמוע.…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
חושב לקנות http://www.bezeqstore.co.il/cellphone/p970h.html מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-