עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Epidem,

אני מחפש מן סוג של מודם, שאפשר להכניס לתוכו כרטיס סים, לחבר לחשמל, לחבר לטלפון ביתי ולהשתמש בו כאילו זה קו ביתי לכל דבר. יש חיה כזאת? איפה אפשר להשיג? וכמה זה עולה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by kletsman,

שלום יש לי כתובת מהאוניברסיטה username@postmail.bgu.ac.il שזה ג'ימייל בעצם. ויש לי שרת יוצא ונכנס והמספרי יציאות איך אני מגדיר אותם בגלקסי 2? תודה

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by digitalseeker,

היי, אני מעוניין לרכוש ANDROID TV DONGLE. הדבר היחיד שהוא יריץ זה סרטים מהPLEX שלי. על FULL HD 5.1. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, אין לי ניסיון בטאבלטים אז אשמח לקצת עזרה. אבא שלי רוצה מכשיר טאבלט קליל שיוכל לגלוש איתו גם בחוץ (סלולארי) ולכתוב עליו פתקאות (בכתב יד עם עט תואמת). אני חושב שכדאי ללכת על iPad 2 למרות שעכשיו עם יציאת החדש נראה שמתחיל להיות קשה יותר להשיג את אלו. מכיוון שזה לגלישה בלבד אני מאמין שה-16GB יספיק לו. קצת מוזר שאני לא רואה שחברות הסלולאר השונות משווקות אייפאד יחסית לזה שהוא הטאבלט הנפוץ ביותר, אבל אני מניח שנמצא איפה לקנות. אני רואה שבאורנג' גלישה עולה 98 שח חודשי, בסלקום עם micro sim עולה 140 שח בחודש. ופלאפון אני לא רואה בכלל אפשרות של סים בלי לקנות את הטאבלט (לפחות לא באתר). אפשר גם לשים SIM של רמי לוי ב-55 + 15 שח לחודש נכון? הם מוכרים microsim?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. דור ה-Xperia החדש מוסיף מעט ל-Z3 של סוף 2014; אם להאמין לשמועות, יורש מרשים יותר עשוי להיחשף במאי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9c%d7%94%d7%99/

6. Started by tood24,

חבריה, בימים אלו אני מתלבט לרכישת פלאפון לילדה ולאשה עד 230$ בין שלושת החברות : 1. LENOVO K3 2. ELEFHONE P7000 3. ASUS ZENFHONE 2 נא המלצותיכם כי בבית כולם עושים עלי עליהום

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  7. אני חורש פה על GOOGLE ולא מוצא אתר אחד אפילו של פלאפונים ביפן שמרה גם את המחיר של המכשיר.... מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by shimonsky,

שלום האם אפשר להחליף תוכנה בצורה עצמאית למכשירי NOVOGO (ספציפית Z800) , נניח מ-IGO 8 ל 7 או להפך?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני לא מתמצא בתחום בכלל. חשבתי לקנות LG G4 או OnePlusTwo (שתרם יצא) או ASUS Zenfone. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך (אני גם קורא הרבה במכשיר) ושהוא פאקינג יריץ את כל המשחקים שרכשתי מהאמבל באנדל מובייל וHearth Stone לא כמו הזבל הנוכחי שלי (גאלאקסי די בעייתי בגרסאותיו האחרונות אז אני מראש מוותר). אני קראתי ביקורות\תגובות סותרות בנוגע לG4 אבל נראה לי שמסך 2K זה די overkill בלי שימוש אמיתי וזה לא כזה חשוב לי (אני מוכן להסתפק גם רק ב1080P, אפילו ב720P). מצלמה טובה גם חשוב לי אבל ממש לא ערך עליון. אם אתם תשכנעו אותי לקנות 1+2, הבנתי שאפשר לקנות את זה רק דרך האתר. איך זה עובד בידיוק כשמייבאים את זה לארץ והאם יש לזה אחריות? שוב אני לא מתמצא בתחום בכלל. ועוד שאלה, האם מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, שמי אודי וברשותי ASUS Transformer Prime חדש. רציתי לשאול איך להשתמש נכונה בסוללה ולהאריך את חייה? האם כדאי לרוקן עד הסוף, לטעון מעבר ל-100%, וכו' תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, צריך את עזרתכם בבחירת טאבלט מבין ה-3 , שלושתם באותו מחיר בערך בסביבות ה-1900-2000 ש"ח: Motorola Xoom , Galaxy Tab , Asus Eee Pad Transformer TF300T יש העדפה מסויימת לאחד מהם? משהו שהוא פחות טוב אצל אחד ויותר טוב בשני? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8367 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6393 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6401 תודה

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. חבילת ה-Humble Mobile Bundle העדכנית תאפשר לכם לקבל יותר משמונה משחקים נוסטלגיים שכנראה פגשתם בילדותכם באולמות הארקייד, על גבי מכשיר האנדרואיד האישי שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הארקייד-זמינים-למכשיר-האנד/

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by shuy,

קניתי אחד כזה (8GB FLASH) יפה וחמוד (אפילו החתולים שלי חושבים שהוא חמוד, הם כבר 10 דקות מנסים לפענח מה זה), ועכשיו אני מעוניין, אם זה אפשרי, ללמד אותו לכתוב בשפת הקודש, מישהו יודע?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום! אני לקוח של גולן טלקום, ואני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה: Samsung i8150. השאלה שלי היא האם המכשיר תומך את הרשת של גולן? האם המכשיר יתמוך ברשת של גולן גם לאחר שתפרוס את האנטנות שלה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asobel100,

אני צריך לגבות את הגלקסי נוט 4 שלי לפני מסירה לתיקון חוזר אצל סוכן סמסונג אבל מערכות הגיבוי פסקו לעבוד. 1. הייתה לי מערכת גיבוי Keies 3 מתפקדת על מחשב נייד עם Windows 8.1 . הגיבוי פסק לעבוד לאחר שדרוג המחשב ל Windows 10 . 2. ניסיון להתקין Kies 3 ו Hellium על מחשב ביתי עם Windows 10 נכשל. הקושי הוא בהתקנת דריברים USB לאנדרואיד של סמסונג שאינם פועלים תחת Windows 10. סמסונג גם לא מבטיחים פעולה תחת Windows 10. הגלקסי מתקשר עם ה PC באופן נורמלי. 3. ע"פ סמסונג, Kies פועל תחת Windows Vista אבל בפועל Kies לא פועל ודורש דרישות לא ברורות בנושא הדריבר למרות שמכשיר הגלקסי כן מתקשר עם ה PC. גם Helium אינו מתפקד. 4. גיביתי את הגלקסי לענן עם Helium ואז נתברר לי שהוא מגבה רק יישומים ול…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by boaz_aha,

שלום, אני צריך להציג צלומים בslideshow על מסכי lcd, מחפש נגן שיכול להתחבר לחשמל ולהתחבר ישירות למסך ללא מחשב. יש הצעות?

17. שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום. יש לי LG G2 עם אנדרואיד 4.2.2 ואני ממש רוצה לעדכן אותו לגרסה מתקדמת יותר (וקיימת גרסה רשמית כבר מזמן). אני מנסה לעדכן אותו דרך התוכנה של LG suite (מה שבעבר הצליח לי עם מכשיר אחר) אבל הוא מציג את ההודעה הזו: אני מנתק ומחבר שוב ושוב וזה לא עובד! מה ניתן לעשות? תודה לעוזר.

19. Started by gosagi,

קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. יש לי את המחשב כף יד - MIP P350 אני מעוניין לשדרג את גרסת ה - WINDOWS MOBILE עליו ל- 6.5 איך מבצעים זאת ? האם זה בכלל אפשרי ? תודה רבה.

21. Started by shmenton,

היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (ראיתי שהיו פה הודעות בנושא זה בעבר). אני רוצה לקנות מחשב כף יד, שיכיל: 1. GPS מובנה 2. תמיכה ב-Wi-Fi 3. מתאים לשימוש כקורא ספרים (מסך גדול וחד). 4. יאפשר התקנת תוכנות כמו Skype, דפדפנים, נגני מדיה וכו'. 5. עמיד, לא מועד לתקלות ורצוי עם חיי סוללה ארוכים. הייתי רוצה לקבל המלצות למכשירים מתאימים. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by CyberBot,

מה יותר? לגבי המחיר השגתי מחיר טוב לשניהם(2.5K) רק מתלבט ביניהם

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Aurora Borealis,

אני מחפש נגן בערך במחיר הזה (בלי חריגות משמעותיות). אני מאמין ש2 ג'יגה יספיקו לי. ואינ צריך אותו כמה שיורת קטן/דק. כמה שפחות להרגיש אותו בכיס שלי.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by E33,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.