עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iakovl,

טוב, נפלה לידי האופציה לקנות ככל הנראה אנדרואיד חדש שיחליף את הNEXUS 1 שלי קרוב משפחה וחבר קרוב (חוקי מרפי, לא מישהו אחד אלא שני אנשים במקביל) מגיעים בקרוב לארץ וחשבתי לנצל את ההזדמנות המחשבה הראשונה כמובן היא הסמסונג גלקסי S, שעד כמה שאני מבין נמכר שם באזור ה600~$ אחרי זה התחלתי לחשוב גם על קרובי המשפחה שלו שנמכרים ב100$ פחות אני גם מוכן לשקול אופציות אחרות אם אתם מכירים אני גם אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי לחנות טובה במקרה היותר טוב אפילו חנות פיזית שנמצאת בשיקגו או קליבלנד

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by yuvalm2,

גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  3. Started by רון88,

תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פלאפון סמסונג גלאקסי 2, או פלאפון אנדרואיד אחר. שאלתי היא: האם אפשר לזרר את קצב נגינת הסרט כאשר צופים בסרט בגלאקסי 2? והאם איכות הקול לא נפגעת? כאילו לזרז את קצב נגינת הסרט וככה הוא פועל מהר יותר וחוסך זמן צפייה. כמו שיש כרגע ביוטיוב בגירסא החדשה(HTML5) וב-תוכנת VLC וב-ווינדוס מדיה פלייר(למרות שבווינדוס מדיה פלייר זה גרוע) תודה רבה. הראל. מכשיר: Samsung Galaxy S 2 מערכת הפעלה: אנדרואיד 2 +

5. Started by omri_ro,

אתמול קיבלתי והפעלתי את סים של גולן טלקום ומבחינת קבלת/הוצאת שיחות וSMSים אין שום בעיה. אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט במכשיר HTC DSIRE, הסים הוכנס לGALAXY S ושם האינטרנט עובד כמו שצריך, אולי מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by esaly,

מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  7. Started by itaic,

שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  8. שלום, אני שוקל לקנות את ה OnePlus X החדש. ראיתי כמה כתבות שלא ממליצים לקנות אותו באר"ב בגלל תמיכה בעייתי ברשתות דור 4. מישהו בדק את העניין בארץ? זה מהאתר של היצרנית https://oneplus.net/il/x/specs https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C לפי מה שאני מבין הבעיה היחידה שאני רואה זה שהגרסא של North America לא תומכת ב FDD-LTE band 3 (שזה התדר העיקרי שרוב החברות תומכות בו עבור דור 4 בארץ, 1800Mhz). אשמח לשמוע מאנשים בארץ מה קורה איתו. אני מתכנן להזמין את המכשיר מ Aamzon, ושם אין פרוט על איזה גרסא זו ובאילו תדרים זה תומך. …

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by eliom,

איזה אפליקציית לקריאת דפי pdf יש? שאפשר לסמן דפים שקראתי(כמו סימניה בספר) ולנווט לעמוד מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  10. אהלן, מצטער על הדוחק, אך ההחלטה נפלה לידי לפני מס' דקות, וצריכה להתקבל בשעה הקרובה. עקב מעבר העסק שאליו שייך המכשיר לרשת אורנג' אני צריך לבחור מכשיר פרט לN95. קצת על ההעדפות שלי ע"מ שתוכלו לייעץ לי על המתאים לי ביותר: היה לי לפני כשנה V3X, שנאתי אותו עד דמעות, לאחר מכן החלפתי לK610i, ועד נכון לכתיבת שורות אלה, אני מבסוט עד הגג, ואילולא הוכרחתי, הייתי נשאר איתו. על מכשירי צדפה למיניהם אין מה לדבר, ההעדפה היא לקנדיברים (למרות שעל סליידרים ניתן להתפשר), אחד ההדברים החשובים לי ביותר הוא גודל המכשיר, כי לאחר שנמאסים הפיצ'רים, מעניינת הטפיחה בכיס. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by koindoubles,

היי חבר'ה קיבלתי אנדרואיד NEXUS 4 מאמריקה 2 שאלות לכם 1. האם יש אפשרות להוסיף תמיכה למקלדת-עברית בלי לשנות את כל הממשק לעברית? 2. אח שלי קנה לי אותו בUSA דרך גוגל עם כרטיס אשראי אמריקאי, זאת אומרת ששולם על זה מס. שמעתי שאפשר לקבל זיכוי על המס, מכיוון שאינני תושב ארה"ב, השאלה היא האם יש טעם בכלל לנסות כי השתמשתי בכרטיס אשראי של מקומי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by yonatan.mendelson,

אסוס עשויה להשיק סמארטפון חדש בעל מגרעת מוקטנת מוזרה - שאינה במרכזו העליון של פאנל התצוגה לכתבה

13. Started by ירמיהו3,

שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!

14. Started by AmitDanan,

יש לי מספר רב של אפליקציות אבל הוא לא מזהה אותם בתוכנה רציתי לדעת אם יש דרך לאפס את אייטיונס שהוא יחשוב שהמכשיר חדש. יש לי אייפון 4 מערכת מעודכנת לגירסה אחרונה 7.1.2 מישהו מכיר את הבעיה?

15. אהלן קניתי את הD800 עוד באוקטובר (AT&T), ומאז שמתי לב שמדי פעם כאשר אני לוחץ על על שורה מסוימת במסך העליון, המכשיר לא מגיב כלל ללחיצות שלי (ספציפית מדובר על השורה שבה ניתן לכוון את הבהירות). לאחרונה, כשהמכשיר מגיע לרמת סוללה של בין 15-20 אחוז אי אפשר לעבוד איתו כלל- הוא פשוט לוחץ על אותה השורה שלא מגיבה למגע באופן אקראי וזה פותח כל מיני אפליקציות. עדכנתי לCLOUDYG3 והבעיה לא השתנתה, מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר בבעיה חומרתית. אחריות לא באה בחשבון כי לפי דברי המוכר בחוזה האחריות של היבואן מצוין באותיות קטנות שעל כל בעיית טאץ' היבואן לא אחראי (אינעל דודה שלהם) והמכשיר ייוחס כמכשיר שנפל\נשבר. מיותר לציין שהמכשיר שמור במצב מצוין בלי שריטה ושהבעיה הופיעה מהיום הראשון. אני י…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by ניר.,

מישהו יודע מאיפה משיגים קבצי ליריקס ואיך אני מוסיף אותם ל-MP3 כל שהם יכנסו אוטומטית לשיר הרצוי?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  17. מכשיר בשם Concept One עתיד לספק חיפוי זכוכית בטכנולוגיה שמגיעה אלינו מעולם הרכב - כיאה למוצר שפותח בשיתוף פעולה עם מהנדסים מחברת מקלארן לכתבה

18. Started by bay,

אני רוצה לקנות מתנה לידידה היא ממש רוצה ITOUCH אך הוא יקר מידי בשבילי אני מחפש תחליף פחות יקר (עד ה600 ש"ח) משהוא טוב שיוכל להריץ את אותם ישומים ושהיא לא תצתרך לשלוח אותו כול שנה לתיקון . בינתיים חשבתי על ה4PLAY X-POD לחבסר שלי יש אותו כבר שבועיים מכשיר נחמד תפס אותי במיוחד הקטע הם המצלמה אך אני גם כן אהבתי את הIKO UC-40 כי יש לו אחריות ל3 שנים מה שמעיד על איחותו אז מה לקנות? גם ה QTECK VISION נראה נחמד :s05:

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

אפשר למצוא אותם שם? באיזה מחירים? ואיפה? אשמח המלצות

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by א אוהל,

שאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by SimonSays,

יש לי S2 מסלקום (לא שלי), בהגדרות של המכשיר כתוב "גרסאת ליבה:2.6.35.7-i9100tjkj1, ואז גרסת Build:Gingerbread.jikj1. מה צריך להתקין בישביל לגרום לו להריץ ICS?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות לראשונה טאבלט, אך נושא בחירת מערכת ההפעלה מאוד מעסיק אותי. ההתלבטות נובעת משיקולים מאוד מסוימים: אני מעוניין שכל מה שעובד במחשב שלי (עם מערכת הפעלה Windows 7) יעבוד גם בטאבלט, ולכן הנטיה שלי היא לכיוון טאבלט עם Windows. אני אתן שתי דוגמאות חשובות: 1. אני מכין הרבה דברים ב- Excel, ולצערי רק ה- Office של Microsoft מפעיל את הקבצים האלה כמו שצריך. נסיונות הפעלה באפליקציות של אנדרואיד למשל הניבו תוצאות מאכזבות (הכל משתבש). 2. אני מתכנת בסביבת Microsoft .NET ומעוניין שהתוכנות שאני מכין יפעלו גם בטאבלט. האם יש בסיס להתלבטות הזו? האם יש טעם בכלל לחשוב על מערכת הפעלה שהיא לא Windows? האם כל Windows על טאבלט יעשה את העבודה נאמנה?

24. אהלן! איך אני יודע מאיזו סדרה האייפד שלי, איזו גרסה הוא והאם ניתן לפרוץ אותו? ומה לגבי האחריות, מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לשמור עליה? פשוט לא נגעתי בו עדיין, כי אני רוצה לשמור את זכות ההחזרה... תודה

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by shlomishlomi,

התחלתי לפי המדריך באתר של SONY ולא הצלחתי לעבור את מס 13 (http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions) כשאני צריך לבחור את התיקיה עם הדריבר הוא רושם לי שהוא לא מזהה כלום אשמח לעזרה תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.