גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת, יש לי ASUS 5 והגוגל כרום לפעמים נתקע או מגמגם, איזה דפדפן עדיף עליו? פיירפוקס, אופרה או משהו אחר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כל המכשירי נוקיה שעברו אצלי בא לי קצת לגוון ולקחת סוני אריקסון .. ראיתי כמה מכשירים שנראים מעניינים ורציתי לשמוע מכם מה כדאי לי לקחת. g900 ,c902 או c702 ? (או שיש לכם משו אחר טוב יותר להציע) חשוב לי פלאפון אמין, נוח לשימוש , מצלמה טובה ואיכות סאונד טובה. (לא משנה תקציב) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הנה קישור להורדה של הקשוחה החדשה: http://www.cowonglobal.com/zeroboard/zboard.php?id=A02&category=&no=237&bmenu=support&category=0 ולשאלה העיקרית! הקשוחה החדשה תומכת בעברית? ואם יש לכם עצות לפני שאני עושה את זה בפעם הראשונה...
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב כף יד באנגליה, וכמובן שקיבלתי ספק כוח עם מתאם אנגלי בלבד. רכשתי מתאם אנגלי-אירופאי (שמתאים לישראל), אבל עכשיו אני קצת חושש לחבר את זה לחשמל ולהטעין. אני יודע שמדובר במתחים שונים בשתי הארצות, ואני יודע שאפשר להטעין טלפון עם מתאם אנגלי במלון באנגליה בלי בעיה, אבל האם הפוך זה גם בסדר? אני חושש לפגוע במכשיר, ואני רוצה לוודא שאין עם זה שום בעיה. על המתאם האירופאי שרכשתי רשום "לשימוש זמני בלבד". אשמח לשמוע דעתכם, במיוחד אם יש כאן איש מקצוע שבקיא בנושא. תודה!
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מכשיר Nexus One חדש, ומאוד מהר הצלחתי למלא כמעט את כל מקום האכסון של הטלפון במשחקים ואפליקציות. רציתי לדעת איך אני מעביר את כל התוכן שלא הכרחי להפעלה (משחקים, אפליקציות, אנשי קשר) מהטלפון ל-SD שנמצא בו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 100MB בחודש, פועלת סבבה. אבל יש בעיות עם כניסה לאתרים עם סיסמא. כשאני מנסה להכנס לדואר שלי בYAHOO אז הוא תמיד רושם לי שהסיסמא או המשתמש לא נכונים, נסיתי להכנס גם בOPERA MINI לEMAIL וגם שם יש את אותה בעיה, אני בוודאות מכניס שם וסיסמא נכונים כי פה במחשב זה אותו דבר וזה פועל בסדר, הבעיה קיימת כבר חודש וגם לאחר עדכון FIRMWARE של הפלאפון זה לא מסתדר... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? נ.ב אותה בעיה גם בPAYPAL.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הי יש מישהוא שיודע היכן ניתן להשיג אייפד בזול ואם רוצים לקנות יש שניה איך אני יכול לבדוק שאני קונה מכשיר תקין תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר Live with walkman של סוני עם גירסת אנדרואיד של פלאפון. והיא הכי מעצבנת בעולם. חיפשתי גירסה אחרת שתומכת במכשיר (הבנתי שצריך להגיע עדכון לICS אבל מתי?) מצאתי CM 7.2. אין לי מושג איך מתקינים את הרום עם מישהו יכול לעזור לי במדריך? או אולי להמליץ על רום אחר יותר טוב (ICS?) ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אהלן, מכיוון שאני בדיוק עומד למכור את האייפון 4 שלי ולהביא לעצמי את ה-Sensation במקומו רציתי לקבל כמה חוות דעת מאנשים אשר התעסקו איתו יותר מיום יומיים. בהתחלה כמו כולם התלבטתי בינו לבין ה-Galaxy S2 אך לאחר שחבר נתן לי לשחק עם ה-Galaxy שלו פשוט לא יכלתי להתגבר על העובדה שהטלפון הזה הוא ללא ספק המכשיר הכי מכוער שיצא לי לראות אז הוא נשלל מבלי שיהיה אפילו אפשרות לחשוב עליו שוב לאחר קריאה מאוד עמוקה ישנן שלושה חסרונות עיקריים שיצא לי להבין: 1. איכות המסך אל מול הGS2. 2. התחממות המכשיר (במיוחד לאחר טעינה כמובן, יש רומ'ים אשר פותרים זאת בעזרת Underclocking אך כמובן פעולה זו הופכת ללא רלוונטית בזמן הפעלה אינטנסיבית של הפלאפון). 3. חיי הסוללה. מבין כולם ללא שום ספק שהשלישי …
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הדגם התחרותי ביותר בקטלוג של היצרנית הסינית יציע לכם שבב Snapdragon, נפח אחסון ונפח RAM ראויים ותמיכה בכל תדרי הסלולר בישראל, בעלות של כ-500 שקלים לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-משתלם-של-xiaomi-סמארטפון-ה-redmi-2-pro-זמין-במחיר/
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בחו"ל טאבלט של גוגל נקסוס 10, הוא מגיע עם מערכת הפעלה אנדוריאיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות: 1. אני אוכל לשדרג אותו בארץ לאותה מערכת הפעלה אבל בעברית? 2. אם לא, המכשיר ידע לפחות להציג עברית ואוכל להוריד מקלדת בעברית? תודה, עידו
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
מבקש לדעת מהחברים שקנו את הטאבלט הנ"ל ,רשמים כללים עד כה ,והאם עדכנתם את הקושחה ולאיזו גירסא? האם יש עדכון שלא מהאתר הרישמי של החברה שמוצלח יותר ובלי כל הדברים המיותרים בסינית? תודה אלפרד
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום. כבר תקופה שאני מחפש טאבלט סיני (תקציב לא בשמים), קראתי הרבה בנושא על hiro2 .אבל לא ראיתי שום מידע/ביקורת על הnovo9 (מקווה שלא פיספסתי שום דיון)... זה השם המלא:Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB מתוקצב סביב 200-250$ .. שאלה נוספת: האם כאשר אני מריץ קבצי PDF כבדים (200MB) פלוס עורך בהם שינויים (מוסיף תמונות, לינקים, הערות, הדגשות וכו) הייתכן שהטאבלט לא יצליח "לסחוב" את הקובץ ויהיה איטי מאוד ? תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים! באתי להתייעץ לגבי קניית טאבלט לצורכי לימודים(בעיקר) ועדיפות שנייה לסרטים/גלישה באינטרנט. התקציב שלי לא גדול ובטח שלא עובר את ה-1000. שמתי עין בעיקר על המכשירים הסיניים כדוגמת אינול, קיוב וכו'.. הבעיה היא שאני ממש לא יודע על החברות האלה. עד כמה הן אמינות? אני רוצה מכשיר שיהיה בנוי טוב, עם מסך חד, גדול ואיכותי, מעבד טוב שירוץ חלק, קליטת Wi-fi טובה(חשוב), וסוללה חזקה. (מן הסתם שאעדיף כמה שיותר טוב אבל מה שרשום למעלה זה מה שחשוב לי בעיקר במינימום תקציב) אני גם מעדיף שהשקע USB ישמש גם לטעינה...... נשמע כבר שאני רוצה משהו מושלם כמו שאמרתי, הסתכלתי על מכשירים של ainol אבל אני רואה שחלק מהאנשים מסכימים ואומרים שעשו קנייה מעולה ובצד השני אומרים שזהו זבל שאסור…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מנכ\"ל היצרנית הסינית מכריז באופן חגיגי כי מכשיר הדגל החדש ישא תג מחיר משתלם מאוד - אך עדיין יהיה יקר מקודמו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%92%d7%9d-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%9e-450-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש קצר, מצאתי דיבורית עם זאפ: http://barcomlab.co.il/Product.asp?Pid=BT3636&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he שהיא ניידת כזאת ונטענת וקטנה במיוחד ובמקרה גם בין הזולות. השאלה אם למישהו נסיון בדברים האלה ויודע אם זה בזבוז כסף או שזה מספק בנאדם שצריך להעביר את הדיבורית ממכונית למכונית ולא רוצה להתעסק עם דיבוריות רציניות ויקרות? תודה מראש, אור. מחיפוש קצר על החברה http://www.supertooth.net/EN/corporate.htm, המפעל שלה בפיליפינים והחברה עצמה צרפתית ככה שזה לא זבל סיני נפוץ. ועוד נקודה לחשיבה, באתר הרשמי עצמו היא נמכרת ב 59 יורו שזה כ 260 שח ובאתר מהארץ היא נמכרת בפחות מ 190 שח. האם זה אומר שזה אולי זיוף?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בעיה מתרידה ב iTunes שמתחברים ל iTunes יש למטה מין גרף אם אני לא טועה ירוק אפליקציה כחול שירים וצהוב "אחר" מזה אומר "האחר" הזה איך אני מוחק אותו הוא לוקח סתם מקום או שזה קבצים מערכת חשובים? אני מקווה שהסברתי את עצמי אם לא אני ינסה שוב. עריכה: הכותרת שונתה לפי חוקי הפורום!
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-