עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי רציתי לדעת איזה פלאפון כדאי לי אני לא גולש לא מצלם לא משתמש בשירים רק רוצה שישמעו כמו שצריך בפלאפון שהוא יהיה מהיר !!!! ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים כמובן כדאי שיהיה כמה שיותר עמיד כי הוא נופל לי הרבה ;D יש הצעות? תתעלמו מתקציב רגע תנו את כל האופציות ונמשיך משם תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by kobibo,

חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.

4. Started by tzilber,

היי רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות מסך לטאבלט ainol hero II 10? האחיינים שלי ריסקו את המסך שלהם ואני מחפש מאיפה אפשר להשיג מסך להחליף. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by itzikd1,

אממ אוקי אני עומד לעדכן היום גרסה אז כמה שאלות אחרונות רק כדי להיות בטוח דגם פלאפון GT-I9000 גרסה 2.2 גרסת פס בסיס I9000JHJP6 גרסת ליבה 2.6.32.9 מספר גרסה BUILD FROYO.JHJPC חברת סלולר ORANGE זה בסדר להשתמש במדריך הזה?http://www.v00d00.co.il/GBFINAL.pdf יש לי DOWNLOAD MODE אז אני עושה את החלקים במדריך של 1 עד 4 עד פה הכול נכון? האם אני צריך לצרוב Damian GTO Ginger JVH - קרנל ? וגיביתי את האנשי קשר ומשחקים ודברים כאלה, אבל האם יש משהו חשוב שצריך לגבות? נגיד את הנקודות גישה של האינטרנט\EFS\ או משהו כזה? והאם אני יכול לעשות התקנת ROM בלי כרטיס SIM וכרטיס SD (להוציא אותם שלא ימחק כלום...)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, ידידה שלי מחפשת נגן MP3\MP4 שמסוגל להקליט צלילים באיכות טובה ומובנת ושימשך כמה שיותר זמן, חשוב שלא יהיה יקר מדי. המטרה של ההקלטה זה להקליט שיעורים שהיא לומדת.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בקרוב אני הולך לחברה שלי פלאפון לשאול אם אפשר לחבר לי פלאפון לחברה עכשיו אני רוצה לדעת כדאי שהם לא ידפקו אותי בטח יש להם איזה חוק שאומר שהם לא חייבים להודיע לי על חוקים מסויימים של משרד התקשורת ודברים שידפקו אותי בקטע הזה עוד לא קניתי את המכשיר השאלה אם אני קונה בחנות פרטית מה בדיוק מגיע לי ברשת אם אני מחבר? זה כמו מישהו שקנה מהחנות של הרשת את הטלפון? מה זה חוק הזיקה? כי קראתי על זה אבל לא בדיוק הבנתי מה זה אז אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה בצורה מובנת תודה רבה (המכשיר הוא SGS רווח של 1600 שקל אם קונים בחנות פרטית ולא בפלאפון)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by palin,

היי, אז לאחרונה אני חושב על רכישת סמארטפון לאחי בן ה-14. קראתי על הנקסוס 4 ביקורות טובות מאד אך המחיר קצר יקר (1600 ש"ח) לעומת זאת ראיתי את הגלקסי S3 מיני במחיר 1000 ש"ח. האם הגלקסי 3 מיני מכשיר טוב ושווה לקנות אותו או שווה להשקיע עוד 700 שקל ולקנות את הנקסוס 4. תודה לעוזרים, אשמח לתשובה מנומקת.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-lg-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a9%d7%9e%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by רון88,

תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Cheif,

.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by david11,

משרד התקשורת ערך בצהריים (ד') את הגרלת הקידומות למפעילים הסלולריים הווירטואליים. כל קידומות המספרים של המפעילים החדשים מתחילים ב-055 ולאחריהן ישנם שני מספרים ייחודיים לכל מפעיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3996206,00.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. סמארטפון ביניים חדש של סמסונג מוצג עבור השוק ההודי תחילה - עם סוללת 6,000mAh אימתנית ומערך צילום מרובע משודרג במחיר התחלתי של מתחת ל-800 שקלים לכתבה

15. Started by avivshaia,

שלום לכולם. יש לי בעיה במכשיר אמפי3 שקניתי. המכשיר הגיע אליי אחרי שהזמנתי אותו מאייבי. זה מכשיר שדומה לאייפוד נאנו דור 3 מי שמכיר.... בכל מקרה העברתי אליו 2 שירים ואז רציתי לעשות עידכון לגרסת תוכנה אז ביצעתי את זה אבל לםני שהוא סיים לעדכן את הגרסת תוכה ניתקתי את הכבל כי חשבתי שהוא סיים לעדכן. עכשיו שאני מדליק את הנגן לא מופיע לי כלום רק מסך לבן שמופיע כל 10 שניות לשנייה בערך וככה זה ממשיך. המחשב לא מזהה את הנגן אפילו כי אני רוצה לפרמט אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אני אשמח. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפי איזה הגדרות אני צריך לקודד מחדש קבצים בשביל שיראו טוב בV3X

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by jfkk,

שלום אני עומד לסיים את ההתקשרות עם גולן -6gb ראתי מבצע ב- 019 http://www.kamaze.co.il/Deals/36136/Telzar-019/unlimited-36-months איך חבילת התקרות ב- 019 או להישאר בגולן תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הרענון המתוכנן עבור דגמי משפחת ה-Galaxy A ממשיך להתרחב לכתבה

20. דיווח פרוע מצייר לנו מכשיר דגם עם טרה-בייט של אחסון מהיר מובנה וגם 12GB של זכרון דינאמי - לאלו שיהיו מוכנים לשלם (והרבה) לכתבה

21. אני רוצה לקנות מכשיר מסויים שיש לו קרינת SAR גבוהה - 1.18. המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, וכמעט ולא לשיחות או לשליחת SMS (יש לי מכשיר נוסף). אני יודע שיש חשיבות לקרינה גבוהה ושהיא עלולה להגדיל את הסיכוי להתפתחות מחלות כגון סרטן. השאלה היא האם כאשר הטלפון מוחזק רחוק מהראש - כלומר ביד, הסכנה דומה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

אני כבר רואה את הפארודיות:AI מרוקאית שתתווכח איתך וגם תנצח,או AI פולנייה שתנגן לך על המצפון חוץ מזה לדעתי צריך לרכז את כל הדיונים של iphone 4s בת'רד אחד

23. שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד טובה וכמובן עוצמה, מן הסתם נפח גדול ככל האפשר. לפני כמה חודשים ששאלתי, המליצו לי על ה-E250 בתקציב של כ-500 ש"ח, בעוד שה-U3 עלה כ-700 ש"ח. עכשיו ה-U3 עולה 600 ש"ח לגרסת ה-2GB ו-740 ש"ח לגרסת ה-4GB ואלה מחירים טובים לדעתי, אם ללכת על 2GB או 4GB זה כבר שיקול אישי. האם כדאי ללכת על ה-U3? כמה זמן סוללה הוא מספק במעשי? האם הטעינה היא באמת 3 שעות? איך הממשק שלו? האם יש חלופות טובות יותר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. או עדיף להשתמש בחשבון נפרד לטאבלט? האם התוכנות שמותקנות בטלפון יותקנו אוטומטית בטאבלט? (ובגלל זה עדיף חשבון אחר) מה היתרונות והחסרונות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים