עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האלטרנטיבה האירופאית ל-Redmi K20, עם שבב עיבוד מופחת ביצועים ביחס לדגם ה-Pro המלהיב, זמינה לרכישה רשמית גם בארץ הקודש בשני תתי-דגמים לכתבה

2. לאחרונה שמעתי שיצא מכשיר חדש, אשר נראה כמו, מאוד פשוט, אשר נראה קצת כמו TabletPC, אבל אינו מחשב מחברת. המכשיר מאפשר רק לקרוא מסמכים והעלות המדוברת הייתה כ-150$ האם מישהו שמע על המכשיר הזה/יודע במה מדובר? איפה ניתן להשיגו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום לכולם (הרבה זמן לא ביקרתי בפורום!), אשמח לקבל מכם המלצה לסמארטפון עד 500 יורו (קונה את המכשיר בגרמניה) עם אפשרות לחריגה קלה (אם שווה את התוספת). יש לי כרגע גלאקסי S8, מרוצה ממנו. הבעיה היא שהסוללה נגמרת דיי מהר (אני איתו כבר שנה וחצי לפחות). התחשק לי גם משהו אחר... אז לא חייב גלאקסי חדש או משהו בסגנון, ממש לא, אבל בגדול מעדיף אנדרוייד. השימושים שלי בגדול: מולטיטאסקינג, צילום, פייסבוק ואינסטגרם. חשוב לי(!) סוללה שמחזיקה משמעותית יותר זמן (לפחות 20% יותר זמן). עדיפות למסך טוב (OLED) ומצלמה טובה. לא חייב מערכת שבבים הכי טובה כי אני לא משחק במכשיר, כמעט בכלל לא, אבל כן משהו שהוא נחשב מעל לסביר של ימינו. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gilp123,

שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל

6. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע 2 מכשירי GALAXY S3. רציתי לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חנות באזור פרדס חנה - כרכור / חדרה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כמו כן אפשר המלצה לכל מכשיר אחר, הקניה תתבצע בחנות פרטית עם סכום של עד 1500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. או עדיף להשתמש בחשבון נפרד לטאבלט? האם התוכנות שמותקנות בטלפון יותקנו אוטומטית בטאבלט? (ובגלל זה עדיף חשבון אחר) מה היתרונות והחסרונות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by swisaman,

היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dans41,

רציתי לשאול אם יש מידע על טאבלט win 8 מבית אסוס בסגנון הטרנספורמר. ואם אין מישהוא יודע אם אני יכול להריץ בנוסף לאנדרויד על אחד ממכשירי הסדרה גם win 8 ? אני לא מדבר על הslate. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rasta22,

היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eliom,

איזה אפליקציית לקריאת דפי pdf יש? שאפשר לסמן דפים שקראתי(כמו סימניה בספר) ולנווט לעמוד מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. יש לי בעיה מוזרה בנגן הנ"ל הוא מכיל נפח של ג'יגה אבל לא נותן לי להכיל יותר מ670MB. כאשר אני מנסה לגרור שיר לתוך תיקיית הנגן אני מקבל הודעת שגיאה שכתוב בה" Cannot copy - THE NAME OF THE SONG: The directory or file cannot be created." ניסיתי פרמוט, עדכון קושחה לא עזר. עוד מישהו נתקל/שמע על הבעיה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מפתחת שבבי התקשורת האלחוטית המובילה הגישה הצעה רשמית אדירה לרכישת המתחרה שלה - אבל הדרך לעסקה בשווי 130 מיליארד דולר עדיין ארוכה לכתבה

15. Started by stojakovic,

אז... לאבא שלי יש יומולדת 50 וחשבנו לקנות לו מחשב כף -יד. הבעיה היא שאף אחד מהמשפחה שלי לא מבין בתחום הזה בגרוש... וזה ממש מקשה על הקניה. אז אם אפשר יש לי מספר שאלות, כדי שיהיה לי ידע התחלתי- חשוב שתדעו, שהמטרה העיקרית היא ארגון פגישות, מס' טלפון וכאלה... 1. מה טווח המחירים של מחשב כף יד איכותי ללא GPS? 2. מה הטווח של אחד איכותי עם GPS? 3. על איזו תכונות כדי להקפיד שיהיו? 4. על איזה משחב כף יד אתם ממליצים בטווח מחירים שבין 1000-2000 שקל ללא GPS? ואיזה עם GPS? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חברה בשם Integral Memory מצהירה כי תהיה הראשונה בשוק להציע כרטיס אחסון חיצוניים זעירים בנפח שיאפיל על השיא אותו קבעה סאנדיסק בשנה שעברה לכתבה

17. Started by lev-27,

http://www.engadget.com/2010/09/01/live-from-apples-fall-2010-event/ בינתיים אייפודים חדשים. נאנו קיבל מסך מגע. זה כמו אייפוד טאץ' זעיר. דרך אגב, הכתבה שפירסמתם הייתה נכונה. המסך הזעיר שנחשף זה המסך של הנאנו נחדש. איזה צבעים! עכשיו הוא מלכלך על סוני ונינטדו. כמה משחקים אמיתיים יש לאייפוד טאץ'? חמש? הטאץ' החדש: מסך Retina עם תאורת LED, מעבד A4 ומצלמה קידמית. ממש iPhone רק בלי טלפון. נחמד! כל האייפודים בחנויות משבוע הבא. (בארצות הברית, כמובן)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/fire-sale-%d7%9c-fire-phone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. ...אבל הSony PC Companion מעדכן לי עכשיו לגרסה של Xperia Z. או זה מה שהוא אומר לפחות, יש מצב שזה יתקין KitKat? דבר נוסף, ניסיתי לעשות התקנה ידנית KitKat, הורדתי את SDK Bundle והexe לא עושה כלום, הוא פותח חלון Run לשניה, לא רושם כלום ונעלם. אין כל זכר לו בTaskmanager. עזרה מישהו? *עריכה: זה 4.0.4, משהו יכול להסביר לי למה ה SDK Bundle לא עובד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. צמד מכשירי הדגל החדשים של מיקרוסופט ביקום הגירסה הניידת לחלונות הם נאים ומתקדמים, אך האם הצד התוכנתי באמת בשל לתחרות מול אנדרואיד ו-iOS? לכתבה: http://hwzone.co.il/מכשירי-ה-lumia-950-של-מיקרוסופט-הם-חומרה-נהדרת/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. ה-HTC One +E9 הופך למציאות במזרח הרחוק, עם מסך Quad HD ושבב Mediatek מתומן ליבות - בואו לראות כיצד הוא משתווה ל-M9 הטרי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%aa-htc-one-e9-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%99-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by avivshaia,

שלום לכולם. יש לי בעיה במכשיר אמפי3 שקניתי. המכשיר הגיע אליי אחרי שהזמנתי אותו מאייבי. זה מכשיר שדומה לאייפוד נאנו דור 3 מי שמכיר.... בכל מקרה העברתי אליו 2 שירים ואז רציתי לעשות עידכון לגרסת תוכנה אז ביצעתי את זה אבל לםני שהוא סיים לעדכן את הגרסת תוכה ניתקתי את הכבל כי חשבתי שהוא סיים לעדכן. עכשיו שאני מדליק את הנגן לא מופיע לי כלום רק מסך לבן שמופיע כל 10 שניות לשנייה בערך וככה זה ממשיך. המחשב לא מזהה את הנגן אפילו כי אני רוצה לפרמט אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אני אשמח. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. מצב חדש עם אביזרים מלאים בבקשה לכתוב לי על whatsapp עבור תקשורת טובה יותר whatsapp: +19206564324 אלוהים יברך את ישראל

דיונים חדשים בפורומים