גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לפי המדריך באתר של SONY ולא הצלחתי לעבור את מס 13 (http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions) כשאני צריך לבחור את התיקיה עם הדריבר הוא רושם לי שהוא לא מזהה כלום אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה על מכשיר, אפשרי שיאומי ,בפחות מ 1600 שיש בו את כל הדברים הבאים: א.המרת דיבור לטקסט בעברית וגם באנגלית ב.ייצוב תמונה לרעידות ידיים ג.ש יעבוד עם תוכנת הקלטת שיחות ד.רמקול בעוצמה סבירה, ה.,RAM 6 gb בערך ו.מסך 5.5 לפחות רצוי עם עט תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תגידו בN95 יהיה אפשר להפעיל את GPS בלי לשלם לחברת הסלולר?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש בכלל? ואיפה? זה המכשיר: 6120C תודה!
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מצאתי חנות מקוונת עם המלצות טובות. הם מציעים את המכשיר ב- 2230 ש"ח (סביר?) אני מתכוון לקנות אותו ב- 10 תשלומים = 2330.35 ש"ח (לא כזה נורא). המחיר הזה הוא לתוצרה הבסיסית. הוא מגיע ללא עברית, קריאה / כתיבה, ואם אני רוצה תמיכה אני צריך לשלם: עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.0.4 - 130ש"ח עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.1.2 - 150ש"ח כדאי לעשות בחנות? האם אני יכול לעשות זאת בבית עם עזרה של חבר שמבין בנושא, שיש לו אותו מכשיר? לגבי נרתיק, מגן מסך והרחבת זיכרון. האם כדאי לקנות באיביי (לדוגמא) או בחנות עצמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, אז לאחרונה אני חושב על רכישת סמארטפון לאחי בן ה-14. קראתי על הנקסוס 4 ביקורות טובות מאד אך המחיר קצר יקר (1600 ש"ח) לעומת זאת ראיתי את הגלקסי S3 מיני במחיר 1000 ש"ח. האם הגלקסי 3 מיני מכשיר טוב ושווה לקנות אותו או שווה להשקיע עוד 700 שקל ולקנות את הנקסוס 4. תודה לעוזרים, אשמח לתשובה מנומקת.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כמו כן אפשר המלצה לכל מכשיר אחר, הקניה תתבצע בחנות פרטית עם סכום של עד 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום איפון שצלל בכינרת ולא עובד מאז. יש דרך לתקן או מישהו יודע על מקום שניתן אולי להחזיר את המכשיר לחיים? תודה
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה פלאפון כדאי לי אני לא גולש לא מצלם לא משתמש בשירים רק רוצה שישמעו כמו שצריך בפלאפון שהוא יהיה מהיר !!!! ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים כמובן כדאי שיהיה כמה שיותר עמיד כי הוא נופל לי הרבה ;D יש הצעות? תתעלמו מתקציב רגע תנו את כל האופציות ונמשיך משם תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני לא חוויתי את התופעה הזו ברשותי מכשיר que nq502 מה שקורה זה שבמשך הזמן גם בזמן שהמכשיר כבוי הסוללה מתרוקנת כל יום קצת עד למצב של התרוקנות מלאה האם זה נורמלי או שיש פו פגם? תודה
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשמור את ה SMS, רשימות אנשים כמובן ועוד ירקות ודברים חשובים לי מה PPC. מדובר ב HTC HD אם זה משנה.. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המכשיר אבל לא מצאתי איך להעביר מידע אל המשחב במקרה של הריסת תוכנה במכשיר (קרה בעבר ולא רוצה לחוות זאת שוב) יש לכם מושג איך אפשר לשמור את הדברים האלו על גבי המחשב שלי? אני לא מוצא שיטה עם ACTIVE SYNC, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש. עד 1500 שקל.. מחפש אמינות ועדכונים טובים... היה לי מוטו ג'י 3 אבל הוייז עובד רק שליש מהפעמים בתקופה האחרונה למרות שעשיתי איפוס מלא... בנוסף בBT לא ממש מתחבר טוב למכשירים... הוא מתנתק מלא ויש מלא תקלות איתו. הוא גם מוחק מכשירים מהרשימה של הBT בעצמו. רציתי לשאול על איזה מכשיר תמליצו לי... ממש חשוב לי שיהיו עדכונים בזמן ולא שהטלפון יהפוך לפרצת אבטחה מהר מאוד ושהיו אביזרים בארץ
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אחרי ההמלצות כאן רכשתי את המכשיר שיש בכותרת מכשיר ברמה גבוה אני נהנה ממנו מאוד רק יש לי מספר שאלו 1 החיבור המרובע שיש מתחת לחיבור של האוזניות מה הוא? 2 לפי מה שהבנתי אפשר לעביר לנגן הזה שירים מנגנים אחרי אפשר מכל נגן או רק מנגן זהה של IAUDIO? 3 לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הרקע שיש במסך בזמן שהשיר מתנגו איך אפשר להכניס לשם רקעים? 4 האוזניות באמת קצת מאכזבות בבאסים יש חירחור וחבל איזה אוזניות מומלץ לקנות? 5 הבנתי שבתוכנה שקיבלתי עם המכשיר אפשר לעשות שם לשירים אפקט של 3D זה נותן איזו שהיא תוצאה? בנתיים זהו חברה
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קניתי samsung galaxy young והתקנתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'גה הבעיה שאני מקבל הודעה בפלאפון internal phone storage getting low ואח"כ phone memory is full שאני בודק יש בזיכרון הטלפון 2 מגה ואילו בכרטיס זיכרון נשאר 6 גיגה השאלה שלי איך אני יכול להגדיר כברירת מחדל שכל ההורדות, אפליקציות, תמונות ועוד יישמר ישר לתוך כרטיס הזיכרון? והשאלה הנוספת היא איך יודע מה להעביר והיכן זה נמצא מהטלפון לכרטיס הזיכרון?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש קובץ קריאה שניתן להעביר לפלאפון ולקרוא אותו.. (word או כל דבר אחר) ואם כן אז איזה? זה דיי חשוב לי.. תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ה-HTC One +E9 הופך למציאות במזרח הרחוק, עם מסך Quad HD ושבב Mediatek מתומן ליבות - בואו לראות כיצד הוא משתווה ל-M9 הטרי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%aa-htc-one-e9-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%99-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את ה OnePlus X החדש. ראיתי כמה כתבות שלא ממליצים לקנות אותו באר"ב בגלל תמיכה בעייתי ברשתות דור 4. מישהו בדק את העניין בארץ? זה מהאתר של היצרנית https://oneplus.net/il/x/specs https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C לפי מה שאני מבין הבעיה היחידה שאני רואה זה שהגרסא של North America לא תומכת ב FDD-LTE band 3 (שזה התדר העיקרי שרוב החברות תומכות בו עבור דור 4 בארץ, 1800Mhz). אשמח לשמוע מאנשים בארץ מה קורה איתו. אני מתכנן להזמין את המכשיר מ Aamzon, ושם אין פרוט על איזה גרסא זו ובאילו תדרים זה תומך. …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן האם ניתן להתקין בצורה קלה מקלדת אחרת ו/או מערכת הפעלה על שפה אחרת לא מדובר בעברית אלא בשפה מבוססת LTR
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה משיגים קבצי ליריקס ואיך אני מוסיף אותם ל-MP3 כל שהם יכנסו אוטומטית לשיר הרצוי?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הרשת גועשת על האייפון 4S החדש, גם כאן בפורום הויכוחים הרגילים, ועכשיו נוספה לה גם הידיעה על מותו של המנכ"ל האגדי סטיב ג'ובס. לכל אוהב חומרה באשר הוא זהו יום עצוב, ואין ספק שגם אם אתה אוהב\ לא סובל את אפל, לג'ובס הייתה דרך וראיית עולם מאד מיוחדת שהשפיעה על כולנו בדרך ישירה או עקיפה בכל הקשור לתחום שאנחנו כל כך אוהבים וצורכים, ג'אדג'טים ומיחשוב. אני מצר מאד על מותו... http://hwzone.co.il/news/136130
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי לאתר שלהם, לפני 3 שעות הם פרסמו הודעת חידה: Thermonuclear pop! * Well it isnt a British Thermonuclear Device. * It isnt an episode from The Twilight Zone * And it certainly isnt iPhone 3G related (right now) * There is one other device * It fits in your pocket.. * What can it be? הם פרסמו גם תמונה, שלפיה רואים חלק מג'וק, שהתברר שהוא המעבד של ה-iTouch החדש. יותר מזה, ה-DEV-TEAM אישרו את זה בתגובות!!! אז כן חברים, מתקרבים לפריצת ה-iTouch 2G... אני מת על ה-Dev Team האלה!!!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-