עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by idoaa,

שלום לכולם אני זקוק לתמיכה קטנה בעניין, (לא עונים בתמיכה של סלקום בעניין גלישה באינטרנט) שאני גולש באינטרנט עם המכשיר, למשל באתר הוטמייל, או באתר אחר, ויש שדות שצריך למלאות כמו שם משתמש וסיסמה. אני מצליח לכתוב רק בעברית, וגם אם יש טעות, אני לא מצליח למחוק את התו השגוי. כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  2. Started by גיקוב,

Nokia 5800 אני מנסה להתקין את CoreCodec CorePlayer מהאתר בקישור, בתחתית הדף ישנם 4 סוגי הורדות של CorePlayer ניסתי את הראשון http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/core-codec-coreplayer-for-nokia מקבל הודעה: תמונת Install מצורפת, ולא קורה כלום, אני סוגר ב X את החלון הודעה. 1. האם זהו קישור מתאים להורדה ? 2. איך אני יודע אם הסימביאן שלי נעול או לא ? ג'יקוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי לפני כמה ימים אוזניית בלוטוס , בגלל הקרינה של הסלולרי. הכל מצוין איתה נוחה והכל אבל בסוף השיחה אין לי מקום לשים אותה. בכיס זה יהרס , אני לא מסתובב עם תיק , ובד"כ אני עם T-SHIRT ללא כיס. יש לכם רעיונות? תודה , טל.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. Started by cool_g,

Sygic לE66 יש אפשרות להוריד? האם התוכנה הזאת מומלצת? והאם כאשר פורצים פלאפון אז האחריות שלו פג תוקפה?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  5. אהלן, דבר ראשון, החלטתי לקנות נגן ואני רואה רק אופציה אחת שתענה על רוב הצרכים שלי (הרבה מקום, איכות סאונד, אפשרות לוידאו, אחריות בארץ, מחיר יחסית טוב). כמובן שהאופציה הזו זה האייפוד קלאסיק. אז לפני שאני שואל כמה שאלות, אם יש לכם רעיון לנגן שיספק לי הכי הרבה יחס עלות ותועלת ויענה על רוב הצרכים שרשמתי, אשמח שתעלו את זה בדיון! 1. יש שני גדלים לקלאסיק- 120 ו-160. אם יש הבדל מהותי במחיר אני אקריב 40 ג'יגה כי בכל זאת 120 זה מספיק, אבל רציתי לדעת, האם יש הבדל במערכת עצמה, כלומר הבדלים במהירות, תקיעות וכדומה... אני מניח שאם הגודל של הנגן הוא קבוע ובאחד יש יותר מקום, אז הוא גם יפעל יותר לאט והוא יהיה מסורבל יותר. האם יש בזה אמת או שאני ממציא תיאוריה?? (אני בעצם שואל אם עדיף לי כבר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by borsood,

אני מחפש נגן MP3 עם חיבור USB רגיל (ללא כבל מתאם). לא לסרטים רק למוזיקה. יש עוד דברים כאלה? (ולא זבל סיני מבית UKI)

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  7. מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. Started by mc_elad,

הורדתי את SHAZAM - בהתחלה זה עבד ופתעום זה רושם לי -sorry shazam is offline!! וזה לא עובד! (התוכנה היא חינמית- אין בעיה של חוקיות) בבקשה עזרה! :-\

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  9. Started by efialon,

שלום לכולם, ברצוני לקנות GPS לא משנה, לא החברה העיקר שיהייה פשוט ונוח לתפעול בנוסף אם זה משנה אני מעונין להתקין בGPS תוכנת שטח. הבנתי שכל שנה צריכים לעדכן מפה ועל כל עדכון צריך לשלם, השאלה היא אם ניתן להורידאת המפות להמחשב ולהעביר אותן ל GPS ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  11. Started by alexbmw,

אז ככה ,אחותי ביקשה תוכנה כזו לניהול זמן ,מין סוג של יומן כזה ,משהו לתלמידים שאפשר להתקין על הפלאפון ,בפורמט jar (הפלאפון הוא nokia 5610 )

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. Started by oren12,

אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אבל אני צריך חומר שיתן לי את ההבדל בין אורנג' לסלקום, הן מבחינת סוגי רשתות, מבחינת תדרים, סוגי אנטנות הכל באופן מקיף.. אין לי מושג מאיפה להשיג חומר.. תודה רבה, ומצער אם זה לא המקום

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  13. Started by מסבחה,

מוסר מינידיסק ישן של סוני, דגם MZ-R37. כולל אוזניות+שלט, ללא חיבור לחשמל (אבד). פעם אחרונה שבדקתי (לפני כמה שנים) היה במצב תקין. יש גם מלא קלטות משומשות וחדשות (אפשר לקחת רק את הקלטות אם רוצים). אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה! תמונה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ashkenazone,

תגידו, בכל נגן, כשאני שם הרחבת זיכרון, אפשר לקרוא רק את הזיכרון הפנימי של הנגן או את הזיכרון החיצוני (ההרחבה)? זאת אומרת: האם יש נגן שבו אפשר לקרוא גם את ההרחבה וגם את הפנימי ביחד ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by kobibo,

מתלבט בין הנגנים הבאים: 1. iaudio cowon i9 8GB 2. iriver E150 8GB 3. sansa fuze 8GB חשוב לי מאוד: א. תמיכה בשמות עיבריים. ב. יצירת playlist בצורה פשוטה עדיף מסיפריה ג. איכות טובה. ד. הרחבת זיכרון - יתרון בלבד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by guyk,

אני לא מצליח למצוא את האפשרות לגיבוי השירים באייפוד. או שלפחות מישהוא יוכל לעזור לי להעביר את כל השירים לאייפוד החדש... (שזו הייתה המטרה הראשונה...) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  17. תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. Started by 10089802,

יש ברשותי מכשיר נוקיה 1208 שרכשתי לביתי בהום סנטר. המכשיר נפל ולא רואים מסך , פשוט המסך נמחק. הבעיה שהצילצול של המכשיר כבוי ואו על רטט , ולא ניתן לשמוע אותו ומכיוון שאין מסך אין באפשרותי למצוא את ההגדרות לשינוי הצילצול. למי שיש ברשותו מכשיר כזה ויכול לעזור לי ולומר לי היכן ללחוץ במקשים על מנת לשנות את הצילצול , אשמח מאוד לקבל עזרה. בעת הרכישה זרקתי את החוברת ולכן אין באפשרותי להסתכל בה. תודה מראש יפית

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  19. כשאני מדליק את האוזנייה המנורה הכחולה מהבהבת פעמיים כל שתי שניות, לפי המדריך האוזנייה כבר מזווגת והיא במצב standby אבל היא לא מופיעה ב"התקנים שלי", מצב bluetooth פועל בחיפוש האוזנייה לא נמצאת כשאני לוחץ על כיבוי הוא שואל אותי האם להוסיף את האוזנייה להתקנים שלי אני לוחץ על כן ומכניס קוד גישה ואז כתוב: חיבור bluetooth נכשל, בדוק הגדרות bluetooth בהתקן האחר: פונקציית bluetooth מופעלת ההתקן ניתן לגילוי בטווח הקליטה מה עושים?

20. Started by ag80,

ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?

21. Started by wooper,

אין לי נסיון ב bluetooth בכלל רציתי לדעת איך אני מעביר קבצים למחשב מהסלולרי בבלוטוס אני מפעיל את הבלוטוס אבל המחשב לא מזהה האם אני צריך עוד משהו מלבד הפלפון בשביל שהמחשב יקלוט אותו? מדובר ב k610i

22. Started by danieltrt,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבעיה ממש קשה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית אני רוצה להוסיף לנוקיה 6555b עברית ורוסית ואולי לעשות לו UNBRAND בגלל הנייד נקנה בחול ושייך לAT&T ואני לא צריך את כל הישומים שלהם הבעיה היא שיש להם גירסא מיוחדת שהיא RM אחר RM289 במקום RM 271 "הרגיל" בבקשה עזרה ותודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  23. ראזולוציה זיכרון מה לחפש?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  24. ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  25. Started by nadavcj,

שלום. עד לא מזמן היה ברשותי מכשיר מחשב כף יד של מיו שרכשתי מאורנג. את המכשיר קיבלתי עם תוכנה X ובמקומה התקנתי את תוכנת IGO. אני עומד לרכוש מכשיר גי פי אס חדש (רק מכשיר ניווט ולא גם מחשב כף יד) מה לבדוק כדי להבטיח שאוכל להתקין עליו IGO בעברית?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים