עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אמאזון צרפת פוצחת במבצע נאה על אוזניות מבית JayBird ו-Jabra, ויש גם סמארטפון במחיר מעניין לכתבה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. יצרנית השבבים חושפת מודמים סלולריים עתידיים שיוכלו להגיע למהירויות העברת מידע מטורפות לכתבה

3. מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה, אם לא תפנו אותי לפורום אחר, תודה ולעניין עצמו - אחי שוקל לרכוש מערכת DVD לרכב, המוכר אמר שהשמע יועבר דרך ה FM וכ90 אחוז מהמערכות לרכב עובדות כך. האם זה נכון? האם יש המלצה אחרת ? מה הפתרון האחר? וכמה אמור לעלות DVD + 2 מסכים למשענות של היושבים מקדימה (כדי שהילדים מאחורה יראו) ? תודה רבה

4. דגם ה-Galaxy Z Flip 5G מספק תוספת עוצמה לדגם שכבר זמין בחנויות מתחילת השנה הנוכחית - וגם צמד גוונים נוספים שככל הנראה יככבו בהכרזה הרשמית על דגמי ה-Note החדשים בתחילת אוגוסט לכתבה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. Started by שרוני :],

אין מצב שיש איזהשהי אפשרות שמגדילה את מספר האותיות בSMS נכון? שיהיה יותר מ160... אה,אפשר לשנות את הרקע של הנגן מוזיקה בK610I במקום האפור-לבן הזה?

6. Started by ftom2,

הי,יש לי Galaxy s1 ורכשתי אוזניית Plantronics Voyage. היא הגיעה ללא הוראות ואני לא מצליח לגרום ל - Galaxy לזהות אותה.ניסיתי לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה אבל זה לא עזר.יש למישהו רעיון? מישהו יכול להפנות אותי להוראות?תודה. עריכה: קבלו ביטול, הסתדרתי.

7. Started by shaks,

התקנתי את הרום עם הקרנל סטוק. בnetworks בmodes אני לא מוצא LTE. עם הרום סטוק היה לי 4G מופיע למעלה ועכשיו לא,מבדיקה של speed test המהירות היא אכן לא של דור רביעי. אני בוודאות באזור בעל כיסוי של 4G (המרכז). למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. האם רק אני חווה את התופעה? או שגם אתם שמתם לב (אלה ששידרגו, כמובן) לכך? גירסה 2.53 היתה אמורה לפתור את העניין, אך עושה רושם שהמכשיר נוטה לבלוס מהר יותר את הסוללה עם הקושחות הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  9. Started by Kalen,

עייפתי מלחכות לשיחרור הרשמי של מוטורולה. האם יש רום ICS שמומלץ למכשיר זה עם עברית מלאה? עריכה: מדובר ב XT910 שנרכש דרך סלקום.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  10. Started by digitalseeker,

אהלן, לאחותה של חברה שלי יש Milstone - והיא קצת טכנופובית ואני רוצה לעזור לה. היא אמרה לי שבשמש היא לא רואה כלום אלא רק את עצמה - השאלה האם המסך הוא ANTI GLARE בכלל ? ואם כן יש הגדרה שצריך לבצע כדי לא לראות את עצמך ? לי בN97 לא היו שום בעיות ! שאלה נוספת - יש המלצה לאפליקציות שעושות שימוש מגניב בתמונות ? אולי מישהו מכיר אתר לאפליקציות לפלא הזה ?

11. Started by pening6,

שלום, יש לי גלקסי 3 ורציתי ליקנות מטען נייד בשביל להטעין אותו שאני בחוץ שאלתי מישהו שאני מכיר והוא הציע לי את זה: http://www.ebay.com/itm/Backup-Battery-Charger-Power-Bank-Portable-10000mah-2-USB-for-iPhone-Samsung-/330765263682?pt=PDA_Accessories&hash=item4d03256342 רציתי לדעת עם זט קנייה שווה או שיש מוצר יותר טוב\משתלם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. מה קורה כשמנסים לשלב בין עולם הטכנולוגיה ועולם האופנה והאקססוריז במוצר אחד? התשובה היא אוזניות ה-Fuse האלחוטיות החדשות לכתבה

13. Started by Nirkaw,

כשאני מצלם תמונה זה לא מופיע על כל המסך, למה? בהגדרות לא נגעתי... וגם אחרי שאני מצלם תמונה והולך לגלריה החיישן שמסובב את התמונה לא פועל, אולי אני צריך לגעת בהדרות בנוגע ליישן שיפעל בתמונות?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. דגם ה-5G של ה-Galaxy S10 יוצע עם מטען שאמור להיות מהיר משמעותית מאלו הכלולים עם שאר מכשירי הדגל מבית חברת הענק. האם יש תמיכה בלתי מוצהרת בו בדגמים נוספים שתוכל לספק תחרות לפיתוחים מבית Huawei ודומותיה? לכתבה

15. לקליטת שידורים דיגיטלים קרקעיים

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. Started by askersector,

תקציב לא גבוה, אבל אני בכל זאת מחפש משהו כמה חזק שאפשר (לפחות 1ghz מעבד). מיועד לסרטים ומשחקים. ולא חייבים להציע דווקא מהארץ (כעיקרון גם מכשיר שאפשר לשלוח רק לכתובת בארה"ב מקובל). חשבתי בין השאר על HTC droid incredible 2, HTC Evo Design 4g ועל Galaxy s captivate. ואולי (כי הוא קצת חורג מהתקציב) על LG Optimus 2x. מה הכי כדאי? יש אפשרויות יותר טובות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות פלאפון חדש ויש לי תקציב של 900 שקלים... חשוב לי שהמכשיר יאפשר לי גלישה באינטרנט ובעל מסך בינוניי...(יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה אז רוצה לנצל את זה..) ויספק לי את הצרכים הבסיסיים כמו מוסיקה מצלמה וכו'... ראיתי שממליצים על SAMSUNG GIO... זקוק לחוות דעת ועוד המלצות...תודה !

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. Started by yossihaz1,

קניתי samsung galaxy young והתקנתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'גה הבעיה שאני מקבל הודעה בפלאפון internal phone storage getting low ואח"כ phone memory is full שאני בודק יש בזיכרון הטלפון 2 מגה ואילו בכרטיס זיכרון נשאר 6 גיגה השאלה שלי איך אני יכול להגדיר כברירת מחדל שכל ההורדות, אפליקציות, תמונות ועוד יישמר ישר לתוך כרטיס הזיכרון? והשאלה הנוספת היא איך יודע מה להעביר והיכן זה נמצא מהטלפון לכרטיס הזיכרון?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  19. מי שרכש נקסוס 7 וטרם הפעיל את חשבון הגוגל שלו לטובת קבלת מענק הבונוס של ה25$ , זה הזמן לבצע. גוגל הודיעה כעת כי המועד האחרון להטענת (לא שימוש) מענק הבונוס הוא סוף ספטמבר השנה. מרגע ההטענה המענק יהיה תקף לשימוש עד אמצע 2013. אתם עוד כאן ? לינק לכתבה: http://www.droid-life.com/2012/09/18/25-google-play-credit-with-nexus-7-promo-ends-september-30/

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  20. שלום רב לכולם, יש ברשותי טאבלט -Teac classic 130, ברצוני להוריד לו רום מעודכן ואם אפשר - בעברית מלאה\חלקית. אני מחפש רום עם גישת רוט ואשר מאפשר שיחות וסמסים. אודה לעזרה בנושא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by card,

שלום סמארטפונים חדשים, מגיעים בד"כ עם NFC. ממה שהבנתי, NFC מבוסס בעצם על RFID, בתדר 13.56MHz. השאלה שלי, האם טלפון שכולל NFC, כולל RFID Tag, או RFID Reader? או את שניהם? ואם הטלפון כולל את שניהם, אז באיזה מקרים/שימושים הטלפון משתמש ב-Tag, ובאיזה ב-Reader? תודה רבה למי שיכול לחדד את הנושא card

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. לא ממש מצאתי משהו בחיפוש ואני זוכר כבר שדובר על זה כאן. יש לי MIO P550M. ואני מעוניין להפעיל בו באופן קבוע תוכנה שרצה במחשב כאשר במחשב רואים משהו אחר. אם אני לא טועה דיברו על התוכנות אקטיבסינק-סיידוינדר-וסמורייז. אני מאוד אודה למי שיוכל להביא לי את המדריך לכך.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. מכשיר ה-Nubia Red Magic 3 מבטיח ביצועים גדולים ומסך OLED מתקדם - במחיר מעניין בהחלט לכתבה

24. Started by nikonisrael,

בוקר טוב. הגיע הזמן אחרי 8 שנים בערך שאני באנדרואיד לחזור לאייפון. ואני ממש לא מעודכן. בעקרון אני רוצה לשאול איזה אייפון שלתקן אותו במקרה של תקלה או מסך שבור לא יעלה לי לתקן אותו כמו מכשיר חדש ובמקביל חשוב לי שהמכשיר יהיה מהדגמים העדכניים יחסית כך שהוא יעבוד חלק אם כל האפליקציות אני לא רוצה להוציא יותר מ 3000 ש"ח אבל מעדיף להוציא פחות

25. מה המכשיר עם המצלמה הכי טובה? כמה הוא עולה? מה כשאי לקנות לצרכי צילום? ובמחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.