גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני רוצה לקנות את מגן המסך הזה, ורציתי לדעת אם הוא ייפגע בממשק הטאץ' של המכשיר. כמו כן, אם אתם מכירים נרתיק סיליקון טוב למכשיר במחיר הגיוני לדבר הזה (50 שקל מקסימום, מתוך עיקרון), אשמח לדעת. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עקב אי שמירה נאותה על האייפוד טאץ' שלי המסך שלו התמלא שריטות וזה ממש מעיק להשתמש בו ככה. ראיתי מתישהו פה שמוכרים דיגיטייזרים וערכה להחלפה ב-20 דולר מאיפושהו מישהו יכול לתת לינק בבקשה? יש גם לינק למדריך איך בדיוק אני מחליף את הדיגיטייזר? כמה מסובך זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
MP5 של חברת Melody יש במכשיר סרטון קצר של avi והוא מנגן אותו אבל שאני מעביר למכשיר סרטונים avi אז מופיע לי ההודעה "פורמט לא חוקי" וזה לא מנגן את הסרטים שאני מעביר מכשיר דפוק ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי Sony Ericsson J150i Naite של חברת אורנג'. לא ניתן לשנות את הקיצורים ל-Facebook ול-start (אלה הכפתורים הראשיים של המכשיר) וזה ממש מעצבן. יש דרך לעקוף את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד). בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני שולח אותו לסלקום שיפרמטו את המכשיר מחשש למזיקים, איך לדעת שהם פירמטו ולא עשו שיחזור הגדרות יצרן? האם שידרוג גירסא מחייב מחיקה מושלמת של כל התוכן הקודם? איך אפשר לבצע מחיקה כזאת לבד בבית?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
דבר ראשון - עברית נורמלית מימין לשמאל, אפשר להתקין על כל מכשיר אנדרואיד שהוא ? אני מחפש מכשיר מהיר עם מסך גדול ("4 +-) אין לי מצלמה יעודית, אז שתיהיה מצלמה טובה (רצוי לפחות 8MP אבל זה לא קריטי בימינו) עם פלאש וצילום וידאו ב720P מקלדת QWERTY פיזית לא חובה אבל זה יהיה תוספת נחמדה. יש לכם רעיונות? הדרויד החדש וה EVO תומכים רק בCDMA .. מה עוד יש.?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש מעין נוזל שניתן לתבול בו מכשירים חשמיליים [לפאפונים/נגנים וכד'] ואז הם חסינים בפני מים - ראיתי סרטון הדגמה של זה לפני יותר משנה ביוטיוב כשזה היה בשלבי פיתוח. אשמח מאוד אם מישהו שיודע על מה אני מדבר יכתוב את שם החברה והמוצר ויביא לינק [לסרטון ביוטיוב או לחברה]. **אם זה עוזר אני זוכר שהסמל של החברה היה צב... בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s-sales-reach-seven-figures-samsung-crosses-fingers-and-hopes-to-push-9-more-millions/ המכשיר התחיל להימכר לפני כחודש (ב 18 ליוני), ומתישהו השבוע הוא חצה את רף המליון מכירות אלו נתונים מעודדים במיוחד כי רק עכשיו (18-25 ליולי) מתרחשות ההשקות של הגרסות האמריקאיות שימכרו בארה"ב עם חוזה, מה שאמור להראות עוד קפיצה ענקית במכירות. עד עכשיו המכשיר נמכר רק במספר מדינות בעולם מתוך 110 מדינות שאמורה להתבצע בהן ההשקה (ישראל לא ביניהן) לשם שינוי, שלא כמו עם הגלאקסי הראשון, סאמסונג לא זורקת בינתיים את המשתמשים לעזאזל, ומראה תמיכה רציפה. מאז השקת המכשיר ביוני כבר יצאו 3 גרסאות קושחה חדשות של סאמסונג, שפותרות באגים ובעיות שדווח עליהן לאחר ההשק…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם ה-i7 - הוא לא מזהה קבצי FLAC חדשים שאני מוסיף לו. קבצים שהוספתי לפני שהתחילה הבעיה, לעומת זאת, עדיין מזוהים וניתנים לשמיעה. כשאני מוסיף קובץ FLAC, ניתן לראות שהוא שם כשמחברים את הנגן למחשב, אך בתוך הנגן כשאני נכנס לתיקייה ששם הקובץ, הוא כותב No Music File. בתחילה הבעיה הייתה על כל קובץ, כולל MP3, אך לאחר עדכון Firmware הבעיה תוקנה לגבי MP3 ונשארה לגבי FLAC. Any Ideas? תודה נ.ב. נתתי את המכשיר לתיקון במעבדה של באג - הוא חזר עם פתק שאין בעיה ושני קבצי פלאק בתוכו (שהם הוסיפו), אין לי מושג איך הם הוסיפו אותם והוא כן זיהה אותם, אצלי זה עדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מכשיר סלולרי שייספק לי גם משרד נייד(הבנתי שהוא תומך בסנכרון לשרת Exchange), גלישה באינטרנט בצורה נעימה ונוחה וגם מדיה(סרטים ומוזיקה), האם המכשיר יוכל לספק לי את הדברים הנ"ל? האם יש טעם לחכות למכשיר טוב יותר(EVO או האם יש כבר מכשירי HTC אשר מספקים סחורה טובה יותר)?
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ואולי בכלל דגם אחר? אגב, איפה הכי כדאי לקנות? ebay או בארץ? מישהו יודע לגבי תשלום מכס?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 5800. ואני צריך דפדפן פלאש בשבילו כדי שאני יוכל להיכנס לכל מיני אתרים ולשחק פוקר בפייסבוק (אבל אני לא רוצה את הדפדפן שנקרא skyfire) בתודה מראש רזיאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אחותי טסה לניו יורק שבוע הבא אני צריך המלצות לאיזה מכשיר להביא מכשירים מתקדמים אם אפשר בטווח של בין 300-400 דולר תביאו גם 300 וגם בין לבין לא רק 400 ואם אפשר חנויות שאתם מכירים שם, דבר אחרון שהפלאפון יהיה יחסית קל לצריבת עברית. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט וקל מהם מכשירי האנדרואיד הקטנים ביותר, מבחינת אורך/רוחב/עובי שיש כיום בשוק? אני (עדיין) מחפש לשדרג את ה-W880 שלי, והגעתי למסקנה שמכשיר בגודל הגלאקסי S הוא פשוט מפלצתי מידי, למרות העובי המכובד (אם כי לא כמו ה-W880) שלו. אז אני מחפש דברים קטנים יותר.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מניית אפל יורדת בוול סטריט, על רקע הערכות כי החברה עשויה להורות על מבצע איסוף של הטלפון החכם אייפון 4, לאחר שמגזין הצרכנות המשפיע "קונסיומר ריפורט" הודיע אתמול כי לא ימליץ על המכשיר עקב בעיות קליטה שהתגלו בו מניית אפל (-2.6% , 250.59) יורדת כעת ב-2.7% בוול סטריט, על רקע הערכות כי החברה עשויה להורות על מבצע איסוף של הטלפון החכם אייפון 4 לאחר שמגזין הצרכניות המשפיע "קונסיומר ריפורט" הודיע אתמול כי לא ימליץ על המכשיר עקב בעיות קליטה שהתגלו בו. פרופ' מתיו סיגר מאוניברסיטת ויין סטייט, מומחה לשיווק, העריך היום כי תדמיתה של אפל נפגעה בעקבות בעיות הקליטה שהתגלו בדגם החדש של האייפון ואמר כי מבצע איסוף הוא בלתי נמנע, לאחר שלדבריו החברה הגיבה באופן חסר אחריות ופגום לתקלה, אם ברצונה …
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות השתמשתי בסוני אריקסון K850i והוא פעל מצויין. באיזשהו שלב קרה מקרה והוא בילה את הלילה בשלולית והפסיק לעבוד. הייתי כל כך מרוצה מהפלאפון שקניתי עוד אחד, במחיר זול משמעותית כיוון שהוא כבר לא היה מכשיר חדש, ולאחר טיול במקום בעל לחות גבוהה יחסית המסך שלו הפסיק לעבוד. זה נראה כאילו כל מה שנדפק היא התאורה, כי אפשר לראות צללים על המסך אם התאורה בחוץ מאפשרת וממש מתאמצים, ועד לאחרונה המסך היה עובד מדי פעם עד שהייתי נוגע בלוח מקשים ואז הוא היה נכבה. זה נראה לי כמו מקרה מתסכל מאוד של קצר אבל רציתי לדעת אם זאת בעיה שמוכרת למישהו ואם יש דרך לתקן אותה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי כבר את האייפוד טאץ' הזה, האם המטען הנמכר כאן : http://www.e-buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm יתאים, לדעתכם או לפי נסיונכם ? (קראתי באיזה מקום שהאייפודים החדשים לא עובדים עם מטענים ישנים יותר בגלל איזו בעיה של פינים, למרות שמתח היציאה זהה...) תודה...
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב, הביאו לי מחשב כף יד של mio 336. http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-336-159.shtml עכשיו אין שם WIFI, האם יש דרך להתחבר לnetworking מהמחשב הזה? אם כן באיזה דרך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
כמו הטייטל. חיפשתי מדריכים באינטרנט, אבל לא מצאתי שומדבר שעוזר. מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך לעשות לו הארד ריסט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עם 300 דקות + 150 הודעות + 500MB ב157 ש"ח? בא לי פלאפון משוגע עם איכות משוגעת והוא דיי בכיוון... בא לי מצלמה טובה יש לו רק 5 מגה פיקסל שזה נראה לי המינוס היחיד שהמצלמות הממש טובות הן 8 מגה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בדחיפות יורש הולם ל-K800i של אשתי, לקניה עצמאית (לא דרך מפעילה סולולארית). מדובר בטלפון ש"עובד קשה" גם מבחינת כמות השיחות וגם מבחינת תנאים פיזיים (זרוק בכל מיני תיקים יחד עם עוד 1000 דברים). כמו כן משמש כמצלמה לצילומים מזדמנים של הילדות ביומיום כך שחשובה מאוד יכולת צילום ראויה - גם בתנאי תאורה לא מושלמים. תקציב: ברור לי שבסביבות 2K ומעלה יהיו לא מעט חלופות אבל הייתי מעדיף להוציא הרבה הרבה הרבה פחות (~1000 ש"ח אם ניתן). הדגש הוא מחיר שפוי ותמורה גבוהה למחיר ביחס לדרישות המפורטות בהמשך. דרישות: 1. מעל הכל, איכות שיחה טובה, ספיקר ראוי לשמו ושימוש נוח ביד אחת (עדיף סטנדרטי או סליידר ולא צדפה). 2. מצלמה ראויה (לפחות ברמה של ה-K800i המצויין) עם פלאש נורמאלי. רצוי מאוד ע…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מתלבט בין שני חברות garmin / que. היה לי GPS של mio עם התוכנה של mio וממש לא הייתי מרוצה. לכן הפעם אעבור ל IGO. מסך לפחות 5". Garmin Nuvi 1410 http://www.garminway.com/product.aspx?p_id=8015 QUE NQ505 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= אשמח לכל מידע...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-