עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מעוניין להחליף את הW800 העייף שלי סופסוף. ההתלבטות שלי היא בין ה NOKIA N85 ,N97 ו5800XM וגם הSONY W995(אם הוא שווה בכלל משהו...) הדרישות שלי מהמכשיר הם: מסך גדול(קשה להסתדר עם 1.8 אינץ'...) סוללה חזקה נגן MP3 איכותי מצלמה סבירה,פחות חשוב לי. לגבי מסך מגע או רגיל לא החלטתי,אז כל האפשרויות פתוחות. ואני ישתמש דיי הרבה באינטרנט בפלאפון.אז חשוב שבפלאפון לא יהיו בעיות באינטרנט(שמעתי שהסוני קצת בעייתי בHTML)

2. Started by lev-27,

http://www.engadget.com/2010/09/01/live-from-apples-fall-2010-event/ בינתיים אייפודים חדשים. נאנו קיבל מסך מגע. זה כמו אייפוד טאץ' זעיר. דרך אגב, הכתבה שפירסמתם הייתה נכונה. המסך הזעיר שנחשף זה המסך של הנאנו נחדש. איזה צבעים! עכשיו הוא מלכלך על סוני ונינטדו. כמה משחקים אמיתיים יש לאייפוד טאץ'? חמש? הטאץ' החדש: מסך Retina עם תאורת LED, מעבד A4 ומצלמה קידמית. ממש iPhone רק בלי טלפון. נחמד! כל האייפודים בחנויות משבוע הבא. (בארצות הברית, כמובן)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

דרוש לי יעוץ מהיר. אני חייל.19 יש אוטו של הורים אני לא יודע עד כמה אני צריך GPS ואינטרנט כי אני משרת בתור טכנאי אבנט כחול. אני רואה שיש N95 ב 69 שקל לחודש + שקל20 לחבילה סלולארית. ו N73 כידוע לי עדין עולה 79 + 20 אז מה? לקנות N95? אני מאד מעוניין אבל מדאיג אותי הסוללה הקצרה. הבנתי ששיפרו אותה? האם ניתן לקנות סוללה יותר איכותית? למישהו יש המלצות אחרות לאורנג? בכל מקרה חשוב לי מקשים נוחים,נגן,מצלמה,מגניבות. נ.ב. יש לי אוזניות BT סטריאופוניות בבקשה ענו בדחיפות כי אני חייב לקנות נייד עוד היום מאחר ששלי נגנב. בתודה 24

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by baz0r-,

שלום, אני צריך המלצה לנגן. חשוב לי שתיהיה איכות מוזיקה גבוהה וממשק נוח, גם איכות ווידאו טובה חשובה לי. כמה שיותר GB יותר טוב, אבל לא להתפשר על שאר הדברים. חשבתי על הCowon D2 אבל אם זו באמת האופציה הכי טובה? עד 900 ש''ח. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום! רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני נכנס לעניינים של קנייה. 1)באיזה חנויות באיזור מרכז(גוש דן) ניתן, אם בכלל, לרכוש SGS2 באריזה סגורה הרמטי מהמפעל? (בכמה חנויות ואמרו לי שפותחים אותם במכס, או באונג קונג וכו') הם זה נשמע הגיוני? ולמה אין קופסאות סגורות? 2) אני רוצה לקבל את המכשיר סגור, לכן גם יהיה עליו את הROM המקורי. ואיך העברית עם הרום המקורי? מזה תמיכה בעברית? האם זה רק קריאה או גם כתיבה וכו'. (תפרטים בעברית לא מעניין אותי) נענה 3) לגבי ישור לימין את העברית? אפשר לעשות את זה בROM מקורי, בלי להחליף\להתקין משהו מסובך? אני רוצה להישאר עד שאני אלמד קצת את מערכת הפעלה עם מערכת לא מקוסטמת. נענה 4) מה עושים לגבי מטען, המטען שנותנים אותו לא מקורי, השאלה האם זה מטען של סמסונג…

6. שלום, אני צריך להחליט ממש בימים הקרובים איזה פלאפון אני רוצה. או samsung u900 או את ה samsung s8300 השוואה ביניהם: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2243&idPhone1=2667 הלכתי לפלאפון ואחת הפקידות ממש הפחידה אותי בנוגע לsamsung s8300 היא אמרה שמספיק שהפלאפון נופל ממש ממש חלק על השולחן נכבה לו המסך וצריך לקחת אותו לתיקון. ואם יש כאן את הפלאפון הזה למישהו והוא יפריח לי את מה שהיא אמרה אני ממש אשמח. שאלה נוספת היא האם אפשר לקנות לפלאפון הזה מגן מה שיפחית את הרגישות שלו שאם יפול אז יתקלקל? אשמח לתשובה, תודה וסופשבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dans41,

רציתי לשאול אם יש מידע על טאבלט win 8 מבית אסוס בסגנון הטרנספורמר. ואם אין מישהוא יודע אם אני יכול להריץ בנוסף לאנדרויד על אחד ממכשירי הסדרה גם win 8 ? אני לא מדבר על הslate. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shark1011,

היי, קניתי מכשיר htc evo 3d. הזמנתי גרסאת gsm אבל קיבלתי CDMA אין בה מקום פיזי לסים אבל בעיקרון הטלפון עצמו תומך בתדרים שבארץ. האם אפשר ליצור מקום פיזי לסים ולפרמט את המכשיר במעבדה? אשמח לתשובה, תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אז ככה, בקריסמס דוד שלי מארה"ב יגיע לארץ וחשבתי למה לא לנצל את ההזדמנות בכך שהוא יביא לי אייפון. הרעיון הוא להזמין מחנות בארה"ב לכתובת שלו והוא פשוט יביא לי את זה איתו כשהוא יגיע לכאן, הבעיה היא שאני לא מכיר שום חנות טובה בארה"ב והחנות היחידה שאני מכיר היא best buy ו-circuit ciyt. אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה יהיה לא רע

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by -Tal-,

חג שמח! אילו פתרונות קיימים עבור בעיית הזיכרון ב GALAXY S4 ? אני יודע שיש את האפשרות לקנות MicroSD , אבל הבנתי שאין אפשרות להעביר את הקבצים לכרטיס? שאלה נוספת - איזה כרטיס MicroSD צריך לקנות? SDHC \ SDXC ? תודה..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Kukishin,

אם משהו ראה חנות ששוברת מחירים בצורה מטורפת או משהו כזה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הלכתי למעבדות והם לא הצליחו וגם סמסונג לא יודעים, האם יש דרך כלשהי לעקוף את הקוד פין או למחוק אותו מהמכשיר מבלי לאבד את הנתונים ומבלי לעשות Factory reset? תודה

13. מפתחת שבבי התקשורת האלחוטית המובילה הגישה הצעה רשמית אדירה לרכישת המתחרה שלה - אבל הדרך לעסקה בשווי 130 מיליארד דולר עדיין ארוכה לכתבה

14. Started by Bakshi1,

בסמארטפון שלי נתמכים התדרים 2100/900, בלבד ב 3G. האם אני אוכל לפתוח בעזרת האפליקציה את התדר 850/2100? או שהדבר מוגבל חומרתית ואינו קשור לתוכנה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היצרנית הסינית שמתעסקת בימים כתיקונם במכשירים חכמים לשוק הנמוך מכינה מתחרה יוקרתי ל-OnePlus החדש, עם שבב Snapdragon 810, גוף מתכת והפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/doogee-f3-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%9c%d7%97-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-oneplus-2/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avatar,

שלום רב, ברשותי מכשיר ASUS A696 עם WM2006 שרכשתי לפני מספר חודשים. למכשיר יש בעיה ידועה שהוא מאבד את הקשר עם כרטיס הזיכרון אחרי השהייה. באתר של אסוס יש עדכון רום להתקנה עצמית שאמור לפתור בעיה זו (וכתוב מפורשות שהוא מתאים לגרסה העברית). שוחחתי עם נציגת שירות של חברת רונלייט והיא טענה שחל איסור להתקין עדכוני רום מהאתר של אסוס באופן עצמאי, מאחר וזה עשוי לגרום לנזק בלתי הפיך למכשיר. לטענתה הפתרון היחידי במסגרת האחריות הוא לשלוח את המכשיר אליהם לתיקון שעשוי לארוך עד 10 ימי עבודה. מאחר ואני משתמש במכשיר באופן יומיומי, ברצוני לברר מנסיונם של אחרים בעלי מכשיר זה, אשר התקינו את העדכון מהאינטרנט, אם נתקלו בבעיות כלשהן, עם התמיכה בעברית או בכלל. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Drycos,

שלום, אשמח להמלצה לטאבלט בעיקר לשימוש בקריאת מסמכים, צפיה בסרטונים וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by ToMuSH,

ברשותי SE C510a כבר קצת מעל לחצי שנה. בזמן האחרון הפלאפון משום מה מחליט שלא בא לו על הכרטיס זיכרון, ומנתק אותו כמה פעמים ביום... זה מציק, כשאני שומע מוזיקה והיא מפסיקה פתאום, ומשתנה לי הצלצול לדיפולט של SE... אני צריך ללכת להחליף או לתקן, אבל ה- SMSים שבתוכו ממש ממש חשובים לי... ממש. יש אפשרות איכשהו לגבות אותם? במחשב, נגיד? או שאוכל להגיד להם במוקד התמיכה להעביר לי גם את ה- SMSים? יש חיה כזו? תודה מראש חברים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omri_ro,

האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי lg l7 2 optimus בגודל 4.3'', והוא מתאים לי ואני מרוצה ממנו. אישתי מעוניינת לעבור לסמארטפון (היא משתמשת בנוקיה 3500) דומה, אך קצת קטן יותר. הסמארטפון ישמש בעיקר לשיחות, sms, whatsup ולפעמים וויז. כמעט ללא גלישה דרך הדפדפן. צריך מצלמה טובה (8M ומעלה) ניתן לקנות מחו"ל, אבל מעדיף לקנות בארץ. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, קיבלתי מתנה את ה- Iriver E30 8GB שנקנה בבאג במחיר של 330 (לפי האתר) השאלה היא אם שווה לי להחליף אותו למשהו אחר באותו המחיר / לא יקר בהרבה בבאג. חשבתי בהתחלה להחליף ל- Ipod Touch אבל ההפרש הרבה יותר מדי גבוה ברמה כזו שכבר כמעט יותר זול לקנות חדש מ-KSP. אז אם יש נגנים אחרים בסביבות המחיר הזה ששווה להחליף אליהם אשמח לדעת! תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכם, נדפקתי עם המסך הצהוב לאחר עדכון התוכנה. המכשיר שלי הוא Ku990, במקור של סלקום. לאחר חיפוש בפורום ראיתי שזאת בעייה מוכרת יחסית ואף ניסיתי לעשות כמה מההמלצות ומהמדריכים פה, אך שום דבר לא עזר לי. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר ויכול לעזור לי בבקשה? בתודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם , אני חושב לקנות את ה PLANTRONICS DISCOVERY 925 , מישהו מכיר אוזניה יותר טובה בסדר גודל של המחיר הזה שעדיפה? תודה על העזרה ועל הייעוץ

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by sgeva2001,

שלום מבקש לדעת לגבי הנוקייה E51ף 1. האם ניתן להרחיב אותו מעבר לנפח 4G? 2. האם צריך לבחור כרטיס זכרון מסוים מבחינת ביצועים או סוג הפלג המתאים? 3. האם Patriot MicroSDHC 4GB Class 4 שמופיע באתר KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12305 מתאים לסלולרי הזה? בתודה שאול

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים