גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הD800 עוד באוקטובר (AT&T), ומאז שמתי לב שמדי פעם כאשר אני לוחץ על על שורה מסוימת במסך העליון, המכשיר לא מגיב כלל ללחיצות שלי (ספציפית מדובר על השורה שבה ניתן לכוון את הבהירות). לאחרונה, כשהמכשיר מגיע לרמת סוללה של בין 15-20 אחוז אי אפשר לעבוד איתו כלל- הוא פשוט לוחץ על אותה השורה שלא מגיבה למגע באופן אקראי וזה פותח כל מיני אפליקציות. עדכנתי לCLOUDYG3 והבעיה לא השתנתה, מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר בבעיה חומרתית. אחריות לא באה בחשבון כי לפי דברי המוכר בחוזה האחריות של היבואן מצוין באותיות קטנות שעל כל בעיית טאץ' היבואן לא אחראי (אינעל דודה שלהם) והמכשיר ייוחס כמכשיר שנפל\נשבר. מיותר לציין שהמכשיר שמור במצב מצוין בלי שריטה ושהבעיה הופיעה מהיום הראשון. אני י…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מפתחת שבבי התקשורת האלחוטית המובילה הגישה הצעה רשמית אדירה לרכישת המתחרה שלה - אבל הדרך לעסקה בשווי 130 מיליארד דולר עדיין ארוכה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר. אני מחפש מכשיר שיהיה בגודל של ה-s2 (הדגם הראשון) אבל עם ביצועים טובים יותר. המליצו לי על XIAOMI MI-2S אבל הבנתי שלא ניתן להשיג אותו בארץ עם אחריות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן, מכיוון שאני בדיוק עומד למכור את האייפון 4 שלי ולהביא לעצמי את ה-Sensation במקומו רציתי לקבל כמה חוות דעת מאנשים אשר התעסקו איתו יותר מיום יומיים. בהתחלה כמו כולם התלבטתי בינו לבין ה-Galaxy S2 אך לאחר שחבר נתן לי לשחק עם ה-Galaxy שלו פשוט לא יכלתי להתגבר על העובדה שהטלפון הזה הוא ללא ספק המכשיר הכי מכוער שיצא לי לראות אז הוא נשלל מבלי שיהיה אפילו אפשרות לחשוב עליו שוב לאחר קריאה מאוד עמוקה ישנן שלושה חסרונות עיקריים שיצא לי להבין: 1. איכות המסך אל מול הGS2. 2. התחממות המכשיר (במיוחד לאחר טעינה כמובן, יש רומ'ים אשר פותרים זאת בעזרת Underclocking אך כמובן פעולה זו הופכת ללא רלוונטית בזמן הפעלה אינטנסיבית של הפלאפון). 3. חיי הסוללה. מבין כולם ללא שום ספק שהשלישי …
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש עבור אדם מבוגר שעון חכם שיכול לתת כמה שיותר מידע רפואי (נגיד מדידת לחץ דם, דופק וכו') וכן להתחבר לרשת (אולי עם סים או משהו) ולהעביר דיווח במידת הצורך. קראתי בעבר באינטרנט על מישהו שסיפר שלאביו היה שעון כלשהו שהיה שולח לו (לבן) התראות במצב חירום ואני מחפש משהו דומה. היות ואני לא כל כך מכיר את התחום אשמח לקבל המלצה מכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המחשב הנייד החדש של היצרנית הטאיוואנית מתפאר במסך שמהווה 97 אחוזים ממימדיו הכוללים - והמחיר יוקרתי בהתאם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, יש לי כרגע את ה V3x שעושה לי לא מעט צרות והחלטתי עקב כך לשקול להחליפו במשהו מתקדם יותר עקב צרכים חדשים אני מחפש פלאפון חכם שיאפשר ניהול מסמכים כדוגמת word יהיה אחלה אבל גם קבצי כתבן אפילו שאני יכול להעביר מהמחשב יהיה בסדר המטרה היא שאני יכול להכיל בו חומר כתוב רב . מצלמה טובה גם חשובה לי... לא צריכה להיות מקצועית אלה משהו בסגנון של ה V3x יהיה בסדר הוא צריך לעבוד ברשת אורנג' ולתמוך בעברית מין הסתם בצורה מלאה יש לכם איזה שהם המלצות ?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אחרי ההמלצות כאן רכשתי את המכשיר שיש בכותרת מכשיר ברמה גבוה אני נהנה ממנו מאוד רק יש לי מספר שאלו 1 החיבור המרובע שיש מתחת לחיבור של האוזניות מה הוא? 2 לפי מה שהבנתי אפשר לעביר לנגן הזה שירים מנגנים אחרי אפשר מכל נגן או רק מנגן זהה של IAUDIO? 3 לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הרקע שיש במסך בזמן שהשיר מתנגו איך אפשר להכניס לשם רקעים? 4 האוזניות באמת קצת מאכזבות בבאסים יש חירחור וחבל איזה אוזניות מומלץ לקנות? 5 הבנתי שבתוכנה שקיבלתי עם המכשיר אפשר לעשות שם לשירים אפקט של 3D זה נותן איזו שהיא תוצאה? בנתיים זהו חברה
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן mp3\4\5 חדש, עם סאונד מעל הכל. לא אכפת לי מה הגודל של המסך, לא אכפת לי מוידאו. מבחינת מקום - 8 ג'יגה. איזה נגן הכי מומלץ? (אני לא מכיר נגנים, אבל אמרו לי ש IAUDIO מעולה) (תכירו לי עוד...) אני צריך הרבה ווליום ואיכות כמובן! איכות הסאונד זה הכי הכי חשוב לי, אני משתמש באוזניות sennheiser HD-218 - ואני רוצה להוציא מהם את המקסימום האפשרי. בקיצור מחפש נגן עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא. המחיר עד 500 שקל. תודה רבה ויום טוב!!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לראשונה טאבלט, אך נושא בחירת מערכת ההפעלה מאוד מעסיק אותי. ההתלבטות נובעת משיקולים מאוד מסוימים: אני מעוניין שכל מה שעובד במחשב שלי (עם מערכת הפעלה Windows 7) יעבוד גם בטאבלט, ולכן הנטיה שלי היא לכיוון טאבלט עם Windows. אני אתן שתי דוגמאות חשובות: 1. אני מכין הרבה דברים ב- Excel, ולצערי רק ה- Office של Microsoft מפעיל את הקבצים האלה כמו שצריך. נסיונות הפעלה באפליקציות של אנדרואיד למשל הניבו תוצאות מאכזבות (הכל משתבש). 2. אני מתכנת בסביבת Microsoft .NET ומעוניין שהתוכנות שאני מכין יפעלו גם בטאבלט. האם יש בסיס להתלבטות הזו? האם יש טעם בכלל לחשוב על מערכת הפעלה שהיא לא Windows? האם כל Windows על טאבלט יעשה את העבודה נאמנה?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חברה בשם Integral Memory מצהירה כי תהיה הראשונה בשוק להציע כרטיס אחסון חיצוניים זעירים בנפח שיאפיל על השיא אותו קבעה סאנדיסק בשנה שעברה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
באנדרואיד: 20 גיגה של דאטה ווטאספ, אבל RAM רק 8. נשאר המון שטח דיסק. תוצאה: הווטסאפ רועד. העברת הודעות לוקחת לפחות 10 שניות. פתרונות? הסרתי והתקנתי הווטאסאפ. עשיתי ריסט לטלפון, כולל מחיקת דאטה ושחזורו דרך גוגל, אך ללא הועיל. לפיכך: שוקל S22 אולטרא אך שוב, רק עם 8GB RAM וגם ככה המקסימום הוא 12. השאלה שלי אם יש מצב שזה יפתור את הבעיה.
-
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לעדכן את הטלפון הנוכחי שלי, וראיתי את ההצעה הזו - https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/616/?utm_source=Ynet_home&utm_medium=kniyot&utm_campaign=asus_padfone המפרט מקביל כמעט לחלוטין לנקסוס 4, ומגיע עם זיכרון בנפח 64 ג'יגה. גם מבחינת המידות והמשקל הטלפון דומה מאוד לנקסוס. החסרון הראשון ששמתי אליו לב הוא שהרום העדכני ביותר למכשיר הוא אנדרויד 4.1.1. עד כמה זה חסרון משמעותי? האפשרות לחבר אותו למסך 10 אינצ' ולקבל טבלט לעבודה גורם לי לחשוב עליו דיי ברצינות. מה דעתכם? מה הייתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הכרטיס מכיל 4 גיגה זיכרון (מה שמגיע מנוקיה) והזיכרון הפנוי שיש לי הינו כאחד גיגה ואיני יודע אם אוכל למחוק את שאר הקבצים, עצתכים? תמונה של המקום הפנוי: כאשר התמונות והשירים שלי ביחד תופסים זיכרון כולל של 700 מגה אך ורק. תמונה של תוכן הכרטיס: כמו שאתם רואים התיקייה הכי עמוסה היא cities לסיכום, האם אתם חושבים שאוכל לפרמט את הכרטיס ולא יהיו לכך השלכות? הערה: המכשיר נרכש בסלקום תודה רבה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
תחילה שקלנו את ה 8 פלוס שיש עליו דעות וטובות אבל כרגע שוקלים ללכת על ה xs. מה שמטריד אלו הכתבות על ריבוי בעיות בדגמים החדשים הנל. החל מבעיות קליטה סלולארית וויי פיי , ריכוך צילום פנים, טעינה ועוד כמה דברים, שממה שקראתי חלקם תוקנו בגרסאות החדשות של מע' ההפעלה. יש גם דיווח על איזה פס ירוק על המסך. מישהו יכול להבהיר לי את הנושא?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איזה אפליקציית לקריאת דפי pdf יש? שאפשר לסמן דפים שקראתי(כמו סימניה בספר) ולנווט לעמוד מסויים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, יש לי ASUS 5 והגוגל כרום לפעמים נתקע או מגמגם, איזה דפדפן עדיף עליו? פיירפוקס, אופרה או משהו אחר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חושב לקנות את ה PLANTRONICS DISCOVERY 925 , מישהו מכיר אוזניה יותר טובה בסדר גודל של המחיר הזה שעדיפה? תודה על העזרה ועל הייעוץ
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-