עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר) 1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל. 2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה. 3. GPS 4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי 5. טלפון סלולרי כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה. מכשיר TOUCH קיבולי תקציב עד 1000 שקל רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7 אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר. בתודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by iakovl,

כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה בנגן הנ"ל הוא מכיל נפח של ג'יגה אבל לא נותן לי להכיל יותר מ670MB. כאשר אני מנסה לגרור שיר לתוך תיקיית הנגן אני מקבל הודעת שגיאה שכתוב בה" Cannot copy - THE NAME OF THE SONG: The directory or file cannot be created." ניסיתי פרמוט, עדכון קושחה לא עזר. עוד מישהו נתקל/שמע על הבעיה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by LoopXXX,

ראיתי שחלק מהמפרט של הכרטיס כולל CLASS מה זה אומר והאם זה משמעותי? למלש הבדל בין קלאס 6 ו-10 שבא אחריו? האם זה יהיה מורגש כל כך למשל בצילום תמונות ווידואו בSGS2?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by חן מ,

אהלן קניתי לפני שבוע אייפון ואני עדיין בשלבים הראשונים איתו וצריך עזרה כמה שאלות: 1.קודם כל,למה כשאני מעביר רקע כלשהו אז האייפון דורס את הרקע הקודם שהעברתי ושם במקומו את הרקע החדש?ולמה לפעמים בכלל הרקע לא עובר,או שעד שהוא עובר לוקח המון זמן? 2.כשאני רוצה להעביר צלצול האייטיונס אומר שאם אני אעביר את הצילצול כל המוסיקה ששמתי עד עכשיו תימחק.איך מסדרים את זה? 3.כרגע המכשיר שלי לא פרוץ,ולכן הייתי רוצה המלצות להמון אפליקציות ומשחקים חינמיים טובים 4.המצלמה נפתחת אחרי כמה שניות מאז שלחצתי על הכפתור שלה.האם זה בגלל שהתקנתי על המכשיר שלי כבר כל מיני תוכנות? תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  6. היי חבר'ה, יש לי כרגע את ה V3x שעושה לי לא מעט צרות והחלטתי עקב כך לשקול להחליפו במשהו מתקדם יותר עקב צרכים חדשים אני מחפש פלאפון חכם שיאפשר ניהול מסמכים כדוגמת word יהיה אחלה אבל גם קבצי כתבן אפילו שאני יכול להעביר מהמחשב יהיה בסדר המטרה היא שאני יכול להכיל בו חומר כתוב רב . מצלמה טובה גם חשובה לי... לא צריכה להיות מקצועית אלה משהו בסגנון של ה V3x יהיה בסדר הוא צריך לעבוד ברשת אורנג' ולתמוך בעברית מין הסתם בצורה מלאה יש לכם איזה שהם המלצות ?

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  7. האח התאום של ה-Mi Note 10 הבינלאומי הוצג עבור השוק הסיני, עם כל הרעש והצלצולים עליהם שמענו בטיזרים השונים - ועם ציון מנצח באתר הבחינות הפופולרי לציוד צילום לכתבה

8. אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by urich,

האם הsansa שלי מספיק חזק כי הוא לא נותן עוצמה חזקה ואני לא מעוניין להסתובב עם מגבר.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by Ghtm,

היי אני מנסה לחבר למחשב מכשיר SGS של אבא שלי (שכבר חובר ועבד בעבר) כדי להעביר קבצים. כשאני מחבר אותו אין שום זיהוי שלו ע"י המחשב והמכשיר רק מציג את עצמו כבטעינה. המכשיר לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר אותו למחשב נוסף והתקלה זהה. מחיפושים בגוגל עולה רק תקלה בה המחשב כן מגלה את המכשיר ומציג תקלה בזיהוי ככה שזה לא ממש עזר לי. מישהו מכיר? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by omri_ro,

האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  12. מחבבים את הקונספט של הטאבלט מבית מיקרוסופט אך לא את המכשיר עצמו? כעת יש לכם עוד אפשרות בחירה לכתבה

13. או עדיף להשתמש בחשבון נפרד לטאבלט? האם התוכנות שמותקנות בטלפון יותקנו אוטומטית בטאבלט? (ובגלל זה עדיף חשבון אחר) מה היתרונות והחסרונות?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  14. ...אבל הSony PC Companion מעדכן לי עכשיו לגרסה של Xperia Z. או זה מה שהוא אומר לפחות, יש מצב שזה יתקין KitKat? דבר נוסף, ניסיתי לעשות התקנה ידנית KitKat, הורדתי את SDK Bundle והexe לא עושה כלום, הוא פותח חלון Run לשניה, לא רושם כלום ונעלם. אין כל זכר לו בTaskmanager. עזרה מישהו? *עריכה: זה 4.0.4, משהו יכול להסביר לי למה ה SDK Bundle לא עובד?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by rasta22,

היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by avivshaia,

שלום לכולם. יש לי בעיה במכשיר אמפי3 שקניתי. המכשיר הגיע אליי אחרי שהזמנתי אותו מאייבי. זה מכשיר שדומה לאייפוד נאנו דור 3 מי שמכיר.... בכל מקרה העברתי אליו 2 שירים ואז רציתי לעשות עידכון לגרסת תוכנה אז ביצעתי את זה אבל לםני שהוא סיים לעדכן את הגרסת תוכה ניתקתי את הכבל כי חשבתי שהוא סיים לעדכן. עכשיו שאני מדליק את הנגן לא מופיע לי כלום רק מסך לבן שמופיע כל 10 שניות לשנייה בערך וככה זה ממשיך. המחשב לא מזהה את הנגן אפילו כי אני רוצה לפרמט אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אני אשמח. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  17. דגם ה-Deluxe הופך לחלק משמעותי הרבה יותר במשפחת ה-Zenfone 3, ויהווה מתחרה עמוס כל טוב עבור כל הסמארטפונים המתקדמים ביותר שנמצאים בשוק כרגע אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שצריך לדעת על סמארטפון ה-Zenfone 3 המוזל והנאה שחשפה אסוס, הגיע הזמן לעבור לאחיו הגדול שיהווה את המנה העיקרית ואת הנסיון הממשי הראשון של אסוס לפרוץ אל עולם מכשירי הדגל – ה-Zenfone 3 Deluxe. ב-Zenfone 3 Deluxe תמצאו מסך Super AMOLED בגודל 5.7 אינץ' וברזולוציה של FullHD, שמחופה בזכוכית Gorilla Glass 4, כולל מכלול צבעים עשיר מאוד שמכסה מעל ל-100 אחוזים מתקן ה-NTSC וגם מכסה כ-79 אחוזים משטח הפנים של המכשיר לקבל שוליים ומימדים כלליים קומפקטיים במיוחד. לצד המסך תקבלו שבב Snapdragon 820 מרובע ליבות עדכני וע…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  18. אבא שלי אמר שהוא מחליף לי תפלאפון המעפאן שלי (מוטורולה ישנה בקושי עובדת), ואני צריך לבחור מבין כל הפלאפונים שבאתר. אני לא מבין בפלאפונים, אז אם מישהו מבין בתחום יכול לעזור לי? אני מחפש פלאפון שיכול להקליט סרטים, לצלם, ושיהיה אפשר לשמוע שירים בו, שיהיה בו הרבה מקום (פלאפון מולטימדיה כנראה). השאלה אם אפשר לבחור רק מהפלאפונים שמוצגים כאן או שיש אחרים יותר טובים? (נראה לי הפלאפונים פה מעפאנים למדי ) http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= בתודה עומר.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

אפשר למצוא אותם שם? באיזה מחירים? ואיפה? אשמח המלצות

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  20. אחרי שכבש את תערוכת MWC בגירסת האב-טיפוס, סמארטפון ה-Apex המהפכני עשוי לזכות בהשקה רשמית אמיתית בתקופה הקרובה לכתבה

21. Started by amircx,

שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מכשירים של ניווט (GPS), קניתי לפני שנתיים את ה MIO 128 , כן זה ישן. והתקלקל וכו ואין אחריות , וזרקתי אותו. א: אני מחפש: 1. מכשיר שהחיבורים שלו לא מתקלקלים כל 5 דקות, כי אני מוציא ומכניס אותו די הרבה מ"השקע" שלו באוטו (כשאני מסיים להגיע ליעד, אני פשוט שם אותו בתא כפפות, ולכן המכשיר הקודם היה נדפק די בתדירות גבוה, הכניסה של החיבור וכו) 2. אני שוב מבהיר, אני לא צריך שום דבר, לא OFFICE ולא כלום, מצידי שרק ישמש לניווט עם DESTINATOR או כל דבר אחר .. 3. רצוי מאד שלא יעשה כל יום HARD RESET, כי זה די מעצבן לסוע ולגלות פתאום שאתה מדליק את האוטו שצריך להתקין את המכשיר מחדש עדיף עד 2500 שח... וגם זה קצת הרבה, אבל שיהיה, החוש ניווט שלי נמ…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by kobibo,

חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.

23. Started by berner,

חברי שלום יש לי בסמרטפון מספר אפלקציות מובנות שעת רכשתי הושתלו בו אין לי צורך בהם והם גוזלים לי נפח וזיכרון איךמסירים עד כה לא הצלחתי אשמח לסייוע בתחום בברכה וסוף שבוע נעים

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. צמד הפאבלטים החדשים ועתירי היכולות של סמסונג יחשפו לכאורה בעוד כשבועיים, ויגיעו אל החנויות בתוך זמן קצר לאחר מכן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/זה-רשמי-ה-galaxy-note-5-מגיע-ב-13-באוגוסט/

• 0 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים