גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... MP3 ופלאפון VS פלאפון עם MP3 לאדם שמאוד אוהב מוזיקה האם טכנולוגית המוזיקה בסלולארי יכולה להשתוות לטכנולוגיה של MP3 בלבד? או שזה מסרובל מדי להחזיק בשני מכשירים ביחד ? :s05: :s05: :s05: מתלבט מה לעשות.... בנתיים אין לי את שניהם ואני רוצה עצה ממומחים
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה דברים על הגלקסי נקסוס: 1. אם אני קונה אותו בחו"ל ומביא לארץ, זה חוקי להשתמש בו? (הבנתי יש בעיה עם תדרים של צה"ל) 2. יש אפשרות לשנות את התדר של האנטרנט מ5 ג'יגהרץ ל2.4 ידנית? 3. יש מקומות בארץ שומכרים אביזרים אליו כמו מגן מסך וכיסוי למכשיר? 4. יש מעבדות שמתקנות את המכשיר הזה? ידוע לכם על כמה? 5. בשימוש באנטרנט ובייחוד ב5 ג'יגהרץ, יש שינוי בקרינה לא-מייננת שיוצאת ממנו? הוא באמת משתלם נכון לעכשיו בתור סמארטפון או שעדיף אחד אחר? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לדעת אם קיים עדכון גרסא לבלקברי CURVE 8520... ואם קיים ובמידה וזה חוקי(סלחו לי אם עברתי על חוק כלשהו) כיצד מעדכנים ואיפה אני יכול להוריד כזו גרסא. זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מכריזה כי סמארטפון ה-Jade Primo המסקרן יגיע יחד עם עמדת עגינה תומכת Continuum, מקלדת ועכבר אשר יהפכו אותו לסוג של מחשב נייח לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-החלונות-המתקדם-של-אייסר-יגיע/
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
הגלגול החדש והמשופר של מעמד ה-DeX מבית סמסונג מוצג לנו מספר שבועות לפני ההכרזה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה משיגים קבצי ליריקס ואיך אני מוסיף אותם ל-MP3 כל שהם יכנסו אוטומטית לשיר הרצוי?
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/toshiba_unleashes_the_tg01__the_ubersmartphone_to_rule_them_all-news-768.php אולי סוף סוף מכשיר WINMO נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הPDA הזה שהוא גם GPS הוא נמצא אצלי בבית כבר כמעט 3 שנים ללא שימוש. קיבלנו אותו עם הרכב ואני מנסה להפעיל אותו עכשיו. מותקנת עליו לפי מה שבדקתי מערכת הפעלה מסוג windows mobile 2003 שאין לה תמיכה בעברית. יש לי את התוכנה IGO 8. אני צריך עזרה בשני דברים: 1. אני זקוק לדריוורים לPDA מכיוון שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו (WINXP PRO SP3) 2. אני זקוק לתמיכה בעברית של מערכת ההפעלה, ניסיתי לבדוק דרך ההגדרות של מערכת ההפעלה ולא קיימת תמיכה בכלל. הודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. מאחר ובעשר השנים האחרונות הייתי עם מכשיר סלולרי מטעם העבודה אין לי מושג מה המגמות היום בשוק מלבד מה שכולם יודעים. אני זקוק למכשיר אמין, מצלמה, GPS ואאוטלוק. חוץ מ- IPHONE מה לדעתכם מומלץ? אייל
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GPS אשר ישרת אותי בנסיעותי לחו"ל: אירופה וארה"ב וקצת גם בארץ. אני לא צריכה שום תוספות של משחקים, מולטימדיה וכד'. GPS פשוט, אמין, נוח להפעלה ושיש לו מסך גדול יחסית לא מחשב כף יד. ראיתי במחיר שפוי את ה QUE NQ 430 וכן 431 האם הם עומים על הצרכים שלי? מה ההבדלים ביניהם? תודה לכולם וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ברשותי אוזניות CX300 ללא נגן. החלטתי שאני אקנה אחד, כך שיפיק את המירב מה-CX300. אני מעוניין בנפח של 2GB, אך מוכן להתפשר על 1GB תמורת איכות סאונד משמעותית. וידאו לא חשוב לי, אבל תמיד נחמד שיש מסך צבעוני עם אפשרות לוידאו ותמונות. חיי הסוללה חשובים, לכן מעדיף נגן מבוסס סוללת אצבע ושיחזיק הרבה זמן (לפחות 15 שעות) - לא חובה סוללת אצבע. ממשק הנגן והעברת קבצים מאוד חשוב לי, אני מעדיף שיהיה כמה שיותר נוח. רצוי מאוד שתהיה לי אפשרות לעדכן את קושחת הנגן וגם שתההי עברית תקנית - לא חובה, אך רצוי. כרגע חשבתי על ה-C150 בנפח 2GB שעולה 350 ש"ח, אבל הוא לא איכותי מספיק כמו שהבנתי. חשבתי גם על ה-C250, אבל בתוספת של 50 ש"ח אפשר לקנות את ה-E250 (מה שהופך את ה-C250 ללא משתלם לדעתי) ובכל מקרה א…
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במכשיר אמפי3 שקניתי. המכשיר הגיע אליי אחרי שהזמנתי אותו מאייבי. זה מכשיר שדומה לאייפוד נאנו דור 3 מי שמכיר.... בכל מקרה העברתי אליו 2 שירים ואז רציתי לעשות עידכון לגרסת תוכנה אז ביצעתי את זה אבל לםני שהוא סיים לעדכן את הגרסת תוכה ניתקתי את הכבל כי חשבתי שהוא סיים לעדכן. עכשיו שאני מדליק את הנגן לא מופיע לי כלום רק מסך לבן שמופיע כל 10 שניות לשנייה בערך וככה זה ממשיך. המחשב לא מזהה את הנגן אפילו כי אני רוצה לפרמט אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אני אשמח. תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בסך הכל אני צריך רק שינגן מוזיקה, שהסאונד יהיה איכותי ושתהיה סוללה נטענת. תמונות ווידאו ממש לא חשובים. נפח של לפחות 15GB, כמה שיותר - יותר טוב. מהאוזניות אני צריך שיהיו איכותיות כמובן, ושאדם שמשתמש בהם לא יראה כמו חייזר. ניתן לחרוג מהתקציב אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. בנוסף, אם אפשר אז עדיף שהמוצרים יהיו מבאג כי אין לי כ"כ זמן לסוע למקום אחר בשביל הקנייה. אני יודע שבבאג בקושי יש מבחר של אוזניות, אז אפשר יהיה לוותר על הקנייה שם אם ממש לא כדאי לקנות שם אוזניות. ראיתי שממליצים פה הרבה על הcowon I7 וגם לי הוא נראה מתאים לגמרי, אבל רציתי לראות קודם אילו מוצרים מתחרים יש לו שמתאימים למה שאני צריך. וגם רציתי לקרוא חוות דעת של מישהו שמשתמש בנגן הזה אם יש כאן מישהו כזה. יות…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מצאתי חנות מקוונת עם המלצות טובות. הם מציעים את המכשיר ב- 2230 ש"ח (סביר?) אני מתכוון לקנות אותו ב- 10 תשלומים = 2330.35 ש"ח (לא כזה נורא). המחיר הזה הוא לתוצרה הבסיסית. הוא מגיע ללא עברית, קריאה / כתיבה, ואם אני רוצה תמיכה אני צריך לשלם: עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.0.4 - 130ש"ח עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.1.2 - 150ש"ח כדאי לעשות בחנות? האם אני יכול לעשות זאת בבית עם עזרה של חבר שמבין בנושא, שיש לו אותו מכשיר? לגבי נרתיק, מגן מסך והרחבת זיכרון. האם כדאי לקנות באיביי (לדוגמא) או בחנות עצמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי. אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד סביר באזור ה1000 ש"ח, עם חריגה אולי ל1200 +-. הוא ישמש ילד בן 14 ככה שכנראה יעמיס עליו הרבה מוזיקה, וידאו, תמונות וכו' והשימוש בו יהיה די בסיסי, בלי אפליקציות מתוחכמות מדי או צורך בפיצ'רים משוכללים. ככה שחשוב לי שיהיה נפח טוב (אופציה להרחבה זה גם בונוס) ומעבד מספיק חזק. סוללה טובה זה בונוס, כנ"ל עמידות מסיבות ברורות. כמובן שאין מכשיר בסכומים האלה שיענה על הכל, אבל אני מקווה שיש משהו מספיק קרוב. חשבתי על הDefy Plus, קינגפון מוכרים אותו ב1200 עם כרטיס 8GB במתנה, והעמידות שלו זה מה שמושך אותי כי מדובר במישהו שכבר נהרס לו סמארטפון בעבר בגלל מים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
דגמי ביניים טריים לשנת 2018 מבית המותג הפיני מציעים בחירה בין שבבי Snapdragon לשבבים של Mediatek ומערכות Android One נטולות שינויים ותוספות מיותרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני מחפש עבור אדם מבוגר שעון חכם שיכול לתת כמה שיותר מידע רפואי (נגיד מדידת לחץ דם, דופק וכו') וכן להתחבר לרשת (אולי עם סים או משהו) ולהעביר דיווח במידת הצורך. קראתי בעבר באינטרנט על מישהו שסיפר שלאביו היה שעון כלשהו שהיה שולח לו (לבן) התראות במצב חירום ואני מחפש משהו דומה. היות ואני לא כל כך מכיר את התחום אשמח לקבל המלצה מכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-