עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אני מעוניין בלקבל המלצות התקציב שלי פתוח אני די לא מעודכן בנוגע לפלאפונים למינהם אני חיי בארצות הברית ויש לי פלא ישן שעולה 20 דולר אני מעוניין לשדרג בעיקר מעוניין במצלמה סבירה חיי סוללה הארוכים ביותר אמין mp3 שאוכל לשמוע מוזיקה חסין למים זה פלוס אפעם לא גלשתי באחד ברשת ולא חושב שיש לי יותר מדי צורך בזה אני לא משתמש יותר מדי ב sms מעדיף להתקשר כן אני יודע אני די דנוזאור שמגיע לסלולרים (: אשמח להמלצות כאלו או אחרות תודה נ.ב(הפלא הישן שלי עם סוללה מלאה מחזיק כשבוע ללא הטענה ((: )

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו. אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300. חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין. אשמח להמלצות

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הי שאלה קטנה מה יקרה אם אני מחבר את המחשב שלי (usb 1) עם mp3 שיש לו חיבור של usb 2? האם החיבור יהיה בקצב של 1 usb ? או שיהיו בעיות ב"תקשורת" ביניהם? תום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. מחפש נגן MP4 עם מסך יחסית גודל שאפשר יהיה לראות בו סרטים ולשמוע מוזיקה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ניר.,

מישהו יודע מאיפה משיגים קבצי ליריקס ואיך אני מוסיף אותם ל-MP3 כל שהם יכנסו אוטומטית לשיר הרצוי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by amircx,

שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מכשירים של ניווט (GPS), קניתי לפני שנתיים את ה MIO 128 , כן זה ישן. והתקלקל וכו ואין אחריות , וזרקתי אותו. א: אני מחפש: 1. מכשיר שהחיבורים שלו לא מתקלקלים כל 5 דקות, כי אני מוציא ומכניס אותו די הרבה מ"השקע" שלו באוטו (כשאני מסיים להגיע ליעד, אני פשוט שם אותו בתא כפפות, ולכן המכשיר הקודם היה נדפק די בתדירות גבוה, הכניסה של החיבור וכו) 2. אני שוב מבהיר, אני לא צריך שום דבר, לא OFFICE ולא כלום, מצידי שרק ישמש לניווט עם DESTINATOR או כל דבר אחר .. 3. רצוי מאד שלא יעשה כל יום HARD RESET, כי זה די מעצבן לסוע ולגלות פתאום שאתה מדליק את האוטו שצריך להתקין את המכשיר מחדש עדיף עד 2500 שח... וגם זה קצת הרבה, אבל שיהיה, החוש ניווט שלי נמ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by y_a_n_i_k,

http://www.gadgety.co.il/4989/ מעניין אם הGPS יעבוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי חבר'ה, יש לי כרגע את ה V3x שעושה לי לא מעט צרות והחלטתי עקב כך לשקול להחליפו במשהו מתקדם יותר עקב צרכים חדשים אני מחפש פלאפון חכם שיאפשר ניהול מסמכים כדוגמת word יהיה אחלה אבל גם קבצי כתבן אפילו שאני יכול להעביר מהמחשב יהיה בסדר המטרה היא שאני יכול להכיל בו חומר כתוב רב . מצלמה טובה גם חשובה לי... לא צריכה להיות מקצועית אלה משהו בסגנון של ה V3x יהיה בסדר הוא צריך לעבוד ברשת אורנג' ולתמוך בעברית מין הסתם בצורה מלאה יש לכם איזה שהם המלצות ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת האם קיימת דרך לדעת מתי יוצא עדכון גרסה לפלאפון מסויים? הפלאפון במקרה הזה הוא סמסונג L760. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי, אני מחפש מכשיר סלוולרי יחסית פשוט , לא "חיית אנדרואיד" או משהו כזה ,לאמא שלי האמתי , חשוב שתהיה מצלמה ופלאש, ושיהיה עמיד, מבין שלושת אלה מה מומלץ יותר ומה מומלץ פחות? נוקיה X2 , נוקיה 6700 או סוני אריקסון C902 ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. יש בכלל? ואיפה? זה המכשיר: 6120C תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחבבים את הקונספט של הטאבלט מבית מיקרוסופט אך לא את המכשיר עצמו? כעת יש לכם עוד אפשרות בחירה לכתבה

14. יש לי lg l7 2 optimus בגודל 4.3'', והוא מתאים לי ואני מרוצה ממנו. אישתי מעוניינת לעבור לסמארטפון (היא משתמשת בנוקיה 3500) דומה, אך קצת קטן יותר. הסמארטפון ישמש בעיקר לשיחות, sms, whatsup ולפעמים וויז. כמעט ללא גלישה דרך הדפדפן. צריך מצלמה טובה (8M ומעלה) ניתן לקנות מחו"ל, אבל מעדיף לקנות בארץ. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by LIDOR_13,

שלום אני רוצה לשדר עם ממיר של הוט במסך מחשב האם המוצר הזה יתאים לי: http://www.ebay.com/itm/130545260197?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 המוכר אומר שכן,מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום! יש לי NOTE 4 עם אנדרואיד 5.1.1 . כשאני לוחץ על ה-Home Button עולה כל הזמן הבקשה שאפשר לראות בScreenshot שצילמתי. איזה בחירה שאני לא בוחר מבין השתיים, למרות שאני בוחר "תמיד" - זה ממשיך לחזור. למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני בקרוב קונה 9700, הבנתי שמוכרים אותם עם מטען גדול ומכוער כזה, ראיתי ב EBAY ו אמזון את המטען הזה http://www.amazon.com/STANDARD-BATTERY-CHARGER-ADAPTER-Storm2/dp/B004FDZEHM/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2QQSP9NBFH8WW&colid=SCPM2YBFJ4UF *יש אותו באתר האמריקאי http://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessories/cgi-bin/pd.cgi?frompage=category&page=product_detail&from_category=BlackBerry%209650%20Series&category=BlackBerry+9650+Series+Chargers&pid=F22227TWKWR7JQNPZCG מה שמוכרים ב EBAY ו אמזון זה afftermarket , אפילו לא OEM, אז רציתי לדעת עם איזה מטענים מוכרים את ה 9300 ו 9105 בארץ שלנו? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ערב טוב, ברשותי גלקסי S עם רום JP8 ושאלתי היא האם לעדכן אותו דרך KIES [כיוון שיצא פרויו הרשמי]. האם כל העברית תשמר [נקנה מCLOVE]?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. השאלה בכותרת, יש לי ASUS 5 והגוגל כרום לפעמים נתקע או מגמגם, איזה דפדפן עדיף עליו? פיירפוקס, אופרה או משהו אחר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר) 1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל. 2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה. 3. GPS 4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי 5. טלפון סלולרי כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה. מכשיר TOUCH קיבולי תקציב עד 1000 שקל רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7 אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר. בתודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AngryBirds,

1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kobibo,

חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.

25. שלום רב, ברשות חבר מכשיר MIO אשר עליו מותקנת מערכת הפעלה של מיקרוסופט - POCKET PC, עכשיו ממה שהבנתי האיש טוען שיש לו "GPS" ועם טענה זו מתבסתת גם התוכנה DESTINATOR, עכשיו הגיוני שהתוכנה רצה על ה POCKET PC ולPDA של MIO יש אנטנת GPS. עכשיו האיש טוען שיש לו בעיה בPDA כיוון שכל פעם שהוא לא מטעין את ה PDA במקרה של יום אז כל המידע נדפק וחייבים לאתחל מההתחלה, לא מצאתי פתרון לבעיה כי לא כל כך הבנתי מה הוא אומר, האם הדבר אפשרי? . הוא טוען שהמכשיר עצמו דפוק כיוון שאם לא מטעינים את המכשיר כל יום אז המידע נדפק וצריך להתחיל מההתחלה.. נשמע קצת לא הגיוני, אם המכשיר עובד והמערכת הפעלה עובדת אז קצת מוזר שישנה בעיה בחומרה, אולי הבעיה היא בתוכנה עצמה של הדסטינאיטור ויש צורך לקנות מקורי ? האם…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים