גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מקווה שזה חוקי לדבר על טוויקים בסידיה (בלי להתייחס לג'יילברייק עצמו או להורדה של אפליקציות פרוצות) אם לא, תסגרו. לאחרונה עברתי מIOS7 ל9 והדבר שמעצבן אותי הכי הרבה זה שהסטאטוס בר נעלם שעוברים למצב לנדסקייפ בכתיבת הודעות... זה מציק שאני לא רואה את השעון וגם יש לי כמה פעולות שמופעלות ע"י אינטרקציה עם הסטאטוס בר ואני בעצם לא יכול להפעיל אותם... מישהו מכיר טוויק שמחזיר את הסטאטוס בר במצב לנדסקייפ כמו שהיה בIOS7?? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כלום. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
לאיזה נגן יש יותר איכות סאונד ל creative או ל iriver כי באתר > http://www.cnet.com.au/mp3players/print.htm?TYPE=story&AT=240062302-239028967t-210000010c ראיתי דברים מוזרים ש creative מוביל על כולם אולע זה מדבר על משהו אחר.?.בקיצור אני צריך הסבר על מה הם מתכוונים.ולמה באמת יש יותר איכות שמע גבוהים? אני פשוט אמור לקנות עוד נגן ואני כל פעם רואה דברים אחרים ומה שחשוב לי זה איכות
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני עובדת עיצות!!!! אודה לכול מי שיכול לעזור!!! בני קיבל במתנה טלפון סלולרי LG דגם;KM900 מארצות הברית כאשר הוא קיבל את הטלפון, המצלמה והמוסיקה לא עבדו, אך הטלפון עבד, הוא נתן את הטלפון למעבדה פרטים, והבטיחו שיתקנו לו אותו, מאז עברו כחודשיים, הם מחקו את התוכנה המקורית של הטלפון, ולא מצליחים להחזיר אותו אפילו למצבו הקודם. מה אני יכולה לעשות??? זה טלפון מגע, יקר מאוד
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי התלבטות שלחלק מכם תיראה מוזרה ובטח תגידו ישר ללכת על הארק אבל השאלה שלי היא כזו , אני מחפש טלפון לשיחות וSMSים ושיהיה טלפון , פחות מעניין אותי אינטרנט ואפליקציות ומשחקים, יותר חשוב לי אבל מוסיקה ומצלמה, ואני יודע אבל שבאנדרואיד יש יותר אפשרויות מבחינת האפליקציות אבל עדיין אני לא בטוח לגבי העניין של מחשב בתור טלפון... השאלה אם כדאי לקחת אנדרואיד או שעדיף לי ללכת על W995 למרות שהוא יחסית ישן וקשה מאוד למצוא אותו בחנויות חדש אם בכלל למצוא אותו הבעיה עם הארק גם שזה מסך מגע ואני לא אוהב שנשארים סימנים על המסך אחר כך זה לא אסטטי, זה לא מפריע העניין הזה במסכי מגע בטלפונים למשתמשי הסמארטפונים? פשוט לי יצא לראות שנשארים סימנים על טלפונים כי אני עובד בתחום של הסלולר אבל זה לא…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר פרוקסי מקובץ הגדרות פרוקסי (pac) על אנדרואיד 4. יש אפשרות להגדיר פרוקסי פר רשת - אבל זה לא מה שאני מחפש. משום מה בכל גרסאות הדסקטופ של דפדפנים אפשר לעשות את זה, אבל בגרסאות האנדרואיד זה פתאום נעלם. רעיון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%9e%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אבא שלי אמר שהוא מחליף לי תפלאפון המעפאן שלי (מוטורולה ישנה בקושי עובדת), ואני צריך לבחור מבין כל הפלאפונים שבאתר. אני לא מבין בפלאפונים, אז אם מישהו מבין בתחום יכול לעזור לי? אני מחפש פלאפון שיכול להקליט סרטים, לצלם, ושיהיה אפשר לשמוע שירים בו, שיהיה בו הרבה מקום (פלאפון מולטימדיה כנראה). השאלה אם אפשר לבחור רק מהפלאפונים שמוצגים כאן או שיש אחרים יותר טובים? (נראה לי הפלאפונים פה מעפאנים למדי ) http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= בתודה עומר.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שיאומי מגייסת את מעבדי הדור השמיני החדשים של אינטל בכדי ליצור את משפחת ניידי ה-Mi Notebook Pro שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לסנכרן מספרי טלפון ואנשי קשר מהאאוטלוק בחזרה אל הסלולי הוא מעביר לי אוטומטית ל 500 הזיכרונות שיש לי בסלולר ולא ממשיך ל 250 שיש בסים איך אני גורם לו להעביר את הכל לכל מקום פנוי בסלולרי ולא רק 500 אנשי קשר נ.ב ניסיתי להעביר בסלולרי חלק מ 500 לסים ואז להמשיך את הסינכרון הוא העביר את אותם מספרי טלפון מהתחלה שוב תוצאה מספרים כפולים בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בסמארטפון שלי נתמכים התדרים 2100/900, בלבד ב 3G. האם אני אוכל לפתוח בעזרת האפליקציה את התדר 850/2100? או שהדבר מוגבל חומרתית ואינו קשור לתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן, לאחותה של חברה שלי יש Milstone - והיא קצת טכנופובית ואני רוצה לעזור לה. היא אמרה לי שבשמש היא לא רואה כלום אלא רק את עצמה - השאלה האם המסך הוא ANTI GLARE בכלל ? ואם כן יש הגדרה שצריך לבצע כדי לא לראות את עצמך ? לי בN97 לא היו שום בעיות ! שאלה נוספת - יש המלצה לאפליקציות שעושות שימוש מגניב בתמונות ? אולי מישהו מכיר אתר לאפליקציות לפלא הזה ?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום המתאים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם החברה אמינה? (כי אני יודע שהם טובים בחומרה למחשבים השאלה איך הם עם סמארטפונים) האם למישהו יש את המכשיר הזה? ובשורה התחתונה, כדאי או לא? (בהנחה שמבחינת הנתונים היבשים הוא סבבה בשבילי) המחיר שלו הוא 1,000 ש"ח בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן אני זוכר שלפני שנתיים קנייתי את הסאנסה שלי ב 400 ש"ח + ואני עדיין מבסוט ממנו , עכשיו אני רוצה לקנות נגן לקרוב משפחה במחיר דומה שיהיה לו 8 גיגה של זיכרון, לצערי משום מה הסאנסה עולה קיום קרוב ל 800 ש"ח משום מה . אשמח לקבל המלצה על נגן MP3 איכותי במחיר של עד 400 ש"ח ושחשוב שיהיה לו 8 גיגה זיכרון תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חושב לקנות את ה PLANTRONICS DISCOVERY 925 , מישהו מכיר אוזניה יותר טובה בסדר גודל של המחיר הזה שעדיפה? תודה על העזרה ועל הייעוץ
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי כרגע את ה V3x שעושה לי לא מעט צרות והחלטתי עקב כך לשקול להחליפו במשהו מתקדם יותר עקב צרכים חדשים אני מחפש פלאפון חכם שיאפשר ניהול מסמכים כדוגמת word יהיה אחלה אבל גם קבצי כתבן אפילו שאני יכול להעביר מהמחשב יהיה בסדר המטרה היא שאני יכול להכיל בו חומר כתוב רב . מצלמה טובה גם חשובה לי... לא צריכה להיות מקצועית אלה משהו בסגנון של ה V3x יהיה בסדר הוא צריך לעבוד ברשת אורנג' ולתמוך בעברית מין הסתם בצורה מלאה יש לכם איזה שהם המלצות ?
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בסך הכל אני צריך רק שינגן מוזיקה, שהסאונד יהיה איכותי ושתהיה סוללה נטענת. תמונות ווידאו ממש לא חשובים. נפח של לפחות 15GB, כמה שיותר - יותר טוב. מהאוזניות אני צריך שיהיו איכותיות כמובן, ושאדם שמשתמש בהם לא יראה כמו חייזר. ניתן לחרוג מהתקציב אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. בנוסף, אם אפשר אז עדיף שהמוצרים יהיו מבאג כי אין לי כ"כ זמן לסוע למקום אחר בשביל הקנייה. אני יודע שבבאג בקושי יש מבחר של אוזניות, אז אפשר יהיה לוותר על הקנייה שם אם ממש לא כדאי לקנות שם אוזניות. ראיתי שממליצים פה הרבה על הcowon I7 וגם לי הוא נראה מתאים לגמרי, אבל רציתי לראות קודם אילו מוצרים מתחרים יש לו שמתאימים למה שאני צריך. וגם רציתי לקרוא חוות דעת של מישהו שמשתמש בנגן הזה אם יש כאן מישהו כזה. יות…
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
דגם הביניים החדש של מובילת השוק מעלים לגמרי את מגרעת המסך בעבור מנגנון מכאני בלתי רגיל - כולל גם את השבב העדכני ביותר מבית קוואלקום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחרי ההמלצות כאן רכשתי את המכשיר שיש בכותרת מכשיר ברמה גבוה אני נהנה ממנו מאוד רק יש לי מספר שאלו 1 החיבור המרובע שיש מתחת לחיבור של האוזניות מה הוא? 2 לפי מה שהבנתי אפשר לעביר לנגן הזה שירים מנגנים אחרי אפשר מכל נגן או רק מנגן זהה של IAUDIO? 3 לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הרקע שיש במסך בזמן שהשיר מתנגו איך אפשר להכניס לשם רקעים? 4 האוזניות באמת קצת מאכזבות בבאסים יש חירחור וחבל איזה אוזניות מומלץ לקנות? 5 הבנתי שבתוכנה שקיבלתי עם המכשיר אפשר לעשות שם לשירים אפקט של 3D זה נותן איזו שהיא תוצאה? בנתיים זהו חברה
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/09/01/live-from-apples-fall-2010-event/ בינתיים אייפודים חדשים. נאנו קיבל מסך מגע. זה כמו אייפוד טאץ' זעיר. דרך אגב, הכתבה שפירסמתם הייתה נכונה. המסך הזעיר שנחשף זה המסך של הנאנו נחדש. איזה צבעים! עכשיו הוא מלכלך על סוני ונינטדו. כמה משחקים אמיתיים יש לאייפוד טאץ'? חמש? הטאץ' החדש: מסך Retina עם תאורת LED, מעבד A4 ומצלמה קידמית. ממש iPhone רק בלי טלפון. נחמד! כל האייפודים בחנויות משבוע הבא. (בארצות הברית, כמובן)
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שיצא לי להתרשם לטובה מהגלסקי נקסוס ובו זמנית אינני מעוניין לקנות מכשיר שבאופן יחסי מיושן אז אני מעוניין לדעת אם צריך לצאת מכשיר נקסוס חדש . תודה רבה ולהתראות . (ולא אני לא רוצה המלצות על מכשירים אחרים , תודה רבה ) .
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הטלפון הנוכחי שלי, וראיתי את ההצעה הזו - https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/616/?utm_source=Ynet_home&utm_medium=kniyot&utm_campaign=asus_padfone המפרט מקביל כמעט לחלוטין לנקסוס 4, ומגיע עם זיכרון בנפח 64 ג'יגה. גם מבחינת המידות והמשקל הטלפון דומה מאוד לנקסוס. החסרון הראשון ששמתי אליו לב הוא שהרום העדכני ביותר למכשיר הוא אנדרויד 4.1.1. עד כמה זה חסרון משמעותי? האפשרות לחבר אותו למסך 10 אינצ' ולקבל טבלט לעבודה גורם לי לחשוב עליו דיי ברצינות. מה דעתכם? מה הייתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-