גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, הIPOD 5G שלי שווק חיים אחרי 6 שנים של שימוש (מרוצה ממנו ממש) ואני מחפש נגן קטן יותר, קומפקטי, עמיד ובעל איכות שמע טובה בעיקר לאימונים (משקולות + ריצה) בנתיים אני מכיר רק את הסנסה קליפ אשמח לעוד המלצות בנושא לגבי תקציב, אין אחד מוגדר כרגע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כן אני מודע לאשכול השני שפתחתי, אך אני מעוניין לדעת איזה נגן אפשר למצוא עד 150 ש"ח? רצוי שיהיה נפח כמה שיותר גדול, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. תמיכה בקבצים ותיקיות בעברית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש נגן מוזיקה MP3 איכותי עד 8GB ועד מחיר של 350 ש"ח. קראתי באינטרנט קצת וראיתי שמאוד ממליצים על הנגן של Sandisk. רציתי לדעת מה ההבדל בין הנגן > Sandisk Sansa Clip לנגן > Sandisk Sansa Fuze? למה ה- Fuze יקר משמעותי יותר? איזה תכונות יש ב- Sansa? האם הוא איכותי? מבחינת מוזיקה? אוזניות? תומך עברית? מה צריך לדעת לפני שבוחרים נגן? היעוד שלו הוא ליומיום ולריצות קצת גם אפשרי. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ההייתי רוצה לקבל המלצה לנגן MP3 עם מינימום 4 ג'יגה איכסון.. כאמור התקציב עד 500 שקל, לא יותר מזה. הנגן לא אמור בהכרח להציג תמונות או לנגן כל מיני סרטונים למינהם..זה לא כל כך משנה לי.(זה נקרא MP4 לא?) העיקר שיהיה איכותי מגיע עם אוזניות טובות ,קל ,וטוב לשימוש. (שיהיה אפשר לסדר שם תיקיות , לפי ז'אנר וכו'..) עם חיבור קל USB למחשב בלי שום דרייבר. תודה עריכה: מה אתם אומרים על Sansa e260-FM 4GBוSandisk???
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לנגן mp3 איכותי, עם איכות סאונד טובה, אוזניות איכותיות ונפח גדול כמה שיותר. הבנתי שיש את ה- ipod classic שיש לו נפח של 160gb. איזה נגנים עוד קיימים בשוק? ומהו הנפח הגדול ביותר? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנגן mp3\4 מבוסס פלאש, 4-8 ג'יגה וקומפקטי. עדיפות לנגן plug & play, שלא יעשה בעיות עם שירים כאלה ואחרים. לא קריטי שיקרא עברית. התקציב הוא 150-170 דולר, אפשר טיפה לחרוג, רק אם זה ממש עדיף. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים שבארץ. תודה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאפיינים רצויים: - מבוסס זכרון פנימי. - איכות הקלטה גבוהה + מיקרופון פנימי מעולה + אפשרות לחיבור מיקרופון חיצוני. - סוללה חזקה. - רדיו פנימי. - ממשק משתמש נוח ואינטואיטיבי. - עיצוב יפה. - לא חייב להציג ווידאו. - עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[move][tt][glow=red,2,300]שבוע טוב לכולם ,[/glow][/tt][/move] אני מחפש נגן עם נפח גדול אחרי שהתמלא לי האייפוד טאצ' [64 ג'יגה]. אני צריך אותו רק למוזיקה עקרונית [סרטים זה סתם אם יש מקום מיותר], אז מבחינת מסך לא צריך משהו איכותי במיוחד, רק שיראה תפריט ודברים כאלה. התלהבתי שחשבתי על אייפוד קלאסיק, שיש לו הרבה מקום וסוללה טובה, אבל מסתבר שאין לו עברית משום מה - לא עוזר לי. כמובן כמה שיותר זול אבל עדיין איכותי, אז אני מקווה שיש משהו שהמחיר שלו לא יעבור, מקסימום, 1000. אם אין נגן כזה במחירים האלה אז מה שהכי קרוב לזה, אבל אני אחפש גם יד 2 אם יש משהו במצב טוב. עדיף מהארץ, אבל אם יש משהו ממש ממש טוב אז אני אשקול אם שווה להזמין מחו"ל, למרות שאני מעדיף שלא. אז סיכום - נגן עם …
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לנגן MP3+וידאו עם מסך 2אינץ' ומעלה 256K צבעים ומעלה, כמה שיותר מקום כי הוא ישמש אותי כנגן וידאו, מוזיקה וכDISK ON KEY, בתקוה שתהיה תמיכה לFLAC\AAC. חשבתי לכיוון הCreative Zen Vision: M כי יש בו כל מה שאני רוצה חוץ מהFLAC............ מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את האייפד החדש שהזמנתי ואני מעוניין להגן על הבייבי החדש שלי. חיפוש קל באינטרנט העלה אינספור סוגים של נרתיקים. ראיתי נרתיק מעניין שנראה לי די איכותי ופונקציונלי: http://www.mobilementor.co.il/apple-all/ipad-accesories-all/c-e-o-hybrid-for-ipad-marware.html האם יש לכם עוד המלצות לנרתיקים בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני יכול להשיג כל סלולרי מרשת פלאפון ב-70% הנחה.. כי יש לנו עסק וזה חבילה עיסקית.... תמליצו לי על הפלאפון הכי טוב שיש מרשת פלאפון הדברים שחשובים לי: 1)MP3 2)אפשרות הרחבה 3)שיהיה בעל מצלמה איכותית 4)רצוי דור 3 אבל לא חובה 5)שלא יהיה גדול מדי...אבל גם לא עכבר קטן... תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחליף את הנוקיה הישן שלי בחינם דרך חברה ולכן רצוי שהמחיר לא יעלה על 2500 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד נוחות השימוש, עמידות,מצלמה איכותית עם פלאש ואם אפשר אז גם שיחות וידאו. N95 יקר מדיי ואני לא אוהב נפתחים כמו צדפה. אודה לכם מאוד על תשובותיכם. שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסלולרי שיאפשר שימוש ב- skype דרך האינטרנט הסלולרי ו- Fring או דרך WiFi(עדיף). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש את עזרתכם בהמלצה לטלפון סלולרי כאשר בעצם יש לי 3 דרישות שאני מחפש בו והשאר לא כל כך חשוב. 1. שיוכל לקלוט ולהתחבר לרשת אלחוטית. 2. שיאפשר התקנה ושימוש בסקייפ (או פרינג? האם זה בעצם אותו דבר?) 3. שלא יהיה טלפון סליידר. אין לי מושג ממש במחירים אז אני די גמיש במחיר, אני לא מחפש משהו נוצץ או יוקרתי אך גם לא זול ושביר. יש אפשרות לקנות בארה"ב, כך שלא צריך להגביל לאפשרויות המוצעות בארץ. ובכל מקרה, אם אני אקנה בארץ, אני לא מתכוון לקנות את המכשיר דרך אחת מספקיות השירות אלא דרך חנות פרטית. תודה רבה רבה לכולכם.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם (: היום הטלפון כבר הפך לכלי עבודה... GPS, מצלמה, אינטרנט אל-חוטי וכד'... אני לעומת זאת, עדיין תקוע בעשור הקודם, עם הnokia 6600 שלי.. אני מסתובב עם טלפון+אייפוד טאץ' בכיס, ואני חושב שהגיע הזמן לשלב ביניהם... אז התשובה המתבקשת היא אייפון. שזה מכשיר מאוד חמוד, אבל קצת יקר (נשמע קצת לא הגיוני לשלם 3800 שקל על מכשיר שאין לו אפילו אפשרות לכרטיסי זכרון.. אני מרגיש כאילו המחיר של האייפון נובע יותר מהשם מאשר החומרה). לכן התחלתי להתעניין קצת באנדרואיד.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה על ההבדלים הבולטים בין האנדרואיד לiOS? ואיזה מהם בעיקר עדיף? כמו כן, אני מנסה לחפש אופציות חלופיות לאייפון (התקציב שלי יותר בסביבות ה2000-3000, ולא 3000-5000). אבל אני עדיין פתוח …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת. מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני. לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי. דגשים: *מסך טוב בין 4-5 אינצ' *חומרה בינונית+ התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לסמארטפון במחיר 1300-1600 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהX6 בכלל, מרגיש לי כמו סתם פלאפון יוצא שחוץ משיחות ושימוש מועט במצלמה אני לא עושה איתו כלום. אני מעוניין בפלאפון עם מבחר רב של אפליקציות שיעביר טוב את הזמן, פחות חשוב לי פונקציות טלפוניות אלא שיהיה מכשיר שיהיה אפשר לראות סרטים, הרבה זיכרון, מסך טוב אבל לא גדול מידי 3.5-3.7", מצלמה סבירה, שיהיה נוח לגלוש ושוב אפליקציות נראה לי זה הכי חשוב ושיהיה אפשר להתקשר לא צריך כל מיני פונקציות מיוחדות מעבר לזה. חשוב לי שלא יהיה גדול מידי גודל כמו של נקסוס או אייפון זה סביר, HD2 או גלקסי S זה גדול מידי. לגבי תקציב, ראיתי שהמכירים נעים סביב 2000 ל3500 אז סכום כזה זה בסדר. חשבתי על אייפון כי יש לי טאצ' דור ראשון ואני מאד מרוצה מהמגוון של האפליקציות אבל אני פתוח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות סמארטפון (לא אייפון) מארה"ב שגם יעבוד בארץ. הייתי רוצה משהו בסגנון HTC EVO אבל זה לא יעבוד בארץ. חשוב לי שלא תהיה עליו מערכת הפעלה של microsoft וכמובן שזה יעבוד בישראל. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון סיני מתחת למחיר של 75$, גודל מסך 5 אינצ' או יותר אני לא חושב שזה יהיה סמארטפון ממש חזק, אך אני מחפש את המשתלם ביותר בטווח המחירים הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב. רציתי לבקש את המלצותיכם למכשיר אנדרואיד מחברה מוכרת, בעלות של עד 1000 שקלים. אופי השימוש במכשיר הוא סטנדרטי למדי: הוצאת שיחות, שליחת SMS, שימוש ב-Whatsup ו-Waze, מעט משחקים לא תובעניים כדוגמאת Candy Crush ומעט גלישה סלולרית. רצוי מכשיר שיתקע כמה שפחות כמובן ובעל אורך חיי סוללה סביר, כיום עבודה רצוף ללא טעינה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור בן משה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר טוב מבקש המלצה לסמארטפון עד 2K ש"ח לקניה בחנות בירושלים. תהיתי אם יש כאן ירושלמים שמכירים חנויות ויש להם המלצות בנידון? מעבר לכך, בעבור מכשיר מה שעלה לי בראש שנמצא בתקציב- *נקסוס 4 8 ג'יגה *גלקסי 2 *HTC סנסיישן המכשירים מסודרים לפי הסדר האידיאלי לדעתי, האם אתם מסכימים? פיספסתי מכשיר כל שהוא? חשוב לציין שהוא מתעניין במכשיר חדש ואין אפשרות להזמין מהאינטרנט. הוא העלה רצון לכך שהמכשיר יהיה עם סוללה שתחזיק כמה שיותר מעמד ושהמכשיר יהיה עמיד פיזית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-