גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אז המצב שלי הוא כזה: אני כרגע לקוח של פלאפון ואני מתכנן לשדרג לסמארטפון בקרוב. בעקרון הפרמטרים הבאים מעניינים אותי בsmartphone: - תקציב: 1500-1800 - זמן סוללה סביר+ (הולך לשמש להקלטות GPS של מסלולי רכיבת שטח, שזה כמה שעות של טחינת GPS). - רציתי גם להתחשב בזה שהוא יהיה דוראבילי לזעזועים אבל לא נראה שביקורות מתייחסות לזה בכלל (הסיבה לדוראביליות היא שאולי הפלאפון יהיה מחובר, עם הגנה כמובן, לכידון של אופני השטח שלי בזמן רכיבה, מקסימום אם זה יראה מסוכן מידי הוא ישאר בתיק ויקליט את המסלול משם - הוא לא הולך לשמש כנגן מדיה, יש לי כבר נגן מדיה מדהים (cowon S9) שהולך להשאר איתי גם אחרי הקנייה של הפלאפון. - גודל: עובי לא משנה לי, ברוחב ובגובה אני לא רוצה אותו גדול מידי (לצורך העניי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מכשירים: SONY ERICSSON K800i, NOKIA E65, NOKIA N73 אפשר לראות מה אני מחפש בפלא לפי המכשירים שביניהם אני מתלבט. הבעיה היא בפאק שיש בכל אחד מהפלאפונים האלה. אני מנסה לברר באיזה יש הכי פחות... NOKIA N73 נראה לי אחלה של פלאפון, אבל שמעתי שיש לו הרבה בעיות תוכנה, שמעתם על זה? זה נכון? עד כמה? NOKIA E65 אין מצלמה מקדימה, מה שלא נותן לדבר בצורה נורמלית בשיחת וידאו. K800i כי נגמרו הנוקיה... בעיקרון אני הכי אוהב את הנוקיה, אבל באורנג' המליצו עליו. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-Galaxy S7 Active הוכרז רשמית, והוא נראה נהדר עם כל החומרה המעולה שמקבלים ב-Galaxy S7 הרגיל (אך ללא המראה המלוטש, צריך להודות) בתוספת לעמידות בתקן IP68 ממים ואבק, עמידות בתקן ה-MIL-STD-810G הצבאי בפני זעזועים ומגוון פגעי טבע נוספים, סוללת 4,000mAh מאסיבית שאמורה להעניק חיי סוללה מהטובים שיש בשוק - וגם בלעדיות למפעילה האמריקאית AT&T כצפוי, לצערנו. נחזיק אצבעות לכך שתהיה גם גירסה בינלאומית, לכל השלומיאלים וחובבי הספורט שבינינו. https://goo.gl/oq8WYn
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מחפשת נגן MP3\MP4 שמסוגל להקליט צלילים באיכות טובה ומובנת ושימשך כמה שיותר זמן, חשוב שלא יהיה יקר מדי. המטרה של ההקלטה זה להקליט שיעורים שהיא לומדת.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת לאיזה נ גני אמ פי 3 חוץ מאייפוד יש אחריות בינ"ל... תודה עמית
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, נדפקתי עם המסך הצהוב לאחר עדכון התוכנה. המכשיר שלי הוא Ku990, במקור של סלקום. לאחר חיפוש בפורום ראיתי שזאת בעייה מוכרת יחסית ואף ניסיתי לעשות כמה מההמלצות ומהמדריכים פה, אך שום דבר לא עזר לי. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר ויכול לעזור לי בבקשה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את ה OnePlus X החדש. ראיתי כמה כתבות שלא ממליצים לקנות אותו באר"ב בגלל תמיכה בעייתי ברשתות דור 4. מישהו בדק את העניין בארץ? זה מהאתר של היצרנית https://oneplus.net/il/x/specs https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C לפי מה שאני מבין הבעיה היחידה שאני רואה זה שהגרסא של North America לא תומכת ב FDD-LTE band 3 (שזה התדר העיקרי שרוב החברות תומכות בו עבור דור 4 בארץ, 1800Mhz). אשמח לשמוע מאנשים בארץ מה קורה איתו. אני מתכנן להזמין את המכשיר מ Aamzon, ושם אין פרוט על איזה גרסא זו ובאילו תדרים זה תומך. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
U11+, מכשיר הדגל החדש של HTC מהווה הצצה לתכנון המקורי עבור הפאבלט הטרי מבית גוגל - ומוצר מסקרן בזכות עצמו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
לאיזה נגן יש יותר איכות סאונד ל creative או ל iriver כי באתר > http://www.cnet.com.au/mp3players/print.htm?TYPE=story&AT=240062302-239028967t-210000010c ראיתי דברים מוזרים ש creative מוביל על כולם אולע זה מדבר על משהו אחר.?.בקיצור אני צריך הסבר על מה הם מתכוונים.ולמה באמת יש יותר איכות שמע גבוהים? אני פשוט אמור לקנות עוד נגן ואני כל פעם רואה דברים אחרים ומה שחשוב לי זה איכות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן מהדגם הנ"ל ולהתקין עליו רוקבוקס, אך הבנתי שניתן לעשות זאת רק על דגמים מסוג V1 ולא V2 החדשים. לדעתכם, האם ישנו סיכוי שאקבל דגם V1 בהנחה שאקנה נגן חדש ולא יד שנייה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת לגבי הנוקייה E51ף 1. האם ניתן להרחיב אותו מעבר לנפח 4G? 2. האם צריך לבחור כרטיס זכרון מסוים מבחינת ביצועים או סוג הפלג המתאים? 3. האם Patriot MicroSDHC 4GB Class 4 שמופיע באתר KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12305 מתאים לסלולרי הזה? בתודה שאול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז איזה אתם מעדיפים ולמה גם ?..... אני מעדיף את K800I כי יש לו מצלמה טובה משל N73 ויותר נוח איתו !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם משהו ראה חנות ששוברת מחירים בצורה מטורפת או משהו כזה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שיש חוק חדש שאני יכול לקבל החזרים מחברת הסלולר גם במקרה ואני קונה מחנות פרטית. מישהו יודע איך קוראים לחוק הזה ואיך אני מממש אותו? בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע איך ההחזרים האלה עובדים...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר פרוקסי מקובץ הגדרות פרוקסי (pac) על אנדרואיד 4. יש אפשרות להגדיר פרוקסי פר רשת - אבל זה לא מה שאני מחפש. משום מה בכל גרסאות הדסקטופ של דפדפנים אפשר לעשות את זה, אבל בגרסאות האנדרואיד זה פתאום נעלם. רעיון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי נוקיה 2730 וסוני-אריקסון J108 די קרובים לצורך שלי. האם מישהו יכול להזהיר אותי בנוגע לחולשות לא ידועות של הדגמים הללו ? אני מניח שהמצלמה בדגמים אילו לא יכולה לצלם מקרוב, למשל לא יכולה לצלם דף של ספר, בגלל שהחומרה שלה היא פוקוס לאינסוף שמתוקן במקצת על ידי תוכנה, האם אני טועה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר יהיה להעביר למכשיר כמו הסופרסוניק או בראבו או כל מכשיר בעל מערכת הפעלה מסוג אנדרויד, את הממשק שיש לHD2 , וכמעט לרוב מכשירי HTC?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שיצא לי להתרשם לטובה מהגלסקי נקסוס ובו זמנית אינני מעוניין לקנות מכשיר שבאופן יחסי מיושן אז אני מעוניין לדעת אם צריך לצאת מכשיר נקסוס חדש . תודה רבה ולהתראות . (ולא אני לא רוצה המלצות על מכשירים אחרים , תודה רבה ) .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לחברה שלי פלאפון לשאול אם אפשר לחבר לי פלאפון לחברה עכשיו אני רוצה לדעת כדאי שהם לא ידפקו אותי בטח יש להם איזה חוק שאומר שהם לא חייבים להודיע לי על חוקים מסויימים של משרד התקשורת ודברים שידפקו אותי בקטע הזה עוד לא קניתי את המכשיר השאלה אם אני קונה בחנות פרטית מה בדיוק מגיע לי ברשת אם אני מחבר? זה כמו מישהו שקנה מהחנות של הרשת את הטלפון? מה זה חוק הזיקה? כי קראתי על זה אבל לא בדיוק הבנתי מה זה אז אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה בצורה מובנת תודה רבה (המכשיר הוא SGS רווח של 1600 שקל אם קונים בחנות פרטית ולא בפלאפון)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-