גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי סנסה קליפ + 2 GB והעברתי את כל שירי אל המכשיר. הבעיה היא שלא מעט שירים אשר כתובים בעברית מופיעים בגיבריש. אבל מתוך 400 שירים בעברית רק 150 בגיבריש איך אני יכול לסדר את זה? בברכה, גל
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אפשר למצוא אותם שם? באיזה מחירים? ואיפה? אשמח המלצות
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש Sony Ericsson HAZEL שיחליף את נוקיה 6120 "קלאסיק" שמייסר אותי שלוש שנים. המכשיר שאני רוכש פתוח ועובד בתדרים הבאים: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 900 / 2100 HSDPA 2100 אני נמצא בסלקום. בעיקרון אני מכניס את ה-Sim שלי והמכשיר מתחיל לעבוד, נכון? המוכר כתב שהמכשיר מגיע עם אנגלית ואם מעוניינים בשפות אחרות צריך לשלוח מייל. אפשר להתקין עברית לבד? (כלומר חינם בלי כאב ראש) אני פשוט לא רוצה שיפתחו את האריזה. לא סומך על סינים לא משנה כמה ביקורות טובות יש להם. בנוגע למיסים המוכר כותב שהוא "יוזיל" את עלות המכשיר כדי שאשלם פחות מיסים. עד כמה בטוח להוריד כדי שלא יחשדו במכס? כדי לשחרר את המכשיר אצטרך לנסוע למכס או המכשיר יגיע לסניף הדואר הקרוב לבית ושם אשלם …
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני הולך לקבל מכשיר שהוא שניי דגמים לפני הHD2 יש אפשרות לגלוש דרכו בWAP או להתקין עליו מערכת הפעלה יותר חדשה וינדוס מובאיל 6.5?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי היום את ה milestone עכשיו אני רוצה למצוא אפליקציות למכשיר , יצאה פריצה למכשיר הזה?? בבקשה מי שמבין שיתן לי עצות לגבי המכשיר תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין htc desire לבין הטלפון של גוגל. וראיתי ששניהם תומכים רק בתדר אחד מהתדרים של רשת פלאפון בדור 3. האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי שלא תהיה קליטה במקומות מסויימים? או שאני יכול לקנות אותם בראש שקט ולא לפחד שיהיו בעיות קליטה? תודה יואב.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חלש בתחום של מכשירי הGPS,אז יש לי שאלה קטנה,רכשתי מכשיר gps מאי ביי(צירפתי קישור למטה),וברצוני להתקין עליו תוכנה IGO 8 בעברית,אם זה אפשרי וקל כמו שזה נראה? רק לחלץ את הקבצים לפתוח במכשיר ולהתקין? קישור למכשיר: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110571909815 קישור לתוכנה IGO 8: http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=129979 המון תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אין מגבלת תקציב. הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי טלפונים הכי מתקדמים, שהם אינם טאצ', והם לא בלאקברי, מה יש לשוק להציע ? (אני משער שזה דיי עושה סינון)
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי, רכשתי אתמול נוקיה 2730 והוא ממש מתחמם כשמדברים איתו כמה דקות וזה ממש לא נעים. זה נורמלי? המכשיר הקודם שלי הוא 6230 הישן והטוב והוא לא היה מתחמם בכלל. יכול להיות שזה קשור להגדרות במכשיר? האם יש טלפונים של נוקיה שאינם מתחממים? או שאני אצטרך להתרגל לזה? תודה, נמרוד
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהרגתי את הIPOD VIDEO שלי ששירת אותי נאמנה (עד שניסיתי להחליף לו בטריה ) אני מחפש נגן חדש. דרישות: 1. איכות מוזיקה גבוהה (יחובר לSHURE SE102 ובעתיד לאזניות טובות יותר). 2. נפח זכרון של 32 גיגה ומעלה, אבל מבוסס FLASH (יש כזה דבר?). 3. תמיכה בפורמט FLAC. 4.בטריה יעודית, אבל ניתנת להחלפה. זה כרגע מה שעולה לי בראש. תמיכה בוידאו לא חשובה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ערכתי השוואה בין שלוש מצלמות כיס, CASIO סופר קומפקטית בעלת מידות של כרטיס אשראי 6 מגה פיקסל, השניה CANON שנחשבת למצלמה קומפקטית 8 מגה פיקסל והשלישית ה-PIXON12 שניתן לומר כבר שנה שהוא פלאפון-מצלמה הכי טוב בשוק. התמונות צולמו בראש הנקרה תחת תנאי שמש טובים(12:00 בצהריים)העדפתי לצלם תמונות נוף מכיון שהתמונה תכיל מספר פרטים גבוה יותר, לכן לא התרכזתי במצבי MACRO צילום אובייקטים כמו פרחים וכו.. מכיון שכמעט כל מכשיר יכול להוציא תמונה טובה במצב זה. הצילום נעשה במצב AUTO ללא קנפוג כלשהוא, פשוט מהסיבה שרובנו רוצים להוציא מצלמה מהכיס ולצלם ללא פעולות מסובכות. השוק שלנו מוצף במצלמות קומפקטיות ואחרות , ישנן טובות יותר וישנן פחות, כמצלמה המכשיר הוכיח שהוא מסוגל להתברג בשוק זה.…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אנ יצריך מסגרת דיגיטלית שתיהיה בגודל של 7 אינץ במחיר של עד 500 שקל (עדיף פחות אבל שיהיה משהו איכותי לא סתאם זבל) ודבר שהייתי רוצה שיהיה בה זה מסך מגע אם אפשר תביאו לי המלצה למשוה אם מסך מגע וסבלי מסך מגע. אשמח ללשמוע תגובות והמלצות תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
במידה ויש לי E72 שמחובר לאינטרנט, ומחשב/לפטופ שלא מחובר, האם יש אפשרות לחבר בין השניים, ולהפוך את הסלולארי לשער לאינטרנט, ובכך לגלוש במחשב ? במידה וכן, כיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן שמיועד לצפיה בקבצי וידאו בעיקר (ברכבת וכד'). חשובה לי איכות טובה של מסך, וכמובן אמינות וכל השאר. בינתיים ראיתי את הארכוס 5 אבל שמעתי עדויות סותרות לגבי האמינות שלו. אשמח להמלצות!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php פורסם לפני פחות משעה. כמובן שלא צריך לקחת את כל מה שאומרים שם כנכון אוטומטית, אבל זו הפעם הראשונה שמישהו מנגח את המכשירים ראש בראש, ויש התייחסות לרוב הדברים החשובים. תהנו
-
- 129 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
לשימוש בארץ,גודל 5 ומעלה,שיהיה חיבור av ,בלוטוס,משדר fm,סוללה טובה והכי חשוב שיהיה תומך בעיברית כדאי להתקין לו תוכנה בעיברית
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, כאמור, אני מחפש נגן מוסיקה נייד, כולל אוזניות. תכונות רצויות בסדר חשיבות יורד: פשטות הפעלה, אמינות, פונקציונליות, איכות שמע. אני מעוניין באפשרות לטעון אותו גם כשאין מחשב בסביבה. אני מניח שבמחיר הזה יש רק נגנים מבוססי פלאש. אני צודק? האם היתרון היחיד של נגן מבוסס דיסק קשיח הוא בסעיף נפח האחסון כאשר בשאר ההיבטים הוא אפילו פחות מוצלח מהמקבילה מבוססת פלאש? אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הטכני שלו הסביר בסה"כ, אבל ב-CLOVE הוא נמכר ב-195 ליש"ט שאם אני לא טועה זה בערך 1200 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את ה-iPod שלי לרשת ה-VPN, כי עם Wi-Fi קשה מאוד להתחבר (אם בכלל) כאשר אתה בתנועה. לפי מה שהבנתי, VPN זה מה שאני צריך. עכשיו, בהגדרות של ה-VPN יש לי 3 אפשרויות: L2TP, PPTP ו-IPSec. לא מבין בשיט מה זה אומר, אני רק זוכר שראיתי את הדברים האלה בראוטר שלי או כנראה כשהייתי מתקשר לספקית האינטרנט שלי שיעזרו לי להתחבר לאינטרנט. בכל מקרה, איך אני יכול להתחבר לרשת VPN עם הנגן שלי? מודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי ברשת BUG משקפיים שאמורות להפחית לחץ בעבודה מול מחשב, יש למישהו אותם או אתם יודעים אם שווה לקנות??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8656&perur=2&t=45&c=600
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/motorola-milestone-xt720-694979/review אחלה מכשיר בהחלט,אך שכחו לציין כמה דברים חשובים : * איכות השיחה * איכות הספיקר * רגישות המסך * קליטה * האם יהיה ניתן לשדרג לאנדו 2.3 סקירה נחמדה,אך נחכה לסקירות של ההוא עם הקול הסקסי מ-PhoneArena ו-GSMArena
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי , אני רוצה לעשות מסלול חיילים אצל סלקום והציעו לי לבחור פלאפון חדש אני מתלבט בין HTC - LEGEND ל Motorola Milestone חבר טוב אמר לי לחכות שיגיע Htc hd2 אבל השאלה זה מתי הוא יגיע?? ואם שווה לחכות... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על הנוקיה N8 שיוצא החודש בארץ.... הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian^3... רציתי לדעת אם אפשר כש-Symbian^4 תצא אפשר יהיה לשדרג??
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-