עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by taltarablus,

חתכו את דרככם דרך המון קופי זומבים שהם גם פיראטים, השמידו בניינים ועיזרו לזוג הנחמד להיפגש שוב בנקודת הסיום - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-8/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by mashas,

היי, אודה לעזרתכם, יש לי שני מכשירי סנסה אחד m240 והשני m250. יש לציין שעברו כבר כמה חודשים מאז ששיניתי את רשימת ההשמעה בהם, ומאז החומרה היחידה שנוספה למחשב שלי הינה מצלמת רשת של מייקרוסופט. אתמול כשניסיתי לחבר את המכשירים ראיתי שהמחשב לא פותח עבורם כונן, כלומר המחשב מזהה שהתווספה חומרה חדשה הוא גם כותב איזו סנסה זאת, אבל כונן לא נפתח, אחרי הרבה ניסונות אלטרנטיביים לפתרון העברתי את המכשיר למצב MSC מה שפתר את הבעיה, אבל נאלצתי לפרמט את המכשיר מכיון שכשחיברתי אותו המצב הזה לא ראיתי בכלל איזה שירים יש עליו. בינתיים נראה עובד בסדר. עד עכשיו המכשירים התחברו ב MTP האם יכול להיות שהתקנת מצלמת הרשת דפקה לי את הדרייבר של MTP ? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. מיקרוסופט ושיאומי מכינות רום ווינדוס פון 10 למכשיר הדגל הישן של שיאומי,הmi4. יהיה אפשר לעשות דואל-בווט עם האנדרואיד . אומנם מדובר כרגע בחברה אחת אשר תאפשר לעשות זאת, אך במיקרוסופט לא מתכוונים לעצור שם. בחברה שוקדים בימים אלו על להתאים את מערכת ההפעלה חלונות 10 בגרסת המובייל אשר זאת תשוחרר כ-Rom חופשי בדיוק כמו ש-Cyanogen והאחרות עושות, ובכך תוכל הקהילה העולמית להתאים את הרום עבור מכשירי האנדרואיד הקיימים כיום בשוק. החומרה דומה בין מכשירי האנדרואיד לבין מכשירי הווינדוס פון, כך שלא אמורה להיות בעיה כל כך גדולה על מנת להתאים את הקובץ ה-Rom לאותם מכשירים. למה זה מעט מדי? כי מעט מאוד אנשים יודעים לעשות רוט. למה זה מאוחר מדי?כי לקהילת המפתחים יש ניסיון שלילי עם ווינדוס פו…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91-whatsapp-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by D-j-d,

אהלן חבר'ה =] אני מחפש כבר כמה זמן שיטה נוחה לדבר בטלפון הביתי בלי ידיים אבל ... וגם בלי חוט יהיה נחמד .. בקיצור אני סך הכל רוצה אוזניית BT שכזו או משו דומה שתתחבר לקו הביתי במקום לפלאפון.. יש בכלל מוצר כזה בשוק ? אחד שלא עולה אלפי שקלים ? משו במחיר הגיוני? תודה למגיבים ! =]

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by infernoman,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט לעצמי. תחילה נציין לטובת הגילוי הנאות שאני קצת משוחד כלפי ה-IPAD החדש, יותר בגלל הבאזז מאשר סיבות פרקטיות. עברתי קצת על דיונים בפורום על מנת לראות המלצות לגבי המכשיר שיתאים לי ולדעתי ה-ASUS PRIME לא יתאים לי מהסיבה הפשוטה שאני צריך אינטרנט סלולארי. עכשו כשעברנו את זה האם יש המלצות מעבר למוצרי אפל למיניהם? האם יש מישהו שכבר עובד עם האייפד החדש ויכול להגיד איך הוא באמת לעומת הדור הקודם? איכות המסך וכו.. והאם באמת שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בוא ניקח לדוגמא את הגלקסי S2, אני זוכר שלפני כמה חודשים טובים הוא עלה בסביבות ה-2300 ש"ח ואז מהר מאד החלו לעלות המחירים והוא הגיע ליותר מ-2800 ש"ח, וכעת, בחודש-חודשיים האחרונים, שוב החלה מגמת ירידה והוא מגיע היום לכ-2400 ש"ח. מה פשר הירידה הזאת? מה קורה שפתאום זה עולה או יורד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום לכולם, מבקש המלצה לסלולרי (לא משנה באיזה חברה, אני כרגע בפלאפון ורוצה לעבור בכל מקרה). תכונות חובה מקלדת מלאה WiFi BT אפשרות קבלת ושליחת מיילים צפיה בסיסית במסמכי אופיס/PDF אפשרות לקבלת פקס - הבנתי שיש דבר כזה (תקנו אותי אם אני טועה) תא קולי במכשיר אפשרות GPS כלשהי, לא לשימוש קבוע רק שתהיה אופציה[glow=red,2,300][/glow] יש דבר כזה ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שיאן הסוללה החדש של שוק הסמארטפונים יכול להיות שלכם כעת בפחות מ-500 ש\"ח לכתבה: http://hwzone.co.il/30-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%9e%d7%a4%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. דיווח חדש טוען כי Xiaomi תציג בקרוב זוג מכשירי Mi5 חדשים ומתקדמים, שאחד מהם יוכל להיות המתחרה המרכזי של ה-OnePlus 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%9e%d7%93-%d7%97%d7%9e%d7%93-mi5-%d7%95-mi5-plus-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-xiao/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אבא שלי לקוח עסקי ויש לו 3 קווים, החשבונית שלנו מגיעה ל500 ש"ח, אנחנו לא משלמים על מכשירים, הבעיה היא שהוא עשה חבילה עסקית לפני פחות משנה. מישהו יודע האם עדיין יש התחייבות וקנסות? אני זוכר שזה היה 8% מהממוצע של החשבוניות כפול כמות החודשים שנשאר לתוכנית, ואז שמעתי שזה מוגבל רק לחצי שנה. ואז שמעתי שביטלו את זה לגמריי, האם אני מחוייב לתוכנית או לחברה? מישהו יכול לחדד את כל הבלבול הזה? אנחנו מאוד רוצים לעבור לגולן. תודה לכל העונים , מרט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Raul,

מצאתי מישהו שמוכר את המכשיר+ 512MB ב450.. שווה?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by CrackedBrain,

בקרוב אני מתחיל ללמוד ואינני רוצה לרכוש מחשב נייד שאין לי ממש שימוש בו. חשבתי על קניית מקלדת אלחוטית לטלפון שלי ולהשתמש במעבד תמלילים שיש שם ע"מ לכתוב את הדברים שאני זקוק להם. האם למישהו יש המלצה על מקלדת טובה שתעבוד עם הטלפון בצורה הטובה ביותר? אני מודע לבעיית גודל המסך, אני מקליד בצורה עיוורת. תודה.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  14. מכשיר הדגל הבא של היצרנית הטאיוואנית אמור להיחשף רק באמצע החודש הבא, אך נראה כי ברשת כבר עכשיו יש די והותר חלקי פאזל שיעזרו לנו להבין האם מדובר כאן בהזדמנות לשנות את ההווה העגום, או בעוד אכזבה בלתי נמנעת אחרי שראינו (והתרשמנו לטובה) מה המיטב של המיטב שיש לסמסונג, LG, סוני, Xiaomi ואפל להציע לנו עבור המחצית הראשונה של שנת 2016, נראה כי נשארה רק צלע מרכזית חסרה אחת בשוק הסמארטפונים שטרם הניחה את הקלפים שלה על השולחן – HTC, שבימים אלו עלולה להפוך להיות מוכרת יותר תודות למיזמיה בתחום המציאות המדומה, ופחות בשל עסקי הסמארטפונים שלה שמדשדשים מבינוני לגרוע כבר מספר שנים. ההערכות הרווחות ברשת נכון לעכשיו, שמתבססות על מספר טיזרים והכרזות מבית היצרנית עצמה ועל מספר גדול עו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום חברים, אחרי מליון שכנועים, סבתא שלי הסכימה לבקשתי להחליף את חברת הסלולר שלה. זה המכשיר שברשותה: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php לצערי, החלפת מכשיר אינה אופציה. האם המכשיר יתמוך בהוט מובייל? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by A1eX,

שבוע טוב, אני מבקש את עזרתכם ויעוץ ברכישת מכשיר GPS לרכב בתקציב של עד 650 ש"ח. ראיתי את הדגם של חברת QUE 4301M בKSP שהוא לא רע לדעתי. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9925 אשמח להמלצות נוספות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Kalen,

שלום חברים חבר שלי ברגע זה נמצא בחנות בגרמניה, ויש שם את ה I9300 במחיר סבבה. הבעיה שאין עברית במכשיר. האם ניתן בקלות לשים רום עם עברית למכשיר זה ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. המסך והטאצ' עובדים. צריך רק להחליף את הזכוכית.. מישהו מכיר מעבדה טובה בתל אביב שיכולה לעשות לי את זה ?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. כיביתי והידלקתי את המכשיר, הוצאתי סוללה, וזה לא עוזר, בדקתי במחשב אחר, וזו אותה בעיה usb לא תקין?רציתי לשאול מי יודע את קוד האבטחה של סוני ,כדי שאוכל לאתחל את המכשיר להגדרות יצרן .אולי זה יעבוד ? :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי לכולם, אשמח לקבל המלצה לאזניית Bluetooth, הקריטריונים הם להלן: * שלא תכאיב לאוזן בשימוש ממושך(3-4 שעות רצופות על האוזן). * זמן טעינה מינימלי. * זמן סוללה ארוך. * אפשרות לזרוק ברכב בצורה פשוטה(המטרה היא גם לשמור אותה בעיקר שם). אוזניות סטראופוניות לא באות בחשבון כי עיקר השימוש הוא לנהיגה ועבודה. אמנם הצבתי תקציב של 400 ש"ח, אבל כמה שיותר זול, יותר טוב. כמו כן, מה הסיכוי להזמין אחת מ DX או מ Ebay ולצאת מורווח באופן משמעותי? בתודה רבה רבה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by אוריפ,

שלום! האם למכשיר V3 ברשת פלאפון יש אפשרות לקבל EMAILים ולענות עליהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by PCall,

שלום! יש לי NOKIA 6230 , הביאו לי לפלאפון הזה 512MB זיכרון! ויש לי כמה שירים , כשאני מעביר אותם יש לי סימן שאלה עליהם וכתוב , שהפורמט לא תומך,אז איך אני יכול להפוך את זה לתומך MP3?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  23. שלום, איך מגבים את התכנים שעל המכשיר ? כמו כן אשמח לדעת איך מכבים את התוכנות שפועלות ברקע (כמו התחברויות לפייסבוק וכד' שמופיעות בחלון למעלה בצד שמאל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by topgun,

שלום לכולם אבא שלי קנה לא מזמן dell axim 51v, עם win 05 mobile. הבעיה היא שעכשיו המכשיר מוכן לנגן רק wmv. האם יכול להיות שצריך להתקין קודקים או משהו? ואם כן, איזה ומאיפה אני משיג אותם? ובנושא אחר - אני צריך למצוא תוכנה שיכולה להציג נתונים של access באותו מכשיר (axim 51v). מישהו מכיר משהו טוב? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.