עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by MODI,

אני מחפש אפליקצייה שתוכל לסגור את הdata חוץ מאפליקציות נבחרות שאני יבחר, למשל הווטצאפ. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by popop,

האפליקציה הנ''ל החלה לעשות בעיות בשבוע האחרון (לא טוענת את כל השירים בפלייליסטים או שלא מציגה את הפלייליסט כלל). האם יש אפליקציה אחרת לאנדואיד שמשמשת כנגן סרטוני יוטיוב אך ללא הפרסומות המעצבנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by qwerty1,

יש לי כמה תחנות רדיו עם כתובת IP שאני מאזין להם, זה לא תחנות רדיו במובן הטכני (לא משודר בשום מקום בעולם בFM\AM) קיימת אפליקציה שתומכת בזה? (לוידוס יש מלא תוכנות - מדיה פלייר BSפלייר וינאמפ... כמעט כל נגן)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ArZi17,

שלום, יש לי Sony ericsson ARC X12, ואני מחפש אפליקציה שתיצור לי סרגל כלים בתפריט שנגלל למטה כך שאני אוכל להפעיל ולכבות את הWIFI GPS BLUETOOTH להפוך את הטלפון לשקט ולהפעיל ולכבות את האינטרנט הסלולרי, בדיוק כמו מה שבא מובנה בטלפונים של סמסונג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. Started by chenrp,

יש לי אנדרואיד בוקס CS968 וסלולרי אנדרואיד ONEPLUS. אני מעוניין לעשות CAST וזה עובד אבל ללא כתוביות. האם יש נגן כמו VLC או משהו דומה שיודע לעבוד עם CAST וכתוביות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. מישהו מכיר אפליקציה משיבון פנימי חינם לאייפון 4S? אני לא רוצה לשימוע הודעות קוליות דרך בזק *151 בתשלום. אני רוצה רק שאנשים ישמעו הודעה קולית שלי וישאירו לי הודעות באייפון שלי.ואח"כ אני אשמע הודעות פנימי באייפון שלי.מבינים? מיקי

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני מחפש אפליקציה שבה אני מתחיל הקלטה של סרטון וידאו ומראש מגדיר אחרי כמה זמן תיפסק ההקלטה באופן אוטומטי. מצאתי את האפליקציה Video Self Timer אולם פה אני יכול להגדיר מקסימום של 600 שניות ואני צריך בסביבות שעה. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  11. אני מתכון שאני רוצה שאפשר יהיה לעשות Repeat על קטע מסויים משיר ובאפליקציה הרשמית של האייפון אין אפשרות. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. אני עושה לפעמים הליכה אני מחפש אפליקציה עם לווין שיוציין מה המרחק שהלכתי כמה זמן אני הולך בפועל כמה קלוריות שרפתי חפשתי ומצאתי המון אבל אני לא יודע מה כדי, חשבתי אולי שיש כאן מישהו שמשתמש באפליקציה כזאת, או מכיר אחת כאזת.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  14. כוונתי היא אם אני לא מעוניין שכל אחד שמשתמש בפלא שלי יוכל לראות ת'אפליקציות שלי האים יש אפליקציה שמאפשרת לעשות את זה? #הפלא שלי זה ה S2 תודה מראש למגיבים המגניבים

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום אני משתמש בסמארטפון לקריאה בפורום רציתי לדעת האם יש דרך לקרוא שהכתב יותר גדול ומודגש? כרגע די קשה לקרוא את הפוסטים מפני שחלק מהכתב קטן לקריאה וחלק סביר

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. שצופים בסרטים מהמחשב על מסך הטלויזיה. משהו שיאפשר PASUE/PLAY דברים כאלה פשוטים לא יותר מידיי..

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. אני מניח שהשאלה נשאלה דיי הרבה, אבל לא מצאתי תשובה לצערי (וניסיתי לחפש לא מעט) אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אפליקציה שניתן להקליט בה שיחות ללא שימוש ברמקול (איכות קול גרועה בצד הנכנס) אלא "ישירות מהקו". יש לי מכשיר נקסוס 5, בגרסה סטוק עם רוט. שאלה נוספת, יש חשיבות לרוט או שקיימת אפליקציה שעושה זאת גם בלי רוט?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, האם קיימת אפליקציה שנותנת להשלים משפטים\לתרגם מילים(אמריקאי) וכו' על מנת להתכונן לפסיכומטרי ? לצורך העניין יש לי מכשיר אנדרואיד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן, אני מחפש אפליקציה איכותית לצילום לאנדרואיד, יש לי HTC ONE X, והמצלמה שלו טובה מאוד, הייתי שמח אם הייתה אפשרות כלשהי לנצל את המצלמה בצורה טובה יותר. הכי חשוב לי שתהיה אפשרות לצילום עם HDR ואיחוד כמה תמונות לתמונה אחת בכמה חשיפות שונות. אין לי בעיה גם לשלם על אפליקציה עם היא איכותית. מישהו מכיר משהו ?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  21. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפליקציה שמציגה תאריכי יציאה של משחקים PC,XBOX,PS כמו שיש אפליקציות בסגנון לסדרות וסרטים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אחי מעוניין להראות את הנכדים לאמא שלי מדי פעם בשיחת וידאו. עד עכשיו הוא ניסה HANGOUTS וSKYPE והתוצאות על הפנים - איכות תמונה זוועתית, לאגים ובעיות שונות ומשונות. שני המכשירים מריצים אנדרואיד ונמצאים בקליטת דור רביעי טובה. איזו אפליקציה מאפשרת שיחות וידאו באיכות נורמלית בלי באגים? HOOLICHAT? PIED PIPER?

23. מחפש אפליקציה לאנדרואיד שאני מכניס שכר לשעה ואז התוכנה מריצה אגורות כל שנייה כמו טיימר והסכום עולה ומצטבר ואני יכול להסתכל איך הכסף זורם אליי בכל זמן נתון שאני עובד בעבודתי המשעממת ובסוף היום לראות את הבוחטה שעשיתי מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי המון דברים שאין לי זמן להעביר בהקלדות ואני מאבד לפעמים דברים חשובים. תודה רבה לעוזרים.

25. Started by doker,

יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.