עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שתי יצרניות אמריקאיות ואחת סינית מתקרבות עוד קצת לנקודה בה יחזיקו יחדיו במעל ל-60 אחוזים מכלל שוק המחשבים לכתבה

2. Started by menny_k,

למישהו יש מידע איפה אפשר לקנות בזול עם משלוח לארץ? באתר של nvidia אין משלוח לארץ. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.nokialand.co.il/2011/02/blog-post_26.html

4. הרשמה מוקדמת לרכישתו של ה-Red Hydrogen One המסתורי נפתחת אצל מפעילת הסלולר האמריקאית Verizon, בתור רמז עבה לעיתוי המתקרב של הגעתו לשוק לכתבה

5. Started by asaf16,

דוד שלי מביא לי אותו מארה"ב. תהיה אפשרות לשים לו עברית?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by m31115,

הורדתי כמה אפלקציות חדשות למשל סקייפ + וויבר + ערוץ 2 + פייסבוק + דפדפן גוגל כרום ויש עוד... בקיצור.למה זה קורה שיש אתראות מודיעה יש עידכונים חדשים למשל פייסבוק או סקייפ או דפדפן גוגל כרום או משהו אחר. זה תמיד חוזר הודעות עיכונים קורה בפעם בחודש או חודש וחצי.האם צריך לעדכן עידכונים שקייימים אצלי בגלאסי 4S? האם זה בסדר לעשות כל הזמן עיכונים חדשים? אני לא מעדכן הרבה עידכונים בכל סוגי אפלקציות אחרים.רק מה שחשוב לי כמו פייסבוק או סקייפ או וויבר או דפדפן גוגל כרום זהו מספיק.האם אני עושה נכון? קראתי באינטרנט יש פריצות דרך "חנות פליי" שמחפשים אפלקציה חדשה או עידכונים חדשים מה שקיים אצלי בגלאסי חדש. איך אידע שעידכונים חדשים או אפלקציה חדשה זה חשוד ופריצה? מישהו יסביר לי איך ליבדו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אני חדש באנדרואיד אז תהיו עדינים ??? אני מחבר אותו למחשב ואז מה? כי שירים לא הלך לי ובסוף נאלצתי להשתמש בKIES המעצבן הזה .. נגיד משחק כמו nova 3 , אני רוצה להתקין אותו (אין לי כרטיס SD חיצוני אז אני בינתיים מתקין בפנימי טיפה משחקים..) מאיפה מורידים אותו (אם בכלל מותר לדבר פה על "פרוץ") ואיך אני מתקין אותו? אם אפשר בבקשה בבקשה, שלב אחרי שלב. תודה.

8. Started by Zambar,

אז ככה.. מדובר ב-DVD זול Luxor DMG 6006 שהשלט שלו התרסק מנסיבות שלא אפרטן. מישהו הצליח להשיג לו שלט של בדיוק אותו הדגם (רק שהצורה של השלט קצת שונה), אבל משום מה השלט לא שולט בו כלל, חוץ משכאשר לוחצים על כפתור הנמכת הווליום זה מגדיר לו כיבוי. ואז אמרו לי שיש דרך "לאפס" אותו ככה שיגיב לדי וי די כמו שצריך. יש..? תודות מראש לעונים (וגם למי שלא עונה)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים אני מחפש תחליף לנוקיה 6230 שלי הדרישות שלי הן נורא פשוטות : טלפון דק וקטן, עם מצלמה טובה אני לא "צלם" מקצועי, ואין לי דיגיטלית, ואני רוצה פלאפון שישלב בתוכו דיגיטלית איכותית (ועם זאת יהיה קטן) ה W880i נראה לי מושלם אבל עד כמה המצלמה שלו מצלמת טוב ? עד איזה רזולוציה ? (למשל ה 6230 שלי מצלם ב 640 על 480, שזה ממש עלוב... ) יש אנשים כאן עם ה W880i שיכולים להעלות תמונות שהם צילמו איתו ? האם יש לכם המלצות לטלפון אחר שעונה לדרישות ? עד 2000 ש"ח, לא ייקנה בהכרח דרך הספקית הסלולרית שלי (סלקום) (את ה 6230 קניתי בחנות פרטית)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by EagleXDR,

שלום שלום. השאלתי מחבר מצלמה מדגם sony dcr-pc55e, קצת עתיקה, עם תחנת עגינה שכוללת חיבור פיירוויר ("i.link") וUSB הורדתי את התוכנות והדרייברים שמתאימים לווינדוס ויסטא, כיוון שלא היה כלום ל7. התוכנה לא מאפשרת לי להעתיק את תוכן הקלטת (dv) למחשב ללא חיבור פיירוויר, שאין לי במחשב. גם פרמייר לא מזהה את המצלמה. האם זהו מקרה אבוד, או שיש תקווה כלשהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם. אמש המכשיר שלי שנקנה בדיוטי פרי קיבל את העדכון וביצעתי אותו. אני משתמש כל הזמן בשפה העברית למכשיר ואחרי שהוא סיים את העדכון שמתי לב שכל הדברים "בכתב ראי" אם כפתורים היו תמיד בצד ימין אז הם זזו לצד שמאל וכנ"ל ההפך. אם אני משנה את זה לשפה אנגלית את המכשיר אז הכול תקין לחלוטין, אני חייב לציין שהמכשיר ללא רוט כלל, שלחתי את השאלה לסמסונג ישראל והם טוענים שככה זה צריך להיות וזה החידוש למרות שזה רק בעברית מופיע ככה לא בשאר השפות כאשר בדקתי ועוד משהו מוזר בנושא שאם אתה שומע מוזיקה ומכוון את הסאונד במהלך המוזיקה אז יש לך את הפס שמתמלא עם הצבע כחול או אדום אם זה יכול לגרום לנזק באוזניים או שלא וגם זה הפוך הוא נמצא כל הזמן על האדום ככל שהוא חלש יותר ואם אני מגביר הוא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום אני רוצה לשאול לגבי וידאו שזה live באתר מסויים באינטרנט , ובוידאו זה גם ניתן להעביר מלא שעות אחרונה , כלומר זה בלייב אבל גם זמין מלא שעות קודם לכן. השאלה שלי האם קיימת אפליקצייה לאנדרואיד בה אני יכול ישירות לגזור ולשמור קטעים מסויימים מהוידאו למכשיר הטלפון שלי ? אני מציין שוב הוידאו המקורי לא במכשיר שלי אלא באתר אינטרנט מסויים. ואם לא איזה דרך אחרת או איזה אפליקצייה כן ניתן לעשות זאת ? יש אפליקציית הקלטה אבל זה פחות טוב כי אז אני צריך להשאיר בפליי ולהקליט מלא שעות(כולל שעות שאני לא צריך). יש גם אפשרות של הקלטה ואז גזירת קטעים אבל שוב זה מחייב אותי תחילה להקליט מלא שעות מהוידאו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שיתוף פעולה מסקרן בין שתי יצרניות סיניות מוליד סדרת מכשירים חדשה עם השם CC9 שתתמקד ביכולות הצילום לכתבה

14. Started by intel suck,

התקנתי את הROCKBOX רק שזה לא קורא לי אף שיר בגלל בעיה של CODEC איך אני מסדר את זה? אני משתמש ב-SANSA E250

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי אייפון דור 3 שעובד עם טורבו סים וכאשר אני מקבל SMS מאיסיקיו מהמחשב ואני רוצה לענות (כמו בנוקיה ב"השב עכשיו במחיר רגיל) אז הוא כותב לי שגיאה בשליחת הודעה וזה לא נשלח מה אפשר לעשות ואיפה הבעיה? חוץ מזה הוא שולח SMS לכל מקום ולכל דבר! תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. המכשיר הוא mio 168 RS איך אני מסדר ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלומות , נחת עלי iPod Touch ישן (second generation) , ואני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם iTunes (לא אוהב את הגן הסגור של אפל) . אבל ... בגלל שמדובר בנגן כ"כ ישן (בארה"ב יצא בסביבות 2008-2009) אני מתקשה למצא דרך "חוקית" פלוס מינוס (וגם לא חוקית) כידי להפוך את המפלצת המרגיזה הזו לנגן שהמחשב מזהה ככונן חיצוני ושאוכל למלא אותו במוסיקה בדרך הרגילה (קופי / פייסט) . המלצות ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש סמארטפון באזור אשקלון והתקציב שלי עומד על 2500 שקל הדרישות הם: מצלמה טובה,מסך גדול 5 אינץ ומעלה , הרבה מקום פלוס יכולת לכרטיס הרחבה אשמח לתיקונים הערות אשמח לכול תגובה חשבתי על הפלאפון הזה [h=1]HTC Desire EYE[/h]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. חברי הפורום היקרים, שלום רב! רכשתי לפני כשבועיים מכשיר PMP - Cowon A2 ורציתי לשאול מספר שאלות את אלה שיש להם את המכשיר או שמבינים בו. 1. איך מפעילים את תחנות הרדיו- לאחר ניסיון בדיקת כל האיזורים (סין, קוריאה, אירופה...) לא נקלט אפילו תחנה אחת של רדיו... יש צורך בעזר כלשהו כדי לקלוט רדיו? 2. כנ"ל לגבי אופציית משדר הטלוויזיה- פה אני יודע שצריך איזה שהוא מקלט DMB כדי לראות שידורים. איך אני עושה את זה? איפה קונים אנטנה כזאת אם צריך בכלל? 3. הבנתי שבעזרת פריצה כלשהי, והתקנת קבצים מסויימים, אפשר לשחק במכשיר כל מיני משחקים מסוג SMS - אם מישהו יוכל להסביר לי את ההליך ולתת לי את קבצים אלו, אני גם אשמח. 4.בהקלטה חיצונית ( לדוגמא ממיר של HOT ) איכות הסאונד (לעומת איכות הווידיא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by pavelr,

השיקול העיקרי הוא כמובן המחיר. אני מתעניין במודל sony prs t1. המחיר שלו בארץ הוא כ-1300 ש"ח. באיביי הוא עולה 135$+40$. שזה 700 ש"ח מקסימום + מע"מ = 812 ש"ח. יש עוד מס שפספסתי? מישהו התנסה בהזמנה כזו? וגם, האם יתכן מימוש אחריות בארץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות את הNokia 5800 מאחר והN73 שלי מראה סימנים מתקדמים מאד של גסיסה ואני רוצה לדעת איזו חנות אמינה יותר. כרגע חשבתי על החנויות הבאות: Ron Phone http://ron-phone.co.il/product697.html Eline http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c202/36850.php Tikcom http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=nok5800&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE Omega Phones http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=327 המחיר לא רלוונטי מאחר והוא כמעט זהה בכל החנויות, אני רק מחפש חנות שלא תעלם לי מחר ושתהיה אמינה. כמובן שאם למישהו יש עוד הצעות לחנויות אחרות שמוכרות את המכשיר הזה אני אשמח לשמוע עליהם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי HTC my touc 4G עם גירסה 2.3 יש למישהו מושג איך אני משדרג לגירסה האחרונה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם הוא תומך בכל הרשתות? ובייחוד בהוט מובייל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by omri_ro,

האם ישנה אפוציה שניתן להגדיר שכאשר מוסיפים אירוע ללא זמן ספציפי (נמשך כל היום) הוא יסתיר את זמן(משך) האירוע? שלא יראה את הטקסט "כל היום" בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SilentBob,

מעולם לא היה זמן טוב יותר להיות פרנואידים שמחפשים אבטחה מלאה עבור פרטיהם והמידע שלהם ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%a0%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים