עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני מנסה לגבות את התוכנות שהורדתי אליו כמו waze, MyBackup, FileManage, אבל לא מוצא אותם בשום מקום כאשר אני מחבר את הסמארטפון למחשב בתור "אמצעי איחסון USB"......עברתי על כול תיקייה ותיקייה בשני הדיסקים שאני מקבל כאשר אני פותח את "המחשב שלי" ואין בשום-מקום את הקבצים האלה....מישהו יודע היכן הם מיסתתרים? - ד'0840 - בתודה מראש למסייע! - שאול

2. Started by My_Name,

מה צריך לבדוק לפני רכישה של מכשיר iPhone יד שנייה ? - לא יצא לי לנווט הרבה זמן בתפריטים של המכשיר בשביל לבדוק, אז מישהו פה יודע איפה אני יכול לבדוק מה הגירסא שלו ? - מאיזה גירסאות צריך להזהר, איזה מהן תומכות 3G ואיזה לא ? - איזה מאפינים נוספים של המכשיר יש לבדוק, וכיצד לעשות זאת ? * פיקסלים שרופים ? * רמקולים ? * מצלמה ? אשמח למנוע טיפים מאנשים שיצא להם לראות דבר או שניים כדי להמנע מקומבינה . . תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by night-fire,

שלום, לאחר שנהנתי מהsansa e250 שלי הגיע הזמן לנגן חדש עד 800 ש"ח. דברים שחשובים לי: 1)איכות סאונד טובה + 2)וידיאו וסרטונים (מסך גדול ..2.4 נראה לי הכי גדול שאפשר למצוא) 3)4 GB לפחות. 4)זמן סוללה ארוך לפחות כמו הסנסה. חשבתי על שתי אופציות: מיזו m6 iriver e100 . יש עוד אפשרויות? הצעות? תודה רבה! נ.ב זו גם הזדמנות לשאול-האם יש מדריך בעברית להתקנת רוקבוקס לסנסה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. יש טלפון סלולרי שהוא מגיע ליכולת של IAUDIO I7 מבחינת סאונד? 2. איפה יותר זול לקנות טלפון נקסוס\HTC HD2 בארץ או ברוסיה-מוסקבה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים - אז סליחה מראש... קיבלתי רכב זמני עם הדיבורית המצורפת. אין לי מושג איך מפעילים אותה ואיך בכלל יודעים אם היא עובדת או לא. כאשר אני נכנס באייפון לחיפוש התקני BLUETOOTH הוא מזהה משהו - אבל אין לי מושג אם זה באמת הדיבורית ואיך עושים את תהליך הסנכון בניהם כך שזה יעבוד. מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לעעעץ איך בודקים אם היא עובדת (כרגע לחיצה על הכפתורים לא גורמת לכלום) ואיך מחברים אותה לאייפון? תודה,

6. Started by LIRON5721,

סירטון שמראה את העמידות של הS4 זה גרסה מיוחדת של S4 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, יש מעין נוזל שניתן לתבול בו מכשירים חשמיליים [לפאפונים/נגנים וכד'] ואז הם חסינים בפני מים - ראיתי סרטון הדגמה של זה לפני יותר משנה ביוטיוב כשזה היה בשלבי פיתוח. אשמח מאוד אם מישהו שיודע על מה אני מדבר יכתוב את שם החברה והמוצר ויביא לינק [לסרטון ביוטיוב או לחברה]. **אם זה עוזר אני זוכר שהסמל של החברה היה צב... בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by xlSnaK,

התקציב שלי זה 1100 ש"ח חנות www.Eline.co.il או כל חנות פרטית בחדרה אני צריך רמקול ומצלמה טובים ושהסוללה תספיק לפחות ליום יומיים אני צריך תמכשיר וכבל USB ולפחות זכרון 1G עד 1100 מה אתם אומרים לגבי Sony Ericsson K550i ? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k550-1840.php לדעתי פלאפון טוב מאוד D: תודה D:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מישהו יודע מתי הוא מגיע לארץ sony ericsson idou והאם הוא הוא יגיע לסלקום

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. כל העולם חיכה לטאבלט של אפל, מיקרוסופט החליטה לשחרר הצהרה קודם נראה פשוט טוב כמובן שיש עוד זמן עד שנראה דבר כזה בשוק, אבל נראה שיש למה לחכות http://www.engadget.com/2009/09/22/microsofts-courier-booklet-emerges-said-to-be-in-late-prototy/#continued

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחפש המלצה לאוזנית בלטוס עד 300 של ל SG 2 התנאי היחידי שיש הוא שהיא לא תאפה לי את האוזן המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by itayho,

שלום, אני מחפש טאבלאט לצורכי עבודה יומיומית (תוכנות אופיס, לוח שנה, רשימות וכו') ולצורך עריכת סאונד. כמו כן, אני מעוניין לחבר מקלדת לטאבלט. השאלה שלי איזה טאלבט מומלץ לצרכים אלה? ואיזו מקלדת יכולה להתאים לשימוש של כתיבה מהירה (מבחינת נוחות המקלדת והמרווח בין הלחצנים) תודה רבה!

13. שלום קניתי זיכרוןMMC PLUS 512 ל6230I עכשיו הפלאפון מזהה את הזיכרון אבל הוא אומר שהוא לא יכול לגשת אליו...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ראיתי שנשאלו שאלות על GPS אבל רציתי לדעת מה עדיף בשבילי? הייתי רוצה GPS כלשהו וכמובן שלא יקר מידי שיעשה את העבודה כמו שצריך עם התוכנה של IGO כי הבנתי שהיא הכי טובה... רק משאני לא יודע אם באמת עדיף מכשיר כף יד או GPS רגיל :s05: התקציב שלי הוא בערך 1500 ש"ח והייתי מעדיף בפחות. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gabriel6,

שלום, המחיר של הסמרטפון הזה די קורץ לי - כרגע אני עם גלאקסי "עז" 1 (ענתיקוש) שיש לי מהעבודה ואני צריך עוד אחד בשביל מספר אישי האם יש מידע לגבי הטלפון הזה ממקור אמין כי כל מה שאני ברשת זה חצאי מידע הכי טוב שאם למישהו יש את המכשיר הזה שיגיב כאן תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש אפליקציה שבה אני מתחיל הקלטה של סרטון וידאו ומראש מגדיר אחרי כמה זמן תיפסק ההקלטה באופן אוטומטי. מצאתי את האפליקציה Video Self Timer אולם פה אני יכול להגדיר מקסימום של 600 שניות ואני צריך בסביבות שעה. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zohar678,

האם מעבדות של פלאפונים מתעסקות בלשים במכשירים רוט ורומים תמורת תשלום, או שעלי לעשות זאת בעצמי? האם מגיני המסך מזכוכית מחוסמת אכן יעילות? הסמארטפון שלי הוא HTC ONE X.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני יודע שאורנג', סלקום ופלאפון מפעילות רשת דור שלישי ב 2100, ואני יודע שפלאפון מפעילה תדר נוסף גם ב 850. האם זה נכון שגם סלקום מפעילה את זה? קראתי על זה בפורומים אבל לא מצאתי את זה בצורה מסודרת איפשהוא. אם מישהו יודע בוודאות יעזור לי מאוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by EagleXDR,

שלום שלום. השאלתי מחבר מצלמה מדגם sony dcr-pc55e, קצת עתיקה, עם תחנת עגינה שכוללת חיבור פיירוויר ("i.link") וUSB הורדתי את התוכנות והדרייברים שמתאימים לווינדוס ויסטא, כיוון שלא היה כלום ל7. התוכנה לא מאפשרת לי להעתיק את תוכן הקלטת (dv) למחשב ללא חיבור פיירוויר, שאין לי במחשב. גם פרמייר לא מזהה את המצלמה. האם זהו מקרה אבוד, או שיש תקווה כלשהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. טיזר רשמי עבור שירות ה-Google Play Pass עולה לרשת - בינתיים ללא פרטים נוספים אודות התוכנית לתחרות הן מול ה-Apple Arcade והן מול שירות ה-Stadia המבטיח של גוגל עצמה לכתבה

22. Started by liram21,

שלום לכולם, יש בידי PathFinder T-100, הוא נדלק עם הUSB אבל הוא רושם שהוא מחובר וזהו. אני צריך בשבילו מערכת הפעלה, בעיקרון מאחורה רשום Win CE .NET 4.2 Core, אני חושב שהוא עובד עם WIN CE (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי כרטיס זיכרון 2GB של SD קראתי שהוא חייב כרטיס זיכרון כדי לעבוד עם מ.הפעלה כרגע אני מחפש מערכת הפעלה תואמת, אבל אני לא כ'כ מוצא. יש אפשרות שתעזרו לי למצוא את המ.הפעלה שאני צריך כדי שהוא יעבוד ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כל הנגנים הם בעלויות של גג 250 שקל. אם מישהו מכיר משהו יותר טוב מהבאים בסכום הזה אשמח לשמוע. נגן Mp4 4Play C-POD 2GB http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4260 כל הנגנים של סביבות המחיר שאני חושב- מהאתר getit http://www.getit.co.il/Search/mp4 שם המוצר: נגן MP4 בנפח 2GB מסך "1.8 הדגם: C-POD 2GB http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVCPOD2GB נגן קליפים MP4 בנפח 4GB צבעוני ודק במיוחד Prosound http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/GroupSalesProduct.aspx?AuctionId=4841141&came=206

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תשכחו מהמייזו והמפיו יש נגן חדש בשוק והפעם מבית IRIVER. IRIVER E100 2GB 450 ש"ח!!!! חוץ מהעובדה שהוא IRIVER הוא יותר טוב מהמייזו בתחומים הבאים: הרחבת זכרון בMICROSD עד 8GB, 2 רמקולים מובנים!!! שקע LINE IN, 30 FPS מה שייתן וידאו חלק וברור, !!!ולפי איך שאני מכיר את אייריבר איכות סאונד בין הטובות שימו לב לעוד משהו - הממשק של הנגן הוא DCLICK בעיצוב שונה מאשר הCLIX! בקיצור - לוקח את המייזו והמפיו בהליכה!!! ולפי דעתי, בזכות המחיר היוצא דופן הזה למוצר IRIVER הוא הרבה יותר משתלם מהCLIX ומהD2 וגם מהZEN... מי שלאחרונה קנה את המייזו או את המפיו לדעתי עשה טעות ענקית!!! נחכה לביקורות שאמורות להגיע מהר ( אולי כבר יש) אבל לפי דעתי פשוט מוצר מעולה!!! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, במכרז של עיתון "כלכלה - ידיעות אחרונות" על נגן MP3 דגם NW-E002FB של סוני, הגיעה למקום ראשון החנות "שלמה סטור" עם מחיר של 300 ש"ח (כולל משלוח). אפשר לראות את הפרטים כאן: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=3878&CatCode=456. אני לא מבין גדול בתחום, אבל בדיוק חשבתי לקנות נגן, אז אשמח לשמוע מה דעתכם. אולי יש דגם עדיף במחיר הזה ? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים