עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SilentBob,

מעולם לא היה זמן טוב יותר להיות פרנואידים שמחפשים אבטחה מלאה עבור פרטיהם והמידע שלהם ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%aa%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%a0%d7%94/

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by zohar678,

האם מעבדות של פלאפונים מתעסקות בלשים במכשירים רוט ורומים תמורת תשלום, או שעלי לעשות זאת בעצמי? האם מגיני המסך מזכוכית מחוסמת אכן יעילות? הסמארטפון שלי הוא HTC ONE X.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים אני מחפש תחליף לנוקיה 6230 שלי הדרישות שלי הן נורא פשוטות : טלפון דק וקטן, עם מצלמה טובה אני לא "צלם" מקצועי, ואין לי דיגיטלית, ואני רוצה פלאפון שישלב בתוכו דיגיטלית איכותית (ועם זאת יהיה קטן) ה W880i נראה לי מושלם אבל עד כמה המצלמה שלו מצלמת טוב ? עד איזה רזולוציה ? (למשל ה 6230 שלי מצלם ב 640 על 480, שזה ממש עלוב... ) יש אנשים כאן עם ה W880i שיכולים להעלות תמונות שהם צילמו איתו ? האם יש לכם המלצות לטלפון אחר שעונה לדרישות ? עד 2000 ש"ח, לא ייקנה בהכרח דרך הספקית הסלולרית שלי (סלקום) (את ה 6230 קניתי בחנות פרטית)

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by adirc,

שלום רב לכולם, ראיתי שיש כבר מספר מכשירים שמגיעים עם הגנה למים בתקן IP(עם מספר כלשהו). גלקסי 5, אקספריה Z2 וכו'... אשמח מאוד למידע בנגוע לזה, האם יש הבדל משמעותי בתקנים? האם אפשר ממש להכנס ולשחות עם המכשיר? להצטלם איתו מתחת למים וכו'? תודה רבה! זה ככל הנראה יהיה שיקול משמעותי עבורי לקראת הרכישה הבאה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  5. היי, קיבלתי מתנה את ה- Iriver E30 8GB שנקנה בבאג במחיר של 330 (לפי האתר) השאלה היא אם שווה לי להחליף אותו למשהו אחר באותו המחיר / לא יקר בהרבה בבאג. חשבתי בהתחלה להחליף ל- Ipod Touch אבל ההפרש הרבה יותר מדי גבוה ברמה כזו שכבר כמעט יותר זול לקנות חדש מ-KSP. אז אם יש נגנים אחרים בסביבות המחיר הזה ששווה להחליף אליהם אשמח לדעת! תודה!

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by intel suck,

התקנתי את הROCKBOX רק שזה לא קורא לי אף שיר בגלל בעיה של CODEC איך אני מסדר את זה? אני משתמש ב-SANSA E250

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by Tal14,

קנו לי אותו בתאילנד,עדיין לא קיבלתי אותו איך הוא ? איפה אפשר לצרוב לו עברית וכמה יעלה בערך ? כמובן שבאיזור המרכז תודה

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-zenfone-2-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%94-300-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%95-%d7%9c%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. אהלן אנשים, יש לי בעיה. קניתי לפני כשנה Zen Vision M (נגן מדהים!), שמתי בו המון המון מוזיקה והכל היה בסדר. לאחרונה קניתי מחשב חדש, ולצערי איתו אני לא מסוגל להעביר שום קובץ לנגן! אני לא מבין את הבעיה הזאת - אני מעביר דרך המדיה פלייר, הוא רושם לי שהמוזיקה הועברה והכל בסדר, אבל הקבצים לא מופיעים כשאני מדפדף בנגן! מוזר ביותר. תראו העניין הוא שבמחשב הקודם העברתי דרך התוכנה שבאה עם הנגן - ועכשיו אני נאלץ להעביר דרך המדיה פלייר בגלל שזרקתי את הדיסקים שבאו באריזה (ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים). בכל מקרה, אני לא מצליח להעביר. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  10. מסכי Infinity-V וסוללות בקיבולת נדיבה מאי פעם מצפים לנו במשפחת ה-Galaxy M לכתבה

11. Started by it4chi,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן מהדגם הנ"ל ולהתקין עליו רוקבוקס, אך הבנתי שניתן לעשות זאת רק על דגמים מסוג V1 ולא V2 החדשים. לדעתכם, האם ישנו סיכוי שאקבל דגם V1 בהנחה שאקנה נגן חדש ולא יד שנייה? תודה.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by edeNF,

קיבלתי את המכשיר QUE NQ501 והוא הגיע עם התוכנה IGO8, התוכנה נחמדה, אבל איך אני יכול לדעת את גרסת המפות שיש ברשותי? מגיע לי שדרוג חינם למפה של הארץ שנכונה לתאריך 07.2009 ואני רוצה לדעת אם היא כבר מותקנת לי או לא. בנוסף אני רוצה לוודא שהמפה של ארה"ב שקיימת אצלי היא הכי מעודכנת שיש. תודה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  13. שלום, אני מחפש סמארטפון באזור אשקלון והתקציב שלי עומד על 2500 שקל הדרישות הם: מצלמה טובה,מסך גדול 5 אינץ ומעלה , הרבה מקום פלוס יכולת לכרטיס הרחבה אשמח לתיקונים הערות אשמח לכול תגובה חשבתי על הפלאפון הזה [h=1]HTC Desire EYE[/h]

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  14. Started by creek,

מסך בינוני ואפילו אפשר בלי, ללא רדיו או הקלטה של כל דבר, הרבה שעות ניגון. קטן ואיכותי (: שיהיה GB 30 או ל-60 GB. מוזיקה נטו, זה מה שחשוב לי.

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  15. לפי מה שראיתי נוקיה 2730 וסוני-אריקסון J108 די קרובים לצורך שלי. האם מישהו יכול להזהיר אותי בנוגע לחולשות לא ידועות של הדגמים הללו ? אני מניח שהמצלמה בדגמים אילו לא יכולה לצלם מקרוב, למשל לא יכולה לצלם דף של ספר, בגלל שהחומרה שלה היא פוקוס לאינסוף שמתוקן במקצת על ידי תוכנה, האם אני טועה ?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by gabriel6,

שלום, המחיר של הסמרטפון הזה די קורץ לי - כרגע אני עם גלאקסי "עז" 1 (ענתיקוש) שיש לי מהעבודה ואני צריך עוד אחד בשביל מספר אישי האם יש מידע לגבי הטלפון הזה ממקור אמין כי כל מה שאני ברשת זה חצאי מידע הכי טוב שאם למישהו יש את המכשיר הזה שיגיב כאן תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by avnere,

אחרי די הרבה זמן שאני מחפש נגן שיתאים לי, צימצמתי את האפשרויות לשני הנגנים שקצת קשה לי להחליט איזה מהם יותר מתאים לי. בגדול היתרון העיקרי שראיתי שיש לi audio זה הזמן סוללה. מניסיון שהיה לי עם דיסקמנים, מבחינתי זה יתרון די רציני. עוד שני יתרונות נחמדים; אחד שהמוזיקה מסודרת בתיקיות והשני שאפשר להעביר קבצים מהמחשב בלי תוכנה מיוחדת (יכול להיות שיש את היתרונות גם בzvm?). לגבי הzvm נראה לי שהיתרון העיקרי שלו הוא המסך שכנראה קצת יותר מתאים לצפיה בסרטים. בנוסף כמעט בכל ביקורת מהללים את איכות הסאונד של קריאייטיב, אז אם אתם יודעים עד כמה מהותי ההבדל אם ביכלל אני אשמח לדעת. דבר אחרון, הבנתי שהzvm מתחבר לטלויזיה (למרות שהקבל לא מסופק), לxl יש גם אופציה כזאת? לכל עזרה הערה או ה…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by aviran_n,

לבן דוד שלי יש מחשב כף יד של אסוס עם GPS. בארץ הGPS עובד פיקס אבל הוא עוזב לאוסטרליה ביום רביעי והוא רוצה להכניס מפות של אוסטרליה לGPS של המחשב, אפשרי? הבנו שזה כניראה אפשרי אבל לא הצלחנו למצוא מפות או תוכנה עם מפות... אשמח לקבל פה המלצות לתוכנות חינמיות או לא שיכללו את המפות של אוסטרליה או רק כיוון היכן אוכל לחפש... הנושא ממש דחוף כי הוא טס בעוד ימים ספורים אז נשמח לקבל תשובות בהקדם. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by gbox,

המתחרה של השפאל ה-אבן http://www.icell.co.il/article_96.html

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by pes7,

תגידו כמה עולה ה k800i באורנג?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by Drycos,

שלום, אשמח להמלצה לטאבלט בעיקר לשימוש בקריאת מסמכים, צפיה בסרטונים וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  22. Started by EagleXDR,

שלום שלום. השאלתי מחבר מצלמה מדגם sony dcr-pc55e, קצת עתיקה, עם תחנת עגינה שכוללת חיבור פיירוויר ("i.link") וUSB הורדתי את התוכנות והדרייברים שמתאימים לווינדוס ויסטא, כיוון שלא היה כלום ל7. התוכנה לא מאפשרת לי להעתיק את תוכן הקלטת (dv) למחשב ללא חיבור פיירוויר, שאין לי במחשב. גם פרמייר לא מזהה את המצלמה. האם זהו מקרה אבוד, או שיש תקווה כלשהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  23. כל הנגנים הם בעלויות של גג 250 שקל. אם מישהו מכיר משהו יותר טוב מהבאים בסכום הזה אשמח לשמוע. נגן Mp4 4Play C-POD 2GB http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4260 כל הנגנים של סביבות המחיר שאני חושב- מהאתר getit http://www.getit.co.il/Search/mp4 שם המוצר: נגן MP4 בנפח 2GB מסך "1.8 הדגם: C-POD 2GB http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVCPOD2GB נגן קליפים MP4 בנפח 4GB צבעוני ודק במיוחד Prosound http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/GroupSalesProduct.aspx?AuctionId=4841141&came=206

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך המלצה לנגן MP3, סתם בשביל לשמוע ובשביל ספורט. ראיתי בתקציב הזה את הSAN DISK ואת הMEIZU? מה יותר מומלץ? (ואיזה דגם הכי מומלץ מבחינת הSAN DISK?) כמו כן, יש לי אפשרות להשיג נגן יד שנייה (שנקנה מחו"ל), שלא היה בשימוש הרבה זמן, CREATIVE ZEN VISION 8 GIGA (בהנחה שאני לא טועה בדגם) בכ270 שקל... מה כדאי לעשות?

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by iyehuda,

חיפשתי פה ולא מצאתי http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.