גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מפתח אפליקציות לאנדרויד ואני אוליי גם מעוניין לפתח לWINDOWS MOBILE 8.1 ראשית יש מעט בילבול כי המערכת הפעלה של ווינדוס היא גם למוביל וגם לDESKTOP או שיש לה כמה גירסאות. אם אני לא טועה לפלאפונים יש גירסאת RT כבר שכחתי. בכל מקרה המטרה שלי היא לפתח אפלקציות לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס בשימוש של C++. מה אני צריך בשביל להתחיל לפתח אפלקציות כאלה? הבנתי שחייבים וונידוס 8 בשביל לפתח אפלקציות ווינדוס 7 לא מספיק. אז אני צריך מחשב עבודה ומכשיר שאני יכול להריץ עליו ולבדוק את האפלקציות. מה אתם ממליצים? הייתי רוצה לפתח לWINDOWS 8.1 אז צריך מכשיר שתומך.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6288 בכל פעם שאני מכניס ערכת נושא מהאינטרנט לפלאפון לאחר כמה ימים הפלאפון נדפק וכל פעם שנכנסים ל תפריט הפלאפון נתקע,הבעיה הנ'ל סודרה אבל רציתי לדעת אם זה קורה לעוד אנשים? תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הגאג'טים יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה בשום מקום אני אפילו לא יודע עד כמה היא נפוצה. יש לבן משפחה שלי נגן של MIO עם WM6 ואין אפשרות לצפות במדיה זורמת בטענה שפרוטוקול שקרי (RTSP) לא נתמך. יש מה לעשות בנושא?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי המלצה לשעון טלפון בחיוג ישיר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים יקרים אני נורא מתוסכל. יש לי בעיה מעיקה במיוחד. יש ברשותי מכשיר פוקס פיסי mio180. רכשתי כרטיס SD WIFI והכל עד עכשיו טוב ויפה. מדובר בכרטיס SDIO 802.11g של חברת just mobile. אני מחבר את הפוקס למחשב, active sync מתחבר הכל יפה, מתקין את הדרייבר, מסיים להתקין מנתק את המכשיר מהמחשב השולחני , מכניס את ה SD WIFI. המכשיר לא מזהה שום רשת אלחוטית פוטנציאלית ולא נעליים, ויש בביתי רשת אלחוטית קומפלט, שתחתיה שני מחשבים שולחניים ועוד לאפטופ. התקשקשתי עם 012 בטלפון וכל מה ששמעתי מהם זה אדוני, מצטערים, אנחנו פשוט לא מבינים בפוקס פיסי. כל מה שהם עשו זה הכניסו את ה MAC NUMBER לנתב וגם זה לא פתר דבר. ניסיתי גם במקומות אחרים בעלי רשת אלחוטית, לא דובים ולא יער, המכשיר לא מזהה שום רשת וש…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שחקו את אלוהים בכותר החדש של פיטר מוליניו, נסו לאכול כמה שיותר אנשים מבלי שיבחינו בכם וקחו את מפלצת ה-4 על 4 שלכם למסלול מסוכן בהרים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-49/
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
פשוט לא ייאמן.... התקשרו אלי מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ואני צריך לשלם 360 ש"ח עמלת שחרור מהמכס. וכשהזמנתי את הטלפון באתר לחצתי בפירוש Royal mail וגם שלחתי להם אימייל אחרי שביצעתי את ההזמנה בשביל לוודא שהחבילה לא תשלח בדואר שליחים. יש טעם בכלל לפנות אליהם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. מכר טס בחודש בקרוב לברצלונה (מרץ), לא מצאתי בגוגל מחירים של המכשיר בעיר הנ"ל. אפשר עזרה, האם כדאי? מה המחירים שם? חיפשתי בארץ את המכשיר ואין לו מלאי, ובתגובה גוררת לכך המחיר שלו הרקיע שחקים ! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון אני מכיר את כל הפרוצדורה רק רציתי לדעת איך זה עובד אחרי השינויים האחרונים שהיו בתקנים של המכס והמע"מ. ז"א אם אני מזמין עכישו פלאפון חדש ב 400$ מה יהיה המחיר הסופי והאם יעכבו לי אותו כשהוא יגיע לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a9%d7%a8%d7%aa-zenfone-2-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ram-%d7%a9%d7%9c-4gb-%d7%91-280-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר המסך הפנימי מראה תצוגה אבל ממש חלשה ורוב האנשים לא יראו כלום ,ניתן להתייחס כאילו הוא לא עובד בכלל ,כל השאר רגיל ניתן לקבל שיחות ולדבר וכו יש עצות ,משוה שניתן לעשות לבד בנידון !!!? חנויות שמומלץ לתקן בהם בחיפה ?תודה ,וכן מדובר על NOKIA לא זוכר דגם חח דגם של לפני שנתיים בערך .
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אין לי טאבלטים, IPHONE או IPOD אבל אני צריך אמצעי טעינה למכשירים כגון סמארטפון HTC DESIRE S ונגן SANSA CLIP+ שנטענים בUSB ראיתי אלו בIVORY: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6978 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6982 ראשון הוא 1000 מיליאמפר ויציאה אחת. שני הוא עם 2 יציאות USB עם 2100 מיליאמפר (לכל יציאה או שתי יציאות?) הנה כזה של SOSHINE עולה כמעט 4$ בDX אבל מעובדה שהוא מיוצר בסין אני לא אוהב ועדיף לקנות של HAMA שזה יותר יקר אבל לפחות HAMA הם חברה אירופאית: http://www.hama.de/index.hsp;jsessionid=279E8694F582F36D09BCFFAED0A64654.node_de_lin28 הגיונית מה יותר עדיף? במקרא שיציאה ראשונה תהיה פגומה אחר-כך אוכל להשתמש בנוספת?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
עוד כחודש אני אקנה מכשיר סלולרי חדש וכרגע היחיד שעונה לציפיות הוא הN900. בגדול, מה שאני מחפש הוא סמארטפון עם מקלדת QWERTY מלאה נשלפת. זהו רכיב MUST. עקב ההתפתחויות האחרונות, הN900 לא יקבל עדכון (רשמי) לMeego אז הפחד הגדול שלי הוא שהמכשיר יהפוך לחסר תועלת וobsolete תוך חצי שנה והכל ירד לטמיון. מה האלטרנטיבה למכשיר? יש מכשירים האמורים לצאת בזמן הקרוב עם מקלדת נשלפת חוץ מהSE Vivaz pro? עריכה: שכחתי את הMilestone, אבל הבדלי המחיר בין המכשיר לN900 מגיע ל1000 ש"ח. אשמח להמלצות ולתגובות בנושא.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני צריך נגן טוב עד 600 ש"ח סוללה חזקה נטענת כמובן וידאו לא ממש מענין אותי כמה שיותר קטן איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם הוא יוכל להראות את ה-COVER של השיר שמתנגן אז אני אשמח מחיפושים שלי חשבתי על ה-IAOUDIO7 יש נגנים יותר טובים שאתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ממחר (שלישי) בבוקר, כל לקוח של חברת אורנג' שירצה להשתמש בסמארטפון שלו כמודם סלולרי, יאלץ להפרד מ20 שקלים בכל חודש. לקוחות שכבר משתמשים בו כמודם כיום, יוכלו להשתמש בו עד הפעם הבאה שיבצעו שינוי בקו שלהם (שינוי תכנית/שדרוג וכו'). אחרי זה יאלצו לשלם. חוקי? כנראה. מסריח? מאוד. עריכה: אורנג' מנחה את עובדיה, אם וכאשר לקוח מעלה את סוגיית החוקיות של כל העניין לענות בכך ש"הדבר נהוג בכל העולם וכי חברת פלאפון והוט מתכננות להגביל את הגלישה כמודם סלולרי בעתיד".
-
- 71 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
המערכת החדשה של מיקרוסופט עשויה להפיח חיים חדשים בטאבלטים צנועים המבוססים על שבבי אטום, וה-Chuwi Vi10 הוא דוגמה טובה לכך לכתבה: http://hwzone.co.il/חלונות-10-כבר-כאן-זה-הזמן-לרכוש-טאבלט-מוז/
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יוצרי האפליקציה Cerberus הפופולרית להגנה ומציאת מכשירי האנדרואיד, חוזרים בהם מהבטחתם, כל מי שקיבל רישיון לכל החיים באחד מקידומי המכירות שהם עשו יבוטל לאחר 3 שנים. http://www.androidpolice.com/2015/08/20/many-cerberus-free-lifetime-licenses-are-expiring-in-a-few-days-because-developers-gotta-eat/ לדעתי הם עושים טעות גדולה, היו צריכים להסביר שהם בבעיה ולבקש יפה מבעלי הרישיון לשלם כמה שהם חושבים לנכון או לחילופין להציע הנחה בשביל "לרכוש שוב" את הרישיון.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה ואם אפשר גם שיציג תמונות או ינגן וידאו. אין לי מומחיות בנושא והמגוון כל כך עצום: sansa, iaudio i7... שקשה לי להגיע להחלטה. הדרישות העיקריות שלי מהנגן: 1. איכות סאונד טובה (לא הטובה ביותר אבל רצוי שיפיק את כל הצלילים ואת הבאס כמו שצריך). 2. עמיד, לא מתקלקל/נשבר בקלות, אפשר לטלטל אותו בהליכה/ריצה. 3. זמן סוללה ארוך בניגון מוזיקה/זמן הטענה קצר. 4. ניווט בין קבצים/תפריטים נוח ומהיר. *הבנתי שרוב הנגנים המומלצים הם עם סוללה מובנית, יש אפשרות להטעין אותם דרך נקודת חשמל? ואם כן כמה זה עולה? תודה. עריכה: אם זה נכנס בתקציב, אז גם רמקול פנימי.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש כעת ברוסיה lg g4 חדש עםעם 8 מגה זכרון ב1000 שח. 2 דברים , אין בו אופציה לעברית-האם מעבדה בארץ יכולה להתקין לי עברית? אם הזכרון ישמש אותי למערכת ההפעלה ועוד 32 מגה זכרון שאקנה ישמשו אותי לאפליקציות ותמונות.האם המכשיר ירוץ או יקרטע? תודה מראש .אלישע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי דגם של סמסונג, ואני בחברת פלאפון. כבר אין לי ביטוח או אחריות. אני יודע שכשקונים מכשיר חדש לפעמים משתלם לא לקנות מהחברות הגדולות כי הן עושקות עם מחירים מופרזים. השאלה אם גם בתיקון זה ככה? ואם כן איפה יש מעבדות תיקון טובות באיזור ר"ג?
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי I9000 שהתקנתי עליו את הגירסא האחרונה של AOKP ואז קרנל של DEVIL, (ליפני זה היה לי CWM ורום ICS אחר) עכשיו אני יכול להעלות את הטלפון אבל אין לי SDCARD ולא EXTERNAL, לא יכול להתקין רומים או להחליף קרנל או Restore, פשוט אי אפשר לגשת לשום מקום, מה עושים? חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פיתרון.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-