עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. השבב השני של חברת קוואלקום עם מודם 5G מובנה בתוכו הוא גרסה מואצת של קודמו - ו-Xiaomi היא זו שמרימה את הכפפה ומנצלת את ההזדמנות החדשה לפני כל השאר לכתבה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה

3. האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה? לכתבה

4. Started by CyborgRAT,

שלום! יש לי (Sansa Clip Plus (4 GB שהיה מוצר למון (פאק בייצור) כבר מהיום הראשון אבל התעצלתי ללכת לחנות ועכשיו, לאחר כמה חודשים, הוא כבר בקושי מתפקד (+ נתקע לי הכפתור הדלקה בדיוק אתמול) כך שאני לא יכול לכבות את המכשיר. הבעיות שקיימות: 1) בטרייה תקולה, הבטריה לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, ואינה יכולה להיטען כמו שצריך, המכשר נכבה באמצע הטענה שוב ושוב ולפעמים גם ההטענה מרוקנת את הבטריה. 2) מסך כבוי כמעט כל הזמן, גם כשאני לוחץ על כפתור הוא לא נדלק, רק לפעמים שבא לו. (ניסיתי גם לשחזר הגדרות יצרן ולא עוזר). 3) נתקע הכפתור הדלקה, כך שאינני יכול לכבות את המכשיר, ולהדליק אני יכול רק אם אני מחבר אותו לחיבור ה- USB של המחשב. האם האחריות עדיין מכסה אותי? או שייקחו ממני סכום כסף משמעותי על…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by KFL,

אנא קראו תכתבה שכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3665740,00.html מישו יכול להגיד לי האם גם בנוקיה 5800 יהיה את האפשרות לשלוח מסרים מידיים דרך הICQ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

אפשר להביא אחד כשהוא פתוח ובכיס שלי? אפשר כשהוא סגור? אפשר להביא חמישה? איפה הגבול? אני יכול להביא הרבה אייפונים ולהצהיר במכס?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי, אני מחפש SGS3 וראיתי שיש גירסאות שונות Sprint AT&T T-Mobile ... לא הבנתי מזה אומר. רק באתרים של חו"ל זה מוזכר ובארץ בכלל לא ראיתי הזכרה לזה. אפשר הסבר מזה ואם אני קונה מחו"ל איך זה משפיע עליי ? מזה אלו ? http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=5606621%2C+5606803%2C+5715837_&sc=Global&cp=1&sp=-bestsellingsort+skuid&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q353630363632312c20353630363830332c20353731353833375f~~ncabcat0800000%23%231%23%233&list=y&usc=All+Categories&nrp=15&iht=n יש שם 3 גירסאות של S3 במחיר מוזר ... יש לכם הסבר ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by natan805,

יש לי נגן u10 ויש לי line ln איך אני משתמש בו?.אני לא יודע בדיוק מזה line ln אני יודע בערך שזה הקלטה דיגטלית מנגנים משהו יכל להסב יר דרך איזה כבל אני יכל להקליט או שבכלל לא צריך קבל.בקיצור אני צריך הסבר מפורט. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s-sales-reach-seven-figures-samsung-crosses-fingers-and-hopes-to-push-9-more-millions/ המכשיר התחיל להימכר לפני כחודש (ב 18 ליוני), ומתישהו השבוע הוא חצה את רף המליון מכירות אלו נתונים מעודדים במיוחד כי רק עכשיו (18-25 ליולי) מתרחשות ההשקות של הגרסות האמריקאיות שימכרו בארה"ב עם חוזה, מה שאמור להראות עוד קפיצה ענקית במכירות. עד עכשיו המכשיר נמכר רק במספר מדינות בעולם מתוך 110 מדינות שאמורה להתבצע בהן ההשקה (ישראל לא ביניהן) לשם שינוי, שלא כמו עם הגלאקסי הראשון, סאמסונג לא זורקת בינתיים את המשתמשים לעזאזל, ומראה תמיכה רציפה. מאז השקת המכשיר ביוני כבר יצאו 3 גרסאות קושחה חדשות של סאמסונג, שפותרות באגים ובעיות שדווח עליהן לאחר ההשק…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. פרטים ניתן לראות כאן - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544111 אין עברית מלאה (ממשק), יש תמיכת RTL ופונטים, צריך להתקין מקלדת עברית לבד. נראה שעברית מלאה תהיה רק בגרסאות המתורגמות או מסאני. לא ברור לי אם המערכת הגיעה עם עברית מגוגל וסמסונג הסירה אותה, או שגוגל בחרו לא להכניס במערכת הרשמית ממשק מלא בעברית.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. מכשיר הדגל שעשוי להגיע בסוף החודש יוכל להציע לצרכנים יותר זכרון והרבה יותר חיי סוללה לכתבה

13. זמן קצר אחרי כניסתו הרשמית של המותג הסיני הגדול לשוק המקומי - אנחנו מקבלים השקה רשמית לדגם ה-Find X3 Pro המתקדם בעל העיצוב הייחודילכתבה

14. המסך והמימדים הכלליים הפכו לגדולים יותר, שבב העיבוד שודרג, הסוללה נטענת במהירות שיא - ומסגרת הפלסטיק של המכשיר החדש עשויה להכניס אותו לצרות בבחינות הקשיחות הנפוצות ברשתלכתבה

15. כנסו לדף הפייסבוק ותעשו לייק: https://www.facebook.com/SmartphonesCustoms

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחבר את המכשיר שלי IRiver H10 דרך כבל USB למחשב ואני שומע את הרעש המוכר שהוא התחבר והמחשב זהה אותו, אך אני לא רואה אותו ככונן. איך אני נכנס לתוך ה- IRiver? צריך תוכנה? אפשר הסבר קצר בבקשה. תודה ושבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש מחברת דיגיטלית שתוכל להחליף את כל המחברות שאני סוחב לאוניברסיטה, יש חיה כזאת שעובדת טוב במחיר שפוי שאפשר להזמין?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. סרטון טרי מאשר את מועד ההכרזה הרשמי על המחליף של ה-Snapdragon 888, בתוך ימים ספורים - עם שיטת מיתוג חדשה שגורמת לנו לתהות אודות כל שאר הדגמים שהיא מציעה כיוםלכתבה

20. המכשיר המתקבל היוקרתי של סמסונג עבר מקצה שיפורים וצלח בהצלחה את כל הבדיקות והבחינות - ויושק מסחרית בשווקים נבחרים בחודש ספטמבר לכתבה

21. דגמי ביניים חדשים נוספים עם שבבי ה-Dimensity 8100 נראים כמו שיפור חשוב בהשוואה למשפחת ה-Redmi Note 11 הסטנדרטית - בתקווה שיקבלו גרסאות בינלאומיות רלוונטיות בהקדםלכתבה

22. ספינת הדגל של היצרנית הקוריאנית עבור המחצית השנייה של שנת 2018 מקבל סרטון היכרות רשמי - עם אפס פרטים טכניים אודות המכשיר עצמו לכתבה

23. אז בשעה טובה רכשתי היום HTC XE בהמלצתכם... עכשיו לשאלה. שאני נכנס לPHONE שבתחתית המסך זה מכניס אותי לרשימת טלפונים. אבל משום מה יש לי הכל בצורה כפולה. כל מה שיש בסים קרד יש כניראה גם במכשיר וזה מציג לי הכל בצורה כפולה ומעצבנת. מישהו יודע מה עושים עם זה? ואיך מחזירים את זה למצב שהו יוצגו מספרים שנמצאים רק בסים? איך אני מיבא מספרי טלפון מהנוקיה הישן שלי? עוד שאלה, שמתי לב שהטלפון הסתנכרן לי עם הפייסבוק ונוספו לי עוד כ 500 אנשי קשר שאני לא באמת צריך, איך אני מבטל את הסינכרונים האלה? אפשרות נחמדה אבל כרגע אין צורך.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Alony21,

ברשותי ASUS Transformer TF700T וגרסת אנדרואיד 4.2.1. ברצוני למחוק את כל האפליקציות שהתקנתי, את כל היסטוריית הגלישה ולנתק את כל חשבונות המשתשמש כמו ה Gmail. בקיצור, ברוצני להחזיר אותו למצב ההתחלתי. כיצד לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  25. Started by DUDEnamE,

ניסתי למחוק את התוכנה של רוקבוקס ניסיתי להשים את הקושחה ב"רוט" של הנגן , שום דבר לא עבד :bash: למשהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.