עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Demagh,

האייפון 3GS שלי שירת אותי נאמנה כבר שנה.. אבל הגיע הזמן לקנות פלאפון שהוא אשכרה פלאפון, ולא משחקייה. מה ההבדלים (אם ישנם) בין הנקסוס של גוגל לבין הדזייר? יש להם אותו מפרט טכני בדיוק.. הם רק שונים קצת בעיצוב, או שזה רק אני? או שתמליצו לי על מכשיר דרואיד אחר.. גם טוב, כל עוד הוא באותו טווח מחירים (עד 2.4K, אני אקנה כנראה יד שנייה אחרי שאפטר מהאייפון שלי). חשוב שתהיה לי מקלדת נוחה, מצלמה טובה עם פלאש וכמובן כל מיני שטויות לשעות הפנאי... אני לא כ"כ מכיר מערכות דרואיד ולא יודע איך זה עובד שם מבחינת אפליקציות \ משחקים. חשוב גם שיהיה אפשר להעביר קבצים בין הטלפון למחשב בקלות, ולא הכל דרך התחת עם 7 מיליארד פריצות (אל תקפצו, זה חוקי עכשיו בארה"ב). הבנתי שגוגל נותנת לפרוץ את המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כשההפרש עומד על 10 דולר... הראשון עם ה-BT, הוא SIRF4, 500MHZ ורזולוציית 480*272 http://cgi.ebay.com/5-GPS-4GB-3D-Israel-Map-POI-SpeedCam-Hebrew-Menu-Voice-/270615393203?pt=GPS_Devices&hash=item3f01ef33b3 והשני הוא SIRF 5, 600MHZ ורזולוציית 840*480 HD http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280542080964 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  3. איפה מוכרים את האייפון 4 במחיר הזול ביותר? כולל חו"ל ומה המחיר בארה"ב? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. ה-WM7 ממש בפתח, מכשירים מתחילים לצוץ וסקירה נרחבת על המערכת עצמה ניתן למצוא כאן : http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521.php האם אתם רואים אותה כאופציה למערכת הסלולארית הבאה שלכם ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחקר שבחן כמה עשרות יישומים של מערכת ההפעלה הסלולרית של גוגל גילה כי כמחציתם מספקים לחברות הפרסום מידע פרטי על בעל המכשיר, כולל מספר הטלפון שלו ומיקומו הפיזי, ללא רשותו או ידיעתו. התגלה שהמידע על המשתמש במכשיר הועבר לשרת חיצוני, בדרך כלל של חברה מסחרית. המידע שהעבירו האפליקציות כולל את מספר הטלפון, ולעתים קרובות גם את מיקומו הפיזי, בהתבסס על יכולות ה-GPS שבמכשיר. האפליקציות שלחו את המידע בתדירות גבוהה, לעתים אחת ל-30 שניות, גם כאשר לא הציגו פרסומות. הכתבה במלואה: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3419085,00.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by simla101,

היי, אני יודע שזה מכשיר ממש עתיק, אבל האם אפשר לשים עליו עברית? פונטים + מקלדת (מקלדת אני מניח שאפשר להוריד את anysoft keyboard פשוט מהמרקט). אפשר להתקין עליו כמו שמתקינים על כל אנדרואיד אחר? או שלכל מכשיר יש שיטה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by EyEOnE,

כרגע אני עם N97 וממש לא מרוצה ממנו מבחינות רבות. מחפש מכשיר טאצ'‏
 עם מסך בגודל 3.7 אינץ ומעלה. שיגיע או שיהיה ניתן לשדרג לאנדרואיד 2.2. נוחות גלישה באינטרנט. רמקול איכות לשיחות ומוסיקה. חשבתי על Desire HD מהסיבה שאני גולש הרבה באינטרנט. אתם מציעים לי לקנות אותו או שיש משהו זול יותר ולא פחות טוב שיענה לצרכים שלי?‏

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. בעיקרון עדיף במקסיקו כי שם אני אהיה במשך שבועיים. בספרד אני אהיה רק במדריד ליום אחד(טיסת CONNECTION) לא משנה לי אם נעול או לא. כמה שיותר זול. אפילו יד שנייה. ללא חוזה. יש מקומות שאתם ממליצים לקנות מהם שם? תודה מאש

10. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DaTHE,

שלום, קודם כל מה אתם אומרים בכלל על הגירסא Droid של מוטרלה? האם אפשר לסמוך על מוטרלה בעניין הזה, כי רוב הפעמיים מוטרלה די איכזבה אותי בפלאפונים שלה. איך המסך המגע של שניהם? מהי מהירות המעבד? האם הפלאפון עובד חלק או שהוא נתקע לפעמיים? ומה ההבדל בעצם בין מילסטון ל- Droid? מאיפה אני יכול למצוא מפרט טכני של המכשירים הנ"ל? תודה רבה, וסליחה על כל השאלות החופרות...

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by coron10,

היה כאן בפורום קישור לחנות מומלצת בלונדון למכשיר HTC ואני לא מוצא את הקישור. מישהו יכול לכוון אותי לאתר של החנות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by psychuil,

שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מחפש לקנות אייפון 4g בהונג קונג. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לחנות בהונג קונג שמשווקת iphone 4g ומה עלות המכשיר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  15. אני מתלבט מאוד אם לקחת אייפון 4 או DESIRE HD הדבר שעוצר בעדי שעדיין בחיים לא החזקתי מערכת הפעלה של ANDROID. אני אשמח לשמוע תגובות וגם לקבל לינקים לביקורות טובות על המערכת ההפעלה הזאת. תודה.

• 52 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by ofer1992,

שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. מבקש המלצות מאנשים שיצא להם כבר להזמין.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by GOVNER_T.S.Y,

לסלולרי שלי התקלקלו המגעים של המטען, דבר מה שהופך את הטענתו לתהליך בלתי אפשרי.. איפה אתם ממליצים לי לתקן אותו ? מדובר בדראק של lg תודה מראש govner

19. Started by tenana,

מישהו יכול להצביע על ההבדלים בין המכשירים, מה נחשב ליותר טוב, האם ההבדלים משמעותיים. אח שלי כרגע נמצא בארה"ב והוא מצא את הויברנט, ולא את הi9000, האם עדיף להמשיך לחפש את הi9000, או שהויברנט באותה רמה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by barak123,

החלטתי להתחדש בסלולרי חדש, אני מכיר מישהו שחוזר בקרוב מארה"ב והוא יקנה לי את המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח וחשבתי על ה HTC WILDEFIRE אבל מסתבר שהוא לא נמכר שם בכלל... מה המכשיר שמומלץ לקנות בטווח מחירים הזה ושאפשר להשיג משם? מה שחשוב לי זה מסך מגע ועדיף שיהיה אנדרואיד, ישמש בעיקר לגלישה ברשת חוץ משיחות.

21. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1737506 נחמד מאוד,שמח שזה קורה. עכשיו רק נשאר (אם זה בכלל יקרה) לקבל תמיכה רשמית בעברית

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. 2 המכשירים חדשים ומעודכנים לגירסה החדשה 51. באחד המכשירים כמות זיכרון הטלפון הפנוי היא 60 מגה. במכשיר השני רק 22 מגה. בשניהם מותקנים אותן אפליקציות. שניהם היו בהתחלה 60 מגה ויום אחד שמתי לב שאחד ירד ל- 22 מגה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amisu,

אני נוטה לכיוון של HTC Desire HD, אך מה שמפריע לי (תגובות בבקשה, אולי אני סתם נתפס לקטנות..) זה שהמסך העצום אינו Amoled, וצפיתי בהרבה סרטונים ב youtube ומתברר שאיכות השמע בהקלטת וידאו על הפנים. חוץ מזה הוא מושלם. אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לדעת. כאמור ללא הגבלת תקציב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ראיתי את הפרסום פה באתר האחד הבאנרים: http://www.cyberclean.co.il/shop.html האם סוף סוף נמצא הפתרון לניקוי המקלדת? למישהו יש ניסיון של ממש עם המוצר הזה? החשש שלי זה לקנות פלסטלינה ב-50 ש"ח ולגלות שהיא חד-פעמית במקרה הטוב... במחשבה שניה - מקסימום זרקתי 50 ש"ח - שווה לנסות.. במחשבה שלישית - אולי המחשבה השניה היא בדיוק התוכנית העיסקית שלהם? שונא לצאת פראייר של רמאים (לכאורה/בפוטנציה בלבד יש להדגיש)! אז... מישהו מכיר את המוצר?

• 144 תגובות
    • 24.9k צפיות
  25. Started by dvido,

שלום, יש לי דיבורית בלוטות' שקיבלתי מ Orange - היום אני כבר לא לקוח שלהם ולכן אני לא יכול לקבל בשבילה שירות. הדיבורית עבדה בסדר גמור עד שהיום היא פשוט נתקעה - גם כשהרכב מכובה והמפתח לא בסויטצ' הנורות שלה דולקות והיא לא מתחברת לטלפון בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה? או לפחות מה הדגם של הדיבורית שנותנים באורנג' (הסטנדרטית שלהם עם פאנל קטן של 4 כפתורים)? תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים