גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אז הסיפור הוא כזה, אני מקבל את הK1 בהנחה ענקית מפלאפון. החבילה כוללת 100 או 200 דק' ב10 שקלים, את המכשיר עצמו ב54 שקלים, ועוד ביטוח, שזה 15 שקלים, סה"כ 80 שקל בחודש. עכשיו השאלה שלי היא, האם המכשיר הזה שווה משהו בכלל ? שווה ללכת עליו במחיר כזה ? חשבתי גם על הV3, אבל אין לו אופציה של כרטיס הרחבה... אשמח לתגובות.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני מס' ימים שידרגתי את הנייד שלי ברשת פלאפון ל- מוטורולה V3M.... ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מיקרו SD אבל מחיפוש ברשת יש סתירות במידע לגבי זה. בחלק מהאתרים רשום שהוא תומך רק עד 1GB ובחלק עד 2GB. אני כמובן רוצה לרכוש את הזכרון הגדול יותר אבל... השאלה האם תומך ? מישהו שיש לו את המכשיר יכול לפסוק לבטח מה גודל הזכרון המקסימלי ? בתודה גדי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים למניהם! יש לי מוטורולה V3X ורציתי לדעת האם יש מתאם בין חיבור האוזניות של המכשיר לחיבור של אוזניה רגילה. תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי C650ויש לי את הכבל שקניתי יו אס בי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייברים והתוכנות הדרושות לפלאפון שלי כאילו הכי מעודנות שיש למשל יש לי תתוכנה להעברת קבצים בשם P2KMan שאני בטוח שכולם מכירים אבל אומרת שהפלאפון לא נקלט ואמרו לי הדריברים לא מעודכנים או שאין לי מישהו יכול בבקשה לעזור לי בעניין הזה? אני מאוד יודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, יש לי מוטורולה דיפיי + עם אנדרואיד 2.3.6 ואני הייתי רוצה לשדרג לו את גרסת האנדרואיד,ברגע שאני נכנס לעדכוני תוכנה ומנסה להעדכן זה רושם לי שהמכשיר שברשותי מעודכן. האם יש איזושהיא דרך לעדכן את המכשיר לגרסת אנדרואיד יותר חדישה? כשאני אומר גרסה חדישה אני מכוון ל 4 ומעלה. תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם תקציבי חדש במותג הפופולרי מהעבר אמור להציע כוח עיבוד סביר עם סוללה נדיבה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לקנות מחו"ל וזה יעבוד פה? (תדרים וכו)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Moto X Style המוביל החדש של היצרנית האמריקאית מבטיח לספק לנו את כל מה שאנחנו מצפים ממוצר דגל, במחיר שנמוך בכמה מאות דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוטורולה-ממציאה-מחדשה-את-המונח-מכשיר-ד/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרניות המכשירים משיקה רשמית את ה-Droid Turbo, אחיו המוקטן של הנקסוס 6 שמציע גם סוללה בקיבולת אדירה - אך גם בלעדי למפעילה האמריקאית Verizon, לפחות לעת עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%a7%d7%95%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר ה-One Power מבית המותג הוותיק אמור להציע שילוב קורץ מאוד בין סוללה בקיבולת ענק למערכת אנדרואיד נטולת תוספות מיותרות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
בשוק בו אפילו ב-100 דולר ניתן למצוא סמארטפונים סיניים לא רעים בכלל, לנובו וחברת הבת שלה ינסו לבלוט למרות הכל באמצעות איכות צילום ומעבר לשבבי Snapdragon בכל המוצרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מוטורלה V3X והרמקולים שלו מאוד מאוד חלשים בקושי שומעים את הצלצול יש דרך להגביר את עוצמת הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הדיווחים על כך שספינות הדגל החדשות מבית חברת הענק הקוריאנית יגיעו כבר בחודש ינואר 2018 מקבלים חיזוק משמעותי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם מסכים מתקפלים יהיו גולת הכותרת של תערוכת MWC 2019? זו נראית כמו אפשרות הגיונית מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
השבב שנועד לרשת את ה-Dimensity 920 נהנה מתמיכה בחיישני 200 מגה-פיקסל כמו זה שהציגה סמסונג לא מזמן - ולא הרבה מעבר לכךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
- 1 follower
-
-
במפתחת השבבים הטאיוואנית מצהירים על פופולריות גבוהה במיוחד ל-Helio P10 מתומן הליבות שלהם שנת 2015 ללא ספק הייתה שנה גדולה עבור חברת Mediatek, שהפכה בה למתחרה הראשית של קוואלקום, אשר נוגסת לה באופן בלתי מבוטל מהשוק הנמוך והשוק הבינוני של שבבי ה-ARM עם דגמי ה-MT6735 וה-MT6753 שלה. אפילו יצרניות וותיקות ובולטות כמו סוני ו-HTC השתכנעו לבצע הגירה לשבבי Mediatek בחלק ממכשיריהן וזה היה צעד משמעותי, אפילו אם התוצאות בפועל היו מעורבות. כעת במפתחת השבבים מצהירים כי הם מוכנים לשנת 2016 – עם מעל ל-100 דגמי סמארטפונים שונים שכבר סוכמו להכיל את שבב ה-MT6755 החדש של החברה, אשר ידוע יותר בשם Helio P10. השבב המדובר מציע 8 ליבות Cortex A53 בתדר עבודה של עד 2GHz, לצד ליבה גראפית מ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית שולחת מסר שאפתני להמשך הדרך, עם המוצר הראשון בעולם כולו שמבוסס על ליטוגרפיה של 10 ננומטר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שעות ספורות לפני ההכרזה הגדולה, נראה כי אנחנו כבר מכירים חלק ניכר מהסודות של סמסונג - כולל רמות המחיר שיהוו עלייה בלתי מבוטלת בהשוואה לדור הקודם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו סמסונג ומיקרוסופט לפניה, מכריזה HTC באמצעות ציוץ בטוויטר על אירוע החשיפה של מכשיר ה-(One (M9 המצופה של החברה שעתיד להתקיים בראשון לחודש מרץ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%9c-one-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%91-1-%d7%9c%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%9c%d7%9b%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בדגם הזה: http://www.ebay.com/itm/170967386670 למעוניינים לשלוח ה"פ, קצת גמיש במחיר, מדובר במוצר חדש שלא היה בשימוש כי לי יש נרתיק אחר.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני לא אפרט על המכשיר מכיוון שרוב האנשים פה מכירים את הדגם. המכשיר אצלי כחודש, השתמשתי בו אולי 5 פעמים. המכשיר מצויין הכל עובד מעולה בלי תקיעות וכו. הסיבה שאני מוכר היא פשוטה , אני לא באמת צריך אותו, יש לי אולטרהבוק ומחשב נייח והטאבלט צובר אבק כבר חודש בבית. ( המכשיר מגיע עם כיסוי דמוי עור + מגן מסך) למי שמעוניין ,שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=54418e63426f3909ad67f22e0cc489d4c74 מעט גמיש במחיר לרציניים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים אני משתמש כבד במכשיר ברמה של מיילים וגלישה ומסנגר כמעת כל חצי שעה במהלך היום. החלטתי למכור גלקסי אס 2 שלי (בן שבוע) שעלה לי 2385 שקל ב KSP. ולקחת מכשיר שיותר יתאים לרמת השימוש שלי. שוקל לקחת HTC ONE X או HTC ONE S ׁׁ(אם ממש בה לכם לומר לי לקחת גלקסי 3 - תגידו לי למה...כי נראה לי ה ONE יותר טוב) ניקח עכשיו אספקטים הבאים: - זמן סוללה ברמת שימוש שלי - חלקות בשימוש גם כאשר אני מפעיל מספר ישומים בו זמנית (גלקסי מתמודד יפה דווקא) - תאימות לרומים שונים מ XDA - מהירות גלישה בדור שלישי (עובר מהוט לגולן השבוע עקב קליטה לא טובה בהוט) - יציבות חומרה - רזולוציה מסך (כמה משמעותי? גלקסי לא רע לטעמי אבל לא הכי מושלם) - הבנתי ש ONE S מגיע עם מעבד מסוג S4 שנחשב למאוד מודרני וחזק וה…
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, יש לי HTC One X (עם אנדרואיד 4), והשאלה שלי היא איפה זה בא לידי שימוש זה שיש לי ארבע ליבות ומולטי טאסקינג? אני יכול להפעיל כמה תוכנות במקביל? אני יכול לראות סרט ביו טיוב ובמקביל לעבור "לרגע" לבדוק מייל ולחזור בלי שהסרט יעצור? כל מעבר בין תוכנות "עוצר" לי את התוכנה הקודמת ו... אני תוהה לעצמי מה בעצם אמורים לעשות
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המתחרה החדש של ה-Razer Blade Pro מציע המהרה למעבד ולכרטיס הגראפי שבו, לצד מסך G-Sync בקצב רענון גבוה במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-