עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Sven,

לפני מספר ימים ה- Cowon i7 האהוב שלי חדל מלעבוד, אני חושב שזו בעיה עם הסוללה שלו או עם המגעים לסוללה כי כשניסיתי להדליק אותו הסוללה פתאום התרוקנה והוא סירב להטען בשום מצב. כרגע אני בצבא אז אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה, מה גם שיש לי את הנגן מעל שנה אז אני בספק אם עדיין קיימת עליו אחריות. אני מאד מרוצה מהנגן אבל ממה שראיתי בזאפ הוא נמכר רק בחנות אחת ובמחיר הפקר (הרבה יותר יקר ממה שקניתי את שלי). על כן, אני רוצה לקנות נגן שלא ירד ברמתו מה- i7. הבנתי שיש נגן חדש יותר כדוגמתו, ה- i9, שתומך ביותר פורמטים ויש לו הגברה קצת טובה יותר.. אבל זמן סוללה נחות. מה שחשוב לי בנגן זה בעצם שלושת הקטגוריות האלה - הגברה, תמיכה נרחבת בפורמטים שונים (כגון FLAC) וזמן סוללה. התקציב שלי נכון לעכ…

2. Started by xtract1,

מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בחודש ספטמבר חברת Adobe האחראית על תוסף ה-Flash העלת את דרישות המינימום לתוסף ה-Flash 10.1 דרישות המינימום העדכניות נכון להרגע : המכשירים הנתמכים : http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html האם חברת ADOBE שכחה להסיר את ה-A853 Milestone\A855 Droid מרשימת העדכון? או שעדיין יש תקווה? חברות הסלולר הבטיחו שתשוחרר גרסת 2.2 של Android OS ל-Droid\Milestone,יש אומרים שהמכשירים יעודכנו לגרסה 2.2 אך התמיכה ב-Flash 10.1 תבוטל.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by LI,

שלום, לא הייתי בטוחה איפה לשאול את השאלה הזו. אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה שניתקלתי בה: קניתי Nokia 2680 וקיבלתי במתנה דונגל Bluetooth של BlueSoleil (קטנצ'יק כזה, דגם kj-0108), התקנתי אותו והכל נראה בסדר לכאורה, אבל הוא לא מזהה את הסלולרי. תודה, ליז

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by zahiz007,

והוא הגיע אלי. מה אני אמור לעשות על-מנת לפתוח אותו לעברית ולגלישה בארץ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by fkvatr,

אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  7. איפה העברית הכי איכותית? אני מדבר על זה שאין עברית הפוכה או כל צורך להתעסק ולפרוץ בשביל לקבל עברית. ועוד שאלה, איפה הכי זול לקנות היום אייפון 4?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  8. http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/orangesmart_students/ תוכנית משתלמת ביותר לא? ;D עכשיו רק נשאר לראות מה יהיו המחירים בינואר שהם כ"כ להוטים להחתים אנשים לשנה וחצי...

9. "עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by xtract1,

ואני אומר - נחמד מאוד - כל הכבוד - וכו'...אבל איפה הגלקסי כמכשיר סלולרי?!!? בכל מקרה ה-TAB יהיה זמין מה-13 לחודש באתר של סלקום מה-17 לחודש בכל שאר נקודות המכירה.מעניין מה יהיה היקף המכירות מקור: http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EklyFZFyAlwfKhsUVV&tmpl=pkt7&style=pkt7

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. נתקלתי באתר הזה http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=2406&id2=2298 ומשום מה כתוב שם שהמעבד הגראפי של הIPHONE 4 הוא PowerVR SGX540 כמו של הSGS , אבל לIPHONE 4 לא אמור להיות PowerVR SGX535 ?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by LI,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by IRIVERMAN,

טוב, אז אתמול הושקו המכשירים הראשונים באופן רשמי. מה אתם חושבים על המערכת ועל המכשירים (מסרטוני ה-hands on והסקירות הראשונות)? נקודה שלילית ראשונה מבחינתי - שימוש בפלטפורמת ה-snapdragon מדור ראשון (בכל המכשירים!), מה שאומר שה-GPU חלש (הכל יחסי כן) וצריכת החשמל כנראה יכלה להיות טוב יותר. עם זאת, המערכת נראית רספונסיבית מאד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Gimel,

שלום. לחבר שלי יש בלקבארי ומאז שהפנתי את המיילים שלו ל-GMAIL לסינון ספאם ושיניתי את הגדרות המכשיר שימשוך מיילים משם, הוא לא מצליח למחוק הודעות מהמכשיר. מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. שלום לכולם הורדתי תוכנה בשם system information תחת הגדרות display options אני מגלה שרזולוצית המסך נמוכה לגמרי מ-480x854 אלא 320x569 מזו השטות הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shlomom,

האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. השעון המעורר הדיפולטיבי נהדר לטעמי, אבל עד כמה שידוע לי לא נותן לשנות את המנגינות - ניסיתי את כולן, ובכל יום התעוררתי מחדש בחרדה למשמע הצלצולים המחרידים (חלקן אף מבהילים לצפוני שלפני כמה שנים עבר חודש וחצי של מלחמה וצפירות). אשמח לישום שפשוט מאפשר לשנות מנגינות או להכניס שירים משלי, אני לא צריך משהו מפוצץ ואין לי שום דרישות "מיוחדות" - רק שיעבוד (וחלילה לא יקרוס, אין לי כוונה לאחר לעבודה) וזהו

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by shalomelbe,

אני לא חייב אוזנייה מקורית בשביל לשמוע מוזיקה נכון?<

20. אני מעוניין לנקות את המכשיר שלי. איך אפשר למחוק כל מה שיש בתוכו, להשמיד את מערכת ההפעלה שלו ולהתקין גירסא חדשה יותר? הודרה NOKIA PC SUITE ולא הצלחתי דרך זה לעדכן גירסא. זה שלח אותי לOVI SUITE שעכשיו אני ינסה אותו. המחשב זיהה את זיכרון הפלאפון, אבל נותן לי גישה רק לכמה תיקיות (גלרייה: סירטונים, תמונות.. ) ולא נותן לי למחוק את הכל. הגדרתי גם שיצג קבצים מוסתרים אבל זה לא שינה משהו. עריכה: יש בפלאפון שמחברים עם הUSB מצב שנקרא "אחסון נתונים" הבעיה אי שזה לא נותן לי ללחוץ עליו.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הגיוני שהוא לא יעבור בהרבה את סביבות ה3000 אני מניח? אם הN900 עולה 2200 בערך בELINE.CO.IL אז הוא אמור להיות קצת מעל אני מניח? סך הכל, יש לו מצלמה טובה יותר, מסך פחות טוב, אותו מעבד, אין לו מקלדת QWERTY ויש לו פחות זכרון.. יש למישהו מושג\השערה? תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by CyberBot,

איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. לאחר מחשבה עמוקה וקדיחה על איזה מכשיר ללכת (N900 VS MOTO DROID) הלכתי על המיילסטון. היה לי כבר ניסיון איתו בעבר ומה שמנע ממני לרכוש אותו היו : (-) התחממות תוך כדי שיחה. בדקתי 4 מכשירים שכאלו והם העלו את אותה הבעיה מה שגרם לי לזנוח אותו בתחילה. בדקתי מכשיר נוסף שלשום ומשומה לא היה לו את בעיית ההתחממות (מכשירים תקולים?) לאחר יומיים רצופים איתו אלו המסקנות שהגעתי אליהם : הפלוסים : (+) מכשיר זריז מאוד. (+) טונה של אפליקציות שימושיות מהמרקט. (+) מצלמה לא רעה כלל. (+) מקלדת נוחה מאוד. (+) מסך איכותי מאוד בעל מגע רגיש מאוד. (+) רמקול מצוין. (+) בניה איכותית מאוד. (+) Wifi טוב מאוד. (+) איכות השמע בזמן שיחה מצוינת. (+) קליטה מעולה. (+) חיבור אזניות סטנדרטי (3.5ממ). (+) סוללה חזק…

24. אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם מישהו מכיר גאדג'ט שכזה, שבאמצעותו אפשר להפוך את הלפטופ גם לטלפון סלולרי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים