גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
איזה הגדרות לשנות?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום למבינים ! אני בעלת אייפון 4S כבר 3 שנים (מאוד מרוצה ממנו למרות ),ומגיע הזמן להתחדש ! אני מתלבטת מה כדאי לקנות לג 4 (אגב מתי ייצא?) או גלאקסי האדג' (מה הבדל בכלל להאדג' ל6 אס )? לי אישית מאוד חשוב צילום ואיכות שלו גם בסלפי,אני אוהבת להצטלם המון והמון ! שיהיה לי המון מקום בפלאפון במיוחד גלישה אינט,מתגלשת המון . וכן שיהיה רוטט חזק שאוכל להרגיש אותו במיוחד בתור שעון מתעורר. אפשרות להשים תמונה במסך הבית ונעילה בצורה אורך ולא מרחב. להשים תמונה במקלדת וערכת נושא יפה. שיהיה מהיר וחלק,בלי להיתקע. שיהיה לו כיסוים יפים ומעוצבים. כמו שיש לאייפון 4S . אשמח גם שתמליצו על כמה דברים שרצוי שיהיה באותו פלאפון. תרגישו חופשי,חוות דעת עוזרת ! רק הכנות,וכל האמת. תודה ובברכה.
-
- 28 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כשבוע אני מקבל את האיפון 16 גיגה רציתי לדעת אם שי דברים שעלי לקנות לו לפני ההגעה כמו מגן מסך או כיסוי??? האם הוא עמיד לנפילות וכו
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי PSP שעבר עדכון קושחה לא כמו שצריך ועכשיו כשאני מדליק אותו (או יותר נכון מנסה להדליק) רק מנורת ה POWER הירוקה דולקת וזהו זה, המסך לא נדלק שום כפתור לא מזיז שום דבר בקיצור Brick אפשר איכשהו לסדר את זה? או שיש מקום שבו ניתן לתקן אותו בתשלום? חוץ מישפאר
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לא מזמן רציתי לקנות מכשיר סלולרי חדש דור 3 והתגלה לי שחוץ מעלות המכשיר והשיחות אני חייב לשלם עוד 20שח כל חודש. מה נכלל ב 20שח האלה ולמה אני חייב לשלם אותם?! אני בטוח שאני לא משתמש בחצי ממה שנכלל ב 20שח האלה...אז למה אני חייב לשלם את זה?!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אולי טחנו את זה מספיק..אבל כבר זמן מה אין תזוזה בנושא וזהממש מתחיל לעצבן. מישהו יודע אם כבר יצאה תמיכה של עברית או שלא? בזמנו שלחתי להם כמה מיילים והם ניסו להתחמק עם התשובות, אבל כבר השימוש באייפוד נעשה מסובך מדי וכל החוויה שבו נהרסת בגלל העברית. האם יש עוד אנשים שזה מפריע להם? לפי דעתי צריך להגיש לאיידיגיטלבקשה ייצוגית עם הרבה חתימות כדי שיתחילו לזוז פה עניינים.
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשתי סקר והשאלה הגדולה האם ההבדלים בחומרה משמעותיים ב 639 64 וMB זיכרון RAM 1000 וMB זיכרון ROM וב 696 64 וMB זיכרון RAM 256 וMB זיכרון ROM השימוש העיקרי ניווט ויומן תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
-
מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים ?? מבחינת נוחות אמינות איכות מחיר ובעיקר נגן מוסיקה או אם אתם מכירים משהו ברמה ומחיר דומים אני אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
מישהו מהעבודה רוצה לקנות אחד מהם, מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה עדיף בתור מכשיר פשוט? סוני אריקסון J108 ? או סוני אריקסון X8 שהוא יותר אנדרוייד אבל יחסית חלש בשביל סמארטפון? בחרתי בX8 אל מול J108 למרות שהם מאוד שונים כי אחד מכשיר פשוט ואחד יותר סמארטפון מינימליסטי אבל שניהם יחסית פשוטים, אבל בכל זאת הצבתי את הX8 ולא את X10 MINI בגלל שהחיי סוללה של הX8 יותר גבוהים משל X10 MINI והמסך של X8 גם יותר גדול משל X10 MINI. אני לא הולך על HTC LEGEND כי הוא כבר מגיע ל1500+ שח.... (בחנות פרטית הכי זול שאפשר למצוא), למרות שלג'נד הרבה יותר טוב מX8. אם כבר לקחת מכשיר פשוט עם חיי סוללה טובים יחסית האם עדיף על מכשיר הכי פשוט? = הJ108 ? או שאם כבר מכשיר פשוט - אז עדיף לקחת משהו שיכול לשמש אותי גם בתור סמארטפון? = X8 ? (וגם בתור נגן מוסיקה הוא סבב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות IPOD ממישו שטס עכשיו לחו"ל אבל אני לא בדיוק יודע מה אני צריך... אני הייתי רוצה IPOD TOUCH כדי לראות סרטים ולשמוע מוזיקה ואולי אפילו לשחק בו כשמשעמם ואני יכול לקנות את הגרסא של ה8GB אבל האם יכנסו בו סרטים מוזיקה ומשחקים ב8GB? זה נראה לי די קצת... מצד שני יש את הIPOD NANO דור רביעי, המסך די קטן ככה שאני ישרוף ת'עניים לראות סרטים ככה, אבל אז יהיה לי יותר מקום למוזיקה... אז האם אייפוד TOUCH של 8GB גדול מספיק בשביל הצרכים שלי או שכדאי להסתפק באייפוד נאנו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות בחו"ל צריך לקבל החלטה עד יום שני תקציב 300-350$ (חבל להשקיע יותר) תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, איזה מכשיר עדיף? השימוש בעיקר למשחקים גלישה.. ובקשר לLTE יש צפי מתי יהיה בארץ, ואיזה מכשיר מהם תומך בזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שבת שלום , מה עדיף לקנות בין 2 המכשירים ?. Galaxy Note 8 64 GB ב 2365 שקלים . OnePlus 6 128 GB ב 2385 שקלים . תקציב עד 2500 שקלים . אם יש מכשירים אחרים מומלצים אשמח לשמוע מכם . וגם אם אפשר הסבר על היתרונות / חסרונות של כל אחד מהם . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-