עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by alex542,

מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yamamoto,

מה עדיף מבין השניים ?? מבחינת נוחות אמינות איכות מחיר ובעיקר נגן מוסיקה או אם אתם מכירים משהו ברמה ומחיר דומים אני אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by Kukishin,

ראיתי שיש להם מעבדים שונים ומאיצים גראפים שונים איני יודע מי עדיף חוץ מהעובדה של9505 יש LTE דור 4. אודה מאוד לעוזרים.

• 49 תגובות
    • 8.7k צפיות
  5. מישהו מהעבודה רוצה לקנות אחד מהם, מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by galh_5,

אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  7. מה עדיף בתור מכשיר פשוט? סוני אריקסון J108 ? או סוני אריקסון X8 שהוא יותר אנדרוייד אבל יחסית חלש בשביל סמארטפון? בחרתי בX8 אל מול J108 למרות שהם מאוד שונים כי אחד מכשיר פשוט ואחד יותר סמארטפון מינימליסטי אבל שניהם יחסית פשוטים, אבל בכל זאת הצבתי את הX8 ולא את X10 MINI בגלל שהחיי סוללה של הX8 יותר גבוהים משל X10 MINI והמסך של X8 גם יותר גדול משל X10 MINI. אני לא הולך על HTC LEGEND כי הוא כבר מגיע ל1500+ שח.... (בחנות פרטית הכי זול שאפשר למצוא), למרות שלג'נד הרבה יותר טוב מX8. אם כבר לקחת מכשיר פשוט עם חיי סוללה טובים יחסית האם עדיף על מכשיר הכי פשוט? = הJ108 ? או שאם כבר מכשיר פשוט - אז עדיף לקחת משהו שיכול לשמש אותי גם בתור סמארטפון? = X8 ? (וגם בתור נגן מוסיקה הוא סבב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חשבתי לקנות IPOD ממישו שטס עכשיו לחו"ל אבל אני לא בדיוק יודע מה אני צריך... אני הייתי רוצה IPOD TOUCH כדי לראות סרטים ולשמוע מוזיקה ואולי אפילו לשחק בו כשמשעמם ואני יכול לקנות את הגרסא של ה8GB אבל האם יכנסו בו סרטים מוזיקה ומשחקים ב8GB? זה נראה לי די קצת... מצד שני יש את הIPOD NANO דור רביעי, המסך די קטן ככה שאני ישרוף ת'עניים לראות סרטים ככה, אבל אז יהיה לי יותר מקום למוזיקה... אז האם אייפוד TOUCH של 8GB גדול מספיק בשביל הצרכים שלי או שכדאי להסתפק באייפוד נאנו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתלבט מה לקנות בחו"ל צריך לקבל החלטה עד יום שני תקציב 300-350$ (חבל להשקיע יותר) תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by S0undman,

שלום, איזה מכשיר עדיף? השימוש בעיקר למשחקים גלישה.. ובקשר לLTE יש צפי מתי יהיה בארץ, ואיזה מכשיר מהם תומך בזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by קלוקיי,

שבת שלום , מה עדיף לקנות בין 2 המכשירים ?. Galaxy Note 8 64 GB ב 2365 שקלים . OnePlus 6 128 GB ב 2385 שקלים . תקציב עד 2500 שקלים . אם יש מכשירים אחרים מומלצים אשמח לשמוע מכם . וגם אם אפשר הסבר על היתרונות / חסרונות של כל אחד מהם . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by eli_kats,

מה עדיף לקנות Lumia 1020 או Galaxy S4? נכון שהדבר העיקרי שמסקרן ב- Lumia זאת המצלמה... שאנחנו משתמשים בה כמעט על בסיס יומי. הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם לקניה? האם מערכת windows phone 8 באמת נוחה? ומה לגבי עתיד האפליקציות למערכת ההפעלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  14. Started by tsahiii,

אני ידרג פה את הדברים שהכי חשובים לי בפלאפון מהחשוב ביותר עד להכי פחות חשוב 1. מסך, שיהיה מסך איכותי עם צבעים אמיתיים וגדול. 2. חומרה שתיהיה חומרה חזקה שתחזיק גם למערכות הפעלה הבאות. 3. מצלמה. 4. איכות חומרים. תעשו טובה תגידו לי מה עדיף ועם באמת הבדלי החומרה בינהם באים לידי ביטוי משמעותי. תודה לכל העונים

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by card,

שלום אני לפני רכישת טלפון חכם. צריך עצה.. תודה.. card

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. בחיפושיי אחרי טאבלט אני נתקל בין שני סוגי טאבלטים.אלו עם חריץ לכרטיס זכרון ואלו ללא חריץ לכרטיס זכרון. בהנחה שאני מדבר על טאבלט 16 ג'יגה -האם בטאבלט עם חריץ לכרטיס זכרון, החריץ הוא להכנסה של כרטיס זכרון נוסף או שהחריץ הזה נועד להכיל את אותם 16 ג'יגה? ואם אני מדבר על טאבלט ללא חריץ אז אני מניח שאותם 16 ג'יגה מובנים איפה שהוא בתוך הטאבלט - אז איך יש לי גישה לכרטיס הזה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ראיתי שנשאלו שאלות על GPS אבל רציתי לדעת מה עדיף בשבילי? הייתי רוצה GPS כלשהו וכמובן שלא יקר מידי שיעשה את העבודה כמו שצריך עם התוכנה של IGO כי הבנתי שהיא הכי טובה... רק משאני לא יודע אם באמת עדיף מכשיר כף יד או GPS רגיל :s05: התקציב שלי הוא בערך 1500 ש"ח והייתי מעדיף בפחות. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  18. היי, טייפ מנהלים נורמאלי עולה כ 350 ש"ח, כך גם נגן MP3 ממוצע שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים. שאלתי, מה העדיפות של טייפ מנהלים על נגן שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים? טייפ מנהלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16110 נגן MP3: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=372573

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by puvsc,

פתוח לדיונים....

• 315 תגובות
    • 31.2k צפיות
  20. SAMSUNG NOTE 4 א ONE PLUS 2 מה טוב יותר מצלמה רמקול תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. האחיין שלי החליף את קוד הכניסה ל- Ipad שלו ואז שכח את הקוד. אופס! מה עושים? חיפשתי ומצאתי שתי אפשרויות: האחת, לשחזר מגיבוי באמצעות Itunes. ניסינו, צריך לבטל קודם את ה- find my ipone. השניה, לאפס את המכשיר דרך find my iphone. ניסינו, הוא לא מופיע שם בכלל. אאארררר, מה? מכירים פתרון אחר?

22. בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485310.msg4164113#msg4164113 כל עזרה או בעיקר עצה ממי שעבר את העניין בעצמו תתקבלנה בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל

24. Started by EpoXi,

שלום לכולם, יש לכם מושג מתי יצא רום עם ICS והסנס החדש לDESIRE HD? כרגע אני עם VIRTUAS מלפני כמה חודשים והוא אחלה מבחינת סוללה. תודה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  25. האם יש בחינם? מצאתי מלא תוכנות לסלולרי של ניווט והם ממש טובות וניתן לקנות אותם בזול(לפעמים בזול מאוד מאוד מאוד...). אבל הבעיה היא שאין לחברות האלו מפות של ישראל. היחידים שיש להם מפות הם סלקום ואורנג'. הם מביאים את המפות מחברת TELCOM או משהו כזה. העניין הוא שאני לא יודע איך התוכנות שלהם לעומת תוכנות עולמיות. בקיצור, יש פתרונות, ניסיון למישהו, הצעות לעיניין? ד.א. יש לי מכשיר סימביאני.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.