עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום ברשותי Creative Zen Vision: M ואני רוצה לשנות את שמות ה"אמנים" בשירים שלי ולעשות עוד כל מיני שינויים בפרטי השירים שנמצאים על המכשיר. בMEDIA PLAYER לא ניתן ללחוץ "ערוך" כמו שניתן בקבצי הMP3 שעל המחשב שלי, אז איך עושים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  2. שלום, חבר שלי פה אצלי ויש לו פלאפון חדש והוא רוצה לחבר אותו למחשב דרך IR כדי להעביר צלצולים\תמונות מהמחשב הנייד.(שכח את הUSB בבית ואין לי פה אחד ). למחשב הנייד יש IR מובנה כזה אך אני ממש בטוח שכשאני יפעיל IR בפלאפון המחשב לא יזהה אותו יש איזשהי תוכנה מיוחדת או שזה בכלל בלתי אפשרי? תודה !

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by SciFi7,

שלום, לאחותי יש את המכשיר ה- SANSA M240 ואני רוצה לעלות עליו את השירים בשבילה (פעם שניה) חיברתי למחשב והכל טוב חשוב לציין שיש כבר שירים על המכשיר מפעם קודמת שהעלנו בפעם הקודמת לא היו בעיות.. עכשיו שאני מנסה לעלות שירים אין לאיפה.. ואני בכלל לא מוצא אותם בכונן.. דוגמא : http://img523.imageshack.us/img523/7484/sansair8.jpg כפי שאתם רואים זה שוקל רק בקושי מגה בייט.. אבל שבודקים את הכונן http://img529.imageshack.us/img529/2396/sansa2gs9.jpg הכונן כמעט מלא WTF? אז איפה כל השירים, ואיך אני מעלה/מוחק שירים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. מה עדיף, איזה נשמע יותר טוב ומה יותר נוח CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB WHITE

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. היי לכם לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 שאני מאוד ממליץ עליו, גם לצורך ניווט (GPS) וגם כמחשב כף יד לשימוש כללי. עם זאת נתקלתי בבעייה שאינני יודע כיצד להתגבר עליה: אני נוהג לשמוע מוסיקה מהמכשיר (עם משדר FM) ברכב תוך כדי ניווט בתוכנת IGO המוכרת. הבעיה היא שבין שיר לשיר יש הפסקה מאוד גדולה (של דקה לערך!). בנגינה ללא הפעלת ה- IGO אין הפסקות כאלה. אם מישהו יודע מה יכול להיות הפיתרון (אם יש בכלל פיתרון) אודה לו מאוד... שמוליק

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by osherke,

שלום חברים! את עזרתכם אבקש, אני נמצא בחו"ל ורכשתי פה מכשיר נוקיה E50 שכשלעצמו הוא נהדר רק שיש בו בעיה עיקרית מבחינתי והיא: בתוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת בו באופן מובנה חסרים שני פיצ'רים מאוד שימושיים אצלי וישנם בכל מכשירי נוקייה הרגילים (לא סמארטפון), והם בתזכורת לגבי יום הולדת לא ניתן להכניס שנת לידה, וממילא הוא לא מזכיר לך בן כמה הבן אדם נהיה, וכן לא ניתן לעשות שם תזכורת להתקשר למישהו ביום מסויים? בקיצור האם ניתן להוריד איפה שהוא אפילו תמורת תשלום את תוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת באופן מובנה במכשירי נוקייה הרגילים, או כל תוכנה אחרת שיש לה את הישומים הנ"ל? אגב לא חייב שזה יהיה בעברית. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. מישהו יודע כמה עולה להחליף את המסך בפלאפון הזה? הוא שבור ולא רואים כלום.. זה דחוף לי מאוד אז אני יודה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Dragonaire,

שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. חייב מחברת פלאפון חשבתי על זה http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=1750 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Dragonaire,

שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by inon007,

היי, אני בעלים של נגן iaudio u3, הנגן ממש לא איכותי, הסאונד שלו יבש ללא נפח וללא העומק של הבאסים יש לי אוזניות senn cx300 ו senn hd205. כשאני שומע דבר מגבר של ימהה שיש לי בחדר שמחובר למחשב שומעים מדהים, גם כאשר שומעים דרך מיני דיסק ודיסקמן קיבצי mp3 שומעים מדהים ואת העומק של הבאסים. שמעתי את ה iaudio x5 והוא כמו ה u3, שמעתי גם את ה ipod video, הוא נשמע יותר טוב אבל אין באסים חזקים, שמעתי גם את ה creativ zvm וגם לו אין באסים חזקים. יש איזה נגן שיש לו עוצמה חזקה של באסים כמו לדיסמנים -השירים נשמעים כקבצי mp3 לא wave. תודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל הכל מקרה. יש בארץ מכשיר שמעביר מידע מקלטת אודיו פשוטה לCD?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי Iriver H320 , אחרי שנתיים בערך של שימוש הסוללה מתחילה קצת לזייף ולהזדקן , שאלתי היא אם מישהו יודע מאיזה דגם הסוללה? או דגם של סוללה חלופית שמתאימה? (חשוב שתהיה באותו עובי ואותם מידות) אני רוצה להזמין אחת מארה"ב. תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  14. רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by teddy85,

אבא שלי רוצה GPS שיעבוד בארץ אני אהיה בארהב באוגוסט והוא ביקש ממני לקנות לו GPS אני לא מבין כלום בזה אז אם מישהו יכול להסביר איך זה פועל איזה דגמים טובים ובכלל מה נגד מי :itschy: תודהההה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by Jeka90,

באתר של K800I כתוב שאפשר להרחיב את הזיכרון באמצעות כרטיס M2 עד 1 ג'יגה בלבד. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=il&lc=he&ver=4000&template=pip2&zone=pp&pid=10407&tid=14 באתרים שמוכרים כרטיסי זיכרון M2 בגודל 2 ג'יגה כתוב שהכרטיס מתאים ל -K800I. למי להאמין? יכול להיות שב- K800I אפשר להרחיב את הזיכרון עד ג'יגה אחד בלד? תודה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  17. שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד. חשוב לי שהוא יהיה עם GPS, שיהיה נוח, קל לשימוש ויסתנכרן עם המחשב. תקציב: עד 2000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  19. ועוד משהו מה אני צריך לבחור ב: "מענה דרך אותו מוקד" כן או לא ? כי אף פעם לא עבדו לי הSMS אבל לא היה לי בהם צורך ועכשיו התעורר כזה צורך אז אני רוצה להגדיר את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by McMerc,

אני מנוי בחברת אורנג', ותמיד בצד שמאל יש את שם הרשת שלהם IL ORANGE, ואני מנסה כבר שעות להעיף את הדבר הזה, אבל ללא הצלחה. המכשיר שלי הוא V3x, ומצאתי את הדריך הבאה: http://www.moto-il.net/moto/index.php?option=com_content&task=view&id=568&Itemid=28 במדריך כתוב שצריך לערוך את הקובץ plmn_text_table.bin, אבל יש בעיה אחת... אני לא מוצא את הקובץ! :-[ חיפשתי בכל התיקיות ולא מצאתי. משהו יכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by OutRaGe,

היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. מה ההבדל בין 2 הנגנים ומה כדי לקנות... http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471787 נגן MP3/MP4 Iriver E10 6GB - חוות דעת גולשים http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=150560 נגן MP3/MP4 Iriver H10 6GB - פרטי המוצר תודה..

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by Dawn,

אני מודע לזה שהסמסונג לא דור שלישי אבל הבנתי שיש לו מלא אפשרויות... אני מחפש פלאפון שיהיו צילצולים שהם ציפצופים ולא מוזיקה...אני מתכוון כאשר אני מקבל SMS שיהיו ציפצופים ולא מוסיקה. ושיהיה אפשר לשים שיר מהמחשב ושהוא יהיה הצלצול... מה דעתכם במי מהם יש יותר פי'צפקס מה שנקרא?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים